Gunaydin kizlarrr sonunda kendimi hasta ettim galiba once benim sipanin burun akintisi basladi. zaten onun burnu baslarda benimki geri kalir mi benimde burnum da tikaniyo akiyo gibi. sanki gozlerim de agriyo bu vantilator isini fazla abartmis olabilirim

kizlar dunki kararimdan vazgectim aklima daha parlak bir fikir geldi dun aksam bu videoya denk geldim evadan mini gul goncasi demetleri yapiyolar o kadar basit ve şık ki. Bakmayin ben saridan basladim biseye benzetemezsem atarim diye ama yapinca aklima soyle bisey geldi. Ben boyle kucuk kucuk demetler yapsam ustune az tutu minik kurdeleler bebeklerinin isimlerini de ciktidan alip yapistirsam bebis hediyesi olamaz mi belki magnette yapistiririm buzdolabi susu olur. Evanin maliyeti 5 tl 10 renk var bayagida cicek cikar ki zaten pek kimsemiz yok. Tutu veya tul de 10 tl tutsun kurdele de metresi 1 tl gibi biseydi galiba. Esime de isimlerin ciktisini aldiririm. Magnette cok pahali bisey degil 100 tanesi 10 tl gibi biseydi. Yani bana 25 30 tlye gelmis olacak sizce nasil ugrasmaya deger mi?

Günaydın kızlar, sancıdan uyuyamıyorum. Belim ve karnım okadar ağrıyorki anlatamam, sanki karnım parçalanıyor, benim bebiş temmuzu görmeyecek gibi geliyor. Yine 10-15dkda 1 sancı doktora bugün gittim 5dkda 1i bekle dedi. Allah’tan hayırlısı

Gecmis olsun canim neden mudahale etmiyolar hala anlamis degilim.

Zaten skntidan yapiyosn canım elini oyalar bu hem yap biraz bende baya vardı magnet yakın olsak verirdm hoşuna giderse devam et.

baya hamaratsın maşallah sana
Bu arada çok geçmiş olsun. Dogum haftalarında grip olmak pek iyi gibi görünmüyor. İnşallah fazla ilerlemeden iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biraz daha dayanır yavrucak. Benimde arada bel agrım ve kasık agrım oluyor. Sancılar başladı artık.

Merhaba mesajınızı yazalı uzun zaman olmuş ama sibel özler den randevu almak istiyorum siz randevunuzu nasıl alabilmiştiniz ilk gittiğinizde 182 den alamıyorum. Hastanede bulunan kiokslardanmı denemem lazım acaba? Bilginiz varmı bi sorayım dedim

Geçmiş olsun canım aman dikkat et ilerlemesin

Gecms olsn canim ins vakitli olir biraz daha sabretsn oglusun

Gecms olan canim dikkat et son haftalarsasn aman hastalanma

Canım bence değer hemde seni oyalar maşallah pek hamaratsın
Canım inşallah iki üç hafta daha dayanır ya. Bende belden ziyade makata baskı çok sanırım o da kasılma sayılıyor.

Selam kızlar hastane çantası hazırlıyorum sonunda ev pazar yerine döndü
Sana inanamiyorum canim bnde kendime gec kaldm diyodm 32 33 lrde hemen hazirla cantalar hediyelkler kapi susu vs.suan kafam cok rahat sanki ustumden yuk kalkti cok rahatladim tatile gidiyor gibi bi goruntu oldu zatn

Canım bence değer hemde seni oyalar maşallah pek hamaratsın

Canım inşallah iki üç hafta daha dayanır ya. Bende belden ziyade makata baskı çok sanırım o da kasılma sayılıyor.
Canım gecen haftaki kasılmamda vajen makattan başlıyordu, bu haftaki bel ve kasıktan vuruyor. Doğurmuş kadar oluyorum inan Saye-

Henüz almadım ama salona bi tane alıcam. Prego cosmosgüzel görünüyordu inanılmaz gıcırdıyormuş. Sunny baby olabilir kraft çok pahalı
Ben sırf park yatak alıcam beşik almayacağım, 2 sene filan kullanmayı planlıyorum sonrasında da yazlığa, yatılı gezmeye vs gittikçe götürürüm diyorum o yüzden iyi bişey olsun diye kraft mı alsam?

Hemen hemen hepsi aynı özellikte. Ben imternetten bakıyorum mağazaya gidip kumaşına dokunmak sallamak denemek daha iyidir tabi, eğer yapabiliyorsan mağazadan bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…