Bnde gens bi spor babet almstm onu esnettm zatn kayik gibi olduAynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorla
Kritik nokta yuz sismesi demekDört beş gündür benimde aynı sanki kömbe gibi ayaklarbugün sordum normal yüzünde şişlik başlarsa o zaman hemen hastaneye dedi
Bana silikon yakismazmis ama onu anladimAnne karnında geçirilen bir günün dışarda telafisi tok kuzum en güzeli temkinli davranıp gidebildiği kadar gitmesi.
ne güzel millet ne paralar döküyor o silikonlara karnım benim niye çok büyük değil ki acaba tanenin oğlanlar öne öne gidiyor gerçi
Ayy her terlikte olmaz artik bu saatten sonra canim ne bulup giyerim bilmiyorumBnde gens bi spor babet almstm onu esnettm zatn kayik gibi olduama dogru canim acok selerde daha cok yayilip sisiyo ayak kapali biside sikisiyo kaliyo biraz biz doguma terlkle ancak gidicez bu gidsle
Kritik nokta yuz sismesi demekkizlar benim dr da hic tarih falan vrmiyo ya bikacgun kala ogrencm sanirm istedgm oda olmicak die tedirginim
Oyy maşallah onlaraBana silikon yakismazmis ama onu anladimayy benim karnimda cok sivri hic yayilmadi karnim. benden once ortama girdigi icin herkesin dikkatini cekiyor. Gecende eva almaya bi milyoncuya girdim ana kiz orda birileri vardi karnimi sevdi. Acildeki doktor tam cikicak kagidi bekliyorum karnimi sevdi. cocugun okulundaki kizlar etrafima toplandi karnimi sevdi. Ogretmeni sevdi. Tobe yarabbim dedim ne kadar dikkat cekiyor kocaman bi top koymuslar gibi o yuzden oturdugumda bacaklarima iniyor sanki. Valla bugun bacaklarima zor agda yaptim heralde artik agda da yapamam bacaklarima uzanamiyorum
Oyy maşallah onlaraağda konusunda rahatım iyiki lazere gitmişim. Bacaklarda neredeyse yok, bikini bölgesinde de tek tük var hallediyorum ayna koyup
Keşke gitseydin kuzum büyük rahatlık. Benim tüyler bir de Pcos dan dolayı çok fenaydı. Çok kalınlardı. Ağda yapsam da üç güne çıkardı. Şimdi ne yapardım bilmiyorumzamaninda bende gitmeyi cok dusundum aratirdim falan esim de git dedi manyak gibi sonradan vazgecmistim gitmedim. Keske gideydim bende rahat ederdim. Ayy orayi sorma insallah dogumumuz planli olur hazirlikli gideriz
Keske gitseydim canim. Ciktiklarinda uzanamazsam aglayla cunki sur cek ayri zor oluyor. jilete bas vurucam gibiKeşke gitseydin kuzum büyük rahatlık. Benim tüyler bir de Pcos dan dolayı çok fenaydı. Çok kalınlardı. Ağda yapsam da üç güne çıkardı. Şimdi ne yapardım bilmiyorum
Cnm antibiyotik bide monurol verdi barış bey onları içicem kanamada büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonundan olabilirmişymrsis sen naptın canım dünden beri bi daha yazmadın?
Sıkıntı bi durum yok yani çok sevindim. İdrarda protein vs deyince korkmuştum ama senin anlık idrarda bakıldı sanırım o da enfeksiyon dan dolayı yüksektir, 24 saatlik idrarda yüksek çıkarsa sıkıntı.Cnm antibiyotik bide monurol verdi barış bey onları içicem kanamada büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonundan olabilirmiş
Cnm antibiotik bitince tekrar baktırıcam yine çıkarsa 24 saatlik bakılcak sanırımSıkıntı bi durum yok yani çok sevindim. İdrarda protein vs deyince korkmuştum ama senin anlık idrarda bakıldı sanırım o da enfeksiyon dan dolayı yüksektir, 24 saatlik idrarda yüksek çıkarsa sıkıntı.
Anladım canım inşallah antibiyotikle geçer de gerek kalmaz.Cnm antibiotik bitince tekrar baktırıcam yine çıkarsa 24 saatlik bakılcak sanırım
Hayirli haberlerle gel insallah canimgünaydın kızlar bugün kontrol günü çok heyecanlıyım
Gecmis olsun canim. Yani 7 kilo cok degil ama bebek mi iri gorundu doktora.Günaydın kızlar doktor bana şeker yükleme testini erken yapalim çok kilo aldin dedi ( sadece 7 kilo aldim şu ana kadar )
Dün 100 gr şekerle yükleme testi sonuçlarının hepsi yuksek geldi. 1 hafta diyet deneyip insulin baslayacaklarmis . Sanirim saYe benimle ayni durumda burda . Buna da şükür bu mubarek günde yeterki bebeklerin iyi olsunlar
Kiloları haftaları ile uyumlu aslındaGecmis olsun canim. Yani 7 kilo cok degil ama bebek mi iri gorundu doktora.
Cok sukur bende cikmadiKiloları haftaları ile uyumlu aslında
Doktor ne kadar ikiz takip ettiysem hepsinde şekerle ilgili bi sikinti cıktı erken bakalım dedi. Dediği gibi de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?