Korkudan bebekler uslu durmaya başlamış deseneAyy nst bir buçuk saat sürdü belim koptu. Sağdaki hiç durmadı bir türlü iyi çıkmadı ya. Ne ağrı me sancı yok
Amaaaan herkes prof zaten. Şeker yüklemesi için de bana bi ton baskı yaptılar aman yaptırma diye. Ne olduğunu, ne işe yaradığını bile bilmeyen insanlarSorma canım hepsi doktor adeta laf bile anlatmaya üşeniyorum valla küçük bı gulumsemeyle gecisitiriyorm artk herkesi sene olmuş 2019 konuştuklari mevzuya bak
Bu teyzeler bitmez benim normal dogum olacak desen bu seferde olmadik dogum hikayeleri anlatmaya baslarlar.korkunc normal dogum hikayeleri.bosver canim.benim doktor suan normal dogum diyor.ama hic kafam rahat degil.nolacak yetisecekmiyim sanciyi anlarmiyim falan diye.hertürlü stresli oluyoruzBugünde sezeryan olacağımi duyan ve acıyan gözlerle ayy tüh keşke normal olsaydın diyen teyzelerle uğraştıgm bı gün oldu kızlarne yapayım çocuğu yan mi doguraym alla sen teyze dedim Allah kolaylığını verirdi diyor denecek çok şey vardı da sustum sakinligimden.
Sağol canımÇok güzelmiş
Lazim olduklari anda yok olurlar zatenkiz bi dalgalanma da mi yok. Dogurman gereken zamanda boyle terketmis olamazlar
Amin canım inşallah hepimizeCok guzel olmusss. Rabbim agiz tadiyla dagitmak nasip etsin
Canım 100 adet çikolata kutusuyla 120 liraya yaptırdım. Teşekkürler bu aradaÇok tatlı olmuş. Hemen adet, fiyat sayısı alalım?
Korkudan bebekler uslu durmaya başlamış desene
Canım yetişirsin korkma inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Benim drum 4 saatlik ilçeden yetişti hastam Doğuma diyorBu teyzeler bitmez benim normal dogum olacak desen bu seferde olmadik dogum hikayeleri anlatmaya baslarlar.korkunc normal dogum hikayeleri.bosver canim.benim doktor suan normal dogum diyor.ama hic kafam rahat degil.nolacak yetisecekmiyim sanciyi anlarmiyim falan diye.hertürlü stresli oluyoruz
Canim ya ne guzel anlatmissinAyni valla ikinci sezaryan olacak gayet sakinimcok sakinim asiri sakinim bi yataktan kalkma ani korkutuyodu onuda simdiden yasadigim icin korku falan kalmadi. Suanda da zor kalkiyorum agrisizi var ayni
Benim doktorda sen bu kafayla hastanedeye 1 gun onceden gelirsin merak etme diyor.bakalim Allah hayirlisini versin.yaşayip gorucez.çati muayenesinde belli olur artik belki de sezeryana dönerCanım yetişirsin korkma inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Benim drum 4 saatlik ilçeden yetişti hastam Doğuma diyor
Belli olmaz canım son saniye değişiyor herşey. En hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim biz. Yeterki bebekler sağlıklı olsunBenim doktorda sen bu kafayla hastanedeye 1 gun onceden gelirsin merak etme diyor.bakalim Allah hayirlisini versin.yaşayip gorucez.çati muayenesinde belli olur artik belki de sezeryana döner
Ahh canim normal sezaryan takilma. Bende saatlerce bekledim son anda sezaryana donuldu. Rabbim saglik versin hepsine bi sekilde cikiyorlar cikma anina takilmaBenim doktorda sen bu kafayla hastanedeye 1 gun onceden gelirsin merak etme diyor.bakalim Allah hayirlisini versin.yaşayip gorucez.çati muayenesinde belli olur artik belki de sezeryana döner
Doktor sana ne dedi canim? Dogumu baslatmak icin bisey onerdi mi? Yada fitil sunu sanci deneriz dedi mi?Belli olmaz canım son saniye değişiyor herşey. En hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim biz. Yeterki bebekler sağlıklı olsun
Onu bile demiyorm kime ne afedersin en özeline kadar iniyolar bu yüzden sırf kimsenin olmadığı ıssız bi yerlere gidesim varBazı insanlar meraklı Melahat modunda geziyorlar. Milletin agzı torba degil ki büzesin. Sende bebek ters geliyor de, çık işin içindenonlara laf analatana kadar, değmez, boşver
Yok bunlar sadece konuşan moddalar işlev yokYa canım takma şunları ters duran bebeği normal doğursaydın diolar yani ne denebilirki allah aşkına o marifet varsa kendilerinde bi denesinler bakalım
Bende öyle diyorum direk az daha okusaymisnz doktor olurmssnz bak faydanz olurmuş millete diyeAmaaaan herkes prof zaten. Şeker yüklemesi için de bana bi ton baskı yaptılar aman yaptırma diye. Ne olduğunu, ne işe yaradığını bile bilmeyen insanlardoktorum ne derse o dedim geçtim herkese.
Öyle valla hepsine bi kulp buluyorlar zaten benim annem yasadi en acı şekilde bile bile yürürmuyum o yolu benBu teyzeler bitmez benim normal dogum olacak desen bu seferde olmadik dogum hikayeleri anlatmaya baslarlar.korkunc normal dogum hikayeleri.bosver canim.benim doktor suan normal dogum diyor.ama hic kafam rahat degil.nolacak yetisecekmiyim sanciyi anlarmiyim falan diye.hertürlü stresli oluyoruz
Aynen cnm yeterki saglikli olsunlar normal ya da sezeryan cok takmiyorum.taktigim acaba yetisemezmiyim falan bunlarda sacma zatenBelli olmaz canım son saniye değişiyor herşey. En hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim biz. Yeterki bebekler sağlıklı olsun
Ahh canım kaç gündür aklmz sendeydi çok şükür ikiside sağa salim geldi dünyaya minnak kuzunda kardeşine yaklaşınca kilosu evine gelecek inşallah bol bol dua edicem sana kuzularınaKizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Ay cok sagol canim. Evet kilosu toparlannca cikarxklar 10 gune cikabilr diyorlar bakalim. Saglikli dogduklatini o an gordum ya nasil bi rahatlama anlatamam eli ayagi duzgun dimi diyorm 4 5 kere doktoraAhh canım kaç gündür aklmz sendeydi çok şükür ikiside sağa salim geldi dünyaya minnak kuzunda kardeşine yaklaşınca kilosu evine gelecek inşallah bol bol dua edicem sana kuzularınaPerşembe gunude ben giricem inşallah doguma senden sonra doğuran olmadı henüz ben olucam en yakın heralde
En önemlisi o zaten kuzum sağlıkla geldilerya şükür kilo alınır nasıl hızla büyüyolar zatenAy cok sagol canim. Evet kilosu toparlannca cikarxklar 10 gune cikabilr diyorlar bakalim. Saglikli dogduklatini o an gordum ya nasil bi rahatlama anlatamam eli ayagi duzgun dimi diyorm 4 5 kere doktorainss cok kolay saglkli gecer kuzum dogumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?