Taze annemiz laiyka ne yapıyor acaba
Bende bian, önce şu günler geçsin istiyorum
Bende çok merak ediyorum laiyka canım nasılsın bebeğin nasıl
Çok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldi annelikçok zor ama çok güzelmiş. Biraz yırtıklarım var onlarda toparlarsa daha iyi olucam

Canım hayırlı olsun sağsalim inşallah
Sancın fln mı vardı erken vermişler tarihi
Ölcumlerimiz 2.3 hafta onden gidiyodu canım surekli

Bugun kontrolum vardı
39+4 çıktık
Doktor persembe gunu alalim daha fazla beklemez dedi

Bide nstde bebegin hareketleri yavaştı az hareket ediyodu

Valla insan bulamayinca cok kotu oluyor canim. Esimin unisex model bi ayakkabisi olsa ona goz dikerdim
Benim zaten eşimle aramda iki numara var olmadı onun sporlara göz dikerim
13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Canım sağlıkla gelsin bebeğin maşallah
Minik adam annesini yoruyor demek hastaneden ne zaman çıkaracaklar canım belli mi

Bugun kontrolum vardı
39+4 çıktık

Hayirlisi olsun senin icin canim saglkla kavus inss ay allahim gunler saatler kaldi cok heyecanli hadi ya benimde bebeklerden biri 2 hfta kadr once bizi mutlaka haberdar et dualar senle olsn

Benim şimdilik ayaklar balon gibi canım ellerde bir şey yok dışarı çıkmadım ne zamandır bakalım dra giderken giyecek ayakkabı bulabilecek miyim
Cok zorluyo insani bastkca acir bnce bbdn sora anca terlik olur hepimze ya benim ellerimde 3 4 gundur boyle basladi korkuyorm bi isaretmi diye. Inceciktir parmaklarm sabahbi kalkiyorm dolma olms avucumi kapatamiyorm allahtn tansiyon yukselmesi olmadi suana kadr

Bu konuda bilgim yok doktora danisin bnce yuksk dozlu ilaclar Tupbebektn sora dogal hamile kalanlarida cok duyuyoruz blki boyle nasip olir bikac deneyn isterseniz cok olumsz bisi yoksa tabi ins en kisa zamanda kavusursunuz yavrunuza

hakkınızda hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
böyle yavaş yavaş gruptan doğum yapanlar, günü belli olanlar oldukça bende heyecanlanıyorum
Allahım sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize

ilk hafta bebek kilo verirmis canım hic endiselenme
ne güzel annelik duygusu tatmaya başladın darısı bizlerin başına inşallah

Dogumdan sonra ister istemez bebek biraz kilo veriyo canim normal bisey. Sen bol bol emzir daha cabuk toparlanir insallah. Annelik zor ama gulusune dunyayi degismezsin ❤❤

Canım msj attım kardiyoloji ye görünsen iyi olur dedi
banada kardiyolojiye muayene ol dedi, ben oldum sorun çıkmadı şükür
Maşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Dogumun kolay geçsin inşallah
ilk hafta kilo vermesi, çok normal canım. Benim oglum 3.850 dogmuştu. Sonra 3.500 e düştü. Biraz aradan sonra sütün geldikçe kilo alacak sorun etme sen :)

Bugun kontrolum vardı
39+4 çıktık

Maşallah paşayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…