Bu konuda bilgim yok doktora danisin bnce yuksk dozlu ilaclar Tupbebektn sora dogal hamile kalanlarida cok duyuyoruz blki boyle nasip olir bikac deneyn isterseniz cok olumsz bisi yoksa tabi ins en kisa zamanda kavusursunuz yavrunuza
Var tabiki, artık hamile degil de ikinci kez anne olayım diye sabırsızlıkla bekliyorum. Hamilelik psikolojisinden sıkıldım. Agrımayan yerim yok, nerde yatsam rahat etmiyorum artık.
Bian önce dogum günü gelse de gitsem diye bakıyorum
Gunaydin canim. Burasi daha disarda koyumsu oldugundan daha kotuydu dolu yagisi firtina falan hele cok korkunctu. Bi kac bina haric hepsinde elektrik vardi aksam defalarca aradik en son 12 de gelicek dediler hala yok gelmemis sigorta atmamis kaldim oyle.
Kızlar nasılsınız bugün ben sürekli rüyalar görüyorum bigun normal doğuma giriyorm bigun sezeryan gittim iyice valla psikolojim bozuldu heralde doğurana kadar devam edecek gibi.
Kızlar nasılsınız bugün ben sürekli rüyalar görüyorum bigun normal doğuma giriyorm bigun sezeryan gittim iyice valla psikolojim bozuldu heralde doğurana kadar devam edecek gibi.
Bende dün gece bı ebe tarafından tek başına dogurtuluyordm çocuk makat gelisliyms ama olsun ben dogurturum bunu dedi ayy valla ne olacak böyle bilmiyorum.