- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ayy masallah canim tosuncuk olma yolundalar. Aynen iki tane olunca uzun suruyor valla bi ara benim icim bile gecmis nstdeBu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Yok ben böyle yapacağını bilseydim tedaviden sonra başka doktora gecerdm hemen eşim yüzünde başkası olmaz bu olacak dedi erkek inadıKesinlikle canım dru bulmakta mesele normal Doğum yanlısı olan. Bana son dk ya kadar gün vermem durabildikleri kadar dursunlar olmazsa sezeryan öyle düşünürüz dedi hep
Bı zamanlar hamile kalmakta hayal gibiydi canım rabbim nasip etti şimdi de inşallah öyle böyle olacak dogumumz bu arada sezeryande bı gün kalacakmsm hastanede öyle yapıyolarms ben 2 biliyodm.Sağol canım inşallah götürürüm de druma denk gelir doğumum. Başka dr ikizde pek normal yanlısı olmaz çünkü. Evet bayramdan sonra bırakırım ilaçları ve çok heyecanlıyım o konudaDoğum yapmak hayal gibi
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Canım doğal bir süreç öyle düşün. Bizimki tüp bebek diye illa sezeryanı kafamıza yerleştirdiler. Bende bu druma başlamadan önce kabullenmiştim sezeryanı ama drumda bende isteyince cesaretlendim işin açığı. Druna güveniyorsan bence süreci akışına bırakmak en güzeli. Ha son dk sezeryanda olabilir o da aklımın bir köşesinde ama ben hep pozitif olup normal doğurduğumu düşünüyorum
Canım nasıl istiyorsan öyle yap bence çünkü en kötüsü doğuma ikilemde girmek yani normalden korkup normal doğuma girince hazırlıksız yakalaniyorsn gibi bişeynormal doğumdan bende çok korkuyorum zor bulduk bide bebişleri endişeliyim
doktorumla daha hiç doğum şekliyle ilgili konuşmadık
yarın kontrolde sorucam
benim doktorumda normal doğum çok yaptırıyor ama ben sezeryan olmak istiyorum
Maşallah canım iyi olsunlar yeterki. Bende çatlamadım daha bundan sonrası ne olur bilmem. Bana bayramda doğurmayayım diye nidicart başladıCanim bende simdi eve geldim. Evet bende randevu bulamadim ayin 17sine aldim ama esim gelir aradan gireriz dedi. Bu sefer esim yanimda diye alttan bakin diyemedim. Ustten de rahimagzini yine olcemedi cunki skisik degildim. Dedim 2 gun once acile gitmistim 38mm olctu mumkunmu dedim. Kisalan uzamaz ama insallah ben yaniliyor olayim dedi. 36 ya az kaldi 3 hafta daha dayan 37-38 i zorlayalim dedi. Agrilarim icin yapicak bisey yok ilaclari arttiramam dedibebeklere bakarken kimin eli kimin cebinde belli degil guldu. Ama gelisimleri icin cok cok iyi dedi. 32+3 2081 gr ve 32+0 1935gr olctu. Karnima bakti masallah daha catlamamissin ama bundan sonra catlayabilir yagini bol sur dedi. Bizden bu kadar kizlar. Agrilarla yasamaya alismam lazim yani
Ayy masallah canim tosuncuk olma yolundalar. Aynen iki tane olunca uzun suruyor valla bi ara benim icim bile gecmis nstdecok sukur benimde bu sefer sancim cikmadi ama kasilmalarin cogalirsa 6 dan 8 e cikar nidicardi dedi.
Senin dr baya karışıkmış canım başkasını bulsan da olurmuş tüp bebek drun sanırım devam ettiğin. Benim perinatalogda çok yoğun yaYok ben böyle yapacağını bilseydim tedaviden sonra başka doktora gecerdm hemen eşim yüzünde başkası olmaz bu olacak dedi erkek inadıbenim doktorda acayip yoğun bı adam günde 3 4 ameliyat yapıyor takip hastası bile sınırlı alabiliyor benle beraber 4 gebesi var sadece 4 hastanede birden doğum yaptırıyor unide ders veriyor 2 gün 5 de kalkıp 2 de yatan bı adam acil sancm tutarsa ararm ulasamazsam anestesi uzmanı var çalıştığı onu ara beraber hastaneye geçin ben gelene kadar o seni hazırlar diyor düşün
İnşallah canım. Burda da tek gece yatırılıyor canım sezeryan yada normal fark etmiyorBı zamanlar hamile kalmakta hayal gibiydi canım rabbim nasip etti şimdi de inşallah öyle böyle olacak dogumumz bu arada sezeryande bı gün kalacakmsm hastanede öyle yapıyolarms ben 2 biliyodm.
