Geçmiş olsun canım yok bende olmuyor şuan için ağrı belim ağrıyor sadece artk 2 dk ayakta duramıyorum ben oturarak her işi yapmaya çalışiyorm
Iyi bayramlar kizlarrr..
Canim benim ic dis her turlu bacak yerlerim aciyo agriyo koltuga kaldiramiyorum. Kalkarken ilk 3 adim inanilmaz zor geliyor acisina. artik uyumak tamamen hayal oldu. Sabir deyip bekliyorum
Bacak ağrım yok canım, akşamları özellikle vajinal batma hissi ve basınç. Bu arada kasılmalarda azaldı.
Bende, bacak ağrısı da başladı. Muayne olmayalı da, baya oldu. Doktor sagolsun
Geçen ayın 16 sında gitmiştim en son bayram bitsin,hemen doktora gitcem

Bende, bacak ağrısı da başladı. Muayne olmayalı da, baya oldu. Doktor sagolsun
Geçen ayın 16 sında gitmiştim en son☹ bayram bitsin,hemen doktora gitcem
Aman git canim ihmal etme. Doktor kalsiyum eksikliginden olur ama senin depolar dolu vucudun oyle algiliyo olabilir demisti. Sut vs. Artirirsan belki gecer bi dene istersen

Bacak ağrım yok canım, akşamları özellikle vajinal batma hissi ve basınç. Bu arada kasılmalarda azaldı.
Masallah canim azalsin kasilmalar. Bende bazen iyiyim kasilmalar az veya hafif oluyo bazen siddetleniyo bugunki gibi. Oysa bisey de yapmadim tum gun yattim neden artti cozemedim

Masallah canim azalsin kasilmalar. Bende bazen iyiyim kasilmalar az veya hafif oluyo bazen siddetleniyo bugunki gibi. Oysa bisey de yapmadim tum gun yattim neden artti cozemedim
Senin ikiz canım ben hatırlıyorum 25. Haftada bile zorlanıyordum Allah ikiz annelerinin beraberinde olsun. Kasılmalar düzenli olmadığı sürece önemş yokmuş 28. Haftada bile hisseden varmış.
Bu aralar kasıkta ve vajende iğne batmaları başladı. Zamanı artık diye düşünüyorum, zaten bebiş önde gittiği için ben 37-38 gibi doğsunki normal olsun diyorum. Miadını bekler yada geçerse kesin sezeryan olur önde gidiyor, karnımda kesikle burda bi başımıza naparım bilmiyorum. Hayır onuda geçtim tüm aldığım kıyafetler yenidoğan, ha doğdu ha doğacak derken ben hep küçük aldım 0-3 1-2 tane var

Cok sukur duzenli degil canim sadece bazen pes pese giriyor hemen ilacimi aliyorum baska da yapacak biseyim yok.
Evet canim artik senin normal hissettiklerin ama sezaryan da olursa uzulme en fazla 1 hafta yardim alirsin sonra herseyini yaparsin ama durdugu kadar dursun kuzucuk. Kiyafetleri de artik kardesi icin saklarsin yenisini alican

Kizlar benim mide yanmalarim yeniden döndü. Gecen gece zaten zor dalmistim uykumun arasinda bogazima kadar geldi noldugunu sasirdim uyku sersemi kalkicam diye cirpindim.
Ben gece mide yanmalarim icin gaviscon ve lansor verdi doktor. Ben gavisconu kullaniyorum yetiyor gece baya rahatladi

Magnezyum alıyorsun değilmi canım
magnezyum günde 1 tane içiyorum, bu aralar aksattım biraz
Aman git canim ihmal etme. Doktor kalsiyum eksikliginden olur ama senin depolar dolu vucudun oyle algiliyo olabilir demisti. Sut vs. Artirirsan belki gecer bi dene istersen
sütü de 1 hafta olmuştur içmeyeli. Şimdi içtim 1 bardak
Kizlar benim mide yanmalarim yeniden döndü. Gecen gece zaten zor dalmistim uykumun arasinda bogazima kadar geldi noldugunu sasirdim uyku sersemi kalkicam diye cirpindim.
Benimde bogazıma kadar çıkıyor bazen

benimde mide yanmam cok canım
böyle midemin girişi sıkılıyo sanki öyle bi acıma oluyo bazen
süt içmek iyi geliyo
dayanamayacak kadar yanmam olursa gaviscon içiyorum bende

Vajinal batma ve basınç bende çok hissediyorum bu aralar. Haftamıza göre normal mi bu durum bilmem ama dr bu hafta yok bu haftayı hayırlısıyla atlatırız inşallah

Vajinal batma ve basınç bende çok hissediyorum bu aralar. Haftamıza göre normal mi bu durum bilmem ama dr bu hafta yok bu haftayı hayırlısıyla atlatırız inşallah
Bence normal canım hele sen kaç kg taşıyorsun bebişleri. Genelde oturup kalkarken fln oluyor. Kasılma olmadığı sürece bana herşey normal geliyor

Orkide_sever C _cantanem_ geçmiş olsun Kızlar son haftalar zorlu geçecek galiba
Sagol canim aynen zor gececek ust uste geliyor hersey. Rabbim sabrini versin herseyin. Uykusuzluga alistim sayilir mesela bak hele agrilara onlara alistim sayilir ani kalkislar yapamiyorum zaten. Kapiya varmam rahat 2 dkyi geciyo. sagolsunlar baba ogul disari cikarken anahtar alma aliskanliklari yok ve alacakli gibi surekli kapiya vururlar. Eger gece yatarsam saga sola donmek artik hayal. Karnimdan da gectim bacak acima donemiyorum resmen. Daha da varda neyse

Kizlar yarin baba ogul ayakkabi almaya gidicekler simdi ben bunlari bas basa salarsam abuk subuk ayakkabi alir cocuga (bu arada cocugun ayaklari dogustan kokuyo genelde kumas rahat koku yapmicak terletmicek ayakkabi almaya ozen gosteriyorum. Oysa esim tam tersi ayakkabilari gosterir cocuga mesela suan krampon bakmayi dusunuyolar) bende gideyim avmye diyorum ama cesarette edemiyorum napicami sasirdim.

Bence normal canım hele sen kaç kg taşıyorsun bebişleri. Genelde oturup kalkarken fln oluyor. Kasılma olmadığı sürece bana herşey normal geliyor
benim kasılmam olsa onu ayırt edebilir miyim bilmiyorum canım. Ama dediğin gibi herşey normal geliyor artık. Benim mesanem dışarı çıkacak gibi oluyor nerelerini dayıyorlar bilmiyorum ya. İncecik bir sızı geliyor vajinaya doğru
Oyy gece yatmak ayrı bir dert tuvalet başı bekliyorum resmen Soldaki oğlanda sağolsun kesinlikle bu tarafa yatma diyor sağıma yatmaktan bir hal oldum
Canım bilmiyorum ya biraz riskli bir hafta bizim için dr yok bence siz haftasonu gidin avm ye garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…