- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Çok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldiBende çok merak ediyorumlaiyka canım nasılsın bebeğin nasıl
Canım hayırlı olsun sağsalim inşallah13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Ölcumlerimiz 2.3 hafta onden gidiyodu canım surekliCanım hayırlı olsun sağsalim inşallah
Sancın fln mı vardı erken vermişler tarihi
Benim zaten eşimle aramda iki numara varValla insan bulamayinca cok kotu oluyor canim. Esimin unisex model bi ayakkabisi olsa ona goz dikerdim
Canım sağlıkla gelsin bebeğin maşallah13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Minik adam annesini yoruyor demekÇok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldiannelikçok zor ama çok güzelmiş. Biraz yırtıklarım var onlarda toparlarsa daha iyi olucam
Hayirlisi olsun senin icin canim saglkla kavus inss ay allahim gunler saatler kaldi cok heyecanliÖlcumlerimiz 2.3 hafta onden gidiyodu canım surekli
Bugun kontrolum vardı
39+4 çıktık
Doktor persembe gunu alalim daha fazla beklemez dedi
Bide nstde bebegin hareketleri yavaştı az hareket ediyodu
Cok zorluyo insani bastkca acir bnce bbdn sora anca terlik olur hepimzeBenim şimdilik ayaklar balon gibi canım ellerde bir şey yokdışarı çıkmadım ne zamandır bakalım dra giderken giyecek ayakkabı bulabilecek miyim
Haydi bakalim saglikla kavus insallah13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Bu konuda bilgim yok doktora danisin bnce yuksk dozlu ilaclarMerhaba güzel anneler. Öncelikle allah hepinizin yavrularına sağlıkla kuvuşmasını nadip etsin. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim kızım var 11 aylık. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım. Şimdi 2. Bebeği istiyoruz. Şuan emziriyorum. Emzirirken tüp bebek tedavisi oluyor mu acaba bileniniz var mı
Bugün canım sonrada gün aşırı kontrolBenim zaten eşimle aramda iki numara varolmadı onun sporlara göz dikerim
Canım sağlıkla gelsin bebeğin maşallah
Minik adam annesini yoruyor demekhastaneden ne zaman çıkaracaklar canım belli mi
Senin oğlan sabirsizlaniyor demekki annesi sağa salim al kucağına inşallah güzel geçsin doğumun13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Inşalalh canım inanilmaz bi korku sardı beniSenin oğlan sabirsizlaniyor demekki annesi sağa salim al kucağına inşallah güzel geçsin doğumun
Kalmaz canım neden kalsn korkma daha önce hiç ameliyat gecirdin mi bilmiyorum ama önce Allah'a sonra doktorlara emanetiz kalbini ferah tutInşalalh canım inanilmaz bi korku sardı beni
Inşallah küveze gerek kalmadan cikariz oğlumla hastaneden
13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Çok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldiannelikçok zor ama çok güzelmiş. Biraz yırtıklarım var onlarda toparlarsa daha iyi olucam
Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla dogsun13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Dogumdan sonra ister istemez bebek biraz kilo veriyo canim normal bisey. Sen bol bol emzir daha cabuk toparlanir insallah. Annelik zor ama gulusune dunyayi degismezsin ❤❤Çok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldiannelikçok zor ama çok güzelmiş. Biraz yırtıklarım var onlarda toparlarsa daha iyi olucam
Maşallah canım evde daha rahat edersinizBugün canım sonrada gün aşırı kontrol
banada kardiyolojiye muayene ol dedi, ben oldum sorun çıkmadı şükürCanım msj attım kardiyoloji ye görünsen iyi olur dedi
Maşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Dogumun kolay geçsin inşallah13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
ilk hafta kilo vermesi, çok normal canım. Benim oglum 3.850 dogmuştu. Sonra 3.500 e düştü. Biraz aradan sonra sütün geldikçe kilo alacak sorun etme sen :)Çok yorgunum kızlar bebek 100grvdaha vermiş 2275gr olmuş. Kendimin ve vücudumun durumundan haberdar değilim hiç 4-5 saatanca uyuyorum. Bebiş küçük yorulmasın diye 10dkdan fazla emzirme efor harcamasın diyorlar. Önce süt sağ 15 dk arkasından meme ver altını al sonra yine zaman geldiannelikçok zor ama çok güzelmiş. Biraz yırtıklarım var onlarda toparlarsa daha iyi olucam
Maşallah paşayaaÖlcumlerimiz 2.3 hafta onden gidiyodu canım surekli
Bugun kontrolum vardı
39+4 çıktık
Doktor persembe gunu alalim daha fazla beklemez dedi
Bide nstde bebegin hareketleri yavaştı az hareket ediyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?