Çatı ağrısı dedikleridir belki de. Azıcık kaldı ya sabır

Canım sen zaten nidicard kullanmıyormuydun?

Doktor giden kızlar çok sevindim güzel haberlerinize sağlıklı büyüsün kuzucuklar

Yok canım aramadım. Bugünde sık olursa eczaneden nidilat alırım napim. Doktorumla 2016 mayıstan beri 1-2 ayda 1 görüşüyüruz hiç derdim bitmesi utanıyorum artık amerika’ya gittide peşimi bırakmadı diyecek

Kiz sen yine de ara bisey olursa nidilat nidicard diye 2 ye ayriliyormus ilac hangisi sana yaricak bilemezsin. Sona dogru yanlis biseyler yapmis olma

Masallah kuzulara annesi aa super donmeleri ya ins gonlune gore normal olur canim. Iyi cikmasina sevndm evet skici beklemesi yanina da kmse almiyolar insanin
Sagol canim. Valla bacaklarimi birlestiremicem o derece agriyor icleri nasil idare edicem bilmiyorum
Senin bebislere de masallah canim O agrilari cok uzun zamandir yasiyorum ben canim vucudun da bi kapasitesi var tabi kimildamak bile bi mesela agriyla yasamayi ogreniyoriz resmen yeterki kuzularimz iyi olsn

Sagol canimm Ben daha alisamadim agrilara valla az once bacagimi kaldiramadim koltuga oglusum yardim etti. Az daha sabretsek yetecek insallah

Sagol canimm Ben daha alisamadim agrilara valla az once bacagimi kaldiramadim koltuga oglusum yardim etti. Az daha sabretsek yetecek insallah
Sana masallah ozaman Evet cok zor ayni dedgn gibi oluyo benm cok erken baslams ozaman bikac aydir cekiyorm aynen canimm sabredicez saglkla gelck kuzularimiz bu gunlere geldk ya daha korkmayalim

Sana masallah ozaman Evet cok zor ayni dedgn gibi oluyo benm cok erken baslams ozaman bikac aydir cekiyorm aynen canimm sabredicez saglkla gelck kuzularimiz bu gunlere geldk ya daha korkmayalim
Aynen canim bu gunlerimize sukur 28i gorurmuyuz diye dusunurken 30 kusurlari bulduk son aylarimiza geldik binlerce sukurler olsun. Rabbim saglikla dogurmak kucagimiza almak nasip etsin.

Aynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorla

Sagol canim. Evet riske atmamasi iyi en azindan kisa bir sure iciceksin.
Kendim icin 36yi gorursek ameliyat tarihi mi vericeksiniz dedim hayir 37 38 i zorlucaz dedi. Simdiden masallah toplam 4 kilo oldular rahim kac kiloya kadar tasir tedirginim.
Canım planlı işleri sevmiyor sanırım bizim dr İnşallah sağlıkla hayırla görürüz o zamanları. Bu hafta ilaçları bırakırım diye düşündüm ama bayramda yoksa dr hiç gerek yok beklesin biraz daha
Benim 21.haftada bebeğin biri rahîm ağzını kapattı başıyla o yüzden ölçemedi . Ben de önlem amaclı yatıyorum artık şimdiden evde
Sadece kontroller için evden çıkıyorum.
En iyisi canım. Riske atmaya hiç gerek yok, bende nadir çıkıyorum evden hastane dışında evdeyim
Canım sen zaten nidicard kullanmıyormuydun?

Doktor giden kızlar çok sevindim güzel haberlerinize sağlıklı büyüsün kuzucuklar
Canım bir haftaya yakın oldu bırakmıştım. Piyasada yok ilaç ya o zaman bırakalım eldeki bitince dedi. Şimdi de kendisi bayramda izinli olunca riske atmayalım diye tekrar başladı bu sefer nidicart
Sağol canım. İnşallah rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize gönlümüze göre

Aynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorla

Dört beş gündür benimde aynı sanki kömbe gibi ayaklar bugün sordum normal yüzünde şişlik başlarsa o zaman hemen hastaneye dedi

Aynen canim sezaryan olucam kesin ama beklesinler diyo bence en iyisini yapiyor 1 gun 1 gundur sonucta. Aynen sen ilaclarini simdilik birakma canim bisey olmasin

Dört beş gündür benimde aynı sanki kömbe gibi ayaklar bugün sordum normal yüzünde şişlik başlarsa o zaman hemen hastaneye dedi
Kiz ayaklari gectim hadi o normaldir ama benim dudaklar falan silikonlu gibi oldu ayy kendimi taniyamicam az kaldi. Az oncede annemi goruntulu aradim koltukta bacaklarimi uzatmistim karnima yag suruyodum ayy o ne dizine kadar uzamis nasil duruyo bu boyle falan dedi valla keske gorebilseniz su halini cok garibiz. Cocugun okuluna ugradik siniftaki butun cocuklar saskinlikla bakti bana.

Aynen canim sezaryan olucam kesin ama beklesinler diyo bence en iyisini yapiyor 1 gun 1 gundur sonucta. Aynen sen ilaclarini simdilik birakma canim bisey olmasin
Anne karnında geçirilen bir günün dışarda telafisi tok kuzum en güzeli temkinli davranıp gidebildiği kadar gitmesi.
ne güzel millet ne paralar döküyor o silikonlara karnım benim niye çok büyük değil ki acaba tanenin oğlanlar öne öne gidiyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…