Ayy sorma nasıl düşkünlük hemde tam keyifci bazen diyorum keşke azck onun kadar rahat olabilsem su hayattaGecmis olsun canim
Okudm canim bnde sen cok bile yapmssn onun yardmci olmasi lazim sana keyfone dusknms seninkisi desenegeneli ole sanki kvlern
Cok hos olms eline saglik el emegi daha baska kymetli tabi❤
Al bendende okadar. Ona dışarı işi söyle gezsin yapsın hava alsın. Ama ev işi deme, kendi kardeşinin kızı ameliyat oldu onda kaldılar inan bi kazan yemek yapmış 3 gün koymuş önleri, yada dışardan söylemiş. Ben utandım yemin ederimAyy sorma nasıl düşkünlük hemde tam keyifci bazen diyorum keşke azck onun kadar rahat olabilsem su hayatta
Ben günde 3 kez kullanıyorumKızlar siz kasılma için doktora gittiğinizde progesteronun dozunu artırdı mı?
çok geçmiş olsun canımŞimdi hastaneden geldim nst tansiyon baktılar herşey normal çıktı hayırlısı bilmiyorum artık nedir bu kanama
Allah yardımcın olsunGunaydin kizlarrrrAllah'tan okulun kapanmasina az kaldi yoksa carsamba gunleri cinnet krizlerine girebilirim anam bu cocuk buyudukce hic biseye karar veremez oldu. Dun disciyi beklerken kadin meyve suyumu gazoz mu icersin dedi bi karar veremedi. Simdide sabah sabah kiyafet begenemedi birini giydi birini cikardi. Bu simdiden boyleyse buyuyunce dusunemiyorum. Kararlarini kendi versin diye karismiyorum ama fazla abartiyo bu yasta.
Allah nerde gözü dönmüş sapık varsa belasını versin.Kizlar ben sosyal ag kullanan biri degilim. Kullananlardan kucuk bir ricam var. Bildigim kadariyla bir kitabin yayindan kalkmasi icin imza kampanyasi duzenlenmis. Zumrut apartmani diye. Icinde sadece pedofilik dusuncelerle yazilmis igrenc icerikler var. Ben dun aksam okudum netten 1 sayfasi yayinlanmis. Aman siz okumayin cok kotu oldum insanligimdan, boyleleriyle ayni havayi soluduguma tiksindim. Boyle igrenc insanlar oldugunu bildikce evlatlarim icin daha cok endiselenir oldum. Siz de sosyal ag uzerinden baslatilan imza kampanyasina denk gelirseniz lutfen katilin.
Benimki de yapmıyor, eşim yapınca ucundan yardım ediyor. Sende eşine yaptır, baktı oglu yapıyor, belki vicdana gelirKızlar beni bugün afakanlar bastıbiz esimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz apartman dairesi değil tripleks, bizim ev bağımsız alt katta orta kat ortak kullanım alanı mutfak orda yemeklerimizi orda yerz neyse ben hamilelign başından beri elimden geldiğince risk olmadığını için ortak alanın temizligine dikkat ettim yaptm mutfağı falan yani bı 6 aydr mutfak temizlik elinden geçmedi en son benim yaptığım artk yapamıyorum kendi evimi annem ablam temizledi deterjan falan çok rahatsız ediyor nefes almakta zorlanıyorum neyse mutfak o kadar piski yemek yapıp yiyesm gelmiyor kv sürekli 1 aydr bayramdan önce evi temizleym mutfağı bitireym diyor biliyor çünkü banada yaptrmiyor sadece söyleyip duruyor tek isteği gezmek disarlarda yemek yemek keşke diyor bı yardımcımız olsa çok üşengeç bı kadın yemekleri ben yapıyorum hep zaten severek yapıyorum ayrıca gelen giden çok olacak doğumdan sonrada bidaha yapamaz ben biliyorum içim almıyor mutfağı artk söylesem diyorm ne zaman yapacaksn diye aramızda öyle şeylere alınma olmaz ama yinede çekiniyorum ben duramıyorum o nasıl duruyor anlamadım ben hıçmi içinden gelmiyor temizlemek falan acaba iki gündür bunu dert ettim kendime çocuk doğacak yukarı onlara çıkarasm gelmiyor napaym ben sizce eşim çok söyledi ama dinlemiyor kimseyi
aynı benimde elimin içi, ayaklarımın altı yanıyorKızlar benim ayaklarımın altı cok yanıyor neden olabilir sizce sizde de varmı böyle birsey
çok güzel olmuş canım, hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin rabbimEki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
Al bendende okadar. Ona dışarı işi söyle gezsin yapsın hava alsın. Ama ev işi deme, kendi kardeşinin kızı ameliyat oldu onda kaldılar inan bi kazan yemek yapmış 3 gün koymuş önleri, yada dışardan söylemiş. Ben utandım yemin ederim
Vallahi canım seninde doktordan gülmedi bı yüzün bayramdan sonraya randevu alsaydın bari hemen gidersn.Bugun doktora kontrole gittim, gitmemle eve geri gelmem bir oldu. Doktor izne çıkmış, bayramdan sonra gelecekmiş. Hiç şansım yok doktordan yana☹
Ne guzel canım kvden demekki temiz titiz evinde de aynı işi yapan bı insan benimki şahsen tembel üşengeç bı kadın zaten eski evinde de aynıydı burdada aynı huy yani biraz bu işbenim kv valla çok iyi maşallahı var kendi annem gibi yapar herşeyimi
