Laktozsuz ürünleri denedim canim ise yaramadılar
Doktoruma sordum rezene çayı içebilirsin ya da metsil gibi bir ilaç kullanabilirsin dedi

Temizlikci tutalim anne dogum yaklasiyo de canim. Madem yapasi gelmiyo versin parasini yapani tutsun. Benimde en buyuk zaafim mutfaktir o temiz olsun ev tertemiz gelir gozume.

Canım tansiyonu ne kadar da bir ölçüyorsun bunun tedavisi tuZu kesmekmiymiş ?

Tatlı dille söyle canım ya nolcak. Annecim doğuma az kaldı, ben de artık yapamıyorum bu hafta sen mutfağı temizleyebilir misin? Sonraya kalmasın artık vs diye.

Canım tansiyonu ne kadar da bir ölçüyorsun bunun tedavisi tuZu kesmekmiymiş ?
İdrarda protein kaçağı olması gebelik zehirlenmesi belirtilerindenmiş. Tuzu tansiyon çıkmasın ve şişlikler insin diye kes dedi sanırım. Şu an için tedavi değil de takipteyim diyelim, tansiyon yükselirse tansiyon ilacı başlatacakmış

Temizlikci tutalim anne dogum yaklasiyo de canim. Madem yapasi gelmiyo versin parasini yapani tutsun. Benimde en buyuk zaafim mutfaktir o temiz olsun ev tertemiz gelir gozume.
Aynen canım deliriyorm mutfağı pis görünce bide ben mutfakta vakit geçirmeyi çok severim benimki desen iyice titiz yemek konusunda artk kendisi halledeck bende dedim zaten tmm yarın temizlerm ben dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…