Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla doğacak kuzular. Allah yardımcın olsunEvet heyecanliym skntidn bakayim dedim8 de hastanede odamizda olucaz allahin izniyle 1 2 saat sorada girerm snairm
Ohh bundan sonra her firsatta at kendini disari eksiklerin varsa tamamla mesela canimİki insan yüzü gördüm açıldımevde kapalı bir hal olmuşuz ya biz
Ayyy yarin iki bebis daha gelicek dunyaya insallahhh. Rabbim sag salim kurtarsin canim.Evet heyecanliym skntidn bakayim dedim8 de hastanede odamizda olucaz allahin izniyle 1 2 saat sorada girerm snairm
Evet canım dediğin gibi yapacağım inşallah. Bugün bir lohusa takımı beğendim çok güzeldi ama çok pahalıydı ya 250 lira elim gitmedi vallaOhh bundan sonra her firsatta at kendini disari eksiklerin varsa tamamla mesela canim
Yaa valla almak zorundayiz diye dayatiyolar resmen canimEvet canım dediğin gibi yapacağım inşallah. Bugün bir lohusa takımı beğendim çok güzeldi ama çok pahalıydı ya 250 lira elim gitmedi valla
Ayy çok heyecanlı valla ben sanki hiç doğurmayacakmsm gibi geziyorum ortalıklarda halbuki 1 haftam kaldı şaka gibiEvet heyecanliym skntidn bakayim dedim8 de hastanede odamizda olucaz allahin izniyle 1 2 saat sorada girerm snairm
Kesinlikle ya. Pantolonlu bir takımdı sabahlığı da vardı ama zarifti yani giyilebilirdi sonradan da ama gene de almadım ya müsrif gibi geldiYaa valla almak zorundayiz diye dayatiyolar resmen canimsonradan giyebilecegin biseyse deger ama bariz bi lahusa takimina degmez
Hayırlı olan böyleymiş canım, sen canını sıkma. Saglıkla kavuşacaksınız inşallahKızlar hepinize çok tesekkur ederim
Herkes yazmiş merak etmiş beni
Ben doğum yapmadım vazgeçtim resmen
Bugun gittim hersey hazırdı
Tüm tahliller yapildi ekg çekildi anestesi onayimi aldım yatişim verildi
Doğumhaneye hazirlanmaya gittim doktorla konuşuyoruz
Yanda hemsireler konusurken duydum 36 haftalik bebek küveze girmiş kendi kendine solunumuda yokmuş
Ben bunu duydum kendimden geçtim hungur hungur aģlamaya başladım
Ben vaz geçtim hocam dogurmucam dedim
Doktor sakin ol senin bebeğin 3 hafta onden gidiyor
Kuveze girmez dedi
Ama o an hiç duymuyorum anlamıyorum söylediklerini
Ben beklicem 1 hafta daha 37 olsun dedim
Beklersen kendi gelebilir acile gelmek zorunda kalirsin ben olmayabilirim dedi
Olsun ben beklicem dedim
tabi bu sırada herkes beni sakinleştirmeye calisiyor salya sumuk ağlıyorum
Doktor bey sezeryandan sonra bebek yanima gelmesse dayanamam ben buna
Hem karnım hem kucağım boş kalırsa kaldiramam bunu dedim
Hazirlandım cıktım
Esim, ailem disarda beni gorunce inanamadı
Kısaca eve geldim aksi bi durum olmadıgı sürece
20 haziran perşembeye kadar beklicem o doktora gidicem yine sezeryan icin
Eger aniden bisey olursada bi ozel hastaneyle anlaştim oraya gidicem doğuma
İşte böyle kizlar çok kotu bi gun gecirdim
Allah yardimcimiz olsun inşallah hepimizin
oo iyi olmanıza sevindim canım. Dogum haberleri peş peşe geliyor. Senin açılman vardı zaten. Bol yürüyüşle olur bu iş. Saglıkla kavusun sizdeBen geldim sonundadoğuruyorum bende bebekler 2400 olmuş. Gebelik şekeri dolayısıyla 38 haftayı geçirme taraftarı değil dr. Büyün ilaçları bıraktırdı bol bol yürü önceliğimiz normal Doğum dedi. Bebeklerin pozisyonları tamam. O elime gelen de bebeğin başıymış gerçekten çok heyecan yaptım. 10 güne kadar doğurmazsam sezeryan olacağım demek oluyor bu
Senin de prenseslere kavuşmana saatler kaldı, heyecan dorukta. Saglıkla kavuşun, kolay dogumlar diliyorum şimdidenEvet heyecanliym skntidn bakayim dedim8 de hastanede odamizda olucaz allahin izniyle 1 2 saat sorada girerm snairm
250 az degil canimKesinlikle ya. Pantolonlu bir takımdı sabahlığı da vardı ama zarifti yani giyilebilirdi sonradan da ama gene de almadım ya müsrif gibi geldi
Yarin da bi haber ben vericem mi bakalimHayırlı olan böyleymiş canım, sen canını sıkma. Saglıkla kavuşacaksınız inşallah
oo iyi olmanıza sevindim canım. Dogum haberleri peş peşe geliyor. Senin açılman vardı zaten. Bol yürüyüşle olur bu iş. Saglıkla kavusun sizde
Senin de prenseslere kavuşmana saatler kaldı, heyecan dorukta. Saglıkla kavuşun, kolay dogumlar diliyorum şimdiden
