Evet canım malesef sanki ayıp bişey yapıyormuşuz gibi insanların ne garip tavırları var bu derdi bizlere Rabbim verdi azcık Allah korkusu olsa zaten böyle düşünmezler

Evet canım benim arkadaş çevremde ikiz deyince tedavi ile mi oldu diyor hemen sanki dünyadaki bütün ikizler tüp bebek

En iyisini yapmışsın canım. Bizim anne babaların ağzı sıkı olmadığı için de bizim tüm sülale biliyor tüp bebek olduğunu ama çok şükür bizde öyle abuk sabuk laf edecek kimse yok

Laf edecek kimse yoksa sorun değil canım çevrem cahil insanla dolu bide tövbe yarabbim acıyorlar insana sanki gözleri bakışları bile farklı oluyor ben bebeğimin olmadığını da söylememiştim kimseye hep istemiyoruz henüz borçlar var diyordum

Canım bayram tatili düşüyor mu doğum izninden devlet memurusun sanırım 32. Hafta dediğine göre bu konu hakkında çok bilgim yok ama bence kurumunu oazartesi bi ara en doğru yolu onlar gösterecektir memurlukta bu izinler biraz sıkıntı gebeliğim riskli değil ise 37 ye kadar çalışabileceksen çalış canım o 5 haftalık çalışma süren de doğum iznine eklenir bebeğinle daha uzun zaman geçirirsin

canım ben zaten raporluydum 3 haftadır sadece cuma çalışır için gittim doktora
kurumdakilerde tam bilmiyordu net bisey söyleyemediler
iş yerim evime 30 km, hergün gitgel çok yoruluyorum o yüzden çalışmayı hiç düşünmüyorum eşimde zaten istemiyor çalışmamı doğum izinlerim yıllık izin vs bittikten sonra rapor alıcam rapor alamadığım zamanda ücretsiz izin almayı düşünüyorum

Bana da herkes üzülüyordum tüp bebekle senelerdir uğraştığını bildiğim için, beni kim görse "üzülme kızım daha gençsin olur olur" tesellileri başlıyordu. Çok şükür hamile kaldım da o olaydan kurtuldum

Benim bugun bacaklarım çok agrıyor, duramıyorum. İki bacağımı üst üste koyamıyorum yatarken bile. Sizde böyle oluyor mu
Geçmiş olsun canım yok bende olmuyor şuan için ağrı belim ağrıyor sadece artk 2 dk ayakta duramıyorum ben oturarak her işi yapmaya çalışiyorm

Benim bugun bacaklarım çok agrıyor, duramıyorum. İki bacağımı üst üste koyamıyorum yatarken bile. Sizde böyle oluyor mu
Iyi bayramlar kizlarrr..
Canim benim ic dis her turlu bacak yerlerim aciyo agriyo koltuga kaldiramiyorum. Kalkarken ilk 3 adim inanilmaz zor geliyor acisina. artik uyumak tamamen hayal oldu. Sabir deyip bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…