Günaydın kızlar doktor bana şeker yükleme testini erken yapalim çok kilo aldin dedi ( sadece 7 kilo aldim şu ana kadar )
Dün 100 gr şekerle yükleme testi sonuçlarının hepsi yuksek geldi. 1 hafta diyet deneyip insulin baslayacaklarmis . Sanirim saYe benimle ayni durumda burda . Buna da şükür bu mubarek günde yeterki bebeklerin iyi olsunlar
İnşallah canım barış bey elin ayağın önemli değil ama yüzündeki şişlik iyi değil takip edelim dediAnladım canım inşallah antibiyotikle geçer de gerek kalmaz.
Inşallah canım. Düzelmese de insulinden korkmuyorum . Allah başka dert vermesin bu surecte. buna da şükürİnşallah diyetle düzelir canım. Benimki girmedi maalesef insülin başlandı. Hayırlısı olsun bebeklerimiz iyi olsun yeter
Allah allah abartılacak kadar bi kilo almamışsın ama tabi doktorun erken test yapması iyi olmuş. Diyetle düzene girer inşallahGünaydın kızlar doktor bana şeker yükleme testini erken yapalim çok kilo aldin dedi ( sadece 7 kilo aldim şu ana kadar )
Dün 100 gr şekerle yükleme testi sonuçlarının hepsi yuksek geldi. 1 hafta diyet deneyip insulin baslayacaklarmis . Sanirim saYe benimle ayni durumda burda . Buna da şükür bu mubarek günde yeterki bebeklerin iyi olsunlar
Ya seni evham yaptırmak korkutmak istemem ama senşn bebekte geriden geliyordu ya aklıma benim durum geldi hemen. Gebelik zehirlenmesi durumu da bebeğe giden kan akışını azaltıyormuş. Ama Barış bey öyle bişeyden şüphelense herhalde hemen 24 saatlik idrar isterdiİnşallah canım barış bey elin ayağın önemli değil ama yüzündeki şişlik iyi değil takip edelim dedi
Canım benim ilk defa idrarda protein çıktı bebeğin kan akışı yaklaşık 24.haftadan beri öyle ondan olacağını sanmıyorum şişlikte bu hafta başladı arada baya zaman var tansiyon hergün bakıyorum zaman az kaldı allahın izniyle sağsalim atlatsak ama ben şunu anladım gerçekten son aylar asıl gebelik başlıyor skntılar uykusuzluk ağrılar hepsi bir anda başlıyorYa seni evham yaptırmak korkutmak istemem ama senşn bebekte geriden geliyordu ya aklıma benim durum geldi hemen. Gebelik zehirlenmesi durumu da bebeğe giden kan akışını azaltıyormuş. Ama Barış bey öyle bişeyden şüphelense herhalde hemen 24 saatlik idrar isterdisen yine de tuzsuz yemeye çalış, tansiyonunu ölç ara ara. Az kaldı sağlıkla doğum yapabileceğin haftalara kazasız belasız gelsin yavrucaklar
Ben daha şimdiden yavaş yavaş zorlamaya başladım. Spor ayakkabılarımı eğilip giymem Bike işkence olmaya başladıCanım benim ilk defa idrarda protein çıktı bebeğin kan akışı yaklaşık 24.haftadan beri öyle ondan olacağını sanmıyorum şişlikte bu hafta başladı arada baya zaman var tansiyon hergün bakıyorum zaman az kaldı allahın izniyle sağsalim atlatsak ama ben şunu anladım gerçekten son aylar asıl gebelik başlıyor skntılar uykusuzluk ağrılar hepsi bir anda başlıyor
Gece yatmak ah ahBen daha şimdiden yavaş yavaş zorlamaya başladım. Spor ayakkabılarımı eğilip giymem Bike işkence olmaya başladıgece hem sıcak hem de ne tarafa yatsam rahat değil. Biraz hareket etsem yoruluyorum. 30 dan sonra nasıl olacak hiç bilemiyorum Allah kolaylık versin canım, bak bugününe şükür, en tehlikeli haftaları atlattım darısı başıma
bayramdan sonra gidecegim zatenVallahi canım seninde doktordan gülmedi bı yüzün bayramdan sonraya randevu alsaydın bari hemen gidersn.
Vardı, canım sıkıldı. Bende muayne olmadan çıktımCanım yerine bakan kimse yokmuydu idareten ilgilenselerdi.
