Normal dedi bana canım ama sürekli yüksek olur seni rahatsız ederse hani ayağa kaldırmiyor bazen kalbimm agzmda atıyordu benim anlık oluyordu benim saatlerde surmuyordu yani.Doktoruna sordunmu canım böyle yükselmesi tehlikeli birşeymi ona takıldım
BeeenKızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Normal halim 100-110 arası senin gibi ama aynen öyle çarpıntıda 120 lere çıkıyor çok dengem bozuluyor yaBeeenama benim baştan beri ara ara çarpıntım oluyordu son 1-2 aydır normal nabzım hep 100-110 arası çarpıntı olduğu zamanda 120lerde. Ümit hanım çarpıntı dinledikçe geçiyorsa normal demişti ama ben yine de bi ara kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum. Geçen 3 saat 120lerde kaldı, elim ayağım kesildi. Kan değerlerin düşdüyse o da çarpıntı yapabilir.
Aman ben artık elbise moduna geçtim evde elbise geceliklerimle efil efil takılıyorumAyni ayniesimin tisortleri kapatiyo ama bu seferde onlar yapisiyo ustume rahatsiz oluyorum en iyisi salmak
hadi hayırlısı bakalımGunaydinnnOo masallah canim benimde 21 inden dogurmazsam
çok güzeller canım, ellerine sağlıkMagnet de mi yapiyosn kendin masallah sana canimbnde kavanoz susledm renkli badem sekerlernden koydm. Isimli kagit konusunda yapskanli etiket basiyorlar canim ben internttn siparis vermstm oldkca uygun oldu kare etiket de yaptirip paketli cikolata uzerine kendimiz yapstirdik
mutlu sona adım adımGecms olsn canim suan iyi olmana sevindm aman ihmal etme
Hadi hayirlisi bakalim kapanisi yapiyorsunbenmde 14 mydu neydi demslerdi tam aklimda kalmadi
tam kan sayımı yapılıyor, yarın alacagım sonucu. Çarşamba da doktora gidecegimCanım nelere bakıyorlar
Benimde aynen yükseliyor. Dün 119 du. Çarpıntı yapıyorKızlar nabzı yükselen varmı benim 120 lere çıkıyor çok çarpıntım oluyor
Detaylı sırasında da nabzım çok yüksekti benim barış bey çok heyecanlısın galiba dedi yok dedim normal hali o. İhmal etme bi kardiyolağa gir dedi. Yakın zamanda kan değerlerine baktırdım mı? O düşünce de çok çarpıntı yapıyorNormal halim 100-110 arası senin gibi ama aynen öyle çarpıntıda 120 lere çıkıyor çok dengem bozuluyor ya
Etiketleri hangi siteden sipariş verdin canım? Bana da lazımMagnet de mi yapiyosn kendin masallah sana canimbnde kavanoz susledm renkli badem sekerlernden koydm. Isimli kagit konusunda yapskanli etiket basiyorlar canim ben internttn siparis vermstm oldkca uygun oldu kare etiket de yaptirip paketli cikolata uzerine kendimiz yapstirdik
Baktırdım cnm aylardır böyleyim ben ya bi sorayım bakalım ne diyicekDetaylı sırasında da nabzım çok yüksekti benim barış bey çok heyecanlısın galiba dedi yok dedim normal hali o. İhmal etme bi kardiyolağa gir dedi. Yakın zamanda kan değerlerine baktırdım mı? O düşünce de çok çarpıntı yapıyor
Canım msj attım kardiyoloji ye görünsen iyi olur dediDetaylı sırasında da nabzım çok yüksekti benim barış bey çok heyecanlısın galiba dedi yok dedim normal hali o. İhmal etme bi kardiyolağa gir dedi. Yakın zamanda kan değerlerine baktırdım mı? O düşünce de çok çarpıntı yapıyor
Aminn canim aynen bnde ole dusunurm kendin ugrasman agri bi zevk ve hatiraAyy cok guzel olmusss. Rabbim dagitmak nasip etsin yaptiklarimizi. Ne guzel emeklerimizi dagiticaz ayri bir zevk.
