Badem de çok güzel bir kalsiyum kaynağı badem de yiyebilirsin bir de kefir sindirim sistemine iyi gelir kefir içebilirsin
Badem yiyorum canım. Kefir de cok gaz yapıyor .gaz sancisindan sabaha kadar kivraniyorum daha bu haftada boyleysem ileri haftalar da ne.l olur . 2 farklı doktora gidiyorum sözde kimse bisey önermedi

Insallah canim. Bildigin insanlarin dikkatini cekecek aklinda olmayana bile merak uyandiricak pedofiliye suruklucek bir kitap. Insallah iceri girer cikamaz. Sahsen boylesine sucu kesinlesmis kisilerin hadim edilmesi. Oldurulmesi idami yada hapsi de degil sadece hadim edilmesi lazim. Sonra salicaksin hadi git yasa bakalim boyle diceksin.

Kizlar esime kizimizin gobek adi habibe olsun dedim cicamin adi onunda gonlu olsun dedim. Istersen adi olarak koy dedi. melek habibe yada habibe melek? Hem annemin hem ananemin gonlu olsamiy ki

Canım benimde habibe ye benzer bi adım var. güzel nostaljik isim ama tek başına olunca çok zorlanıyor insan. Yanında daha kolay anlaşılır bir ismim olsaydı daha rahat ederdim diyorum hep:) Melek çok güzel bence .yaninda daha nostaljik bir ismi kaldirir melek .guzel olur :)

Kesinlikle serbest kalmamalı bu zihniyet. Senin hayal gücün bile sapık eline fırsat geçse neler yapacaksın pislik
Cnm ilaç vermişlermiydi
Canım tek doz monurol saşe kullandım.

Badem yiyorum canım. Kefir de cok gaz yapıyor .gaz sancisindan sabaha kadar kivraniyorum daha bu haftada boyleysem ileri haftalar da ne.l olur . 2 farklı doktora gidiyorum sözde kimse bisey önermedi
Peki laktozsuz süt, yoğurt denedin mi? Bana da hamile kalmadan önce süt dokunurdu işin ilginç yanı hamile kalınca süt dokunmaz oldu Eylül anneleri gurubunda gaz için bir iki ilaç kullanan vardı ama isimlerini hatırlayamadım

Habibeyi gobek adi koyucam canim melek (artik donusu yok) almina olacak hatta suan kapi susunu yapistiriyorum isimleri kapi susune esim kabul etsin etmesin anasiyim ben aman esiminde gonlu olsun diye diye isimsiz kalacak cocugum

Canım sendemi çıktı idrarda protein

Kızlar beni bugün afakanlar bastı biz esimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz apartman dairesi değil tripleks, bizim ev bağımsız alt katta orta kat ortak kullanım alanı mutfak orda yemeklerimizi orda yerz neyse ben hamilelign başından beri elimden geldiğince risk olmadığını için ortak alanın temizligine dikkat ettim yaptm mutfağı falan yani bı 6 aydr mutfak temizlik elinden geçmedi en son benim yaptığım artk yapamıyorum kendi evimi annem ablam temizledi deterjan falan çok rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum neyse mutfak o kadar piski yemek yapıp yiyesm gelmiyor kv sürekli 1 aydr bayramdan önce evi temizleym mutfağı bitireym diyor biliyor çünkü banada yaptrmiyor sadece söyleyip duruyor tek isteği gezmek disarlarda yemek yemek keşke diyor bı yardımcımız olsa çok üşengeç bı kadın yemekleri ben yapıyorum hep zaten severek yapıyorum ayrıca gelen giden çok olacak doğumdan sonrada bidaha yapamaz ben biliyorum içim almıyor mutfağı artk söylesem diyorm ne zaman yapacaksn diye aramızda öyle şeylere alınma olmaz ama yinede çekiniyorum ben duramıyorum o nasıl duruyor anlamadım ben hıçmi içinden gelmiyor temizlemek falan acaba iki gündür bunu dert ettim kendime çocuk doğacak yukarı onlara çıkarasm gelmiyor napaym ben sizce eşim çok söyledi ama dinlemiyor kimseyi

Canım bence birini bulun ve yaptırım ücretini verip sen yapamayacaksın haliyle kv de yapmak istemiyorsa için rahat etmez. Bir günlük birini çağırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…