Kantaron yağı bulabilirsen hergün onu da sür çatlaklara, çatlakları iyileştiriyormuşYok canim tatli badem yagi kullaniyorum surekli karnim nemli ve acik ama yine de catliyor. Yattigim icin karnim haliyle yataga degiyor hatta ayri ortu serdim karnimin geldigi yere butun yagi cekiyor haliyle ne surersem sureyim orasi kuruyorbide bebisler yigiliyor hepten sol yanim catlamadan gecse zaman keske
İnşallah bu da Yanılmaz16. Haftada kesin öğrendim ben kız olduğunu öncesinde kıza benziyor demişti yaniltmadi.
15 16. Haftada kesin bişey söyleyecektir eminim.İnşallah bu da Yanılmaz
Biz hastaneyle gittik görüştük oda süslemesine karışmıyorlar sen kendin istediğini getirip süslüyorsun sadece onlar kapı süsü takıyor isim yok hoşgeldin kızım veya oğlum yazıyorBen de egepolü seçecek gibiyim. Oda süsleme, foto çekimi vs fiyata dahil mi bilgin var mı? Yoksa onlar için ekstra ücret mi isteniyor? Bazı hastaneler bebeğe kıyafet filan da veriyormuş onlarda var mı acaba
Uyusukluk yok canim cok sukur. zor acip kapattiyorum. Nst nasil? Kesin sancilar kaybolmusturCanım uyuşukluk da var mı. Sen dışardan fark etmesende vücuttaki ödem sinirlere ve eklemlere de baskı yapıyor olabiliyor bu ağrılar
Burda yapan cok varmis kantaron yagi canim ben bi sorusturayim saga solaKantaron yağı bulabilirsen hergün onu da sür çatlaklara, çatlakları iyileştiriyormuş
2 ay önce sormuştum aynı fiyatı vermişlerdi, inşallah ben doğum yapana kadar zam gelmez ve inşallah doğum öğlen filan olur da fotoğraf çekimi bari olur o kadar para vercezBiz hastaneyle gittik görüştük oda süslemesine karışmıyorlar sen kendin istediğini getirip süslüyorsun sadece onlar kapı süsü takıyor isim yok hoşgeldin kızım veya oğlum yazıyor
Fotoğraf fiyata dahil akşam 5 e kadar mesai yapan hastane fotocusu var akşam 5 den sonra doğum olursa ebeler foto konusunda yardımcı oluyormuş
Odalar çok küçük
Suit oda istersen 350 tl ek ücret veriyorsun
K vitamini hepatit bebeğin ilk kontrolü topuk kanı fiyata dahil 2750 hastane 3750 doktor cnm
Kıyafet konusunu tam bilmiyorum sanırım yok hiç bahsetmedi görevli
Ha bide çok çok kalabalık bir hastane aynı devlet hastanesi gibi ama doktor bey küvöz konusunda Üniversite hastanelerinden bile oranın yoğun bakımına bebek sevk ediyoruz dedi
Sen ümit hanıma medifema yı sordunmu
Bende ona güveniyorum canım ne derse onu yapıcam2 ay önce sormuştum aynı fiyatı vermişlerdi, inşallah ben doğum yapana kadar zam gelmez ve inşallah doğum öğlen filan olur da fotoğraf çekimi bari olur o kadar para vercezodalar küçük ama tek kişilik dimi? 1 gece in Suit odaya hiç gerek yok ama odaların tek kişilik olması benim için önemli odada yabancı biri olunca hiç rahat edemiyorum. Ben egepolde gidip bakıcam eğer çınarlıdan bi farkı yoksa ve riskli bir durumum olmazsa çınarlı ya da gidebilirim oranın ulaşımı bize daha kolay gibi. Medifemaya sormadım, geleceğini hiç sanmam ama şansa bi sorucam. Ümit hanım medicalparka bile gitmiyor, sadece egepol ve çınarlı. Kapı süsü alıcaktım almayayım o zaman, evde de odası olmayacak şimdilik zaten. O da içinde 3-5 balon filan alırım çok abartılı bi süslemeye gerek yok. Barış bey sürekli riskli doğumlar yaptırıyor ege pol daha iyi diyorsa öyledir