Evet bende magnet yapiyorum ama elimde artan malzemelerden suanlik 8 tl harcadim eva ve silikon parasi gerisi evde kalan ivir zivir seylerfazla mi cimriyim yaa. Hos saka bi yana benim dagiticak kimsem yok birer ablamlara anneme teyzeme vericem baska da kimse kalmadi o yuzden 3 5 kisi icin sipariste almazlar heralde. Hem yapiskanli etiket yapistiricak yeri yok bunun zimbalarim galiba kenarina.
Ayy hatta az silikon kaldi 1 tanesini tamamlayayim bugun atayim. surasina sunu dayapabilirsin dicekmisiniz eksigi gedigi hosunuza gitmeyen yeri var mi
Annem ve arkadasm yardm etti bana cok sagolsnlar
hepimize kirli benzetmesi yapiyorlar snairimOrkide_sever canım dediğin gibi bir an önce bulmalıyım ya geç kaldım zaten benim eşimde taktı neden böyle dolanıyorsun diye ekmek teknesindeki kirli gibi göbek açık diyor kapatmıyor ki giydiklerim ne yapalım. Bakalım ben spor ayakkabılarıma sığabilecek miyim ya sandaleti zaten giyemem
100 civari normaldir hamilede bide son hftalar artabilir riskini blmiyorm hic canim druna danis bnce. Normal insana gore hamilede yukseliyot zatn. Benim entresan bi seklde hep nabzim dusuk gitti bide ikizde daha yukselebilir normal gibi seler okumustum 70 lrdeyim hepNormal halim 100-110 arası senin gibi ama aynen öyle çarpıntıda 120 lere çıkıyor çok dengem bozuluyor ya
https://www.tasarimabasla.com burdn sipars verdm canim gece siparis verdm ertesi gun kargoya verldi hemen. Tasarimlarda baya cesit varEtiketleri hangi siteden sipariş verdin canım? Bana da lazım
Benim şimdilik ayaklar balon gibi canım ellerde bir şey yokAnnem ve arkadasm yardm etti bana cok sagolsnlardisari cktgn bi ara alirsnz canim o kolay is bayram zamanindan yararlandm bnde kutu cikolatalda
hepimize kirli benzetmesi yapiyorlar snairimev en rahati ya zatn sicak genis sort uste tisort oh mis sandaltte hic olmuyo haftasonu giym dedim zor sigdi sora bagciklari etimi kesti terlik gibi giydm sandaletn bi anlami kalmadi
Bide kzlar sizin ellerde balon dimi bikacgundr basladi ellerim
100 civari normaldir hamilede bide son hftalar artabilir riskini blmiyorm hic canim druna danis bnce. Normal insana gore hamilede yukseliyot zatn. Benim entresan bi seklde hep nabzim dusuk gitti bide ikizde daha yukselebilir normal gibi seler okumustum 70 lrdeyim hep
Valla insan bulamayinca cok kotu oluyor canim. Esimin unisex model bi ayakkabisi olsa ona goz dikerdimBenim şimdilik ayaklar balon gibi canım ellerde bir şey yokdışarı çıkmadım ne zamandır bakalım dra giderken giyecek ayakkabı bulabilecek miyim
Maşallah canım inşalllah hep öylr gider yükseldikçe yoruyor insanıAnnem ve arkadasm yardm etti bana cok sagolsnlardisari cktgn bi ara alirsnz canim o kolay is bayram zamanindan yararlandm bnde kutu cikolatalda
hepimize kirli benzetmesi yapiyorlar snairimev en rahati ya zatn sicak genis sort uste tisort oh mis sandaltte hic olmuyo haftasonu giym dedim zor sigdi sora bagciklari etimi kesti terlik gibi giydm sandaletn bi anlami kalmadi
Bide kzlar sizin ellerde balon dimi bikacgundr basladi ellerim
100 civari normaldir hamilede bide son hftalar artabilir riskini blmiyorm hic canim druna danis bnce. Normal insana gore hamilede yukseliyot zatn. Benim entresan bi seklde hep nabzim dusuk gitti bide ikizde daha yukselebilir normal gibi seler okumustum 70 lrdeyim hep
Süper teşekkür ederimhttps://www.tasarimabasla.com burdn sipars verdm canim gece siparis verdm ertesi gun kargoya verldi hemen. Tasarimlarda baya cesit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?