Canım sana neden 100 yapıldı, bize ya 75 direk yapıldı yada 50lilik yapıp pozitif gelirse 100lük yapıldı. Endişelenme, banada 17. Haftada yapıldı hem babamda seker var hemde ilk gebeliğimde vardı. Negatif çıktı sonra 22. Haftada yine yapıldı bu sefer pozitif, perinatolog 17de plesanta küçük çıkmaz zaten yaptırmasaymışsın keşke demişti.Günaydın kızlar doktor bana şeker yükleme testini erken yapalim çok kilo aldin dedi ( sadece 7 kilo aldim şu ana kadar )
Dün 100 gr şekerle yükleme testi sonuçlarının hepsi yuksek geldi. 1 hafta diyet deneyip insulin baslayacaklarmis . Sanirim saYe benimle ayni durumda burda . Buna da şükür bu mubarek günde yeterki bebeklerin iyi olsunlar
Kadir geceniz mubarek olsun kizlar. Su mubarek gun ile gecenin birlestigi zaman da Rabbim dualarimizi kabul etsin. Oncelikle saglik versin sonra yavrularimizi saglikli sihhatli kucagimiza vaktinde almak, evlatlarimiza iyi anneler olmak, onlarin bize hayirli evlatlar olmasini nasip etsin.
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin tüm bekleyenlerle beraber. Bu yolda emek veren kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekletmesin inşallah
Aminkızlar rabbim bi avazda sağlıkla zamanında doğurmamızı nasip etsin. Anne olmayı isteyen kimsenin elini boş bırakmasınHepimizin kadir gecesi mübarek olsun .
Sağlıkla vaktinde evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin Rabbimsaglikli ,akilli ,ailelerine vatanlarina hayırlı evlatlar olsunlar hepsi.. Allah isteyip de olmayanlara da nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
seninkilerde amma utangac canim. Cikolata yemekte mi fayda etmiyor donmuyolar mi
Evde ölçümlerimde sabah açıklar 100 102 falan çıkıyordu öyle olunca endokrin 50 gr ile vakit kaybetmeyelim belli ki yüksek çıkacak dediler . Bana da mantıklı geldi. Aslında 50 gr tarama testi o yüksek gelirse 100 gr yaptırıyorlarmis.Canım sana neden 100 yapıldı, bize ya 75 direk yapıldı yada 50lilik yapıp pozitif gelirse 100lük yapıldı. Endişelenme, banada 17. Haftada yapıldı hem babamda seker var hemde ilk gebeliğimde vardı. Negatif çıktı sonra 22. Haftada yine yapıldı bu sefer pozitif, perinatolog 17de plesanta küçük çıkmaz zaten yaptırmasaymışsın keşke
Aynen bende öyleyim, burası da 40 derece. Dahada artacakUykusuzluk sersemletiyor sinir yapıyor burada havada aşırı sıcak 35-36 derece oluyor
Oturduğum yerde ter atıyorum resmen daha şimdiden böyle yandıkAynen bende öyleyim, burası da 40 derece. Dahada artacak
Emzirirken daha da zorlanacagız. Bebişler isilik olmazsa iyidirOturduğum yerde ter atıyorum resmen daha şimdiden böyle yandık
İşte 50lik tarama 75lik yaptırdılar o yüzden. Direk 100 olunca şaşırdım.Evde ölçümlerimde sabah açıklar 100 102 falan çıkıyordu öyle olunca endokrin 50 gr ile vakit kaybetmeyelim belli ki yüksek çıkacak dediler . Bana da mantıklı geldi. Aslında 50 gr tarama testi o yüksek gelirse 100 gr yaptırıyorlarmis.
Bende dün onu düşündüm bu temmuz sıcağında sezeryan olsan dert normal olsan der. Vajen zaten nemli bölge birde dikiş olması berbattr heralde bu sıcaklarda. Şimdi bile afakanlar basıyır beni doğum sonrası feci terliyor insan, ozaman neremiz pişer bilmemEmzirirken daha da zorlanacagız. Bebişler isilik olmazsa iyidiroglumuda yazın doğurmuştum. İstanbul yine iyiydi, urfa maşallah yazın 46 47 oluyor
İşte 50lik tarama 75lik yaptırdılar o yüzden. Direk 100 olunca şaşırdım.
