Bebek inmediyse oluyorms canım o difayrama baskı oluyor gibi sanki kaburgalara benim oluyor mesela ama çok değil hala yukarda bebis benim ondan diyorm bazen durdk yerde otururken tam nefes alamıyorum .Kızlar gece oldu mu bana bu bi huzursuzluk basıyor.nefes alamıyorum.yatamiyorum oturarak uyumaya çalışıyorum.sizde durumlar nasıl.nefes darlığından bayilacak gibi oluyorum
Hayirli haberlerle gel canim. Bende ogleden sonra gidicemGünaydın kızlar kontrol günü
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum. Nst için bekliyorum şimdiHayirli haberlerle gel canim. Bende ogleden sonra gidicem
Aa nst mi istedi canim. Gecen sefer bana sordu nst cektirdin mi diye hayir dedim. Istermiyki benden deİnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum. Nst için bekliyorum şimdi
Canım 34 hafta ikiz deyince nst odasındaki kuz direk nst çekilecek size dedi. Çok kalabalık sıra var resmenAa nst mi istedi canim. Gecen sefer bana sordu nst cektirdin mi diye hayir dedim. Istermiyki benden de
Ayy bayram oncesi yaa kalabaliktir valla canim. Sorucan mi bayramda nerdeymis doktorCanım 34 hafta ikiz deyince nst odasındaki kuz direk nst çekilecek size dedi. Çok kalabalık sıra var resmen
Canım bana cumartesi gidince nst çekecek geçen gittigmde dedim gerek yok dedi 36 da bakarız demiştiAa nst mi istedi canim. Gecen sefer bana sordu nst cektirdin mi diye hayir dedim. Istermiyki benden de
O zaman benimki de inmedi daha heralde canim.diyorum psikolojik mi acaba kendi kendime mi yapiyorum diyorum.bubdan sonra geceleri biraz zor olacak gibi hayirlisi bakalim canimBebek inmediyse oluyorms canım o difayrama baskı oluyor gibi sanki kaburgalara benim oluyor mesela ama çok değil hala yukarda bebis benim ondan diyorm bazen durdk yerde otururken tam nefes alamıyorum .
Bidahaki kontrolde görür 36 ya kadar dönen oluyormus umutluym ben bakalım cumartesi gorecemm ne olacakO zaman benimki de inmedi daha heralde canim.diyorum psikolojik mi acaba kendi kendime mi yapiyorum diyorum.bubdan sonra geceleri biraz zor olacak gibi hayirlisi bakalim canim
Evet canim nstye bagladilar ikiz olunca da uzun suruyo yaaCanım bana cumartesi gidince nst çekecek geçen gittigmde dedim gerek yok dedi 36 da bakarız demiştisizin ikizya ister sizden.
Hülyacım bayramda izinliymiş dr burda değilmiş. Bunkadar dayandın bayramı da geçir dedi. İlaçları bıraktırırdım ama bayramda burda değilim riske atamam devam et dedi. Bayramdan sonraki haftaya kontrole gel dedi ama randevuları hep dolu. Aradan gireceğiz sanırımAyy bayram oncesi yaa kalabaliktir valla canim. Sorucan mi bayramda nerdeymis doktor
Çok güzel canım bayramdan sonrayi görürsun bence ne kaldiki surda zaten normal bekleyecksn ilaçları biraktirirsa bayramdan sonra büyük ihtimal 37 38 gibi gelirler belki sancilar ve bebeklerBu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Canim bizimkinin kafa asagida ama sezeryan normal cok kafam karisik bu konuda.benim doktor normal dogum taraftari.amaben hep bu zamana kadar sezeryan olur diye dusunmustum bu doktora gecince isler degisti.simdi normal fikrine alismaya calisiyorum ama pek alisabilmis degilim suan.bakalim ne olacakBidahaki kontrolde görür 36 ya kadar dönen oluyormus umutluym ben bakalım cumartesi gorecemm ne olacak
Canimm bebislerine masallah. Normal dogum istiyorsun insallah istedigin gibi olur hayirlisiyla.ben de noŕmal fikrine alisabilsem biraz keskeBu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Keşke benim doktormda normal doğum yanlısı olsa bu son muaynem sanırm benim dönmediyse ki dönmedi sanırm hala aynı yerde hissediyorm başını sezeryan için gün verecek.Canim bizimkinin kafa asagida ama sezeryan normal cok kafam karisik bu konuda.benim doktor normal dogum taraftari.amaben hep bu zamana kadar sezeryan olur diye dusunmustum bu doktora gecince isler degisti.simdi normal fikrine alismaya calisiyorum ama pek alisabilmis degilim suan.bakalim ne olacak
Sağol canım inşallah götürürüm de druma denk gelir doğumum. Başka dr ikizde pek normal yanlısı olmaz çünkü. Evet bayramdan sonra bırakırım ilaçları ve çok heyecanlıyım o konudaÇok güzel canım bayramdan sonrayi görürsun bence ne kaldiki surda zaten normal bekleyecksn ilaçları biraktirirsa bayramdan sonra büyük ihtimal 37 38 gibi gelirler belki sancilar ve bebekler
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Canım doğal bir süreç öyle düşün. Bizimki tüp bebek diye illa sezeryanı kafamıza yerleştirdiler. Bende bu druma başlamadan önce kabullenmiştim sezeryanı ama drumda bende isteyince cesaretlendim işin açığı. Druna güveniyorsan bence süreci akışına bırakmak en güzeli. Ha son dk sezeryanda olabilir o da aklımın bir köşesinde ama ben hep pozitif olup normal doğurduğumu düşünüyorumCanimm bebislerine masallah. Normal dogum istiyorsun insallah istedigin gibi olur hayirlisiyla.ben de noŕmal fikrine alisabilsem biraz keske
Keşke benim doktormda normal doğum yanlısı olsa bu son muaynem sanırm benim dönmediyse ki dönmedi sanırm hala aynı yerde hissediyorm başını sezeryan için gün verecek.
Canim bende simdi eve geldim. Evet bende randevu bulamadim ayin 17sine aldim ama esim gelir aradan gireriz dedi. Bu sefer esim yanimda diye alttan bakin diyemedim. Ustten de rahimagzini yine olcemedi cunki skisik degildim. Dedim 2 gun once acile gitmistim 38mm olctu mumkunmu dedim. Kisalan uzamaz ama insallah ben yaniliyor olayim dedi. 36 ya az kaldi 3 hafta daha dayan 37-38 i zorlayalim dedi. Agrilarim icin yapicak bisey yok ilaclari arttiramam dediHülyacım bayramda izinliymiş dr burda değilmiş. Bunkadar dayandın bayramı da geçir dedi. İlaçları bıraktırırdım ama bayramda burda değilim riske atamam devam et dedi. Bayramdan sonraki haftaya kontrole gel dedi ama randevuları hep dolu. Aradan gireceğiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?