Bin şükür canım çifte bayram oldu bu bayram bize bende misafirliğe gittim densiz kdının biri bana sende ne fakirsin hala zengin olamadık bi çocuk alamadın kucağına artık sende zenginleş dedi beynimden vurulmuşa döndüm şükür nasip oldu ya nasip olmasaydı içimdeki yangını körükleyeceklerdi insanlar çok densiz sinir oluyorum tanımadığı insana nasıl bçyle şeyler söyleyebiliyorlar

Iyi aksamlar kizlar 6 bucukta avmye gittim kendime flodan ayakkabi aldim 35 numaradan 38 numara olmus ayagim ben şok tabii esneyen bi kumasi var insallah daha da sismezse ayagim dogumdan sonra falanda bi sure rahat giyerim. Gayet rahat yurudum ama arabaya giderken falan yuruyusun sonlari zorladi o da ic bacaklarim yine acidi hos evde de surekli aciyor genel olarak cok iyi geldi. Haftada 1 gezmek lazim insan aciliyor resmen.

Afiyet bal şeker olsun canım
Hayırlı olsun, güle güle giyin canım. Sanada iyi gelmiştir gerçekten. Bazen bi parka gitmek bile insanın havasını değiştiriyor :)

Güle güle giy canım. Her ne kadar evde yatıyor olman gerekse de iyi olmuş çıkmam insanın psikolojisi de önemli arkadaşımın bebeği doğum kanalına erken girmişti bebeğin kafası nerdeyse vajinanın hemen üstündeydi öyle diyeyim erken doğum riski çok yüksekti kesinlikle yatmam lazım dedikleri halde son ana kadar gezdi bi de geçen beni tembihliyor fazla gezme yat diye, diyene bak dedim
Ya benim de ayaklar hafif şiş olduğundan yazlık ayakkabıların hiç biri olmuyor sandalet alıcam ama ya daha da şişerse diye alamadım da

Yatmak lazimda surekli 4 duvara bak bak insanin ici karariyo vallahi. Aman sandalet alma sislikle o kadar kotu gorunuyorki ayaklar parmaklar. Benim 1 tane esnek az buyuk sandaletim vardi aslinda ben ona guveniyodum giyerim diye o bile olmadi ayagima. Dusun 3 numara birden sismis ayagim. Bi de avmye gidene kadar da son sis hallerine ulasmisti ona gore aldim iyi oldu insallah daha da sismez zaten en fazla 5-6 kez anca giyerim sonra sislik inince ayagima buyuk gelir anneme yollarim ayaklari taraklidir esnek oldugu icin koyde falan giyer.

Canım benim ağrımda oluyor arada her zaman değil ama

Günaydın kızlar:)
Dün gece yine karnımın solunda tepecik oluştu 2 3 sn sürüp geçti ama 10 kez olmustur 2 saatte. Ben de kasilmami bebek hareketi mi ayirt edemedigimden acilin yolunu tuttum yine Rahim agzi 3.2 ye düşmüş 4 ten. ama nst de kasılma çıkmadı. ya kasılmalar evde oluyor acilde mi olmuyor acaba. ben anlamadim 20 li haftalarında bunları yaşayan var mı özellikle ikiz anneleri

Benim eşyalarda bitmedi
Yalnız değilim ne güzel
Alışverişe kaçıncı hafta başlamıştın peki saye
Canım 20. Hafta gibi başladım. İndirimleri takip edip aldım genelde yavaş yavaş. Evde istirahatte olunca ben herşeyi netten aldım. Ebebekten, babymall, joker gibi mağazaların indirimlerini takip edip aldım. Beşiği sanırım 23. Haftada aldım n11den indirimi vardı bir tane aldım ikincisini de sonbahar gibi alacağım. İlk bir kaç ay birlikte yatırın deniyor ikizler için, birde 3 kapılı dolap aldım bebeklere.

D drakulaa bu arada o tepecikler bende de çok oluyor toplanma dedi drum sürekliliği önemli dinlenmekle geçiyorsa problem değil dedi
Teşekkür ederim sayeZaten hep dinlenme durumundayım ya ona rağmen olunca emin olamadım. rahim ağzı kısalacak yavaş yavaş gibi hissediyorum .Rabbim korktuklarimiza ugratmasin Yatmaya devam napalim buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…