Gecmis olsun canim

Okudm canim bnde sen cok bile yapmssn onun yardmci olmasi lazim sana keyfone dusknms seninkisi desene geneli ole sanki kvlern

Cok hos olms eline saglik el emegi daha baska kymetli tabi❤
Ayy sorma nasıl düşkünlük hemde tam keyifci bazen diyorum keşke azck onun kadar rahat olabilsem su hayatta

Kızlar artık dünde 3 gündür 10dkda 1 gelen sancım olunca bugün nst randevusu aldım. Ama şimdide öyle canımı yakan sancım yok, aklam magnezyumu çift almıştım ondan heralde iyi geldi.

Ayy sorma nasıl düşkünlük hemde tam keyifci bazen diyorum keşke azck onun kadar rahat olabilsem su hayatta
Al bendende okadar. Ona dışarı işi söyle gezsin yapsın hava alsın. Ama ev işi deme, kendi kardeşinin kızı ameliyat oldu onda kaldılar inan bi kazan yemek yapmış 3 gün koymuş önleri, yada dışardan söylemiş. Ben utandım yemin ederim

Kızlar siz kasılma için doktora gittiğinizde progesteronun dozunu artırdı mı?
Ben günde 3 kez kullanıyorum
Şimdi hastaneden geldim nst tansiyon baktılar herşey normal çıktı hayırlısı bilmiyorum artık nedir bu kanama
çok geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun
Allah nerde gözü dönmüş sapık varsa belasını versin.
Benimki de yapmıyor, eşim yapınca ucundan yardım ediyor. Sende eşine yaptır, baktı oglu yapıyor, belki vicdana gelir
Kızlar benim ayaklarımın altı cok yanıyor neden olabilir sizce sizde de varmı böyle birsey
aynı benimde elimin içi, ayaklarımın altı yanıyor
Eki Görüntüle 2274038 Eki Görüntüle 2274039
Teyzoslarrrr bitti susumuzzz ama hastane kapimiza asamicam tutu bulamadimmm
çok güzel olmuş canım, hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin rabbim

Bugun doktora kontrole gittim, gitmemle eve geri gelmem bir oldu. Doktor izne çıkmış, bayramdan sonra gelecekmiş. Hiç şansım yok doktordan yana

Bugun doktora kontrole gittim, gitmemle eve geri gelmem bir oldu. Doktor izne çıkmış, bayramdan sonra gelecekmiş. Hiç şansım yok doktordan yana☹
Vallahi canım seninde doktordan gülmedi bı yüzün bayramdan sonraya randevu alsaydın bari hemen gidersn.

benim kv valla çok iyi maşallahı var kendi annem gibi yapar herşeyimi
transfer oldugu zaman geldi 1 ay kaldı hiç bişeye elimi sürdürmedi
bulantılarımın yoğun olduğu zamanda geldi yine kaldı 1 ay herşeyimi yaptı yine
kp öğretmen okullar kapanınca gelecekler yanıma
o zamanda yine yapar herşeyimi
gerçi evim kirli değil haftalık temizlikçi geliyo perdelerimi falanda yıkıyo o
o yüzden kv çok iş kalmıyo ama o yemegimi yapsa bile yeter bana sürekli yemek yapmak çok bunaltıyo beni
gerçi çok kalınca kv ben sıkılıyorum doğumdada uzun kalırlar
uzun kalıncada arada sınır kalmıyo yatak odamıza falan rahat giriyo bende hoşlanmıyorum o kadar rahat olmasından ama sonuçta herşeyide yaptığı için o kadar kafaya takıncada kendimi nankörlük ediyomuşum gibi hissediyorum
doğumda uzun kalacaklar ben kesin çok sıkılıcam dedim eşime boşver yemekle falan uğraşmayacaksın sen sadece bebekle ilgileneceksin öyle düşün diyo o da bilmiyorum nasıl olacak
annem uzun kalabilse kv o kadar kalmaz ama annemde babamı bahane ediyo kalmıyo, babam çok huysuz iki günden fazla durmuyo gelince
kız kardeşimin doğumundada annemin burnundan getirdi 3 gün zor kaldı annem kardeşimin yanında

Ne guzel canım kvden demekki temiz titiz evinde de aynı işi yapan bı insan benimki şahsen tembel üşengeç bı kadın zaten eski evinde de aynıydı burdada aynı huy yani biraz bu iş benim annem de mesela tam tersidir üzerime titrer elinde olsa sürekli kalır hastaneye gelecek annem eşim diyorki annen istersen evede gelsin ilk günler kendi annesini bildiği için bazıları böyle işte napacaksn 55 yaşında kadin değismiyor.

Allah razı olsun allah görsün eşine gelinine yardım edenleri, kalplerine göre versin.
Benim kızdığım nokta aslında yardım etmemesi değil, kendini çevreye öyle bi anlatıyorki sanki ben evde yatıyorum o herşeyimi yapmış, ölür bizim için. Yani yapmasın anlatmasında.

Kızlar 3 günden beri 10dkda 1 gelen vajen+makat+bel ağrımla birlikte karın sertleşmelerim oluyırdu. Artık bugünde devam edince aradık kliniği nst çekildik. 10dkda 1 50-60 sancım çıktı. Doktor hiçbirsey yapmana gerek yok 5dkda1e düşerse hastaneye git dedi. Eee 5dkda 1 gelince zaten doğum başlamıyormu?

Evet canim baslamis oluyor da hic mi acilma varmi falan diye bakmadi. Ama tek bebek icin daha erken bi donemdesin ilac vs. Vermedi mi?

Evet canim baslamis oluyor da hic mi acilma varmi falan diye bakmadi. Ama tek bebek icin daha erken bi donemdesin ilac vs. Vermedi mi?
Geçen çarsamba bakmışlardı 4 küsürdü. İlaçta vermedi. Sadece 5dkda 1 gelirse hastaneye git dedi. Bende bişey anlamadım. Yarın 5. Gün olacak devam ederse nstsiz istdaki doktoruma sorucam artık.

Geçen çarsamba bakmışlardı 4 küsürdü. İlaçta vermedi. Sadece 5dkda 1 gelirse hastaneye git dedi. Bende bişey anlamadım. Yarın 5. Gün olacak devam ederse nstsiz istdaki doktoruma sorucam artık.
4 kusurdu derken? Acilman mi 4 kusurdu Canim sor resmen dogurursan dogur gibi olmus nasil bi rahatlik orda ki doktorda. Erken ama erken yani bi ilaci bi yontemi olmali.

Yok canım kapalıydı 4 küsür santim. Allah korusun bayramı bi geçirelimde
Ayy bende yazdinda oyle bisey kacirdim mi acaba dedim. Aman iyi olun dedigin gibi bayram falan gecsin hatta temmuzu da gorun. Ama sancilari mutlaka sor kendi doktoruna cunki 5 dk bir zaten dogum demek artik

Canım sen riske atma bence İstanbul’da ki drunla görüş. Nidilat galan başlar belki. 5 dk da birde gidince Doğumun başlamış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…