Yaa valla almak zorundayiz diye dayatiyolar resmen canim sonradan giyebilecegin biseyse deger ama bariz bi lahusa takimina degmez
Kesinlikle ya. Pantolonlu bir takımdı sabahlığı da vardı ama zarifti yani giyilebilirdi sonradan da ama gene de almadım ya müsrif gibi geldi

Hayırlı olan böyleymiş canım, sen canını sıkma. Saglıkla kavuşacaksınız inşallah
oo iyi olmanıza sevindim canım. Dogum haberleri peş peşe geliyor. Senin açılman vardı zaten. Bol yürüyüşle olur bu iş. Saglıkla kavusun sizde
Evet heyecanliym skntidn bakayim dedim 8 de hastanede odamizda olucaz allahin izniyle 1 2 saat sorada girerm snairm
Senin de prenseslere kavuşmana saatler kaldı, heyecan dorukta. Saglıkla kavuşun, kolay dogumlar diliyorum şimdiden

Yarin da bi haber ben vericem mi bakalim dogurupta cikabilirim hastaneden benim isim belli olmaz

Yarin da bi haber ben vericem mi bakalim dogurupta cikabilirim hastaneden benim isim belli olmaz
inan hiç şaşırmam, bizim kızlara ne oluyor anlamıyorum. Son düzlük bize yaramadı yaa. Bende halıları verdim bugun yıkamacıya. Son tur ev temizliğine soktum bizimkileri
Senden de güzel haberler alacagız inşallah

kolay gelsin canim iyice pakla. Ben tasinicam zaten umursamiyorum. bi cogumuza yaramadi gercekten son anlar.
Allah razi olsun insallah bakalim nasil haberler vericem yarin bende merak ediyorum

Herşey de bi hayır vardır canım, belki bugün doğuma girsen olumsuz birşey olacaktı. Hayırlısı olsun. Zaten 1 hafta beklemekten ne olurki, en fazla normal doğum ihtimali olabilir.

24 ten sonra ben göbek deliğinin 4-5 parmak yukarısında hareketler hissetmeye başladım ama benim kız hala aşağıları tekmeleyi daha çok seviyor. Ayakları aşağıda göbek deliğimin altını tekmeliyor genelde. Seninkininde yukarı çıkacak alanı varsa bile ayakları aşağıdaysa aşağıyı tekmeliyordur

İnşallah canım evet eahim ağzı kısaydı zaten Bir işe yarar da kolay Doğum olur inşallah
250 az degil canim sen lahusa takimi almadin mi daha?
Normal önü düğmeli iki takım pijama aldım canım. Lohusa takımı diye almadım. Alt üst şeklinde aldığım
Normal doğum için dans etmek moda bu sene
Hiç de beceremem ama deneyeyim

Cevap için teşekkürler canım :)
Bebeğin aşağıda olmasi erken doğum riski yaratir diyenler var oyle olunca korktum biraz . Zaten karında toplanmalar sertlesmeler oluyor. Iyice evhamlandim

Cevap için teşekkürler canım :)
Bebeğin aşağıda olmasi erken doğum riski yaratir diyenler var oyle olunca korktum biraz . Zaten karında toplanmalar sertlesmeler oluyor. Iyice evhamlandim
Yok bizim haftalarda alanı çok olduğu için sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış sıkıntı yoktur inşallah. Rahim ağzın ölçüldüysa sıkıntı yoksa, adet ağrısı benzeri sancın da yoksa sorun olmaz herhalde. Kasılmaları doktoruna söyle tabi, magnezyum verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…