Kızlar hepinize çok tesekkur ederim
Herkes yazmiş merak etmiş beni

Ben doğum yapmadım vazgeçtim resmen
Bugun gittim hersey hazırdı
Tüm tahliller yapildi ekg çekildi anestesi onayimi aldım yatişim verildi
Doğumhaneye hazirlanmaya gittim doktorla konuşuyoruz

Yanda hemsireler konusurken duydum 36 haftalik bebek küveze girmiş kendi kendine solunumuda yokmuş

Ben bunu duydum kendimden geçtim hungur hungur aģlamaya başladım
Ben vaz geçtim hocam dogurmucam dedim
Doktor sakin ol senin bebeğin 3 hafta onden gidiyor
Kuveze girmez dedi
Ama o an hiç duymuyorum anlamıyorum söylediklerini

Ben beklicem 1 hafta daha 37 olsun dedim
Beklersen kendi gelebilir acile gelmek zorunda kalirsin ben olmayabilirim dedi

Olsun ben beklicem dedim
tabi bu sırada herkes beni sakinleştirmeye calisiyor salya sumuk ağlıyorum

Doktor bey sezeryandan sonra bebek yanima gelmesse dayanamam ben buna
Hem karnım hem kucağım boş kalırsa kaldiramam bunu dedim

Hazirlandım cıktım
Esim, ailem disarda beni gorunce inanamadı

Kısaca eve geldim aksi bi durum olmadıgı sürece
20 haziran perşembeye kadar beklicem o doktora gidicem yine sezeryan icin

Eger aniden bisey olursada bi ozel hastaneyle anlaştim oraya gidicem doğuma

İşte böyle kizlar çok kotu bi gun gecirdim

Allah yardimcimiz olsun inşallah hepimizin

Gecmis olsun canim. Hayirlisi boyleymis insallah sorun yasamazsin 1 2 hafta daha beklersiniz ❤❤

38 artı değil mi haftan? Allah 'ın izniyle bu saatten sonra bisey olmaz bence. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum bazen annelerin hislerine güvenmek lazım hissediyoruz çünkü

Kizlar bisey sorcam
Bebek hareketlerini ne zaman yukarlarda hissetmeye başladınız
Ben 24 'ün içindeyim kızlar hala kasıklara tekme atıyorlar en fazla göbek civarında yumruk kafa falan yiyorum zanlimca :)
Sizlerde biciriklar göbek ustune ne zaman çıktılar

Hayırlısı olsun canım umarım iyki böyle karar vermişim dersin 1 hafta sonra gönlünü ferah tut

Canım hayırlısı olsun hakkında annelerin hisleri kuvvetli olur sen için nasıl rahatsa öyle yap. Bekler bebeğin bir hafta daha hiç üzülme.

Ben geldim sonunda doğuruyorum bende bebekler 2400 olmuş. Gebelik şekeri dolayısıyla 38 haftayı geçirme taraftarı değil dr. Büyün ilaçları bıraktırdı bol bol yürü önceliğimiz normal Doğum dedi. Bebeklerin pozisyonları tamam. O elime gelen de bebeğin başıymış gerçekten çok heyecan yaptım. 10 güne kadar doğurmazsam sezeryan olacağım demek oluyor bu

Cnm icin nasi rahat olacaksa oyle yap.hersey iyi olacak hic endiselenme

ayyy hadi hayirli olsun insallahhhh sag salim dogurursun canim cok sevindim herseyin iyi olmasina. 10 gune dedigin ayin 23unden sonra dogurucan yani

ayyy hadi hayirli olsun insallahhhh sag salim dogurursun canim cok sevindim herseyin iyi olmasina. 10 gune dedigin ayin 23unden sonra dogurucan yani
Canım o zamana kadar kendiliğinden gelmezlerse sezeryan olacak. İnşallah gelirler Çarşamba Perşembe falan atlayıp zıplamazlara başlayacağım artık. Bugün zafere gittim attım kendimi iki saat gezdim

Hakkinda hayirlisi canim benimde asagi indi iyice dogru olabilir dedigi

Kızlar yarın agdaya gidiyim diyorm çok fazla değil ama kendim yapamam tam doğum öncesi sizce bı zararı olurmu
Bnde dun kuafore gittim kontrolden once kas biyik agda sora doguma gidecegimi ogrendm iyiki gitmisim dedim benm cok azdi canim lazeri biraktgmdan. Bi zarari olmaz ki nolcak hamile oldgun icin dikatli oluyorlar zatn

Bnde dun kuafore gittim kontrolden once kas biyik agda sora doguma gidecegimi ogrendm iyiki gitmisim dedim benm cok azdi canim lazeri biraktgmdan. Bi zarari olmaz ki nolcak hamile oldgun icin dikatli oluyorlar zatn
Ayy iyi bari canım bende yarın gidicem inşallah seninde yarın demi saati Belli mi canım sağlıkla dogsunlar inşallah prensesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…