Çatı ağrısı dedikleridir belki de. Azıcık kaldı ya sabırNidicard kasilmalarima biraz iyi geldi canim eskisi gibi degil cok sukur. bu agri baska ic bacaklarim seyime yakin yerleri aciyor doktor yapicak bisey yok dedi. Hos artik bacaklarimi da kapatamaz oldum otururken iki yana aciyorum karnim herseye engel olur oldu
Canım sen zaten nidicard kullanmıyormuydun?Bu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Sagol canim sen naptin sanci mevzusunu. doktorunu aradin mi?Canım sen zaten nidicard kullanmıyormuydun?
Doktor giden kızlar çok sevindim güzel haberlerinizesağlıklı büyüsün kuzucuklar
Kiz sen yine de ara bisey olursa nidilat nidicard diye 2 ye ayriliyormus ilac hangisi sana yaricak bilemezsin. Sona dogru yanlis biseyler yapmis olmaYok canım aramadım. Bugünde sık olursa eczaneden nidilat alırım napim. Doktorumla 2016 mayıstan beri 1-2 ayda 1 görüşüyüruz hiç derdim bitmesi utanıyorum artık amerika’ya gittide peşimi bırakmadı diyecek
İçerikleri hepsi aynı canım, nifedipin içeriyor sadece piyasa adı farklı.Kiz sen yine de ara bisey olursa nidilat nidicard diye 2 ye ayriliyormus ilac hangisi sana yaricak bilemezsin. Sona dogru yanlis biseyler yapmis olma
Hastane cikisinda recete yazdiriyorken nidilat degil ozellikle nidicard dedi peki nedenİçerikleri hepsi aynı canım, nifedipin içeriyor sadece piyasa adı farklı.
Masallah kuzulara annesiBu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Senin bebislere de masallah canimSagol canim. Valla bacaklarimi birlestiremicem o derece agriyor icleri nasil idare edicem bilmiyorum
Sagol canimmMasallah kuzulara annesiaa super donmeleri ya ins gonlune gore normal olur canim. Iyi cikmasina sevndm evet skici beklemesi yanina da kmse almiyolar insanin
Senin bebislere de masallah canimO agrilari cok uzun zamandir yasiyorum ben canim vucudun da bi kapasitesi var tabi kimildamak bile bi mesela agriyla yasamayi ogreniyoriz resmen yeterki kuzularimz iyi olsn
Sana masallah ozamanSagol canimmBen daha alisamadim agrilara valla az once bacagimi kaldiramadim koltuga oglusum yardim etti. Az daha sabretsek yetecek insallah
Aynen canim bu gunlerimize sukur 28i gorurmuyuz diye dusunurken 30 kusurlari bulduk son aylarimiza geldik binlerce sukurler olsun. Rabbim saglikla dogurmak kucagimiza almak nasip etsin.Sana masallah ozamanEvet cok zor ayni dedgn gibi oluyo benm cok erken baslams ozaman bikac aydir cekiyorm aynen canimm sabredicez saglkla gelck kuzularimiz bu gunlere geldk ya daha korkmayalim ❤
Aynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorlaKizlar benim ayaklar asiri sisiyo ya sizde ole misnz yakn donemde olanlarOrkide_sever seninde oleydi anlattiklarn. ne giycegmi sasirdm artik sicak da bi yandan sandalet giym dedm bugun ama etimi kesti sislikten arkasini actm terlk yaptm gergnlk de agri yapiyo. Yarin son gunum sukurler olsun
Canım planlı işleri sevmiyor sanırım bizim drSagol canim. Evet riske atmamasi iyi en azindan kisa bir sure iciceksin.
Kendim icin 36yi gorursek ameliyat tarihi mi vericeksiniz dedim hayir 37 38 i zorlucaz dedi. Simdiden masallah toplam 4 kilo oldular rahim kac kiloya kadar tasir tedirginim.
En iyisi canım. Riske atmaya hiç gerek yok, bende nadir çıkıyorum evden hastane dışında evdeyimBenim 21.haftada bebeğin biri rahîm ağzını kapattı başıyla o yüzden ölçemedi . Ben de önlem amaclı yatıyorum artık şimdiden evde
Sadece kontroller için evden çıkıyorum.
Canım bir haftaya yakın oldu bırakmıştım. Piyasada yok ilaç ya o zaman bırakalım eldeki bitince dedi. Şimdi de kendisi bayramda izinli olunca riske atmayalım diye tekrar başladı bu sefer nidicartCanım sen zaten nidicard kullanmıyormuydun?
Doktor giden kızlar çok sevindim güzel haberlerinizesağlıklı büyüsün kuzucuklar
Sağol canım. İnşallah rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize gönlümüze göreMasallah kuzulara annesiaa super donmeleri ya ins gonlune gore normal olur canim. Iyi cikmasina sevndm evet skici beklemesi yanina da kmse almiyolar insanin
Senin bebislere de masallah canimO agrilari cok uzun zamandir yasiyorum ben canim vucudun da bi kapasitesi var tabi kimildamak bile bi mesela agriyla yasamayi ogreniyoriz resmen yeterki kuzularimz iyi olsn
Aynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorla
Aynen canim sezaryan olucam kesin ama beklesinler diyo bence en iyisini yapiyor 1 gun 1 gundur sonucta. Aynen sen ilaclarini simdilik birakma canim bisey olmasinCanım planlı işleri sevmiyor sanırım bizim dr ☺ İnşallah sağlıkla hayırla görürüz o zamanları. Bu hafta ilaçları bırakırım diye düşündüm ama bayramda yoksa dr hiç gerek yok beklesin biraz daha
En iyisi canım. Riske atmaya hiç gerek yok, bende nadir çıkıyorum evden hastane dışında evdeyim
Canım bir haftaya yakın oldu bırakmıştım. Piyasada yok ilaç ya o zaman bırakalım eldeki bitince dedi. Şimdi de kendisi bayramda izinli olunca riske atmayalım diye tekrar başladı bu sefer nidicart
Sağol canım. İnşallah rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize gönlümüze göre
Kiz ayaklari gectim hadi o normaldir ama benim dudaklar falan silikonlu gibi olduDört beş gündür benimde aynı sanki kömbe gibi ayaklarbugün sordum normal yüzünde şişlik başlarsa o zaman hemen hastaneye dedi
Anne karnında geçirilen bir günün dışarda telafisi tok kuzum en güzeli temkinli davranıp gidebildiği kadar gitmesi.Aynen canim sezaryan olucam kesin ama beklesinler diyo bence en iyisini yapiyor 1 gun 1 gundur sonucta. Aynen sen ilaclarini simdilik birakma canim bisey olmasin
Kiz ayaklari gectim hadi o normaldir ama benim dudaklar falan silikonlu gibi olduayy kendimi taniyamicam az kaldi. Az oncede annemi goruntulu aradim koltukta bacaklarimi uzatmistim karnima yag suruyodum ayy o ne dizine kadar uzamis nasil duruyo bu boyle falan dedi valla keske gorebilseniz su halini cok garibiz. Cocugun okuluna ugradik siniftaki butun cocuklar saskinlikla bakti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?