- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Bin şükür canım çifte bayram oldu bu bayram bize bende misafirliğe gittim densiz kdının biri bana sende ne fakirsin hala zengin olamadık bi çocuk alamadın kucağına artık sende zenginleş dedi beynimden vurulmuşa döndüm şükür nasip oldu ya nasip olmasaydı içimdeki yangını körükleyeceklerdi insanlar çok densiz sinir oluyorum tanımadığı insana nasıl bçyle şeyler söyleyebiliyorlarBana da herkes üzülüyordum tüp bebekle senelerdir uğraştığını bildiğim için, beni kim görse "üzülme kızım daha gençsin olur olur" tesellileri başlıyordu. Çok şükür hamile kaldım da o olaydan kurtuldum
Afiyet bal şeker olsun canımdayanırız valla yeterki iyi olsun bu arada çok güzel oldu ☺
Bende de oluyor kızlar toplanma ama ağrı yok o yüzden korkmamıştım sizde ağrı oluyor mu
10 gün önce nst de agrım cıktı ama sadece 1 peek
Hayırlı olsun, güle güle giyin canım. Sanada iyi gelmiştir gerçekten. Bazen bi parka gitmek bile insanın havasını değiştiriyor :)Iyi aksamlar kizlar 6 bucukta avmye gittimkendime flodan ayakkabi aldim 35 numaradan 38 numara olmus ayagim ben şok tabii esneyen bi kumasi var insallah daha da sismezse ayagim dogumdan sonra falanda bi sure rahat giyerim. Gayet rahat yurudum ama arabaya giderken falan yuruyusun sonlari zorladi o da ic bacaklarim yine acidi hos evde de surekli aciyor genel olarak cok iyi geldi. Haftada 1 gezmek lazim insan aciliyor resmen.
Güle güle giy canım. Her ne kadar evde yatıyor olman gerekse de iyi olmuş çıkmam insanın psikolojisi de önemliIyi aksamlar kizlar 6 bucukta avmye gittimkendime flodan ayakkabi aldim 35 numaradan 38 numara olmus ayagim ben şok tabii esneyen bi kumasi var insallah daha da sismezse ayagim dogumdan sonra falanda bi sure rahat giyerim. Gayet rahat yurudum ama arabaya giderken falan yuruyusun sonlari zorladi o da ic bacaklarim yine acidi hos evde de surekli aciyor genel olarak cok iyi geldi. Haftada 1 gezmek lazim insan aciliyor resmen.
Cnm benim dpktor gunde 1 saat yuru dediKızlar normal doğum düşünen varmı varsa yürüyüşlere ne zaman başlıyoruz bilginiz varmı ??
1 saat mi o kdr çok zor ya yorucu oluyorCnm benim dpktor gunde 1 saat yuru dedi
Yatmak lazimda surekli 4 duvara bak bak insanin ici karariyo vallahi. Aman sandalet alma sislikle o kadar kotu gorunuyorki ayaklar parmaklar. Benim 1 tane esnek az buyuk sandaletim vardi aslinda ben ona guveniyodum giyerim diye o bile olmadi ayagima. Dusun 3 numara birden sismis ayagim. Bi de avmye gidene kadar da son sis hallerine ulasmisti ona gore aldim iyi oldu insallah daha da sismezGüle güle giy canım. Her ne kadar evde yatıyor olman gerekse de iyi olmuş çıkmam insanın psikolojisi de önemliarkadaşımın bebeği doğum kanalına erken girmişti bebeğin kafası nerdeyse vajinanın hemen üstündeydi öyle diyeyim erken doğum riski çok yüksekti kesinlikle yatmam lazım dedikleri halde son ana kadar gezdi bi de geçen beni tembihliyor fazla gezme yat diye, diyene bak dedim
Ya benim de ayaklar hafif şiş olduğundan yazlık ayakkabıların hiç biri olmuyor sandalet alıcam ama ya daha da şişerse diye alamadım da
dayanırız valla yeterki iyi olsun bu arada çok güzel oldu ☺
Bende de oluyor kızlar toplanma ama ağrı yok o yüzden korkmamıştım sizde ağrı oluyor mu
10 gün önce nst de agrım cıktı ama sadece 1 peek
Benim eşyalarda bitmediSelam kızlarBende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün çok şükür doğuracağım ortada daha hiç bir şey yok. Bu rahatlık nerden bende bilmiyorum
Bize de gonder görsellerini ilham oluyor :)Gunaydin guzelliklerrraklima yeni yeni fikirler geldi ben yine kendimi ev susu isine vericem galibaaa
Alışverişe kaçıncı hafta başlamıştın peki sayeSelam kızlarBende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün çok şükür doğuracağım ortada daha hiç bir şey yok. Bu rahatlık nerden bende bilmiyorum
Yalnız değilim ne güzelBenim eşyalarda bitmedi
Canım 20. Hafta gibi başladım. İndirimleri takip edip aldım genelde yavaş yavaş. Evde istirahatte olunca ben herşeyi netten aldım. Ebebekten, babymall, joker gibi mağazaların indirimlerini takip edip aldım. Beşiği sanırım 23. Haftada aldım n11den indirimi vardı bir tane aldım ikincisini de sonbahar gibi alacağım. İlk bir kaç ay birlikte yatırın deniyor ikizler için, birde 3 kapılı dolap aldım bebeklere.Alışverişe kaçıncı hafta başlamıştın peki saye
Teşekkür ederim saye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?