Sagol canım
Haftasonu calisicak benimki canim yaabenim kasılmam olsa onu ayırt edebilir miyim bilmiyorum canım. Ama dediğin gibi herşey normal geliyor artık. Benim mesanem dışarı çıkacak gibi oluyor nerelerini dayıyorlar bilmiyorum ya. İncecik bir sızı geliyor vajinaya doğru
Oyy gece yatmak ayrı bir dert tuvalet başı bekliyorum resmenSoldaki oğlanda sağolsun kesinlikle bu tarafa yatma diyor sağıma yatmaktan bir hal oldum
Canım bilmiyorum ya biraz riskli bir hafta bizim için dr yokbence siz haftasonu gidin avm ye garanti olsun
Canım aynı durumumuz bende çok bunaldım ama ne yapalım az kaldı. Eşin seni görüntülü arasın bence o şekilde yönlendir. Ben artık bu hafta iyice bir değişik oldum bebekler çok hareketli, vajina ağrısı sürekli, ayakta kaldım mı karın taş gibi oluyor. Bence dikkat et sende iki üç hafta daha sabredelim inşallahHaftasonu calisicak benimki canim yaaondan haftasonuna birakamiyoruz. Surekli otursam acaba bas edebilirmiyim evden cikmayali da baya oldu bunaldim da ama cesaretim de yokkk
Benimkilerinde hickirigi kesilmiyor masallah bi yudum su icsem bunlar hickiriyor dedigin gibi wc ayri dert surekli baskiCanım aynı durumumuz bende çok bunaldım ama ne yapalım az kaldı. Eşin seni görüntülü arasın bence o şekilde yönlendir. Ben artık bu hafta iyice bir değişik oldum bebekler çok hareketli, vajina ağrısı sürekli, ayakta kaldım mı karın taş gibi oluyor. Bence dikkat et sende iki üç hafta daha sabredelim inşallah
Aynen gece gece yine uyandık ana kiz halbuki bugün baya yorulmuştukGunaydinn uykuya hasret annelergec yat erken kalk ne oturabiliyoz ne yatabiliyorz kaburgalarimn agrisi iyice costu yukari tirmaniyorlar surekli hepimize doguma kadr kolaylk diliyorm
doktor sgk dan başlatıyor dr a gitmen veya dr la konusman lazim. Şirket rapor almak gibi gelen sgk yazısını işleme alıyor sanırım bizim personel öyle bisi dedikızlar doğum izniyle ilgili bişey sorucam
ben cuma günü 32 oldum o gün doktorumdan çalışır raporu aldım iş yerine yolladım
bayram tatili doğum iznimden gitmesin diye böyle yaptım
sonrasında 10 haziran pazartesi 33+3 olucam o günde doğum iznimi başlatmak istiyorum tekrar doktora gitmem gerekiyor mu yoksa iş yerini arayıp benim doğum iznimi başlatın desem yeterli olur mu?
En mühimi ayağıma ne giycemGunaydin kizlarrr yine alev alev sicak bir gun olacak belli oldubugun ki firsati kacirmayip bende gezmek istiyorum. Yurumek istiyorum insan icine karismak istiyorum. Boyle kendimi evrim gecirmis soyutlanmis dislanmis istenmiyo gibi hissediyorum. ama bacaklarim. Sen nireye nireye daha evde yuruyemiyon avmde napican diyo. Icimdeki seste sen kapa bakim ceneni gerekirse penguen gibi yurucez yine de gezicez hava alicaz diyo. aayyy delirmek uzereyimmm. Esimde tekerlekli sandalyede gezdiririm yorulursan diyo ayy hadi cikicam diyelim ben ayagima ne giyicemmm siyirmaya az kaldi
Kiz bu sislige ayagima terlik bile yakismiyoEn mühimi ayağıma ne giycemvalla dellencem bayram bayram bide hiç bişey olmuyoooooorrrr terlikten başkası paklamaz zaten gezmeyi falan Allah kolaylık versin canımm
Canım biliyorsun ben çok uzun zamandır bu durumdayım. Neredeyse üç aydır. Hergün bir gün daha eksildi diye seviniyorum. Ama karnımdaki sabilerin selameti için katlanıyorum yapacak bir şey yok. Şu zamana kadar geldik sabredelim biraz daha.Benimkilerinde hickirigi kesilmiyor masallah bi yudum su icsem bunlar hickiriyor dedigin gibi wc ayri dert surekli baski
Ayy benimkiyle goruntulu falan anlasamayiz ki. Biseye sinirlensek telefonu kapatiriz hemen. acmayiz da sonra
Evde otur otur hava da sicak valla bunalima giricem diye korkuyorum. Surekli esimle cocugu yolluyorum disari benimle eve tikilmasinlar diye
Ayakkabıya ayağım girsede durmuyor zaten dahada sisiyor babetlerim desen onlarda olmuyor dediğin gibi terlikte olmuyor hoş görünmüyor valla napacam bilemedmKiz bu sislige ayagima terlik bile yakismiyobu kadar cirkin bisey gormedim yani o derece. Ahhh ahh 35 numara olan ayaklarim oldu mu 39 numara parmaklarim bile bogum baglamis nerdeyse evdeki butun ayakkabilari cikardim onume hic mi olan olmaz rabbimmm bir umuttt yaa resmen hersey cikma evden otur oturdugun yerde diyor
Aman zaten araba bozulmus kalmis marketin onundeCanım biliyorsun ben çok uzun zamandır bu durumdayım. Neredeyse üç aydır. Hergün bir gün daha eksildi diye seviniyorum. Ama karnımdaki sabilerin selameti için katlanıyorum yapacak bir şey yok. Şu zamana kadar geldik sabredelim biraz daha.
Şahsi fikrim ayni işi göreceği yönünde. Ben avent aldım ama süt bitiktirmiyorum. Sadece sürtünme yi önlesin diye takiyorum. O yüzden Daha ucuz bir ürün de işimi görürmüş... hatta ceviz kabuğu kapattim sipariş gelene kadar. Gülmeyin sakın acisindan deli oluyor insanBu arada ben göğüs kalkanı almak istiyorum ama illa avent filan mı almak lazım? 30 liralık filan olanlar da var onlar iş görmez mi?
Aynen bende o sebeple alacağım, göğüslerimin ucları şimdiden hassas. Bence ceviz kabuğu da çok iyi fikirmişŞahsi fikrim ayni işi göreceği yönünde. Ben avent aldım ama süt bitiktirmiyorum. Sadece sürtünme yi önlesin diye takiyorum. O yüzden Daha ucuz bir ürün de işimi görürmüş... hatta ceviz kabuğu kapattim sipariş gelene kadar. Gülmeyin sakın acisindan deli oluyor insan
Canım inşallah geçer hemen ben yasamamdm ama ablamdan biliyorm valla gözünden yaş geliyordu emzirken bazen oraya teması onlesinnde insan herşeyi yapar dediğin gibiŞahsi fikrim ayni işi göreceği yönünde. Ben avent aldım ama süt bitiktirmiyorum. Sadece sürtünme yi önlesin diye takiyorum. O yüzden Daha ucuz bir ürün de işimi görürmüş... hatta ceviz kabuğu kapattim sipariş gelene kadar. Gülmeyin sakın acisindan deli oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?