- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin insallah canimmmBi de işin o kısmı var dimiinşallah 1 numara bez kullanacağımız şekilde doğarlar sağlıkla
Ama sende zayıfsın o yüzden aldığın kilo normaldir bence. Geçen bi yerde gördüm bebeğin kilosu, suyu, vücutta artan kan - sıvı miktarı, plesantası vs 12 kilo ediyormuş zaten son haftada.benimde doktor bana hedef verdi naparsam yapayim hic azalmadi kilo alisim HAFTADAAAA en az 800 gr aldigimi gordum. Dedigim gini artik tartilmiyorum cunki bebisler kilo konusunda artik atakta daha da kilo almis cikicam
Ben en son 50 den 72yi gorunce biraktim tartilmayiAma sende zayıfsın o yüzden aldığın kilo normaldir bence. Geçen bi yerde gördüm bebeğin kilosu, suyu, vücutta artan kan - sıvı miktarı, plesantası vs 12 kilo ediyormuş zaten son haftada.
İkiz bebeklerle hepsi gider canım hiç merak etmeBen en son 50 den 72yi gorunce biraktim tartilmayibu son ayi dusunemiyorummm sislikler kilolar bi de bu saydiklarinnnn. Tartiyi kaldirdim ki yanlislikla cikmayayim
Ben diyorm keşke bekleseymism biraz 0 alırdım bebek bezini 32. Haftaya kadar kilosu haftasıyla uyumlu idi bı anda 3 haftada 2 hafta geriledi kilosu 1 numara nasıl olur bilemiyorum o yüzden biraz bekleyn 1 günlük alınır doğumdan sonrada yine eşine aldirrisn ben 40 li sleepy aldm bakicam iyi gelirse devam ederm.Bi de işin o kısmı var dimiinşallah 1 numara bez kullanacağımız şekilde doğarlar sağlıkla
Verilir verilirr deee bu agirliktan oglumda catlamayan gobus catladi onu napicammmİkiz bebeklerle hepsi gider canım hiç merak etmeeltimin de ikizleri olmuştu, o da acaip kilo almıştı doğumdan sonra kız eridi resmen çocuklar büyüdü şimdi manken gibi.
Ben de 40 lı alayım o zamanBen diyorm keşke bekleseymism biraz 0 alırdım bebek bezini 32. Haftaya kadar kilosu haftasıyla uyumlu idi bı anda 3 haftada 2 hafta geriledi kilosu 1 numara nasıl olur bilemiyorum o yüzden biraz bekleyn 1 günlük alınır doğumdan sonrada yine eşine aldirrisn ben 40 li sleepy aldm bakicam iyi gelirse devam ederm.
Çatlayana yapacak bişey yok malesefVerilir verilirr deee bu agirliktan oglumda catlamayan gobus catladi onu napicammmsurekli soluma yatiyorum bebisler haliyle o tarafa dusuyo ve sol gobus alti daha cok catlamis durumda
Canım doktor medikalpark ı istemiyor bebek yoğun bakım gerekirse diye egepolü istedi herkes medikalpark ın küvöz şartları daha iyi diyordu doktor tam tersini söyledi o yüzden sanırım egepolde olucakBu haftalara geldin ya çok şükürbebiş de sağlıkla doğacak inşallah annesi hiç merak etme. Medical parkta olacak doğum dimi?
İnşallah canım şuanda bile o kadar sıkılıyorumki annem sabah gidiyor geceye geliyor tek başıma akşama kadar bekliyorum dışarıda tek çıkmak istemiyorum ne olur ne olmazGeçer inşallah sen dinlen bol bol sonrasnda lazm olacak bize hem eşinde yetişir belki daha güzel olur kötü düşünme.
Yok canim tatli badem yagi kullaniyorum surekli karnim nemli ve acik ama yine de catliyor. Yattigim icin karnim haliyle yataga degiyor hatta ayri ortu serdim karnimin geldigi yere butun yagi cekiyor haliyle ne surersem sureyim orasi kuruyorÇatlayana yapacak bişey yok malesefkantaron yağı sürüyor musun? Düzenli kullanımda yeni oluşan çatlakları hafifletiyormuş
Anlıyorm canım seni bende öyle eşim geç geliyor bazen patlıyorm skntdan gelene kadar iki çift laf edeyim gelsinde diye az kaldı inşallah her ikisinede kavusacaksn bebeğine eşineİnşallah canım şuanda bile o kadar sıkılıyorumki annem sabah gidiyor geceye geliyor tek başıma akşama kadar bekliyorum dışarıda tek çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Maşallah canım, bence normal. Kafana takmaGünaydın kızlar ikizlerimle 22.haftaya girdik bugün 55,buçukla hamile kaldım 63.50 um. 8 kilo aldım. Normal mi azcık fazla mı sizceyediklerimi de azaltsam alıyorum sanki, hadi hayırlısı
Kullaniyorum kuzum kalsiyum vs. Kullandigimdan fazlasini mi harciyolar durduklari yerde anlamiyorumCanlar teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım normal bana 2 kilo kadar fazla gibi gelmişti ama yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsun yeter
Orkide_sever ellerin neden ağrır hiç bilemiyorum canım ama kemiklerimizin tamamından bebişler kalsiyum vs çaldığı için normal sanırım yinede doktora gidince sor, yaz kağıda şikayetlerini unutma,
Canım uyuşukluk da var mı. Sen dışardan fark etmesende vücuttaki ödem sinirlere ve eklemlere de baskı yapıyor olabiliyor bu ağrılarKizlar ellerim cok aciyo kapatamiyorum resmen. Aman aman odemde yok ellerimde inmisti havalar serinleyince. Ama ozellikle sag elim aciyo ve yuzuk parmagi sanki kapatirken takiliyo kirt kirt kemik sesi de geliyo. Bugun farkettim sol eliminde yuzuk parmagi aynisi olacak baslamis kemiklerim takilmaya neden olur ki bu?
Ben de egepolü seçecek gibiyim. Oda süsleme, foto çekimi vs fiyata dahil mi bilgin var mı? Yoksa onlar için ekstra ücret mi isteniyor? Bazı hastaneler bebeğe kıyafet filan da veriyormuş onlarda var mı acabaCanım doktor medikalpark ı istemiyor bebek yoğun bakım gerekirse diye egepolü istedi herkes medikalpark ın küvöz şartları daha iyi diyordu doktor tam tersini söyledi o yüzden sanırım egepolde olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?