Sorma canım hepsi doktor adeta laf bile anlatmaya üşeniyorum valla küçük bı gulumsemeyle gecisitiriyorm artk herkesi sene olmuş 2019 konuştuklari mevzuya bak
Amaaaan herkes prof zaten. Şeker yüklemesi için de bana bi ton baskı yaptılar aman yaptırma diye. Ne olduğunu, ne işe yaradığını bile bilmeyen insanlar doktorum ne derse o dedim geçtim herkese.

Bu teyzeler bitmez benim normal dogum olacak desen bu seferde olmadik dogum hikayeleri anlatmaya baslarlar.korkunc normal dogum hikayeleri.bosver canim.benim doktor suan normal dogum diyor.ama hic kafam rahat degil.nolacak yetisecekmiyim sanciyi anlarmiyim falan diye.hertürlü stresli oluyoruz

Sağol canım
Lazim olduklari anda yok olurlar zaten kiz bi dalgalanma da mi yok. Dogurman gereken zamanda boyle terketmis olamazlar
tık yok valla ekrana bakıyorum diyorum ya arda bari sancı çıksa o da yok. 20 yi zor gördü sancı
Cok guzel olmusss. Rabbim agiz tadiyla dagitmak nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize
Çok tatlı olmuş. Hemen adet, fiyat sayısı alalım?
Canım 100 adet çikolata kutusuyla 120 liraya yaptırdım. Teşekkürler bu arada
Korkudan bebekler uslu durmaya başlamış desene
yani anlamıyorum ben diyordum bunlar durmaz uslu duracakları tuttu

Canım yetişirsin korkma inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Benim drum 4 saatlik ilçeden yetişti hastam Doğuma diyor

Canım yetişirsin korkma inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Benim drum 4 saatlik ilçeden yetişti hastam Doğuma diyor
Benim doktorda sen bu kafayla hastanedeye 1 gun onceden gelirsin merak etme diyor.bakalim Allah hayirlisini versin.yaşayip gorucez.çati muayenesinde belli olur artik belki de sezeryana döner

Benim doktorda sen bu kafayla hastanedeye 1 gun onceden gelirsin merak etme diyor.bakalim Allah hayirlisini versin.yaşayip gorucez.çati muayenesinde belli olur artik belki de sezeryana döner
Belli olmaz canım son saniye değişiyor herşey. En hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim biz. Yeterki bebekler sağlıklı olsun

Ahh canim normal sezaryan takilma. Bende saatlerce bekledim son anda sezaryana donuldu. Rabbim saglik versin hepsine bi sekilde cikiyorlar cikma anina takilma

Bazı insanlar meraklı Melahat modunda geziyorlar. Milletin agzı torba degil ki büzesin. Sende bebek ters geliyor de, çık işin içinden onlara laf analatana kadar, değmez, boşver
Onu bile demiyorm kime ne afedersin en özeline kadar iniyolar bu yüzden sırf kimsenin olmadığı ıssız bi yerlere gidesim var

Amaaaan herkes prof zaten. Şeker yüklemesi için de bana bi ton baskı yaptılar aman yaptırma diye. Ne olduğunu, ne işe yaradığını bile bilmeyen insanlar doktorum ne derse o dedim geçtim herkese.
Bende öyle diyorum direk az daha okusaymisnz doktor olurmssnz bak faydanz olurmuş millete diye

Öyle valla hepsine bi kulp buluyorlar zaten benim annem yasadi en acı şekilde bile bile yürürmuyum o yolu ben sende bosver inşallah güzelce gelecek kuzun

Kizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin

Hastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine vala ins sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina

Ahh canım kaç gündür aklmz sendeydi çok şükür ikiside sağa salim geldi dünyaya minnak kuzunda kardeşine yaklaşınca kilosu evine gelecek inşallah bol bol dua edicem sana kuzularına Perşembe gunude ben giricem inşallah doguma senden sonra doğuran olmadı henüz ben olucam en yakın heralde

Ay cok sagol canim. Evet kilosu toparlannca cikarxklar 10 gune cikabilr diyorlar bakalim. Saglikli dogduklatini o an gordum ya nasil bi rahatlama anlatamam eli ayagi duzgun dimi diyorm 4 5 kere doktora inss cok kolay saglkli gecer kuzum dogumun

Ay cok sagol canim. Evet kilosu toparlannca cikarxklar 10 gune cikabilr diyorlar bakalim. Saglikli dogduklatini o an gordum ya nasil bi rahatlama anlatamam eli ayagi duzgun dimi diyorm 4 5 kere doktora inss cok kolay saglkli gecer kuzum dogumun
En önemlisi o zaten kuzum sağlıkla geldilerya şükür kilo alınır nasıl hızla büyüyolar zaten inşallaahhhhh az kaldı bende tadarm o muhteşem duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…