Aynen canım doktor ilaç falan verdimi bol bol su içEnfeksiyonda çıktı sanırım dünki kanama ondan
Kaç cıktı canımKızlar ya idrarda protein çıktı başına gelen varmı?
Eşime dedim zaten ben konusrm sen karışma dedi en son çare artk çağıracaklar napalm dediğin gibi zorla olmuyorCanım bence birini bulun ve yaptırım ücretini verip sen yapamayacaksın haliyle kv de yapmak istemiyorsa için rahat etmez. Bir günlük birini çağırabilirsiniz
Idrarda ya da vajinal enfeksiyon durumunda ıdrarda protein olUyir. Doktorun daha iyi bilir ama enfeksiyon durumunda 24 saat idrar biriktirilmezEnfeksiyonda çıktı sanırım dünki kanama ondan
Peki laktozsuz süt, yoğurt denedin mi? Bana da hamile kalmadan önce süt dokunurdu işin ilginç yanı hamile kalınca süt dokunmaz olduEylül anneleri gurubunda gaz için bir iki ilaç kullanan vardı ama isimlerini hatırlayamadım
Temizlikci tutalim anne dogum yaklasiyo de canim. Madem yapasi gelmiyo versin parasini yapani tutsun. Benimde en buyuk zaafim mutfaktir o temiz olsun ev tertemiz gelir gozume.Kızlar beni bugün afakanlar bastıbiz esimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz apartman dairesi değil tripleks, bizim ev bağımsız alt katta orta kat ortak kullanım alanı mutfak orda yemeklerimizi orda yerz neyse ben hamilelign başından beri elimden geldiğince risk olmadığını için ortak alanın temizligine dikkat ettim yaptm mutfağı falan yani bı 6 aydr mutfak temizlik elinden geçmedi en son benim yaptığım artk yapamıyorum kendi evimi annem ablam temizledi deterjan falan çok rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum neyse mutfak o kadar piski yemek yapıp yiyesm gelmiyor kv sürekli 1 aydr bayramdan önce evi temizleym mutfağı bitireym diyor biliyor çünkü banada yaptrmiyor sadece söyleyip duruyor tek isteği gezmek disarlarda yemek yemek keşke diyor bı yardımcımız olsa çok üşengeç bı kadın yemekleri ben yapıyorum hep zaten severek yapıyorum ayrıca gelen giden çok olacak doğumdan sonrada bidaha yapamaz ben biliyorum içim almıyor mutfağı artk söylesem diyorm ne zaman yapacaksn diye aramızda öyle şeylere alınma olmaz ama yinede çekiniyorum ben duramıyorum o nasıl duruyor anlamadım ben hıçmi içinden gelmiyor temizlemek falan acaba iki gündür bunu dert ettim kendime çocuk doğacak yukarı onlara çıkarasm gelmiyor napaym ben sizce eşim çok söyledi ama dinlemiyor kimseyi
Dun benimde 12 /8 gibiydi canim yuksek degil. Ama takipte kal mutlaka12/8 le 13/8 arası gidip geliyor cnm
Evet yaaaCanım sendemi çıktı idrarda protein
Canım tansiyonu ne kadar da bir ölçüyorsun bunun tedavisi tuZu kesmekmiymiş ?Evet yaaasanırım henüz ciddi seviyede değil sınır 300 müş benim 500 küsür çıkmış ama şişliklerim de var diye Ümit hanım tedbirli gidiyor tuzu kestim, tansiyon takibi yaptırıyorum, protein ağırlıklı beslenme yapıyorum
Peki spot idrarda mı yoksa 24 saatlik idrarda mı çıktı? Tansiyon baktırıyor musun?Kızlar ya idrarda protein çıktı başına gelen varmı?
Tatlı dille söyle canım ya nolcak. Annecim doğuma az kaldı, ben de artık yapamıyorum bu hafta sen mutfağı temizleyebilir misin? Sonraya kalmasın artık vs diye.Kızlar beni bugün afakanlar bastıbiz esimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz apartman dairesi değil tripleks, bizim ev bağımsız alt katta orta kat ortak kullanım alanı mutfak orda yemeklerimizi orda yerz neyse ben hamilelign başından beri elimden geldiğince risk olmadığını için ortak alanın temizligine dikkat ettim yaptm mutfağı falan yani bı 6 aydr mutfak temizlik elinden geçmedi en son benim yaptığım artk yapamıyorum kendi evimi annem ablam temizledi deterjan falan çok rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum neyse mutfak o kadar piski yemek yapıp yiyesm gelmiyor kv sürekli 1 aydr bayramdan önce evi temizleym mutfağı bitireym diyor biliyor çünkü banada yaptrmiyor sadece söyleyip duruyor tek isteği gezmek disarlarda yemek yemek keşke diyor bı yardımcımız olsa çok üşengeç bı kadın yemekleri ben yapıyorum hep zaten severek yapıyorum ayrıca gelen giden çok olacak doğumdan sonrada bidaha yapamaz ben biliyorum içim almıyor mutfağı artk söylesem diyorm ne zaman yapacaksn diye aramızda öyle şeylere alınma olmaz ama yinede çekiniyorum ben duramıyorum o nasıl duruyor anlamadım ben hıçmi içinden gelmiyor temizlemek falan acaba iki gündür bunu dert ettim kendime çocuk doğacak yukarı onlara çıkarasm gelmiyor napaym ben sizce eşim çok söyledi ama dinlemiyor kimseyi
12/8 sınır canım. Sınırı geçti mi risk oluşmaya başlıyor12/8 le 13/8 arası gidip geliyor cnm
Benim de öyleKızlar benim ayaklarımın altı cok yanıyor neden olabilir sizce sizde de varmı böyle birsey
İdrarda protein kaçağı olması gebelik zehirlenmesi belirtilerindenmiş. Tuzu tansiyon çıkmasın ve şişlikler insin diye kes dedi sanırım. Şu an için tedavi değil de takipteyim diyelim, tansiyon yükselirse tansiyon ilacı başlatacakmışCanım tansiyonu ne kadar da bir ölçüyorsun bunun tedavisi tuZu kesmekmiymiş ?
Harikasın yaaa ne güzel olmuş. Hemen malzeme ve yapılışını bekliyoruzEki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Kumaş pazarında vardır o tüllerden bir ara bak canım o kadar emek verdin asarsınEki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Aynen canım deliriyorm mutfağı pis görünce bide ben mutfakta vakit geçirmeyi çok severim benimki desen iyice titiz yemek konusunda artk kendisi halledeck bende dedim zaten tmm yarın temizlerm ben dedi bakalımTemizlikci tutalim anne dogum yaklasiyo de canim. Madem yapasi gelmiyo versin parasini yapani tutsun. Benimde en buyuk zaafim mutfaktir o temiz olsun ev tertemiz gelir gozume.
Canım neden asamycksn tutu dediğin ne senin yukarlardan aşacak bişey yapsan bantla yapıştıran. Çok güzel olmuş bu aradaEki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?