Bu arada bebekler iyi şükür. Biri 1970, diğeri 2300 olmuş. Sağdaki bebeğimde dönmüşnormal Doğum şansın var böyle giderse dedi. Nst normal çıktı. Ama sıkıcı uzun sürüyor nst. Nidicart başladı günde 4 defa
Maşallah bebişlere, hayırlısı ile zamanında dogurursunuz inşallah :)Canim bende simdi eve geldim. Evet bende randevu bulamadim ayin 17sine aldim ama esim gelir aradan gireriz dedi. Bu sefer esim yanimda diye alttan bakin diyemedim. Ustten de rahimagzini yine olcemedi cunki skisik degildim. Dedim 2 gun once acile gitmistim 38mm olctu mumkunmu dedim. Kisalan uzamaz ama insallah ben yaniliyor olayim dedi. 36 ya az kaldi 3 hafta daha dayan 37-38 i zorlayalim dedi. Agrilarim icin yapicak bisey yok ilaclari arttiramam dedibebeklere bakarken kimin eli kimin cebinde belli degil guldu. Ama gelisimleri icin cok cok iyi dedi. 32+3 2081 gr ve 32+0 1935gr olctu. Karnima bakti masallah daha catlamamissin ama bundan sonra catlayabilir yagini bol sur dedi. Bizden bu kadar kizlar. Agrilarla yasamaya alismam lazim yani
Kadir geceniz mubarek olsun kizlar. Su mubarek gun ile gecenin birlestigi zaman da Rabbim dualarimizi kabul etsin. Oncelikle saglik versin sonra yavrularimizi saglikli sihhatli kucagimiza vaktinde almak, evlatlarimiza iyi anneler olmak, onlarin bize hayirli evlatlar olmasini nasip etsin.
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin tüm bekleyenlerle beraber. Bu yolda emek veren kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekletmesin inşallah
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun .
Sağlıkla vaktinde evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin Rabbimsaglikli ,akilli ,ailelerine vatanlarina hayırlı evlatlar olsunlar hepsi.. Allah isteyip de olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Rabbim darda olana yardım, hasta olana şifa versin.Kizlar hepimizn kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin bebeklerimize sağa salim kavusalim inşallah hepimiz.
Bugün son kez bı genel temizlik yapaym dedim kendim yapmaynca ben hiç rahat edemiyorum dinlene dinlene yapıyorm bu günüm ona gidecek sanrm doğuma kadar daha yapamam çünkü artk yürürken zorlanıyorum
Bende geceleri rahat yatamiyorum artik canim.gec yatip erken kalkiyorumGece yatmak ah ahne tarafa dönsem yatak batıyor sanki 32.haftadan itibaren başladı bende bu ağrılar skntılar bunlarada şükür hiç hamile kalamıcam diyip ağladığım günler geliyoe aklıma herşey geçiyor rabbim hepimize evlatlarımıza sağsalim kavuşup evimize dönmeyi nasip etsin
Maşallah canım benim. Saglıkla kucağına alırsın inşallahkadir geceniz mübarek olsun canlar sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı hepimize nasip etsin Allahım
kontrolden şimdi geldim herşey yolunda 2000gr olmuş minnoş kızım
yanakları falanda iyice belirginleşmiş doktorum bana benzetti eşim kendine benzetti :)
Oyy masallah canim ne guzel her seferinde doktorun yuzunu gosteriyo. Saglicakla buyusun.kadir geceniz mübarek olsun canlar sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı hepimize nasip etsin Allahım
kontrolden şimdi geldim herşey yolunda 2000gr olmuş minnoş kızım
yanakları falanda iyice belirginleşmiş doktorum bana benzetti eşim kendine benzetti :)
Uykusuzluk sersemletiyor sinir yapıyor burada havada aşırı sıcak 35-36 derece oluyorBende geceleri rahat yatamiyorum artik canim.gec yatip erken kalkiyorum
Biz her defasında istiyoruz da bizimkiler hiç poz vermiyor. Birinin sırtını birinin poposunu seyrediyoruz her defasındaOyy masallah canim ne guzel her seferinde doktorun yuzunu gosteriyo. Saglicakla buyusun.
Esimde dun sadece kilo falan yazan kagidi veriyor doktor niye resim vermiyo dedi. Bi dahaki kontrolde insallah gidersek isteriz dedim. Cocuklarini goresi geldi. Siyah beyaz bisey anlamiyo benimikiilla renkli istiyo
Biz her defasında istiyoruz da bizimkiler hiç poz vermiyor. Birinin sırtını birinin poposunu seyrediyoruz her defasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?