Ooo süperBende ona güveniyorum canım ne derse onu yapıcam
Bende 3-5 balon aldım hoşgeldin bebeğim yazan flama aldım bide çikolata yaptırdım kolonya şişesi aldım kendim kurdela yapcam
Toplasan 100 lira anca tuttu
Kapı süsü yaptırmıycam 100 liradan aşağı satan yok
Odalar küçük ama tek kişilik refakatçi için yatakta var ufak bir masa var öyle
Çikolatayı nereye yaptırdın kaça yaptırdın? Ambalajını isimli mi yaptırdın?Bende ona güveniyorum canım ne derse onu yapıcam
Bende 3-5 balon aldım hoşgeldin bebeğim yazan flama aldım bide çikolata yaptırdım kolonya şişesi aldım kendim kurdela yapcam
Toplasan 100 lira anca tuttu
Kapı süsü yaptırmıycam 100 liradan aşağı satan yok
Odalar küçük ama tek kişilik refakatçi için yatakta var ufak bir masa var öyle
Bebek için de çok üşüşenin olması iyi değil gelen giden mikrop enfeksiyon taşıyabilirOoo süperbende aynı şeyleri almayı düşünüyorum. Benim hastaneye çok gelen giden de olmaz; iki dayım var, anneannemler, annemler, abimler, kv-kp, belki eşimin dayısı başka gelen olmaz diye düşünüyorum. Bi de tüm sülale akın ediyormuş ben çok yakınım olmadıkça bebek görmeye genelde kırkı çıkınca gittim herkese, anne toparlanmış olsun diye umarım bana da öyle gelirler.
İsimli canım bizim burda göztepede hacışerif diye çikolatıcı var 65 tl e yaptırdım kutusuz istersen daha uygun oluyor içindeki çikolata daha çok siteleri var ücretsiz kargoda yapıyorlarÇikolatayı nereye yaptırdın kaça yaptırdın? Ambalajını isimli mi yaptırdın?
Çok iyiİsimli canım bizim burda göztepede hacışerif diye çikolatıcı var 65 tl e yaptırdım kutusuz istersen daha uygun oluyor içindeki çikolata daha çok siteleri var ücretsiz kargoda yapıyorlar
Canım bende haciseriften alacaktım nasildr tadı bilemedm baktn mi guzelmiİsimli canım bizim burda göztepede hacışerif diye çikolatıcı var 65 tl e yaptırdım kutusuz istersen daha uygun oluyor içindeki çikolata daha çok siteleri var ücretsiz kargoda yapıyorlar
Canım çikolatanın tadına bakmadım ama dükkandaki diğer şelerin tadına baktım enfes zor tuttum kendimiCanım bende haciseriften alacaktım nasildr tadı bilemedm baktn mi guzelmimevlidinde kutulu olandan alacam oda tuzlu baya her zaman kullanrm kutusunu diye düşünmüştüm özel günlerde.
48 di galiba canım pakette olanlar var onların içinde daha çok 70 in üzerinde sanırım aynı fiyata ben elimde kutu yok diye mecbur öyle aldımÇok iyikaç tane oldu peki?
Canım çikolatanın tadına bakmadım ama dükkandaki diğer şelerin tadına baktım enfes zor tuttum kendimi
Çok iyiymiş. Perşembe kemeraltına gidicem oradaki şekercilerden de bi fiyat alıcam bakalım inşallah.48 di galiba canım pakette olanlar var onların içinde daha çok 70 in üzerinde sanırım aynı fiyata ben elimde kutu yok diye mecbur öyle aldım
Yok bana çok net konusmadi zaten Sadece benzettim dedi 20 gün snra gidicem insBana bu haftalarda yüZde 90 erkek demişti kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?