Hastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine valains sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina
Yok bunlar sadece konuşan moddalar işlev yokhepsi üst kurul gibi
Canım suni deneme taraftarı değil anladığım kadarıyla. Bol yürüyüş yap hurma ye dedi. Perşembe bebeklerin durumuna göre karar verecek sanırım bir sorun görmezse bir kaç gün daha verebilirim dediDoktor sana ne dedi canim? Dogumu baslatmak icin bisey onerdi mi? Yada fitil sunu sanci deneriz dedi mi?
Canım aklımız sendeydi sağlık haberlerinizi aldık çok şükür. İnşallah diğer bebeğini de tez zamanda sağlıkla evine götürürsün toparlar hemenKizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Kesinlikle canım önceliğimiz o. Her türlü yetişirsin hiç merak etmeAynen cnm yeterki saglikli olsunlar normal ya da sezeryan cok takmiyorum.taktigim acaba yetisemezmiyim falan bunlarda sacma zaten
Aa bugün baktım daha eski fiyatlardicanım bu arada hacışerif te indirim varmış kaçırma
Gözünaydın canım inşallah bir an evvel kilosunuda toplar evine gelir minik kız allaha emanet olunHastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine valains sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina
Aa bugün baktım daha eski fiyatlardi
Cnm sağasalim kavuştun insaallah guzel guzel buyutmek nasip etsinKizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Rabbim saglik sihhat versin canim elbet cikar kuvozden uzulme. Iyi olmaniza cok sevindim cokta kucuk dogmamis minik savasci insallah daha da toparlanicak. Hayirli olsun rabbim bir omur birlikte saglikla yasatsinnnKizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Hastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine valains sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina
Yok canım sitelerinden bakmstm ben. Ordan sipariş verecemİnstagram hesabın varmı ?
Persembe kacta gidicen canim belki bu sefer denk gelirizCanım suni deneme taraftarı değil anladığım kadarıyla. Bol yürüyüş yap hurma ye dedi. Perşembe bebeklerin durumuna göre karar verecek sanırım bir sorun görmezse bir kaç gün daha verebilirim dedi
Canım aklımız sendeydi sağlık haberlerinizi aldık çok şükür. İnşallah diğer bebeğini de tez zamanda sağlıkla evine götürürsün toparlar hemen
Kesinlikle canım önceliğimiz o. Her türlü yetişirsin hiç merak etme
Canım 15:30 gibi giderim nasipse randevum yok ya. Denk gelsek ne güzel olurPersembe kacta gidicen canim belki bu sefer denk geliriz
İndirim haberlerini ben instagramlarından gördümYok canım sitelerinden bakmstm ben. Ordan sipariş verecem
Ayy bizde o saat gibi gideriz canim insallah denk geliriz haberleselim mutlakaCanım 15:30 gibi giderim nasipse randevum yok ya. Denk gelsek ne güzel olur
saglık olsun, ne yapalım :)Ayni valla ikinci sezaryan olacak gayet sakinimcok sakinim asiri sakinim bi yataktan kalkma ani korkutuyodu onuda simdiden yasadigim icin korku falan kalmadi. Suanda da zor kalkiyorum agrisizi var ayni
ben çok uzaktayım ama telefonla bile yetiyorlarOnu bile demiyorm kime ne afedersin en özeline kadar iniyolar bu yüzden sırf kimsenin olmadığı ıssız bi yerlere gidesim var
Maşallah prenseslere. İnşallah küçük olan da yanına gelecek. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah.Kizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Daha çok güzel anlarına şahit olacaksınız. Gözünüzün önünde bi anda büyüyecekler. İnsan hep küçük kalsın istiyor ama büyüyorlar tabiki. Doya doya sevin bebişleriniziHastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine valains sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina
Kizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Tebrik ederim canım hepinizin sağlıklı olduğuna çok sevindimHastanede insanin gozu bisi gormuyorms ne tac ne terlik hicbirini takmadim cnaimin derdine valains sizlernki cok kolay gecer. Suanda cok yogun geciyor ikizlerle evdeki kizla ayri ilgilenip hastanedekine sut sagiyirm babasi goturuyor. Anne karnindaki harekt devm ediyor 2 kisi zor altini degstirip giydiyiruyoz bi bacagini giydirirken digerini cikariyor cok kucuk kiyamiyoruz tutmayada bska doguran varsa hayirli olsn arkadaslar doguma girerken bol dualar ettim mukemmel duygular hepinizn basina
Canım o zaman mutlaka haberleşelim görüşelim inşallah ordaAyy bizde o saat gibi gideriz canim insallah denk geliriz haberleselim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?