transfer oldugu zaman geldi 1 ay kaldı hiç bişeye elimi sürdürmedi
bulantılarımın yoğun olduğu zamanda geldi yine kaldı 1 ay herşeyimi yaptı yine
kp öğretmen okullar kapanınca gelecekler yanıma
o zamanda yine yapar herşeyimi
gerçi evim kirli değil haftalık temizlikçi geliyo perdelerimi falanda yıkıyo o
o yüzden kv çok iş kalmıyo ama o yemegimi yapsa bile yeter bana sürekli yemek yapmak çok bunaltıyo beni
gerçi çok kalınca kv ben sıkılıyorum doğumdada uzun kalırlar
uzun kalıncada arada sınır kalmıyo yatak odamıza falan rahat giriyo bende hoşlanmıyorum o kadar rahat olmasından ama sonuçta herşeyide yaptığı için o kadar kafaya takıncada kendimi nankörlük ediyomuşum gibi hissediyorum
doğumda uzun kalacaklar ben kesin çok sıkılıcam dedim eşime boşver yemekle falan uğraşmayacaksın sen sadece bebekle ilgileneceksin öyle düşün diyo o da bilmiyorum nasıl olacak
annem uzun kalabilse kv o kadar kalmaz ama annemde babamı bahane ediyo kalmıyo, babam çok huysuz iki günden fazla durmuyo gelince
kız kardeşimin doğumundada annemin burnundan getirdi 3 gün zor kaldı annem kardeşimin yanında
Allah razı olsun allah görsün eşine gelinine yardım edenleri, kalplerine göre versin.benim kv valla çok iyi maşallahı var kendi annem gibi yapar herşeyimi
transfer oldugu zaman geldi 1 ay kaldı hiç bişeye elimi sürdürmedi
bulantılarımın yoğun olduğu zamanda geldi yine kaldı 1 ay herşeyimi yaptı yine
kp öğretmen okullar kapanınca gelecekler yanıma
o zamanda yine yapar herşeyimi
gerçi evim kirli değil haftalık temizlikçi geliyo perdelerimi falanda yıkıyo o
o yüzden kv çok iş kalmıyo ama o yemegimi yapsa bile yeter bana sürekli yemek yapmak çok bunaltıyo beni
gerçi çok kalınca kv ben sıkılıyorum doğumdada uzun kalırlar
uzun kalıncada arada sınır kalmıyo yatak odamıza falan rahat giriyo bende hoşlanmıyorum o kadar rahat olmasından ama sonuçta herşeyide yaptığı için o kadar kafaya takıncada kendimi nankörlük ediyomuşum gibi hissediyorum
doğumda uzun kalacaklar ben kesin çok sıkılıcam dedim eşime boşver yemekle falan uğraşmayacaksın sen sadece bebekle ilgileneceksin öyle düşün diyo o da bilmiyorum nasıl olacak
annem uzun kalabilse kv o kadar kalmaz ama annemde babamı bahane ediyo kalmıyo, babam çok huysuz iki günden fazla durmuyo gelince
kız kardeşimin doğumundada annemin burnundan getirdi 3 gün zor kaldı annem kardeşimin yanında
Canım yerine bakan kimse yokmuydu idareten ilgilenselerdi.Bugun doktora kontrole gittim, gitmemle eve geri gelmem bir oldu. Doktor izne çıkmış, bayramdan sonra gelecekmiş. Hiç şansım yok doktordan yana☹
Keşke öyle olsa yarın hepsi serbest kalırMümkünse o kitabın çıkısına bilerek onay ceren herkes ceksin cezasını
Diktim tabii büyük oynuyorumKiz sen gozunu baya yukseklere dikmissininsallah goruruz o gunleri
Evet canim baslamis oluyor da hic mi acilma varmi falan diye bakmadi. Ama tek bebek icin daha erken bi donemdesin ilac vs. Vermedi mi?Kızlar 3 günden beri 10dkda 1 gelen vajen+makat+bel ağrımla birlikte karın sertleşmelerim oluyırdu. Artık bugünde devam edince aradık kliniği nst çekildik. 10dkda 1 50-60 sancım çıktı. Doktor hiçbirsey yapmana gerek yok 5dkda1e düşerse hastaneye git dedi. Eee 5dkda 1 gelince zaten doğum başlamıyormu?
Geçen çarsamba bakmışlardı 4 küsürdü. İlaçta vermedi. Sadece 5dkda 1 gelirse hastaneye git dedi. Bende bişey anlamadım. Yarın 5. Gün olacak devam ederse nstsiz istdaki doktoruma sorucam artık.Evet canim baslamis oluyor da hic mi acilma varmi falan diye bakmadi. Ama tek bebek icin daha erken bi donemdesin ilac vs. Vermedi mi?
4 kusurdu derken? Acilman mi 4 kusurduGeçen çarsamba bakmışlardı 4 küsürdü. İlaçta vermedi. Sadece 5dkda 1 gelirse hastaneye git dedi. Bende bişey anlamadım. Yarın 5. Gün olacak devam ederse nstsiz istdaki doktoruma sorucam artık.
Ayy bende yazdinda oyle bisey kacirdim mi acaba dedim. Aman iyi olun dedigin gibi bayram falan gecsin hatta temmuzu da gorun. Ama sancilari mutlaka sor kendi doktoruna cunki 5 dk bir zaten dogum demek artikYok canım kapalıydı 4 küsür santim. Allah korusun bayramı bi geçirelimde
Geçen çarsamba bakmışlardı 4 küsürdü. İlaçta vermedi. Sadece 5dkda 1 gelirse hastaneye git dedi. Bende bişey anlamadım. Yarın 5. Gün olacak devam ederse nstsiz istdaki doktoruma sorucam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?