Badem yiyorum canım. Kefir de cok gaz yapıyor .gaz sancisindan sabaha kadar kivraniyorum daha bu haftada boyleysem ileri haftalar da ne.l olur . 2 farklı doktora gidiyorum sözde kimse bisey önermediBadem de çok güzel bir kalsiyum kaynağı badem de yiyebilirsinbir de kefir sindirim sistemine iyi gelir kefir içebilirsin
Insallah canim. Bildigin insanlarin dikkatini cekecek aklinda olmayana bile merak uyandiricak pedofiliye suruklucek bir kitap. Insallah iceri girer cikamaz. Sahsen boylesine sucu kesinlesmis kisilerin hadim edilmesi. Oldurulmesi idami yada hapsi de degil sadece hadim edilmesi lazim. Sonra salicaksin hadi git yasa bakalim boyle diceksin.Olmaz inşallah canım. Eve de gelmişsin bir problem yok çok şükür
Dün akşam ayaklarımı mayalanmış hamur gibi görünce çok şaşırdım ya. Hiç olmamıştı
Günde üçe çıktı canım benimkini
Maalesef böyle bir kitap yazılmış ve bunu savunan birileri de var aklım almıyor. Pis kokuşmuş zihniyet. Dört yıl olmuş bir de basılalı kimbilir hangi sapığa yol gösterdi. Yazarı gözaltına alınmış inşallah cezasını çeker
Cnm ilaç vermişlermiydiCanım neden olmasın gayet güzel bir isim. Eşinde istiyorsa bence olabilir
Canım geçmiş olsun. Benden de gelmişti idrar yolu enfeksiyonu olmuşum meğer. Seninde omdan olabilir
Kizlar esime kizimizin gobek adi habibe olsun dedim cicamin adi onunda gonlu olsun dedim. Istersen adi olarak koy dedi. melek habibe yada habibe melek? Hem annemin hem ananemin gonlu olsamiy ki
Kesinlikle serbest kalmamalı bu zihniyet. Senin hayal gücün bile sapık eline fırsat geçse neler yapacaksın pislikInsallah canim. Bildigin insanlarin dikkatini cekecek aklinda olmayana bile merak uyandiricak pedofiliye suruklucek bir kitap. Insallah iceri girer cikamaz. Sahsen boylesine sucu kesinlesmis kisilerin hadim edilmesi. Oldurulmesi idami yada hapsi de degil sadece hadim edilmesi lazim. Sonra salicaksin hadi git yasa bakalim boyle diceksin.
Canım tek doz monurol saşe kullandım.Cnm ilaç vermişlermiydi
Peki laktozsuz süt, yoğurt denedin mi? Bana da hamile kalmadan önce süt dokunurdu işin ilginç yanı hamile kalınca süt dokunmaz olduBadem yiyorum canım. Kefir de cok gaz yapıyor .gaz sancisindan sabaha kadar kivraniyorum daha bu haftada boyleysem ileri haftalar da ne.l olur . 2 farklı doktora gidiyorum sözde kimse bisey önermedi
Daha 15 gün önce hem idrar tahlili hem idrar kültürü yaptırmıştı 1-2 lökosit vardı ama üreme çıkmayınca doktorum ilaç vermedi biraz sonra yine gidip yaptırayım diyorumymrsis idrar tahlili yapıldı mı canım
Tekrar bir baktır istersen için rahat olurDaha 15 gün önce hem idrar tahlili hem idrar kültürü yaptırmıştı 1-2 lökosit vardı ama üreme çıkmayınca doktorum ilaç vermedi biraz sonra yine gidip yaptırayım diyorum
Habibeyi gobek adi koyucam canim melek (artik donusu yokCanım benimde habibe ye benzer bi adım var. güzel nostaljik isim ama tek başına olunca çok zorlanıyor insan. Yanında daha kolay anlaşılır bir ismim olsaydı daha rahat ederdim diyorum hep:) Melek çok güzel bence .yaninda daha nostaljik bir ismi kaldirir melek .guzel olur :)
Canım sendemi çıktı idrarda proteinYa benim işte doktorumdaki cihazda tansiyon da yüksek çıkınca doktor şüphelendi. Hatta dahiliyeye gittim tahlil için bu kadarcık şişlikten bişey olmaz, idrarda protein kaçağı olsa balon gibi olursun dedi ama çıktı iştegerçi referans aralığını da bilmiyorum ciddi derecede mi kaçak var hafif mi... Bu tahlil normal idrar testinden farklı canım 24 saat idrarını biriktiriyorsun ondaki toplam proteine bakıyorlar.
Canim tansiyonun nasil?Kızlar ya idrarda protein çıktı başına gelen varmı?
Canım tansiyon şişlik varmı sende bak oda belirtyms.Kızlar ya idrarda protein çıktı başına gelen varmı?
Elimde ayağımda yok ama bugünlerde hafif yüzümde olmaya başlamıştı hatta dün doktorumda senin yüzünde şişlik başlamış takip edelim tansiyon dediCanım tansiyon şişlik varmı sende bak oda belirtyms.
12/8 le 13/8 arası gidip geliyor cnmCanim tansiyonun nasil?
O zaman doktor fark ettiyse olabilir canım tansiyonda çok düşükte değil yüksekte ama takip et .Elimde ayağımda yok ama bugünlerde hafif yüzümde olmaya başlamıştı hatta dün doktorumda senin yüzünde şişlik başlamış takip edelim tansiyon dedi
Enfeksiyonda çıktı sanırım dünki kanama ondanO zaman doktor fark ettiyse olabilir canım tansiyonda çok düşükte değil yüksekte ama takip et .
Canım bence birini bulun ve yaptırım ücretini verip sen yapamayacaksın haliyle kv de yapmak istemiyorsa için rahat etmez. Bir günlük birini çağırabilirsinizKızlar beni bugün afakanlar bastıbiz esimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz apartman dairesi değil tripleks, bizim ev bağımsız alt katta orta kat ortak kullanım alanı mutfak orda yemeklerimizi orda yerz neyse ben hamilelign başından beri elimden geldiğince risk olmadığını için ortak alanın temizligine dikkat ettim yaptm mutfağı falan yani bı 6 aydr mutfak temizlik elinden geçmedi en son benim yaptığım artk yapamıyorum kendi evimi annem ablam temizledi deterjan falan çok rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum neyse mutfak o kadar piski yemek yapıp yiyesm gelmiyor kv sürekli 1 aydr bayramdan önce evi temizleym mutfağı bitireym diyor biliyor çünkü banada yaptrmiyor sadece söyleyip duruyor tek isteği gezmek disarlarda yemek yemek keşke diyor bı yardımcımız olsa çok üşengeç bı kadın yemekleri ben yapıyorum hep zaten severek yapıyorum ayrıca gelen giden çok olacak doğumdan sonrada bidaha yapamaz ben biliyorum içim almıyor mutfağı artk söylesem diyorm ne zaman yapacaksn diye aramızda öyle şeylere alınma olmaz ama yinede çekiniyorum ben duramıyorum o nasıl duruyor anlamadım ben hıçmi içinden gelmiyor temizlemek falan acaba iki gündür bunu dert ettim kendime çocuk doğacak yukarı onlara çıkarasm gelmiyor napaym ben sizce eşim çok söyledi ama dinlemiyor kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?