- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ikizlerimden erkegi 16 da kizimi 20 haftayi gecmisti ogrendim. Kizim icin de erkege benziyo kemik yapisi vs. Demisti doktorum. O siralar perinataloga gittim kesin kiz dedi ayni gun kendi doktoruma gittim o da kiz dedi pesinden ayrintili icin baska doktora gittim o da kiz dedi 3 doktor onayladiktan sonra kiz olduguna kesin karar verdik bizde. Kisaca kemik yapisi vs. Dediyse cokta guvenme pipiyi gormedikceKızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Erkek genelde degismiyorKızlar merhaba bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftanız da öğrendiniz Ben 12 haftalığım Doktorum çok kesin konuşmasa da duruşundan ve Kemik yapısından bebeğimi erkeğe benzetti Tabii hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah ama değişir mi ki diye de düşünmüyor değilim Sonra da diyorum bir şey görmese öyle demezdi diyorum Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Ben harıl harıl alınacakları araştırıyorumKizlarrr yine herkes dagildi hayrola.
Ikiz oldugu halde ben bile 1 paket aldim bezi canim lazim olunca alir esin fazla alma. Islak mendili falan cok alabilirsinBen harıl harıl alınacakları araştırıyorumbugünkü gündem maddem bebek bezi. Sleepy almayı düşünüyorum ki o bile pek Ucuz sayılmaz. Denemek için az alayım diyorum. 1 numaradan 80 tane alsam kaç gün gider acaba? Bi de bebeklerin kilosu ne zaman artıyor, yani 2 numaraya ne zaman geçilir ki?
2 gün sonra tekrar gidicem sonra doktorum 4 gün izinde olucak ondan biraz endişe ettim allahın izniyle sağsalim geçer inşallah zamanBu arada korkma tedirgin olma yani canım bişeyck olmaz zaten tehlikeli bişey gorseydi doktorun alirdi bekletmezdi daha durabilecek durumda demek ki.
Geçer inşallah sen dinlen bol bol sonrasnda lazm olacak bize hem eşinde yetişir belki daha güzel olur kötü düşünme.2 gün sonra tekrar gidicem sonra doktorum 4 gün izinde olucak ondan biraz endişe ettim allahın izniyle sağsalim geçer inşallah zaman
Sleepy 1 numara bizim burda her zaman olmuyor internetten alıcam o yüzden 2 paket mi alsam dedim toplam 80 tane bez oluyor. Ortalama günde 10 bez gidiyormuş yani 8 gün giderIkiz oldugu halde ben bile 1 paket aldim bezi canim lazim olunca alir esin fazla alma. Islak mendili falan cok alabilirsin
Bu haftalara geldin ya çok şükür2 gün sonra tekrar gidicem sonra doktorum 4 gün izinde olucak ondan biraz endişe ettim allahın izniyle sağsalim geçer inşallah zaman
Bence çok normal ben hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynı şeyleri yedim ama asla azaltmadm eskisi gibi yemeyim kilo alrm demedm sadece ama kilo alıyordum yani elverişli bı vücudum var almaya hormonlardan mi nedr aliyosn yani garip bı şekildeGünaydın kızlar ikizlerimle 22.haftaya girdik bugün 55,buçukla hamile kaldım 63.50 um. 8 kilo aldım. Normal mi azcık fazla mı sizceyediklerimi de azaltsam alıyorum sanki, hadi hayırlısı
Zayıf hamile kalmışsın üstelik ikiz o yüzden normaldir herhalde ama sen yinede dikkat etmeye çalış çok kilo alınca hareketler filan git gide zorlaşıyorGünaydın kızlar ikizlerimle 22.haftaya girdik bugün 55,buçukla hamile kaldım 63.50 um. 8 kilo aldım. Normal mi azcık fazla mı sizceyediklerimi de azaltsam alıyorum sanki, hadi hayırlısı
Oyy masallahhh ne cabuk gecti 22 hafta cancanim yaaGünaydın kızlar ikizlerimle 22.haftaya girdik bugün 55,buçukla hamile kaldım 63.50 um. 8 kilo aldım. Normal mi azcık fazla mı sizceyediklerimi de azaltsam alıyorum sanki, hadi hayırlısı
Dogumdan sonra dene canim baktin 3 4 gun iyi bisey yok pisik falan siparis verirsin gec olmadan. Bende 0 almayi dusunuyorum ama dur diyorum icimden bakalim er mi dogacaklar gec mi dogacaklarSleepy 1 numara bizim burda her zaman olmuyor internetten alıcam o yüzden 2 paket mi alsam dedim toplam 80 tane bez oluyor. Ortalama günde 10 bez gidiyormuş yani 8 gün gidero ara beğenirsem tekrar sipariş ederim netten.
Zayıf hamile kalmışsın üstelik ikiz o yüzden normaldir herhalde ama sen yinede dikkat etmeye çalış çok kilo alınca hareketler filan git gide zorlaşıyordoktoruna da danış sana bir hedef kilo verecektir. Bana ayda 1,5-2 kilo hedef verdi. Ama benim tek bebek
Bi de işin o kısmı var dimiDogumdan sonra dene canim baktin 3 4 gun iyi bisey yok pisik falan siparis verirsin gec olmadan. Bende 0 almayi dusunuyorum ama dur diyorum icimden bakalim er mi dogacaklar gec mi dogacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?