Canım Allah kolaylık versin bugünde yağışlı gök gürlemeye başladı. Dünkü çok şiddetliydi gerçekten kedim korkudan kaçacak delik aradı resmen
Kızlar nasılsınız bugün ben sürekli rüyalar görüyorum bigun normal doğuma giriyorm bigun sezeryan gittim iyice valla psikolojim bozuldu heralde doğurana kadar devam edecek gibi.
Gebelik başından beri sürekli görüyorum bu rüyaları canım hele birde evde bebeğin birini doğurduğum bir rüyam var ara ara yoklar beni

Selam kızlar Sonunda büyük bir adım atıp bebek çikolatası siparişi verdim bari gelene gidene onu vereyi. Bu konuda tek hazırlığım oldu
Cantan bitti demi canım aman az kaldı zaten bende doğumdan sonra eşime verdiricm çikolataları nereden verdin canım çikolata için siparişi.

maşallah canım çok güzel olmuslar ellerine sağlık
bende hiç öyle yetenekler yok valla bi tane organizasyonla anlaştım onlar yapacaklar böyle şeylerini
tesekkur ederim. Aman benim kimsem yok zaten fazla bisey yapmadim kendimi de evde oyalamis oluyorum yoksa bunalim gecirirdim simdiye kadar. Tek eksigimiz hastane kapisi icin tutu almak kaldi

Cantan bitti demi canım aman az kaldı zaten bende doğumdan sonra eşime verdiricm çikolataları nereden verdin canım çikolata için siparişi.
Çantada benim in eksikler var canım hemen hemen hazır diyelim Bebekçikolatası diye bir siteden verdim hem internet adresleri hem İnstagram adresleri var. Metal kutuda 100 tane çikolata 120 lira. Benim istediğim baskı yapılacak üstüne resmin PDFsini gönderdim
Eki Görüntüle 2277546 Eki Görüntüle 2277547 Eki Görüntüle 2277549 teyzoslariii hediyeliklerimiz de bittiii bi isim etiketi yapistiricam kenarina kosesine. nasil olmusss genel olarak
Maşallah canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

Tesekkur ederim canimmm imkanim olsa yakinda toptanci falan cikolata isine de girisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…