gözün aydın canım çok şükür sağlıkla doğdular darısı başımıza inşallah
miniginde bir an önce taburcu olur inşallah onunda doğum kilosu çok küçük degil canım kilo aldırırlar ona orda

Doktor sana ne dedi canim? Dogumu baslatmak icin bisey onerdi mi? Yada fitil sunu sanci deneriz dedi mi?
Canım suni deneme taraftarı değil anladığım kadarıyla. Bol yürüyüş yap hurma ye dedi. Perşembe bebeklerin durumuna göre karar verecek sanırım bir sorun görmezse bir kaç gün daha verebilirim dedi
Canım aklımız sendeydi sağlık haberlerinizi aldık çok şükür. İnşallah diğer bebeğini de tez zamanda sağlıkla evine götürürsün toparlar hemen
Aynen cnm yeterki saglikli olsunlar normal ya da sezeryan cok takmiyorum.taktigim acaba yetisemezmiyim falan bunlarda sacma zaten
Kesinlikle canım önceliğimiz o. Her türlü yetişirsin hiç merak etme

Gözünaydın canım inşallah bir an evvel kilosunuda toplar evine gelir minik kız allaha emanet olun

Cnm sağasalim kavuştun insaallah guzel guzel buyutmek nasip etsin

Rabbim saglik sihhat versin canim elbet cikar kuvozden uzulme. Iyi olmaniza cok sevindim cokta kucuk dogmamis minik savasci insallah daha da toparlanicak. Hayirli olsun rabbim bir omur birlikte saglikla yasatsinnn

bundan sonra hayatin boyle olacak canim. Hep bi tatli yorgunluk bi gulusune kendini dunyayi unutucan. Bu arada belden uyusturmali olmustun dimi canim

Persembe kacta gidicen canim belki bu sefer denk geliriz

Morasigi canım gözün aydın, Allah ım her iki evladınada sağlık versin, küvezde olan yavrucuğunda güvendedir orada inşallah onuda tez zamanda kucağına verirler akılın orada kalmaz. Kısa sürede toparlarsın sende inşallah kendini darısı Doğumu bekleyenlere

Morasigi hem geçmiş olsun, hem de tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyümelerini nasip etsin. Çok şükür sağlıklı olsunlar da küvezdeki miniğinde hemen toparlanıp gelecektir senin yanına eminim.

Ayni valla ikinci sezaryan olacak gayet sakinim cok sakinim asiri sakinim bi yataktan kalkma ani korkutuyodu onuda simdiden yasadigim icin korku falan kalmadi. Suanda da zor kalkiyorum agrisizi var ayni
saglık olsun, ne yapalım :)
Onu bile demiyorm kime ne afedersin en özeline kadar iniyolar bu yüzden sırf kimsenin olmadığı ıssız bi yerlere gidesim var
ben çok uzaktayım ama telefonla bile yetiyorlar
Maşallah prenseslere. İnşallah küçük olan da yanına gelecek. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Daha çok güzel anlarına şahit olacaksınız. Gözünüzün önünde bi anda büyüyecekler. İnsan hep küçük kalsın istiyor ama büyüyorlar tabiki. Doya doya sevin bebişlerinizi

Tebrik ederim canım hepinizin sağlıklı olduğuna çok sevindim
Bi arkadaşım 2 yil emzirdi, 3 minige süt anneliği yapti
Diğerinin kizi meme almadi hic 18 ay sağarak süt verdi küçücük goguslerinden bol bol süt cikti
Ikisi de aynı şeyi söylüyor sürekli sağ aktif tut ve bol su iç
Ikisine de yeter sütun minik de bir an önce toparlanır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…