Bende dün onu düşündüm bu temmuz sıcağında sezeryan olsan dert normal olsan der. Vajen zaten nemli bölge birde dikiş olması berbattr heralde bu sıcaklarda. Şimdi bile afakanlar basıyır beni doğum sonrası feci terliyor insan, ozaman neremiz pişer bilmem
yok canım bu sefer onu da denedim bana mısın demedi biri zaten kafayı Doğum kanalına yerleştirmiş onu artık göremeyiz. Diğeri de kafa aşağıda ama benim sırtıma bakıyor çapraz gibi değişik duruyor çocuk
sabah öğle akşam duş alırız. Yapacak bir şey yok. Bide ben toparlayıcı korse aldım. Sıcakta onu nasıl giyeceğim,bilemiyorum
İşte 50lik tarama 75lik yaptırdılar o yüzden. Direk 100 olunca şaşırdım.
Bende dün onu düşündüm bu temmuz sıcağında sezeryan olsan dert normal olsan der. Vajen zaten nemli bölge birde dikiş olması berbattr heralde bu sıcaklarda. Şimdi bile afakanlar basıyır beni doğum sonrası feci terliyor insan, ozaman neremiz pişer bilmem
Ahh kizlar buyuk ablam haziranda dogum yapmisti ondan biliyorum nasil zor nasil zorrr emzirmesi ayri dert kalkamamak ayri dert. Insan ustundeki kiyafeti cekemiyorken bi de surekli bebis kucaklamak zorunda kalmak. Rabbim yardim etsin. Ayy bi de sizlerin geleni gideni bitmez surekli ona gore giyinmeniz lazim. Cok sukur ben don paca dursam da bisey olmazOturduğum yerde ter atıyorum resmen daha şimdiden böyle yandık
Bayramda yada okullar kapanınca sana gelen olacakmı canım.Ahh kizlar buyuk ablam haziranda dogum yapmisti ondan biliyorum nasil zor nasil zorrr emzirmesi ayri dert kalkamamak ayri dert. Insan ustundeki kiyafeti cekemiyorken bi de surekli bebis kucaklamak zorunda kalmak. Rabbim yardim etsin. Ayy bi de sizlerin geleni gideni bitmez surekli ona gore giyinmeniz lazim. Cok sukur ben don paca dursam da bisey olmaz
Sorma canım valla bide millete süslen haziran sonu büyük ihtimalle doğumdan 1 hafta sonra eşimin dayısı dedesi falan gelecek ben 1 haftada ancak kendime gelirm zaten insanlar ne kadar düşünceli görüyorsnz degilmi kızlar gözlerim yaşariyor vallahiAhh kizlar buyuk ablam haziranda dogum yapmisti ondan biliyorum nasil zor nasil zorrr emzirmesi ayri dert kalkamamak ayri dert. Insan ustundeki kiyafeti cekemiyorken bi de surekli bebis kucaklamak zorunda kalmak. Rabbim yardim etsin. Ayy bi de sizlerin geleni gideni bitmez surekli ona gore giyinmeniz lazim. Cok sukur ben don paca dursam da bisey olmaz
Buyuk ablamin kocasi konyali onlar bayrama buraya gelecekti yalniz maddi skintilari varmis gelemiceklermis. Kucuk ablamda okullar kapandiktan sonra dogurursan gelebilirim dedi ama kesin degil temmuzun 15inde gorumcesinin dugunu var insallah o zamana denk gelmez benimde dogumum yoksa hic gelemez. Annem zaten gelemiyor malumunuz yani gelmesi cok kucuk bir sans. Baskada kimsemiz yok iste canim.Bayramda yada okullar kapanınca sana gelen olacakmı canım.
Ayy adam kisminin ne isi var sizde canim yatiya gelmiyolar dimiSorma canım valla bide millete süslen haziran sonu büyük ihtimalle doğumdan 1 hafta sonra eşimin dayısı dedesi falan gelecek ben 1 haftada ancak kendime gelirm zaten insanlar ne kadar düşünceli görüyorsnz degilmi kızlar gözlerim yaşariyor vallahi
Yok canım kvmlere dedeyi bırakacaklar sanırsam bebeğide görürler haliyle karısı falanda gelecek sonra gidecekler.Ayy adam kisminin ne isi var sizde canim yatiya gelmiyolar dimi
Insallah saatlerce oturup seni bunaltmazlar canim.Yok canım kvmlere dedeyi bırakacaklar sanırsam bebeğide görürler haliyle karısı falanda gelecek sonra gidecekler.
Yok canım o halimi görüp sanmam bunaltmazlar inşallahInsallah saatlerce oturup seni bunaltmazlar canim.
Benim kayınvalide zaten burdalar. Annemle babam gelecek dogumda 1 hafta. Sonra hepsi gidiyor.Sorma canım valla bide millete süslen haziran sonu büyük ihtimalle doğumdan 1 hafta sonra eşimin dayısı dedesi falan gelecek ben 1 haftada ancak kendime gelirm zaten insanlar ne kadar düşünceli görüyorsnz degilmi kızlar gözlerim yaşariyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?