Bende aldım ama nasıl kullancaz bilmiyorumŞahsi fikrim ayni işi göreceği yönünde. Ben avent aldım ama süt bitiktirmiyorum. Sadece sürtünme yi önlesin diye takiyorum. O yüzden Daha ucuz bir ürün de işimi görürmüş... hatta ceviz kabuğu kapattim sipariş gelene kadar. Gülmeyin sakın acisindan deli oluyor insan
Hamile kadının duası kabul olurmuşAman zaten araba bozulmus kalmis marketin onundeohh onlarda gidemiyooo
Aman canım sen baştan önlemini al. Zaten hareketlerini kısıtla. Ben 23 e kadar sanki hamile değilin gibi gezdim boyumun ölçüsünü aldımHadi siz son haftalardasınız da çıkmıyorsunuz kızlar normal ben daha şimdiden iki adım atıyorum nefesim kesiliyor ileriyi hiç düşünemiyorum
Canım aventten memnun kaldın mı bende aldım daŞahsi fikrim ayni işi göreceği yönünde. Ben avent aldım ama süt bitiktirmiyorum. Sadece sürtünme yi önlesin diye takiyorum. O yüzden Daha ucuz bir ürün de işimi görürmüş... hatta ceviz kabuğu kapattim sipariş gelene kadar. Gülmeyin sakın acisindan deli oluyor insan
Ben varım canım nasipse 36 dan sonra başlayayım diyorumKızlar normal doğum düşünen varmı varsa yürüyüşlere ne zaman başlıyoruz bilginiz varmı ??
Ben o penguen gibi gezenlerdenim nerde patlicak bilmiyorumGunaydin kizlarrr yine alev alev sicak bir gun olacak belli oldubugun ki firsati kacirmayip bende gezmek istiyorum. Yurumek istiyorum insan icine karismak istiyorum. Boyle kendimi evrim gecirmis soyutlanmis dislanmis istenmiyo gibi hissediyorum. ama bacaklarim. Sen nireye nireye daha evde yuruyemiyon avmde napican diyo. Icimdeki seste sen kapa bakim ceneni gerekirse penguen gibi yurucez yine de gezicez hava alicaz diyo. aayyy delirmek uzereyimmm. Esimde tekerlekli sandalyede gezdiririm yorulursan diyo ayy hadi cikicam diyelim ben ayagima ne giyicemmm siyirmaya az kaldi
Canim ben iyileştirici bir etkisini henüz görmedim. Ama yaralara atlet vs bile degsin istemiyor insan çok acıyor. O acıdan kurtulmak için faydasını gördüm. Bi de garmastan krem sürüyorum. En azından çamaşır a bulasmadan emiliyor avent sayesinde. Inşallah yara olmaz da ihtiyaç duymazsin.Hamile kadının duası kabul olurmuşevde yalnız kalmadın bak
Aman canım sen baştan önlemini al. Zaten hareketlerini kısıtla. Ben 23 e kadar sanki hamile değilin gibi gezdim boyumun ölçüsünü aldımhiç gerek yok maceraya çoğul gebeliklerde
Canım aventten memnun kaldın mı bende aldım da
Ben varım canım nasipse 36 dan sonra başlayayım diyorum
Ben ne bulsam yiyorumBayram beni çıldırttı kızlar nişasta-süt-meyveden kendime muhallebi yaptim
Şekersiz sogumasini bekliyorum bakalım nasıl bisi cikacak
2 gündür 10 defa tatlı çikolatayi geri cevirdim artık dayanamadim
Ben 2 gündür başladım 36 oldum yeni erken mi davrandım diye tereddüt ettim cnmHamile kadının duası kabul olurmuşevde yalnız kalmadın bak
Aman canım sen baştan önlemini al. Zaten hareketlerini kısıtla. Ben 23 e kadar sanki hamile değilin gibi gezdim boyumun ölçüsünü aldımhiç gerek yok maceraya çoğul gebeliklerde
Canım aventten memnun kaldın mı bende aldım da
Ben varım canım nasipse 36 dan sonra başlayayım diyorum
Canım ben en başından beri hergun yürüyorm bişey olmaz kendini zorlamadgn sürece.Ben 2 gündür başladım 36 oldum yeni erken mi davrandım diye tereddüt ettim cnm
Zor valla, Allah dayanma gücü versinTadini cikar canim ben de gebelik sekeri var ondan korkumdan yiyemiyorum
Çok zorlamıyorum gibi evden sahile iniyorum ama çok yavaş yürüyorum 15 dk kadar sürüyor sahildede 10 dk kadar yürüyorum arada oturuyorum geri kalkıyorum cnm çok değil sanki demiCanım ben en başından beri hergun yürüyorm bişey olmaz kendini zorlamadgn sürece.
