Tatlı dille söyle canım ya nolcak. Annecim doğuma az kaldı, ben de artık yapamıyorum bu hafta sen mutfağı temizleyebilir misin? Sonraya kalmasın artık vs diye.
Aynısını dedim canım bende güzel dille oda tmm canım yarın hallederm ben dedi yoksa dalacaktm artk mutfağa napaym

Bulursn inşallah canım bende hala kanaviçe isleyecem güya burda bulamadm bişey samanpazarina gidicem malzeme almaya bı günde halldermde malzeme alamadım daha
Aynen canim malzeme bulmak zor yaa her yerde yok. Aman sende elini cabuk tut geriye ne kaldi ki

Yine temizlemezse eşinin elien verirsin yağ çözü, çamaşır suyunu tarif edip yaptırırsın ya oğlu yapacak ya anası
En son eşim diyoki elime alırım yağ çözücüyu annem bana dayanamaz alır elimden yapar taktik ürettik artk ama yapacam dedi artk yapar benim dememi bekledi demek.

Harikasın yaaa ne güzel olmuş. Hemen malzeme ve yapılışını bekliyoruz
Evettt gelelim kapi susumuzun malzemelerine. Oncelikle ben evdeki senelerce duran seyleri kullandim. Mesela bunlar neler hemen sayayim. Eski utu masamin sungeri. Eski ve kullanmaktan asla hoslanmadigim şal. Cok cok eskiden beri elimde dikis zamanlarimdan kalan tela ve en basiti siradan karton. Para verip aldigim seyler tac cicekler ki bunlar yazin cocuklara takilan taclar organze kurdelelerle 5 er liradan aldim. Silikon tabancasini saymama gerek var mi bilmiyorum verdigim parayi suana kadar fazlasiyla karsiladi ama merak edene 20 tl slikonu 1 tl ve simli eva 3 tl. Yapilisa gelince goz karari oval bir sekilde kartonu kestim ve bundan 3 adet hazirladim ki kalin dursun diye hepsini birbirine yapistirdim.eski ve kullanmadigim utu masamin sungerini 2 kat sekilde oval kesip onu da yapistirdim kartonlara. pesinden salima telayi utuledim yapistirdim bunun sebebi salin cok kaygan ve ince olusuydu elimde var diye degerlendirdim. Pesinden bunu da yavas yavas guzelce kenarlar kat olmucak sekilde slikonladim. Esimden harfler ve taclar icin gorsel yollayip 2 3 farkli boy cikti aldirdim. Hangisi guzel duracak emin olamamistim. Daha onceden bu harf ve taclari sallama cay kutusu kartonuna kalip cikartmistim. Ordan evaya rahat aktardim. Harfleri hazirladim onlari yapistirdim. sonra hazir aldigim cicekli taclari actim sansima bu denli denk gelir ovalime cuk oturdu. Ve bitti

Kızlar benim ayaklarımın altı cok yanıyor neden olabilir sizce sizde de varmı böyle birsey

aynı sıkıntı bendede var canım akşam olunca hele var ya iyice yanıyo camlar yatana kadar açık oturuyorum evde

Eki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm

çok güzel olmuşlar canım eline sağlık adlarıyla yaşasınlar inşallah

Mümkünse o kitabın çıkısına bilerek onay ceren herkes ceksin cezasını

Çok şükür canım bende şimdi hastaneden geldim nst tansiyon normal eve gönderdilrt hayırlısı bakalım
Gecmis olsun canim
Eşime dedim zaten ben konusrm sen karışma dedi en son çare artk çağıracaklar napalm dediğin gibi zorla olmuyor
Okudm canim bnde sen cok bile yapmssn onun yardmci olmasi lazim sana keyfone dusknms seninkisi desene geneli ole sanki kvlern
Eki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
Cok hos olms eline saglik el emegi daha baska kymetli tabi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…