Bugünde sezeryan olacağımi duyan ve acıyan gözlerle ayy tüh keşke normal olsaydın diyen teyzelerle uğraştıgm bı gün oldu kızlar ne yapayım çocuğu yan mi doguraym alla sen teyze dedim Allah kolaylığını verirdi diyor denecek çok şey vardı da sustum sakinligimden.

Kızlar bebeklerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız 27 haftalığım yavaş yavaş yıkayım diyorum da
Ben roxy toz deterjanyla yıkadm ama miktarını fazla kaçırınca toz kalıyor kuruyunca Allah'tan küçük aldm bitince sıvı deterjana gecicem. Yumuşatıcı kullanmadım.

öff millet herşeyi cok biliyo zaten ben en başından beri sezeryan olmak istiyorum valla kimin ne dediği hiç umrumda değil

Kulak arkası yap boşver. Bende dogurdum sezeryan. O kadarda korkulacak bir durum yok. Bak ben ikinciye gireceğim, gayet sakin takılıyorum

öff millet herşeyi cok biliyo zaten ben en başından beri sezeryan olmak istiyorum valla kimin ne dediği hiç umrumda değil
Sorma canım hepsi doktor adeta laf bile anlatmaya üşeniyorum valla küçük bı gulumsemeyle gecisitiriyorm artk herkesi sene olmuş 2019 konuştuklari mevzuya bak

Kulak arkası yap boşver. Bende dogurdum sezeryan. O kadarda korkulacak bir durum yok. Bak ben ikinciye gireceğim, gayet sakin takılıyorum
Öyle yapıyorum zaten canım sadece niçin herkesi bu kadar ilgilendiriyor konu komşuya kadar onu merak ediyorum? benim hiç merakımı celbetmezdi böyle şeyler.

Öyle yapıyorum zaten canım sadece niçin herkesi bu kadar ilgilendiriyor konu komşuya kadar onu merak ediyorum? benim hiç merakımı celbetmezdi böyle şeyler.
Bazı insanlar meraklı Melahat modunda geziyorlar. Milletin agzı torba degil ki büzesin. Sende bebek ters geliyor de, çık işin içinden onlara laf analatana kadar, değmez, boşver

Ayni valla ikinci sezaryan olacak gayet sakinim cok sakinim asiri sakinim bi yataktan kalkma ani korkutuyodu onuda simdiden yasadigim icin korku falan kalmadi. Suanda da zor kalkiyorum agrisizi var ayni

Ya canım takma şunları ters duran bebeği normal doğursaydın diolar yani ne denebilirki allah aşkına o marifet varsa kendilerinde bi denesinler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…