Yarin da bi haber ben vericem mi bakalimdogurupta cikabilirim hastaneden benim isim belli olmaz
inan hiç şaşırmam, bizim kızlara ne oluyor anlamıyorum. Son düzlük bize yaramadı yaa. Bende halıları verdim bugun yıkamacıya. Son tur ev temizliğine soktum bizimkileri
Senden de güzel haberler alacagız inşallah
Herşey de bi hayır vardır canım, belki bugün doğuma girsen olumsuz birşey olacaktı. Hayırlısı olsun. Zaten 1 hafta beklemekten ne olurki, en fazla normal doğum ihtimali olabilir.Kızlar hepinize çok tesekkur ederim
Herkes yazmiş merak etmiş beni
Ben doğum yapmadım vazgeçtim resmen
Bugun gittim hersey hazırdı
Tüm tahliller yapildi ekg çekildi anestesi onayimi aldım yatişim verildi
Doğumhaneye hazirlanmaya gittim doktorla konuşuyoruz
Yanda hemsireler konusurken duydum 36 haftalik bebek küveze girmiş kendi kendine solunumuda yokmuş
Ben bunu duydum kendimden geçtim hungur hungur aģlamaya başladım
Ben vaz geçtim hocam dogurmucam dedim
Doktor sakin ol senin bebeğin 3 hafta onden gidiyor
Kuveze girmez dedi
Ama o an hiç duymuyorum anlamıyorum söylediklerini
Ben beklicem 1 hafta daha 37 olsun dedim
Beklersen kendi gelebilir acile gelmek zorunda kalirsin ben olmayabilirim dedi
Olsun ben beklicem dedim
tabi bu sırada herkes beni sakinleştirmeye calisiyor salya sumuk ağlıyorum
Doktor bey sezeryandan sonra bebek yanima gelmesse dayanamam ben buna
Hem karnım hem kucağım boş kalırsa kaldiramam bunu dedim
Hazirlandım cıktım
Esim, ailem disarda beni gorunce inanamadı
Kısaca eve geldim aksi bi durum olmadıgı sürece
20 haziran perşembeye kadar beklicem o doktora gidicem yine sezeryan icin
Eger aniden bisey olursada bi ozel hastaneyle anlaştim oraya gidicem doğuma
İşte böyle kizlar çok kotu bi gun gecirdim
Allah yardimcimiz olsun inşallah hepimizin
24 ten sonra ben göbek deliğinin 4-5 parmak yukarısında hareketler hissetmeye başladım ama benim kız hala aşağıları tekmeleyi daha çok seviyor. Ayakları aşağıda göbek deliğimin altını tekmeliyor genelde. Seninkininde yukarı çıkacak alanı varsa bile ayakları aşağıdaysa aşağıyı tekmeliyordurKizlar bisey sorcam
Bebek hareketlerini ne zaman yukarlarda hissetmeye başladınız
Ben 24 'ün içindeyim kızlar hala kasıklara tekme atıyorlar en fazla göbek civarında yumruk kafa falan yiyorum zanlimca :)
Sizlerde biciriklar göbek ustune ne zaman çıktılar
Normal doğum için dans etmek moda bu seneCanım o zamana kadar kendiliğinden gelmezlerse sezeryan olacak. İnşallah gelirler Çarşamba Perşembe falanatlayıp zıplamazlara başlayacağım artık. Bugün zafere gittim attım kendimi iki saat gezdim
İnşallah canım evet eahim ağzı kısaydı zatenHayırlı olan böyleymiş canım, sen canını sıkma. Saglıkla kavuşacaksınız inşallah
oo iyi olmanıza sevindim canım. Dogum haberleri peş peşe geliyor. Senin açılman vardı zaten. Bol yürüyüşle olur bu iş. Saglıkla kavusun sizde
Senin de prenseslere kavuşmana saatler kaldı, heyecan dorukta. Saglıkla kavuşun, kolay dogumlar diliyorum şimdiden
Normal önü düğmeli iki takım pijama aldım canım. Lohusa takımı diye almadım. Alt üst şeklinde aldığım250 az degil canimsen lahusa takimi almadin mi daha?
Hiç de beceremem ama deneyeyimNormal doğum için dans etmek moda bu sene
Cevap için teşekkürler canım :)24 ten sonra ben göbek deliğinin 4-5 parmak yukarısında hareketler hissetmeye başladım ama benim kız hala aşağıları tekmeleyi daha çok seviyor. Ayakları aşağıda göbek deliğimin altını tekmeliyor genelde. Seninkininde yukarı çıkacak alanı varsa bile ayakları aşağıdaysa aşağıyı tekmeliyordur
Yok bizim haftalarda alanı çok olduğu için sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış sıkıntı yoktur inşallah. Rahim ağzın ölçüldüysa sıkıntı yoksa, adet ağrısı benzeri sancın da yoksa sorun olmaz herhalde. Kasılmaları doktoruna söyle tabi, magnezyum verir belkiCevap için teşekkürler canım :)
Bebeğin aşağıda olmasi erken doğum riski yaratir diyenler var oyle olunca korktum biraz . Zaten karında toplanmalar sertlesmeler oluyor. Iyice evhamlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?