Evet canım benim hem kist ameliyatımı hem tüp bebek tedavimi yaptı hem ameliyat tecrübemiz var diye hem de eşim çok sever kendisini başka doktora gitmem dediMaşallah canım iyi olsunlar yeterki. Bende çatlamadım daha bundan sonrası ne olur bilmem. Bana bayramda doğurmayayım diye nidicart başladıriske atamayacağım burda yokum dedi. Bende ayın 17 sine aldım ama gönlüm tam 36 da gitmekten yana. Bende aradan alır diye düşünüyorum. Ben rahim ağzını sormadım bu sefer aklıma gelmedi hiç
nst de de bende uyukladım yaşan yok. İnşallah artmaz ağrın sancın canım bir kaç hafta dayanalım hayırlısıyla
Senin dr baya karışıkmış canım başkasını bulsan da olurmuş tüp bebek drun sanırım devam ettiğin. Benim perinatalogda çok yoğun ya
İnşallah canım. Burda da tek gece yatırılıyor canım sezeryan yada normal fark etmiyor
İnşallah bı skntmz olmazda tek gece kalır çıkarız canımMaşallah canım iyi olsunlar yeterki. Bende çatlamadım daha bundan sonrası ne olur bilmem. Bana bayramda doğurmayayım diye nidicart başladıriske atamayacağım burda yokum dedi. Bende ayın 17 sine aldım ama gönlüm tam 36 da gitmekten yana. Bende aradan alır diye düşünüyorum. Ben rahim ağzını sormadım bu sefer aklıma gelmedi hiç
nst de de bende uyukladım yaşan yok. İnşallah artmaz ağrın sancın canım bir kaç hafta dayanalım hayırlısıyla
Senin dr baya karışıkmış canım başkasını bulsan da olurmuş tüp bebek drun sanırım devam ettiğin. Benim perinatalogda çok yoğun ya
İnşallah canım. Burda da tek gece yatırılıyor canım sezeryan yada normal fark etmiyor
İnşallah canım aminn.İnşallah bı skntmz olmazda tek gece kalır çıkarız canım
Sagol canim kafami alistiricam insallah son anda sezeryan olursa o da nasipSağol canım inşallah götürürüm de druma denk gelir doğumum. Başka dr ikizde pek normal yanlısı olmaz çünkü. Evet bayramdan sonra bırakırım ilaçları ve çok heyecanlıyım o konudaDoğum yapmak hayal gibi
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Canım doğal bir süreç öyle düşün. Bizimki tüp bebek diye illa sezeryanı kafamıza yerleştirdiler. Bende bu druma başlamadan önce kabullenmiştim sezeryanı ama drumda bende isteyince cesaretlendim işin açığı. Druna güveniyorsan bence süreci akışına bırakmak en güzeli. Ha son dk sezeryanda olabilir o da aklımın bir köşesinde ama ben hep pozitif olup normal doğurduğumu düşünüyorum
Canim oyle boyle hayirlisiyla kavusalim ben sabirsizlanmaya basladim.ozluyorum resmen fotografina bakiyorumKeşke benim doktormda normal doğum yanlısı olsa bu son muaynem sanırm benim dönmediyse ki dönmedi sanırm hala aynı yerde hissediyorm başını sezeryan için gün verecek.
