Canım benim perinatalog işin açığı bu kısalığı çok dert etmiyor çoğul gebelik kusalacak illa ki dinlenmeyle geçireceksin diyor. Kadın Doğum uzmanım daha çok kale alıyor. Onun dediği de bebekler büyüdükçe rahim kısalacak bu kaçınılmaz diyor

Benim de dr lardan biri pek önemsemedi .diğerinin haberi yok tatilden sonra onunla da görüşeceğim. Icimi rahatlattin ya zaten yasayan örneğisin bu durumun o da bana umut oldu teşekkür ederim

Benim de dr lardan biri pek önemsemedi .diğerinin haberi yok tatilden sonra onunla da görüşeceğim. Icimi rahatlattin ya zaten yasayan örneğisin bu durumun o da bana umut oldu teşekkür ederim
Canım yapılacak olan belli olabildiğince dinlenip verilen ilaçları kullanmak. Gerisi Allah’tan. Çoğu kişi dinlenmekle uzadığını da söylüyor rahim ağzının.yaşayan o kadar çok kişi var ki. İlk öğrendiğimde çok endişelenmiştim ama sonrasında artık kabullendim

Selam kızlar Bende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün çok şükür doğuracağım ortada daha hiç bir şey yok. Bu rahatlık nerden bende bilmiyorum
Bencede bu rahatlık nerden geliyor dogum zamanın geldi. Şimdiye çoktan halletmen gerekiyordu. Neyseki çokta geç kalmış sayılmazsın. İkizler sürpriz de yapabilirdi

Bencede bu rahatlık nerden geliyor dogum zamanın geldi. Şimdiye çoktan halletmen gerekiyordu. Neyseki çokta geç kalmış sayılmazsın. İkizler sürpriz de yapabilirdi
Kesinlikle haklısın canım ev temizlensin öyle olsun böyle olsun derken bu zamana geldik ya

Bi tane sandalet aldım bile az önce benim ayağım 38di, 39 aldım ama hem üstten hem arkadan genişletilebiliyor pay var, zaten 1-2 ay giymelik aldım son ay el mahkum terlik giyilecek anlaşıldı sandalet de bilerek çok büyük almadım doğumdan sonra da giyerim diye çok hoşuma gitti çünkü

Orkide_sever canım ne yapmayı düşünüyorsun bizimlede paylaş ☺
Tv sehpasinin ustune isimlerimizin bas harfini yapicaktim canim gittim krapon kagidi ve duz eva aldim ama bu da keceden yapiliyormus keceninde renkleri yok elimde yarin falan baska naparim dusunucem

Eklentiler

• 1ba89ec950bac709512be02bd1d26558.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 36
Gule gule kullan canim. Benimde sandalet babet her turlu cok varda olsalar keske ayagima. Neyse 1 tane aldim tek kalan reyonundan bugun giydim gercekten rahat. Giyebildigim kadar giyerim artik

Kizlar nidicardim bitti. Ben daha var saniyodum kalmamis. Nobetci eczaneleri aradik maalesef kimsede yok doktoru aradim adalat var ama onuda bulamazsin, yaticaksin baska yapacak bisey yok dedi eczanelerde hastanede yatan hastalara verilen ilac oldugu icin alim satimini biz yapmiyoruz hastaneler bulundurmak zorunda dedi.

Acile gitsen vermezler mi ki?

Tv sehpasinin ustune isimlerimizin bas harfini yapicaktim canim gittim krapon kagidi ve duz eva aldim ama bu da keceden yapiliyormus keceninde renkleri yok elimde yarin falan baska naparim dusunucem
Güzelmiş buda canım. Ama kartondan yapılıyor gibi resimde de keçemiymiş
Yatın eczaneler açılıyor mu acaba canım ya. Yoksa benimkini bölüşelim bari Pazartesi’ye kadar günde dört içersin olmazsa benim gibi

1 saat mi o kdr çok zor ya yorucu oluyor yarın bende sorucam bakalım benim ki ne diyicek
Ben de 1 saate pek tamamlayamiyorum ama evde is guç zaten baya yoruluyoruz onun disinda.en fazla 45 dakika.o da parca parca.koyde evin önüne cikiyorum esim ineklere bakarkenayaklarim sisiyor gidiyorum yatiyorum yarim saat sonra tekrar yürüyorum bu sekilde

Harf kartondan bi de ciceklerini yapicam canim icini doldurmak icin.
Sagol canim esim birazdan havalimanina gidicek yol ustundekilere bakacak yoksa napim bi sekilde idare edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…