benimde doktor bana hedef verdi naparsam yapayim hic azalmadi kilo alisim HAFTADAAAA en az 800 gr aldigimi gordum. Dedigim gini artik tartilmiyorum cunki bebisler kilo konusunda artik atakta daha da kilo almis cikicam
Ama sende zayıfsın o yüzden aldığın kilo normaldir bence. Geçen bi yerde gördüm bebeğin kilosu, suyu, vücutta artan kan - sıvı miktarı, plesantası vs 12 kilo ediyormuş zaten son haftada.

Ama sende zayıfsın o yüzden aldığın kilo normaldir bence. Geçen bi yerde gördüm bebeğin kilosu, suyu, vücutta artan kan - sıvı miktarı, plesantası vs 12 kilo ediyormuş zaten son haftada.
Ben en son 50 den 72yi gorunce biraktim tartilmayi bu son ayi dusunemiyorummm sislikler kilolar bi de bu saydiklarinnnn. Tartiyi kaldirdim ki yanlislikla cikmayayim

Ben en son 50 den 72yi gorunce biraktim tartilmayi bu son ayi dusunemiyorummm sislikler kilolar bi de bu saydiklarinnnn. Tartiyi kaldirdim ki yanlislikla cikmayayim
İkiz bebeklerle hepsi gider canım hiç merak etme eltimin de ikizleri olmuştu, o da acaip kilo almıştı doğumdan sonra kız eridi resmen çocuklar büyüdü şimdi manken gibi.

Bi de işin o kısmı var dimi inşallah 1 numara bez kullanacağımız şekilde doğarlar sağlıkla
Ben diyorm keşke bekleseymism biraz 0 alırdım bebek bezini 32. Haftaya kadar kilosu haftasıyla uyumlu idi bı anda 3 haftada 2 hafta geriledi kilosu 1 numara nasıl olur bilemiyorum o yüzden biraz bekleyn 1 günlük alınır doğumdan sonrada yine eşine aldirrisn ben 40 li sleepy aldm bakicam iyi gelirse devam ederm.

İkiz bebeklerle hepsi gider canım hiç merak etme eltimin de ikizleri olmuştu, o da acaip kilo almıştı doğumdan sonra kız eridi resmen çocuklar büyüdü şimdi manken gibi.
Verilir verilirr deee bu agirliktan oglumda catlamayan gobus catladi onu napicammm surekli soluma yatiyorum bebisler haliyle o tarafa dusuyo ve sol gobus alti daha cok catlamis durumda

Ben de 40 lı alayım o zaman

Verilir verilirr deee bu agirliktan oglumda catlamayan gobus catladi onu napicammm surekli soluma yatiyorum bebisler haliyle o tarafa dusuyo ve sol gobus alti daha cok catlamis durumda
Çatlayana yapacak bişey yok malesef kantaron yağı sürüyor musun? Düzenli kullanımda yeni oluşan çatlakları hafifletiyormuş

Bu haftalara geldin ya çok şükür bebiş de sağlıkla doğacak inşallah annesi hiç merak etme. Medical parkta olacak doğum dimi?
Canım doktor medikalpark ı istemiyor bebek yoğun bakım gerekirse diye egepolü istedi herkes medikalpark ın küvöz şartları daha iyi diyordu doktor tam tersini söyledi o yüzden sanırım egepolde olucak

Geçer inşallah sen dinlen bol bol sonrasnda lazm olacak bize hem eşinde yetişir belki daha güzel olur kötü düşünme.
İnşallah canım şuanda bile o kadar sıkılıyorumki annem sabah gidiyor geceye geliyor tek başıma akşama kadar bekliyorum dışarıda tek çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz

Çatlayana yapacak bişey yok malesef kantaron yağı sürüyor musun? Düzenli kullanımda yeni oluşan çatlakları hafifletiyormuş
Yok canim tatli badem yagi kullaniyorum surekli karnim nemli ve acik ama yine de catliyor. Yattigim icin karnim haliyle yataga degiyor hatta ayri ortu serdim karnimin geldigi yere butun yagi cekiyor haliyle ne surersem sureyim orasi kuruyor bide bebisler yigiliyor hepten sol yanim catlamadan gecse zaman keske

İnşallah canım şuanda bile o kadar sıkılıyorumki annem sabah gidiyor geceye geliyor tek başıma akşama kadar bekliyorum dışarıda tek çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Anlıyorm canım seni bende öyle eşim geç geliyor bazen patlıyorm skntdan gelene kadar iki çift laf edeyim gelsinde diye az kaldı inşallah her ikisinede kavusacaksn bebeğine eşine

Canlar teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım normal bana 2 kilo kadar fazla gibi gelmişti ama yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsun yeter
Orkide_sever ellerin neden ağrır hiç bilemiyorum canım ama kemiklerimizin tamamından bebişler kalsiyum vs çaldığı için normal sanırım yinede doktora gidince sor, yaz kağıda şikayetlerini unutma,

Kullaniyorum kuzum kalsiyum vs. Kullandigimdan fazlasini mi harciyolar durduklari yerde anlamiyorum

Ya kızlar benim gözümün önüne beyaz bir ışık geliyo bazen. Önümü göremez oluyorum. Yarım saat dinlenince geçiyor. Tansiyon bakıyorum küçük tansiyon 9 falan geliyor. Ondan mı oluyor acaba bilemedim. Doktor da çok yüksek değil tansiyonun diyor. Neden olur ki ya. Başına gelen var mı acaba

Canım uyuşukluk da var mı. Sen dışardan fark etmesende vücuttaki ödem sinirlere ve eklemlere de baskı yapıyor olabiliyor bu ağrılar

Canım doktor medikalpark ı istemiyor bebek yoğun bakım gerekirse diye egepolü istedi herkes medikalpark ın küvöz şartları daha iyi diyordu doktor tam tersini söyledi o yüzden sanırım egepolde olucak
Ben de egepolü seçecek gibiyim. Oda süsleme, foto çekimi vs fiyata dahil mi bilgin var mı? Yoksa onlar için ekstra ücret mi isteniyor? Bazı hastaneler bebeğe kıyafet filan da veriyormuş onlarda var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…