Canım benim perinatalog işin açığı bu kısalığı çok dert etmiyor çoğul gebelik kusalacak illa ki dinlenmeyle geçireceksin diyor. Kadın Doğum uzmanım daha çok kale alıyor. Onun dediği de bebekler büyüdükçe rahim kısalacak bu kaçınılmaz diyorTeşekkür ederim sayeZaten hep dinlenme durumundayım ya ona rağmen olunca emin olamadım. rahim ağzı kısalacak yavaş yavaş gibi hissediyorum .Rabbim korktuklarimiza ugratmasin Yatmaya devam napalim buna da şükür
Benim de dr lardan biri pek önemsemedi .diğerinin haberi yok tatilden sonra onunla da görüşeceğim. Icimi rahatlattin ya zaten yasayan örneğisin bu durumun o da bana umut oldu teşekkür ederimCanım benim perinatalog işin açığı bu kısalığı çok dert etmiyor çoğul gebelik kusalacak illa ki dinlenmeyle geçireceksin diyor. Kadın Doğum uzmanım daha çok kale alıyor. Onun dediği de bebekler büyüdükçe rahim kısalacak bu kaçınılmaz diyor
Canım yapılacak olan belli olabildiğince dinlenip verilen ilaçları kullanmak. Gerisi Allah’tan. Çoğu kişi dinlenmekle uzadığını da söylüyor rahim ağzının.yaşayan o kadar çok kişi var ki. İlk öğrendiğimde çok endişelenmiştim ama sonrasında artık kabullendimBenim de dr lardan biri pek önemsemedi .diğerinin haberi yok tatilden sonra onunla da görüşeceğim. Icimi rahatlattin ya zaten yasayan örneğisin bu durumun o da bana umut oldu teşekkür ederim
Bencede bu rahatlık nerden geliyorSelam kızlarBende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün çok şükür doğuracağım ortada daha hiç bir şey yok. Bu rahatlık nerden bende bilmiyorum
Kesinlikle haklısın canımBencede bu rahatlık nerden geliyordogum zamanın geldi. Şimdiye çoktan halletmen gerekiyordu. Neyseki çokta geç kalmış sayılmazsın. İkizler sürpriz de yapabilirdi
Bi tane sandalet aldım bile az önceYatmak lazimda surekli 4 duvara bak bak insanin ici karariyo vallahi. Aman sandalet alma sislikle o kadar kotu gorunuyorki ayaklar parmaklar. Benim 1 tane esnek az buyuk sandaletim vardi aslinda ben ona guveniyodum giyerim diye o bile olmadi ayagima. Dusun 3 numara birden sismis ayagim. Bi de avmye gidene kadar da son sis hallerine ulasmisti ona gore aldim iyi oldu insallah daha da sismezzaten en fazla 5-6 kez anca giyerim sonra sislik inince ayagima buyuk gelir anneme yollarim ayaklari taraklidir esnek oldugu icin koyde falan giyer.
Tv sehpasinin ustune isimlerimizin bas harfini yapicaktim canim gittim krapon kagidi ve duz eva aldim ama bu da keceden yapiliyormusOrkide_sever canım ne yapmayı düşünüyorsun bizimlede paylaş ☺
Gule gule kullan canim. Benimde sandalet babet her turlu cok varda olsalar keske ayagima. Neyse 1 tane aldim tek kalan reyonundan bugun giydim gercekten rahat. Giyebildigim kadar giyerim artikBi tane sandalet aldım bile az öncebenim ayağım 38di, 39 aldım ama hem üstten hem arkadan genişletilebiliyor pay var, zaten 1-2 ay giymelik aldım son ay el mahkum terlik giyilecek anlaşıldı sandalet de bilerek çok büyük almadım doğumdan sonra da giyerim diye çok hoşuma gitti çünkü
Acile gitsen vermezler mi ki?Kizlar nidicardim bitti. Ben daha var saniyodum kalmamis. Nobetci eczaneleri aradik maalesef kimsede yok doktoru aradim adalat var ama onuda bulamazsin, yaticaksin baska yapacak bisey yok dedieczanelerde hastanede yatan hastalara verilen ilac oldugu icin alim satimini biz yapmiyoruz hastaneler bulundurmak zorunda dedi.
Sanmiyorum canim ben 4 saatte 1 iciyorum en azindan 1 kutu almam lazimAcile gitsen vermezler mi ki?
Canım maşallah sanaTv sehpasinin ustune isimlerimizin bas harfini yapicaktim canim gittim krapon kagidi ve duz eva aldim ama bu da keceden yapiliyormuskeceninde renkleri yok elimde yarin falan baska naparim dusunucem
Güzelmiş buda canım. Ama kartondan yapılıyor gibi resimde de keçemiymişTv sehpasinin ustune isimlerimizin bas harfini yapicaktim canim gittim krapon kagidi ve duz eva aldim ama bu da keceden yapiliyormuskeceninde renkleri yok elimde yarin falan baska naparim dusunucem
Yatın eczaneler açılıyor mu acaba canım ya. Yoksa benimkini bölüşelim bari Pazartesi’ye kadar günde dört içersin olmazsa benim gibiKizlar nidicardim bitti. Ben daha var saniyodum kalmamis. Nobetci eczaneleri aradik maalesef kimsede yok doktoru aradim adalat var ama onuda bulamazsin, yaticaksin baska yapacak bisey yok dedieczanelerde hastanede yatan hastalara verilen ilac oldugu icin alim satimini biz yapmiyoruz hastaneler bulundurmak zorunda dedi.
Ben de 1 saate pek tamamlayamiyorum ama evde is guç zaten baya yoruluyoruz onun disinda.en fazla 45 dakika.o da parca parca.koyde evin önüne cikiyorum esim ineklere bakarken1 saat mi o kdr çok zor ya yorucu oluyoryarın bende sorucam bakalım benim ki ne diyicek
Canım maşallah sana
Seni yılın en aktif hamişi ilan ediyorum
Harf kartondan bi de ciceklerini yapicam canim icini doldurmak icin.Güzelmiş buda canım. Ama kartondan yapılıyor gibi resimde de keçemiymiş
Yatın eczaneler açılıyor mu acaba canım ya. Yoksa benimkini bölüşelim bari Pazartesi’ye kadar günde dört içersin olmazsa benim gibi
Canım dediğim gibi bölüşebiliriz hani hiç yoktan iyidir.Harf kartondan bi de ciceklerini yapicam canim icini doldurmak icin.
Sagol canim esim birazdan havalimanina gidicek yol ustundekilere bakacak yoksa napim bi sekilde idare edicem
Sagol canim Allah razi olsun. Bu aksam gidemedi havalimanina yarin bakicak eczaneler acikmis. cok sukur suanlik iyiyiz kasilma falan yok.Canım dediğim gibi bölüşebiliriz hani hiç yoktan iyidir.
Tamam canım inşallah sorun olmaz yarın açıksa eczaneler alırsın rahatlıkla.Sagol canim Allah razi olsun. Bu aksam gidemedi havalimanina yarin bakicak eczaneler acikmis. cok sukur suanlik iyiyiz kasilma falan yok.
Insallah canim bulunmuyor iste her eczanede. hastanenin ordaki eczaneden rahat aliyoduk artik oraya gidecek. Doktorda 1 kutu yaziyor 1 hafta gitmiyor zatenTamam canım inşallah sorun olmaz yarın açıksa eczaneler alırsın rahatlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?