Canım sana neden 100 yapıldı, bize ya 75 direk yapıldı yada 50lilik yapıp pozitif gelirse 100lük yapıldı. Endişelenme, banada 17. Haftada yapıldı hem babamda seker var hemde ilk gebeliğimde vardı. Negatif çıktı sonra 22. Haftada yine yapıldı bu sefer pozitif, perinatolog 17de plesanta küçük çıkmaz zaten yaptırmasaymışsın keşke demişti.

Aminkızlar rabbim bi avazda sağlıkla zamanında doğurmamızı nasip etsin. Anne olmayı isteyen kimsenin elini boş bırakmasın

seninkilerde amma utangac canim. Cikolata yemekte mi fayda etmiyor donmuyolar mi
yok canım bu sefer onu da denedim bana mısın demedi biri zaten kafayı Doğum kanalına yerleştirmiş onu artık göremeyiz. Diğeri de kafa aşağıda ama benim sırtıma bakıyor çapraz gibi değişik duruyor çocuk

Evde ölçümlerimde sabah açıklar 100 102 falan çıkıyordu öyle olunca endokrin 50 gr ile vakit kaybetmeyelim belli ki yüksek çıkacak dediler . Bana da mantıklı geldi. Aslında 50 gr tarama testi o yüksek gelirse 100 gr yaptırıyorlarmis.

İşte 50lik tarama 75lik yaptırdılar o yüzden. Direk 100 olunca şaşırdım.

Emzirirken daha da zorlanacagız. Bebişler isilik olmazsa iyidir oglumuda yazın doğurmuştum. İstanbul yine iyiydi, urfa maşallah yazın 46 47 oluyor
Bende dün onu düşündüm bu temmuz sıcağında sezeryan olsan dert normal olsan der. Vajen zaten nemli bölge birde dikiş olması berbattr heralde bu sıcaklarda. Şimdi bile afakanlar basıyır beni doğum sonrası feci terliyor insan, ozaman neremiz pişer bilmem

sabah öğle akşam duş alırız. Yapacak bir şey yok. Bide ben toparlayıcı korse aldım. Sıcakta onu nasıl giyeceğim,bilemiyorum

sabah öğle akşam duş alırız. Yapacak bir şey yok. Bide ben toparlayıcı korse aldım. Sıcakta onu nasıl giyeceğim,bilemiyorum
Oturduğum yerde ter atıyorum resmen daha şimdiden böyle yandık
Ahh kizlar buyuk ablam haziranda dogum yapmisti ondan biliyorum nasil zor nasil zorrr emzirmesi ayri dert kalkamamak ayri dert. Insan ustundeki kiyafeti cekemiyorken bi de surekli bebis kucaklamak zorunda kalmak. Rabbim yardim etsin. Ayy bi de sizlerin geleni gideni bitmez surekli ona gore giyinmeniz lazim. Cok sukur ben don paca dursam da bisey olmaz

Bayramda yada okullar kapanınca sana gelen olacakmı canım.

Sorma canım valla bide millete süslen haziran sonu büyük ihtimalle doğumdan 1 hafta sonra eşimin dayısı dedesi falan gelecek ben 1 haftada ancak kendime gelirm zaten insanlar ne kadar düşünceli görüyorsnz degilmi kızlar gözlerim yaşariyor vallahi

Bayramda yada okullar kapanınca sana gelen olacakmı canım.
Buyuk ablamin kocasi konyali onlar bayrama buraya gelecekti yalniz maddi skintilari varmis gelemiceklermis. Kucuk ablamda okullar kapandiktan sonra dogurursan gelebilirim dedi ama kesin degil temmuzun 15inde gorumcesinin dugunu var insallah o zamana denk gelmez benimde dogumum yoksa hic gelemez. Annem zaten gelemiyor malumunuz yani gelmesi cok kucuk bir sans. Baskada kimsemiz yok iste canim.
Doktorda bana bayramda kimse gelmesin sende kimseye gitme diyo bilmiyo ki zaten kimsem gelemiyo

Ayy adam kisminin ne isi var sizde canim yatiya gelmiyolar dimi

Benim kayınvalide zaten burdalar. Annemle babam gelecek dogumda 1 hafta. Sonra hepsi gidiyor.

Boşverin kızlar bende yalnızım C A N O Orkide_sever açıkcası ilk 15 günü yalnız geçirdikten sonra kimseyide istda istemiyorum. Ben kv işimi görecek değil 2 çocuğumu kaybetmişim 2 sokak üstümde oturan insan oğluna hergün kahvaltı getirip bana yemek getirmezken, gelip kafam şişeceğine yalnız kalıp oğluşla ilgilenmek en iyisi. Çok üzgünüm gerçekten oğluna her sabah,saati bile şaşmadan kahvaltı, ofiseyemek giderken sırf gezmek olsun diye markete gidip parasını eşimden isteyip poşeti kapıdan bırakıp yemeğini yaparsın artık diyen biri ki kanamamı kasılmamı biliyor. Zaten istediklerimi akşam eşimde getiriyordu ne faydası varki bana. Birde demez mi aman yat dinlen iyi bak bebişimize kısaca inş bebişim uslu olur kimseye muhtaç etmeden tek büyütürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…