Sağol canım verdiğin bilgiler için. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi. Allah sana da şifa versin inşallahCanim ben iyileştirici bir etkisini henüz görmedim. Ama yaralara atlet vs bile degsin istemiyor insan çok acıyor. O acıdan kurtulmak için faydasını gördüm. Bi de garmastan krem sürüyorum. En azından çamaşır a bulasmadan emiliyor avent sayesinde. Inşallah yara olmaz da ihtiyaç duymazsin.
Canım ben 35 oldum yeni. Haftaya başlamayı düşünüyorum abartmadan çokBen 2 gündür başladım 36 oldum yeni erken mi davrandım diye tereddüt ettim cnm
Cnm doktorunla konuştunmu bu konuda yani kaç dk yürümek lazım vsSağol canım verdiğin bilgiler için. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi. Allah sana da şifa versin inşallah
Canım ben 35 oldum yeni. Haftaya başlamayı düşünüyorum abartmadan çok
Sormadım daha canım hafta içi görüşünce soracağım. Yazarım o zaman. Ama ben uzun süre yürüyebileceğimi sanmıyorum bebekler beni zorluyor azıcık fazla ayakta kalsamCnm doktorunla konuştunmu bu konuda yani kaç dk yürümek lazım vs
Benimki hemen kendini topluyor karnım taş gibi oluyor oturuo dinlenince salıyor bu ne acaba neden topluyor anlayamadımSormadım daha canım hafta içi görüşünce soracağım. Yazarım o zaman. Ama ben uzun süre yürüyebileceğimi sanmıyorum bebekler beni zorluyor azıcık fazla ayakta kalsam
Bu haftalar için gayet normal daha fazlası yoruyor ben zorlanıyorum şahsen önceden 1 saat yürürken şimdi 20 dk ancak yürüyebiliyorm canım çok değil yani normal.Çok zorlamıyorum gibi evden sahile iniyorum ama çok yavaş yürüyorum 15 dk kadar sürüyor sahildede 10 dk kadar yürüyorum arada oturuyorum geri kalkıyorum cnm çok değil sanki demi
Toplanma bende de oluyor canım dinlenmeyle geçiyorsa sorun yok demişti dr. Yorulduğum zaman oluyor bende de çokçaBenimki hemen kendini topluyor karnım taş gibi oluyor oturuo dinlenince salıyor bu ne acaba neden topluyor anlayamadım
dayanırız valla yeterki iyi olsun bu arada çok güzel oldu ☺Zor valla, Allah dayanma gücü versin
Benimki hemen kendini topluyor karnım taş gibi oluyor oturuo dinlenince salıyor bu ne acaba neden topluyor anlayamadım
Bende de oluyor kızlar toplanma ama ağrı yok o yüzden korkmamıştım sizde ağrı oluyor muToplanma bende de oluyor canım dinlenmeyle geçiyorsa sorun yok demişti dr. Yorulduğum zaman oluyor bende de çokça
Ücretsiz izin imkanın varsa süper canım mesafen de çok uzakmış senş baya yorar iyicanım ben zaten raporluydum 3 haftadır sadece cuma çalışır için gittim doktora
kurumdakilerde tam bilmiyordu net bisey söyleyemediler
iş yerim evime 30 km, hergün gitgel çok yoruluyorum o yüzden çalışmayı hiç düşünmüyorum eşimde zaten istemiyor çalışmamı doğum izinlerim yıllık izin vs bittikten sonra rapor alıcam rapor alamadığım zamanda ücretsiz izin almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?