Benimde öyle doktor sancin olmadkca korkma dedi bana sanrm artk sonlara doğru iyice aşağıda indi ağırlık baskı var ayakta kaldıysan falan oluyor.Kizlar dünden beri vajinada dolgunluk ve acıma var. Kasilma adet agrisi gibi seyler yok.bide sağ ayak bilegim asiri sisti. Sislik sorun degil dinlenince geciyor ama alt tarafta samki tuvaletim var gibi baski var
Sürekli tuvalet hissi bende de oluyor canım. Birde gün içinde makata ve vajinaya baskı hissediyorum hemen yatıyorum o his gelinceKizlar dünden beri vajinada dolgunluk ve acıma var. Kasilma adet agrisi gibi seyler yok.bide sağ ayak bilegim asiri sisti. Sislik sorun degil dinlenince geciyor ama alt tarafta samki tuvaletim var gibi baski var
Evet canim asagi iniyolar heralde icim rahatladi sagol.sanci yok henüz.ayakta kaliyorum biraz ayagim sisince geri yatiyorumBenimde öyle doktor sancin olmadkca korkma dedi bana sanrm artk sonlara doğru iyice aşağıda indi ağırlık baskı var ayakta kaldıysan falan oluyor.
Aynen canim tuvaletim var gibi oluyor.sanci olmayinca problem yokmuş.icim rahatladi simdi sizden de duyunca.dedim bayram bayram basima is cikarmiyimSürekli tuvalet hissi bende de oluyor canım. Birde gün içinde makata ve vajinaya baskı hissediyorum hemen yatıyorum o his gelince
Bende yağ değil losyon kullanacağın. Yağ bi tabaka oluşturduğu için hele ilk aylarda pişik yapar bence.Kızlar bebekler için yağ almak gereklimi doğar doğmaz kullanılıyormu?
Canım baya yükselmiş senin. Benimki 8 üniteyle yoluna girdi. Ara ara çikolata bile yiyorum yükselmiyor. Ama diyete devam ediyorum genede. Seni orası da zorladı alıştığın düzenden kopunca yeme içme de değişti tabiiBende yağ değil losyon kullanacağın. Yağ bi tabaka oluşturduğu için hele ilk aylarda pişik yapar bence.
Saye- canım benim şekerler uçtu, açlığım 108-113 tokluğum 150 çıkıyor. Yediklerimde aynı şeyler aslında. Cuma kontrolüm var kesin insülin başlar artık.
Sen takma kafana söylenenleri. Ben doğuma girmeden önce nst çekmek için gelen ebe mi hemşire mi bilmem karnima baktı aaa ari sokuğu kadarcik karnin dedi. Sonra 3100 gr doğdu kızım. Ameliyathanede doktor da bu karindan bu bebek iyi çıktı dediğini duydum. Velhasıl karni küçük olan illaki küçük dogutmuyor. Sağlıklı olsun inşallah kucuk bile olsa gerisi hallolur.Bence de canim haklisin cok cahilce. Zaten kadınlar teyzeler diyo ona alistim da doktor deyince üzülmüştüm doktorun da cahil olmamasi lazim
O bendede var canım, acı hissi oluyo. Az şişlik de var, dedigin gibi. Az kaldı, ne yapalımKizlar dünden beri vajinada dolgunluk ve acıma var. Kasilma adet agrisi gibi seyler yok.bide sağ ayak bilegim asiri sisti. Sislik sorun degil dinlenince geciyor ama alt tarafta samki tuvaletim var gibi baski var
Haklisin.herkes bisey soyluyor isteSen takma kafana söylenenleri. Ben doğuma girmeden önce nst çekmek için gelen ebe mi hemşire mi bilmem karnima baktı aaa ari sokuğu kadarcik karnin dedi. Sonra 3100 gr doğdu kızım. Ameliyathanede doktor da bu karindan bu bebek iyi çıktı dediğini duydum. Velhasıl karni küçük olan illaki küçük dogutmuyor. Sağlıklı olsun inşallah kucuk bile olsa gerisi hallolur.
