- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Tesekkur ederim canimHarikasın yaaa ne güzel olmuş. Hemen malzeme ve yapılışını bekliyoruz
Tesekkur ederim sekerimÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Kumaş pazarında vardır o tüllerden bir ara bak canım o kadar emek verdin asarsın
Tesekkur ederim canim bant tutar mi emin degilim malum biraz agir oldu bulabilirsem tutu bulmaya calisicamCanım neden asamycksn tutu dediğin ne senin yukarlardan aşacak bişey yapsan bantla yapıştıran. Çok güzel olmuş bu arada
Aynısını dedim canım bende güzel dille oda tmm canım yarın hallederm ben dediTatlı dille söyle canım ya nolcak. Annecim doğuma az kaldı, ben de artık yapamıyorum bu hafta sen mutfağı temizleyebilir misin? Sonraya kalmasın artık vs diye.
Bulursn inşallah canım bende hala kanaviçe isleyecemTesekkur ederim canim bant tutar mi emin degilim malum biraz agir oldu bulabilirsem tutu bulmaya calisicam
Aynen canim malzeme bulmak zor yaa her yerde yok. Aman sende elini cabuk tut geriye ne kaldi kiBulursn inşallah canım bende hala kanaviçe isleyecemgüya burda bulamadm bişey samanpazarina gidicem malzeme almaya bı günde halldermde malzeme alamadım daha
Eşinde alır kuzum onu anıtın dibinde Bursa kumaş pazarı var ordan hallediversin.sen renklerini söylersinTesekkur ederim sekerimahh canim cikamiyorum ki evden ilerde perdeci acilmis ona sorucam belki yardimci olur bulur
Yine temizlemezse eşinin elien verirsin yağ çözü, çamaşır suyunu tarif edip yaptırırsınAynısını dedim canım bende güzel dille oda tmm canım yarın hallederm ben dediyoksa dalacaktm artk mutfağa napaym
Cumartesi alicam inşaallahAynen canim malzeme bulmak zor yaa her yerde yok. Aman sende elini cabuk tut geriye ne kaldi ki
En son eşim diyoki elime alırım yağ çözücüyu annem bana dayanamaz alır elimden yaparYine temizlemezse eşinin elien verirsin yağ çözü, çamaşır suyunu tarif edip yaptırırsınya oğlu yapacak ya anası
EşEşinde alır kuzum onu anıtın dibinde Bursa kumaş pazarı var ordan hallediversin.sen renklerini söylersin
Evettt gelelim kapi susumuzun malzemelerine. Oncelikle ben evdeki senelerce duran seyleri kullandim. Mesela bunlar neler hemen sayayim. Eski utu masamin sungeri. Eski ve kullanmaktan asla hoslanmadigim şal. Cok cok eskiden beri elimde dikis zamanlarimdan kalan tela ve en basiti siradan karton. Para verip aldigim seyler tac cicekler ki bunlar yazin cocuklara takilan taclar organze kurdelelerle 5 er liradan aldim. Silikon tabancasini saymama gerek var mi bilmiyorum verdigim parayi suana kadar fazlasiyla karsiladi ama merak edene 20 tl slikonu 1 tl ve simli eva 3 tl. Yapilisa gelince goz karari oval bir sekilde kartonu kestim ve bundan 3 adet hazirladim ki kalin dursun diye hepsini birbirine yapistirdim.eski ve kullanmadigim utu masamin sungerini 2 kat sekilde oval kesip onu da yapistirdim kartonlara. pesinden salima telayi utuledim yapistirdim bunun sebebi salin cok kaygan ve ince olusuydu elimde var diye degerlendirdim. Pesinden bunu da yavas yavas guzelce kenarlar kat olmucak sekilde slikonladim. Esimden harfler ve taclar icin gorsel yollayip 2 3 farkli boy cikti aldirdim. Hangisi guzel duracak emin olamamistim. Daha onceden bu harf ve taclari sallama cay kutusu kartonuna kalip cikartmistim. Ordan evaya rahat aktardim. Harfleri hazirladim onlari yapistirdim. sonra hazir aldigim cicekli taclari actim sansima bu denli denk gelir ovalime cuk oturdu. Ve bittiHarikasın yaaa ne güzel olmuş. Hemen malzeme ve yapılışını bekliyoruz
Kızlar benim ayaklarımın altı cok yanıyor neden olabilir sizce sizde de varmı böyle birsey
Eki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
Cok tesekkur ederim canim aminnnaynı sıkıntı bendede var canım akşam olunca hele var ya iyice yanıyo camlar yatana kadar açık oturuyorum evde
çok güzel olmuşlar canım eline sağlık adlarıyla yaşasınlar inşallah
Doğurmazsın doğurmazsın. Bak gör biz 37-38 i göreceğizEşhangi eş kiz benimki oruc oruc koltugu zor buluyo valla hic gitmez. Ama nasipse bayramdan sonra goturturum ben kendimi dogurmazsam
Mümkünse o kitabın çıkısına bilerek onay ceren herkes ceksin cezasınıOlmaz inşallah canım. Eve de gelmişsin bir problem yok çok şükür
Dün akşam ayaklarımı mayalanmış hamur gibi görünce çok şaşırdım ya. Hiç olmamıştı
Günde üçe çıktı canım benimkini
Maalesef böyle bir kitap yazılmış ve bunu savunan birileri de var aklım almıyor. Pis kokuşmuş zihniyet. Dört yıl olmuş bir de basılalı kimbilir hangi sapığa yol gösterdi. Yazarı gözaltına alınmış inşallah cezasını çeker
Aynen canimaynen canim hayirlisi hangisi saglikliysa o olsun. Benim yine sezaryan olacak kacarim yok
Kiz sen gozunu baya yukseklere dikmissinDoğurmazsın doğurmazsın. Bak gör biz 37-38 i göreceğiz
Gecmis olsun canimÇok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalım
Okudm canim bnde sen cok bile yapmssn onun yardmci olmasi lazim sana keyfone dusknms seninkisi deseneEşime dedim zaten ben konusrm sen karışma dedi en son çare artk çağıracaklar napalm dediğin gibi zorla olmuyor
Cok hos olms eline saglik el emegi daha baska kymetli tabi❤Eki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
Ben sabaha kadar cam açık camın karşısında uyuyorum anca rahat edebiliyorumaynı sıkıntı bendede var canım akşam olunca hele var ya iyice yanıyo camlar yatana kadar açık oturuyorum evde
çok güzel olmuşlar canım eline sağlık adlarıyla yaşasınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?