Doktoruna sordunmu canım böyle yükselmesi tehlikeli birşeymi ona takıldım
Normal dedi bana canım ama sürekli yüksek olur seni rahatsız ederse hani ayağa kaldırmiyor bazen kalbimm agzmda atıyordu benim anlık oluyordu benim saatlerde surmuyordu yani.

Kızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Beeen ama benim baştan beri ara ara çarpıntım oluyordu son 1-2 aydır normal nabzım hep 100-110 arası çarpıntı olduğu zamanda 120lerde. Ümit hanım çarpıntı dinledikçe geçiyorsa normal demişti ama ben yine de bi ara kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum. Geçen 3 saat 120lerde kaldı, elim ayağım kesildi. Kan değerlerin düşdüyse o da çarpıntı yapabilir.

Normal halim 100-110 arası senin gibi ama aynen öyle çarpıntıda 120 lere çıkıyor çok dengem bozuluyor ya

Gunaydinnn Oo masallah canim benimde 21 inden dogurmazsam
hadi hayırlısı bakalım sen, benden önce dogurursun
çok güzeller canım, ellerine sağlık
Gecms olsn canim suan iyi olmana sevindm aman ihmal etme

Hadi hayirlisi bakalim kapanisi yapiyorsun benmde 14 mydu neydi demslerdi tam aklimda kalmadi
mutlu sona adım adım
Canım nelere bakıyorlar
tam kan sayımı yapılıyor, yarın alacagım sonucu. Çarşamba da doktora gidecegim
Kızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Benimde aynen yükseliyor. Dün 119 du. Çarpıntı yapıyor

Normal halim 100-110 arası senin gibi ama aynen öyle çarpıntıda 120 lere çıkıyor çok dengem bozuluyor ya
Detaylı sırasında da nabzım çok yüksekti benim barış bey çok heyecanlısın galiba dedi yok dedim normal hali o. İhmal etme bi kardiyolağa gir dedi. Yakın zamanda kan değerlerine baktırdım mı? O düşünce de çok çarpıntı yapıyor

Sevgili anne adayları bugün yine bir sorum var size iki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.

Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?

Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?

Etiketleri hangi siteden sipariş verdin canım? Bana da lazım

Baktırdım cnm aylardır böyleyim ben ya bi sorayım bakalım ne diyicek

Canım msj attım kardiyoloji ye görünsen iyi olur dedi

Aminn canim aynen bnde ole dusunurm kendin ugrasman agri bi zevk ve hatira tabi belli sayilarda basiliyor. Az kiside olsa olsn neguzel emeklerinle yaptin canim masallah foto atarsn

Orkide_sever Morasigi maşallah kızlar ben daha çikolata bile alamadım
Annem ve arkadasm yardm etti bana cok sagolsnlar disari cktgn bi ara alirsnz canim o kolay is bayram zamanindan yararlandm bnde kutu cikolatalda
hepimize kirli benzetmesi yapiyorlar snairim ev en rahati ya zatn sicak genis sort uste tisort oh mis sandaltte hic olmuyo haftasonu giym dedim zor sigdi sora bagciklari etimi kesti terlik gibi giydm sandaletn bi anlami kalmadi

Bide kzlar sizin ellerde balon dimi bikacgundr basladi ellerim
100 civari normaldir hamilede bide son hftalar artabilir riskini blmiyorm hic canim druna danis bnce. Normal insana gore hamilede yukseliyot zatn. Benim entresan bi seklde hep nabzim dusuk gitti bide ikizde daha yukselebilir normal gibi seler okumustum 70 lrdeyim hep

Benim şimdilik ayaklar balon gibi canım ellerde bir şey yok dışarı çıkmadım ne zamandır bakalım dra giderken giyecek ayakkabı bulabilecek miyim

Maşallah canım inşalllah hep öylr gider yükseldikçe yoruyor insanı

Merhaba güzel anneler. Öncelikle allah hepinizin yavrularına sağlıkla kuvuşmasını nadip etsin. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim kızım var 11 aylık. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım. Şimdi 2. Bebeği istiyoruz. Şuan emziriyorum. Emzirirken tüp bebek tedavisi oluyor mu acaba bileniniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…