Aynen canim hava basmislar gibi ayaklarim. Ablam şık bi terlik al onu giy diyo da benim ayaklar zaten davul oluyo terlikle dusunemiyorum bile o cirkin goruntuyu. Bugun spor ayakkabimi giydim zorla
Bnde gens bi spor babet almstm onu esnettm zatn kayik gibi oldu ama dogru canim acok selerde daha cok yayilip sisiyo ayak kapali biside sikisiyo kaliyo biraz biz doguma terlkle ancak gidicez bu gidsle

Dört beş gündür benimde aynı sanki kömbe gibi ayaklar bugün sordum normal yüzünde şişlik başlarsa o zaman hemen hastaneye dedi
Kritik nokta yuz sismesi demek kizlar benim dr da hic tarih falan vrmiyo ya bikacgun kala ogrencm sanirm istedgm oda olmicak die tedirginim

Bana silikon yakismazmis ama onu anladim ayy benim karnimda cok sivri hic yayilmadi karnim. benden once ortama girdigi icin herkesin dikkatini cekiyor. Gecende eva almaya bi milyoncuya girdim ana kiz orda birileri vardi karnimi sevdi. Acildeki doktor tam cikicak kagidi bekliyorum karnimi sevdi. cocugun okulundaki kizlar etrafima toplandi karnimi sevdi. Ogretmeni sevdi. Tobe yarabbim dedim ne kadar dikkat cekiyor kocaman bi top koymuslar gibi o yuzden oturdugumda bacaklarima iniyor sanki. Valla bugun bacaklarima zor agda yaptim heralde artik agda da yapamam bacaklarima uzanamiyorum

Ayy her terlikte olmaz artik bu saatten sonra canim ne bulup giyerim bilmiyorum yaa kocamannn bi balkon terligi var onu giyerim yada esimin ayakkabilarini

Oyy maşallah onlara ağda konusunda rahatım iyiki lazere gitmişim. Bacaklarda neredeyse yok, bikini bölgesinde de tek tük var hallediyorum ayna koyup

Oyy maşallah onlara ağda konusunda rahatım iyiki lazere gitmişim. Bacaklarda neredeyse yok, bikini bölgesinde de tek tük var hallediyorum ayna koyup
zamaninda bende gitmeyi cok dusundum aratirdim falan esim de git dedi manyak gibi sonradan vazgecmistim gitmedim. Keske gideydim bende rahat ederdim. Ayy orayi sorma insallah dogumumuz planli olur hazirlikli gideriz

zamaninda bende gitmeyi cok dusundum aratirdim falan esim de git dedi manyak gibi sonradan vazgecmistim gitmedim. Keske gideydim bende rahat ederdim. Ayy orayi sorma insallah dogumumuz planli olur hazirlikli gideriz
Keşke gitseydin kuzum büyük rahatlık. Benim tüyler bir de Pcos dan dolayı çok fenaydı. Çok kalınlardı. Ağda yapsam da üç güne çıkardı. Şimdi ne yapardım bilmiyorum

Keşke gitseydin kuzum büyük rahatlık. Benim tüyler bir de Pcos dan dolayı çok fenaydı. Çok kalınlardı. Ağda yapsam da üç güne çıkardı. Şimdi ne yapardım bilmiyorum
Keske gitseydim canim. Ciktiklarinda uzanamazsam aglayla cunki sur cek ayri zor oluyor. jilete bas vurucam gibi

Cnm antibiyotik bide monurol verdi barış bey onları içicem kanamada büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonundan olabilirmiş
Sıkıntı bi durum yok yani çok sevindim. İdrarda protein vs deyince korkmuştum ama senin anlık idrarda bakıldı sanırım o da enfeksiyon dan dolayı yüksektir, 24 saatlik idrarda yüksek çıkarsa sıkıntı.

Cnm antibiotik bitince tekrar baktırıcam yine çıkarsa 24 saatlik bakılcak sanırım

Günaydın kızlar doktor bana şeker yükleme testini erken yapalim çok kilo aldin dedi ( sadece 7 kilo aldim şu ana kadar )
Dün 100 gr şekerle yükleme testi sonuçlarının hepsi yuksek geldi. 1 hafta diyet deneyip insulin baslayacaklarmis . Sanirim saYe benimle ayni durumda burda . Buna da şükür bu mubarek günde yeterki bebeklerin iyi olsunlar

Gecmis olsun canim. Yani 7 kilo cok degil ama bebek mi iri gorundu doktora.

Kadir geceniz mubarek olsun kizlar. Su mubarek gun ile gecenin birlestigi zaman da Rabbim dualarimizi kabul etsin. Oncelikle saglik versin sonra yavrularimizi saglikli sihhatli kucagimiza vaktinde almak, evlatlarimiza iyi anneler olmak, onlarin bize hayirli evlatlar olmasini nasip etsin.

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin tüm bekleyenlerle beraber. Bu yolda emek veren kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekletmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…