Bende aldım ama nasıl kullancaz bilmiyorum

Aman zaten araba bozulmus kalmis marketin onunde ohh onlarda gidemiyooo
Hamile kadının duası kabul olurmuş evde yalnız kalmadın bak
Hadi siz son haftalardasınız da çıkmıyorsunuz kızlar normal ben daha şimdiden iki adım atıyorum nefesim kesiliyor ileriyi hiç düşünemiyorum
Aman canım sen baştan önlemini al. Zaten hareketlerini kısıtla. Ben 23 e kadar sanki hamile değilin gibi gezdim boyumun ölçüsünü aldım hiç gerek yok maceraya çoğul gebeliklerde
Canım aventten memnun kaldın mı bende aldım da
Kızlar normal doğum düşünen varmı varsa yürüyüşlere ne zaman başlıyoruz bilginiz varmı ??
Ben varım canım nasipse 36 dan sonra başlayayım diyorum

Ben o penguen gibi gezenlerdenim nerde patlicak bilmiyorum

Bayram beni çıldırttı kızlar nişasta-süt-meyveden kendime muhallebi yaptim
Şekersiz sogumasini bekliyorum bakalım nasıl bisi cikacak
2 gündür 10 defa tatlı çikolatayi geri cevirdim artık dayanamadim

Canim ben iyileştirici bir etkisini henüz görmedim. Ama yaralara atlet vs bile degsin istemiyor insan çok acıyor. O acıdan kurtulmak için faydasını gördüm. Bi de garmastan krem sürüyorum. En azından çamaşır a bulasmadan emiliyor avent sayesinde. Inşallah yara olmaz da ihtiyaç duymazsin.

Ben 2 gündür başladım 36 oldum yeni erken mi davrandım diye tereddüt ettim cnm

Sağol canım verdiğin bilgiler için. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi. Allah sana da şifa versin inşallah
Ben 2 gündür başladım 36 oldum yeni erken mi davrandım diye tereddüt ettim cnm
Canım ben 35 oldum yeni. Haftaya başlamayı düşünüyorum abartmadan çok

Sormadım daha canım hafta içi görüşünce soracağım. Yazarım o zaman. Ama ben uzun süre yürüyebileceğimi sanmıyorum bebekler beni zorluyor azıcık fazla ayakta kalsam
Benimki hemen kendini topluyor karnım taş gibi oluyor oturuo dinlenince salıyor bu ne acaba neden topluyor anlayamadım

Çok zorlamıyorum gibi evden sahile iniyorum ama çok yavaş yürüyorum 15 dk kadar sürüyor sahildede 10 dk kadar yürüyorum arada oturuyorum geri kalkıyorum cnm çok değil sanki demi
Bu haftalar için gayet normal daha fazlası yoruyor ben zorlanıyorum şahsen önceden 1 saat yürürken şimdi 20 dk ancak yürüyebiliyorm canım çok değil yani normal.

Benimki hemen kendini topluyor karnım taş gibi oluyor oturuo dinlenince salıyor bu ne acaba neden topluyor anlayamadım
Toplanma bende de oluyor canım dinlenmeyle geçiyorsa sorun yok demişti dr. Yorulduğum zaman oluyor bende de çokça

Zor valla, Allah dayanma gücü versin
dayanırız valla yeterki iyi olsun bu arada çok güzel oldu ☺
Toplanma bende de oluyor canım dinlenmeyle geçiyorsa sorun yok demişti dr. Yorulduğum zaman oluyor bende de çokça
Bende de oluyor kızlar toplanma ama ağrı yok o yüzden korkmamıştım sizde ağrı oluyor mu
10 gün önce nst de agrım cıktı ama sadece 1 peek

Ücretsiz izin imkanın varsa süper canım mesafen de çok uzakmış senş baya yorar iyi
Düşünmüşsün pazartesi tekrar görüş kurumunla bi yol gösterirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…