Ben heyecanlanıyorum günler yaklaştıkçaCanim oyle boyle hayirlisiyla kavusalim ben sabirsizlanmaya basladim.ozluyorum resmen fotografina bakiyorum
Kilolari iyi canim masallah ikiz zor tabi kimbilir ne cok agrin oluyodur.artik bi sure daha dayanicaz insallahCanim bende simdi eve geldim. Evet bende randevu bulamadim ayin 17sine aldim ama esim gelir aradan gireriz dedi. Bu sefer esim yanimda diye alttan bakin diyemedim. Ustten de rahimagzini yine olcemedi cunki skisik degildim. Dedim 2 gun once acile gitmistim 38mm olctu mumkunmu dedim. Kisalan uzamaz ama insallah ben yaniliyor olayim dedi. 36 ya az kaldi 3 hafta daha dayan 37-38 i zorlayalim dedi. Agrilarim icin yapicak bisey yok ilaclari arttiramam dedibebeklere bakarken kimin eli kimin cebinde belli degil guldu. Ama gelisimleri icin cok cok iyi dedi. 32+3 2081 gr ve 32+0 1935gr olctu. Karnima bakti masallah daha catlamamissin ama bundan sonra catlayabilir yagini bol sur dedi. Bizden bu kadar kizlar. Agrilarla yasamaya alismam lazim yani
Maşallah sizeBu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Maşallah kilolarınaCanim bende simdi eve geldim. Evet bende randevu bulamadim ayin 17sine aldim ama esim gelir aradan gireriz dedi. Bu sefer esim yanimda diye alttan bakin diyemedim. Ustten de rahimagzini yine olcemedi cunki skisik degildim. Dedim 2 gun once acile gitmistim 38mm olctu mumkunmu dedim. Kisalan uzamaz ama insallah ben yaniliyor olayim dedi. 36 ya az kaldi 3 hafta daha dayan 37-38 i zorlayalim dedi. Agrilarim icin yapicak bisey yok ilaclari arttiramam dedibebeklere bakarken kimin eli kimin cebinde belli degil guldu. Ama gelisimleri icin cok cok iyi dedi. 32+3 2081 gr ve 32+0 1935gr olctu. Karnima bakti masallah daha catlamamissin ama bundan sonra catlayabilir yagini bol sur dedi. Bizden bu kadar kizlar. Agrilarla yasamaya alismam lazim yani
İnşallah canım her zaman hayırlısı sağlıklısını isteyelim rabbim bir yol açıyorSagol canim kafami alistiricam insallah son anda sezeryan olursa o da nasip
Canım öncesinde hiç öyle bir şey dememişti. Yani erken haftada bebeklerin ağırlığı daha az oluyor sonrasında da bahsetmedi. 30. Haftada bebeğin biri rağim ağzını kapatmış başıyla ölçemiyorım dedi. Bebekler ağırlaştıkça rahim ağzı kısalacak dedi ki dediği gibi de oldu.Maşallah sizesaye birşey soracağım . Rahim ağzı kısalmadan önce kontrollerde bebeğin birinin başı servikse çok yakın o yüzden yukardan ölçemiyorum uzunluğunu dedi mi hiç doktorların? Benim rahim.agzi şu an iyi ama ağrı sertlesme için doktoruma gittiğinde bundan bahsetmemisti. Dün ayrıntılı usg yapan radyolog söyledi. Acaba bebek basisiile mi kısalıyor ki ?
Sagol canim. Evet riske atmamasi iyi en azindan kisa bir sure iciceksin.Maşallah canım iyi olsunlar yeterki. Bende çatlamadım daha bundan sonrası ne olur bilmem. Bana bayramda doğurmayayım diye nidicart başladıriske atamayacağım burda yokum dedi. Bende ayın 17 sine aldım ama gönlüm tam 36 da gitmekten yana. Bende aradan alır diye düşünüyorum. Ben rahim ağzını sormadım bu sefer aklıma gelmedi hiç
Sagol canim. Valla bacaklarimi birlestiremicem o derece agriyor icleri nasil idare edicem bilmiyorumPo
Kilolari iyi canim masallah ikiz zor tabi kimbilir ne cok agrin oluyodur.artik bi sure daha dayanicaz insallah
Benim 21.haftada bebeğin biri rahîm ağzını kapattı başıyla o yüzden ölçemedi . Ben de önlem amaclı yatıyorum artık şimdiden evdeİnşallah canım her zaman hayırlısı sağlıklısını isteyelim rabbim bir yol açıyor
Canım öncesinde hiç öyle bir şey dememişti. Yani erken haftada bebeklerin ağırlığı daha az oluyor sonrasında da bahsetmedi. 30. Haftada bebeğin biri rağim ağzını kapatmış başıyla ölçemiyorım dedi. Bebekler ağırlaştıkça rahim ağzı kısalacak dedi ki dediği gibi de oldu.
Nidicard kasilmalarima biraz iyi geldi canim eskisi gibi degil cok sukur. bu agri baska ic bacaklarim seyime yakin yerleri aciyor doktor yapicak bisey yok dedi. Hos artik bacaklarimi da kapatamaz oldum otururken iki yana aciyorum karnim herseye engel olur olduMaşallah kilolarınaağrı dediginiz 3 4 hafta önce yaşadığımız sertlesme mi yoksa cari ağrısı mi. Nidicartin faydası olmadimi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?