Hahaa bizi iyice heyecan sardı günlerde geçmiyor ztn hep nasıl birşey iyimi onları düşünüyorumBende dün gece bı ebe tarafından tek başına dogurtuluyordm çocuk makat gelisliyms ama olsun ben dogurturum bunu dediayy valla ne olacak böyle bilmiyorum.
Canım Allah kolaylık versin bugünde yağışlı gök gürlemeye başladı. Dünkü çok şiddetliydi gerçekten kedim korkudan kaçacak delik aradı resmenGunaydin canim. Burasi daha disarda koyumsu oldugundan daha kotuydu dolu yagisi firtina falan hele cok korkunctu. Bi kac bina haric hepsinde elektrik vardi aksam defalarca aradik en son 12 de gelicek dediler hala yok gelmemis sigorta atmamis kaldim oyle.
Gebelik başından beri sürekli görüyorum bu rüyaları canımKızlar nasılsınız bugünben sürekli rüyalar görüyorum bigun normal doğuma giriyorm bigun sezeryan gittim iyice valla psikolojim bozuldu heralde doğurana kadar devam edecek gibi.
Selam kızlarSonunda büyük bir adım atıp bebek çikolatası siparişi verdim bari gelene gidene onu vereyi. Bu konuda tek hazırlığım oldu
Az kaldı canım bu heyecanlar yerini taktı telaslara bırakacakHahaa bizi iyice heyecan sardı günlerde geçmiyor ztn hep nasıl birşey iyimi onları düşünüyorum
Çok güzel olmuşlar ya maşallah ne kadar beceriklisin:)Eki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiiibi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
Cok tesekkur ederimÇok güzel olmuşlar ya maşallah ne kadar beceriklisin:)
maşallah canım çok güzel olmuslar ellerine sağlık
bende hiç öyle yetenekler yok valla bi tane organizasyonla anlaştım onlar yapacaklar böyle şeylerini
Çantada benim in eksikler var canım hemen hemen hazır diyelimCantan bitti demi canım aman az kaldı zaten bende doğumdan sonra eşime verdiricm çikolataları nereden verdin canım çikolata için siparişi.
Maşallah canımEki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiiibi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
Tesekkur ederim canimmmÇantada benim in eksikler var canım hemen hemen hazır diyelim ☺ Bebekçikolatası diye bir siteden verdim hem internet adresleri hem İnstagram adresleri var. Metal kutuda 100 tane çikolata 120 lira. Benim istediğim baskı yapılacak üstüne resmin PDFsini gönderdim
Maşallah canımçok güzel olmuş ellerine sağlık
Bende aynıyımgeçen gece 10 bayan aynı odada normal doğum yaptık
Bende dün gece bı ebe tarafından tek başına dogurtuluyordm çocuk makat gelisliyms ama olsun ben dogurturum bunu dediayy valla ne olacak böyle bilmiyorum.
Harika olmuş ellerine sağlık. Eşimle benim baş harflerimiz olmuş bi tane de bana yolla bariEki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiiibi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
Tesekkur ederimmmHarika olmuş ellerine sağlık. Eşimle benim baş harflerimiz olmuş bi tane de bana yolla bari
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiiibi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
Tesekkur ederim canimmm. Senin bugun saglikocagi isin mi vardi?Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık
Hiç sorma, kan degerlerim yine yerlerde. Moralim yine bozukTesekkur ederim canimmm. Senin bugun saglikocagi isin mi vardi?
Son bi kac haftan canim. Insallah sezaryanda kan takviyesi gerekmez
Masallah canim cok guzel olms el emegi neguzel marifetlisinEki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiiibi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?