Canım yanlış hatırlamıyorsam sleepy sensitive olanlar en iyisi şu an sleepy markası için diyorum bende sleepy düşünüyorum iki bebek ile prima falan bütçe kaldırmazDenemedin ama dimi? Bazıları yakıyor diyorlar da
Evet canım zaten slpeynin içeriği de daha temiz daha zarasızCanım yanlış hatırlamıyorsam sleepy sensitive olanlar en iyisi şu an sleepy markası için diyorum bende sleepy düşünüyorum iki bebek ile prima falan bütçe kaldırmaz
Evet canım muhtemelen bebeklerin hareketleridirKızlar benim karnımın içinde böyle balon patlıyor gibi bişeyler oluyor acaba bebeklerin hareketleri mi bunlar ataştırdım 18 20. Haftalarda hissedilmeye başlanıyomuş göbek deliğinin hemen altında böyle değişik biley tarif te edemiyorum bide kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız belirlediniz mi benim ikiz erkek olunca kafam karıştı dsha çok erken ama insan düşünmeden edemiyor yaman ismini çok istiyorum yaman ve yiğit güzel olur diyorum yada aras ile ayaz
Ne kadar değişik bir his bu hissi nasip eden Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım eşimin akrabaları henüz bilmiyor yarın bayram ziyaretinde öğrenecekler hamile olduğumu söylemedik tüp bebek olduğunu hele kimse bilmiyor tüp bebeği hala başkasının bebeğiymiş gibi düşünenler var malesef söylemedik kimseye o yüzdenEvet canım muhtemelen bebeklerin hareketleridirbenim ilk başta karnımda gurultu gibi oldu 17.haftada senin tarif ettiğin şekilde hissetmeye başladım, şuan tekme tokat pat küt girişiyor resmen isim için de hiç erken değil çok iyi yapmışsın, biz cinsiyetin kesinleşmesini bekledik 24te kesinleşti 2 haftadır isim arayışındayız seçtiğin isimlerde çok güzel
Benim kardeşiminde ivf oda kimseye söyledi. Eşindeydi sorun adları kısıra çıkmıştı, artık bende bebişleri kaybedince ablamdan korktuk çocuk yaptık dediler. İnsanoğlu zihniyetiylediliyle insanları nelere maruz bırakıyorlar.Ne kadar değişik bir his bu hissi nasip eden Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım eşimin akrabaları henüz bilmiyor yarın bayram ziyaretinde öğrenecekler hamile olduğumu söylemedik tüp bebek olduğunu hele kimse bilmiyor tüp bebeği hala başkasının bebeğiymiş gibi düşünenler var malesef söylemedik kimseye o yüzden
En iyisini yapmışsın canım. Bizim anne babaların ağzı sıkı olmadığı için de bizim tüm sülale biliyor tüp bebek olduğunuNe kadar değişik bir his bu hissi nasip eden Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım eşimin akrabaları henüz bilmiyor yarın bayram ziyaretinde öğrenecekler hamile olduğumu söylemedik tüp bebek olduğunu hele kimse bilmiyor tüp bebeği hala başkasının bebeğiymiş gibi düşünenler var malesef söylemedik kimseye o yüzden
Sizin bide sicak fzla allah sabir versn ben istnbulda oldm sicaktn sizi dusunemiyormBen yerlerde yatıyorum valla
Sıcaktan yatak odasında yatamıyorum malesef. Bebe de rahat bırakmıyor artık.
Bebislerin hareketir canim bnde baya erkenden hissetmistim masallah onlaraNe kadar değişik bir his bu hissi nasip eden Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin Allahım eşimin akrabaları henüz bilmiyor yarın bayram ziyaretinde öğrenecekler hamile olduğumu söylemedik tüp bebek olduğunu hele kimse bilmiyor tüp bebeği hala başkasının bebeğiymiş gibi düşünenler var malesef söylemedik kimseye o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?