Az once ne guzel bi anda yagmur geldi balkon demirlerine vurdu falan serin serin estide bayilirim boyle havalara yagmur sesinee hele uyumayaaaa. Tammm icim gecti ne guzel uyuyodummm uyumak degil hatta bayiliyodummm. benim minik hiyarim uykumu kacirdineymis uykusu yokmus uyumucakmis. Odasina kovaladim saniyesinde uyudu bide uykum yok der sipaaa. beni uyandirdigiyla kaldi yagmurda bi anda yagdi gecti aha kaldim sap sap oturuyom
Bir gelişme yok mu dahaGünaydın kızlarBen de acayip bir iyilik hali var. Gece uykusu olmasa da
Bir gelişme yok mu daha
Ben üç paket 1 numara bitince 2 numaraya gectim. 2 paket te 2 numara kullanip Bu hafta da 3 numaraya başladım. 35 gunluguz bu arada. Fikir olsun diye yazdımSleepy 1 numara bizim burda her zaman olmuyor internetten alıcam o yüzden 2 paket mi alsam dedim toplam 80 tane bez oluyor. Ortalama günde 10 bez gidiyormuş yani 8 gün gidero ara beğenirsem tekrar sipariş ederim netten.
Kiloyu çoook aşırı almadığınız sürece sorun etmeyij bence kızlar. Ben dogumdan bir hafta sonra hamile kaldığım kiloya döndüm. Bebek di suyuydu falan çoğu gidiyor emin olun. Yeter ki bebeklerinizi sağlıcakla alın kucağınızaAma sende zayıfsın o yüzden aldığın kilo normaldir bence. Geçen bi yerde gördüm bebeğin kilosu, suyu, vücutta artan kan - sıvı miktarı, plesantası vs 12 kilo ediyormuş zaten son haftada.
Çok iyi oldu bu örnek çok sağol canımBen üç paket 1 numara bitince 2 numaraya gectim. 2 paket te 2 numara kullanip Bu hafta da 3 numaraya başladım. 35 gunluguz bu arada. Fikir olsun diye yazdım
Heryerde dolu canim bunlardan bosver bende muhatap olmuyorum oyle arkadas mi olur.Ne zamandir sakindi hayatim yaa sinirlendiricek seyler olmaya baslar hemen. Buyuk ablam aradi nasilsin napiyosun falan. Annem demis ki hulya dogurunca sen koye gelirsin ben onun yanina giderim diye. Ablamda kizi (5yasinda yaz kuran kursuna yazdirmis 3 saatlik) kursa yazdirdim demis. Anneme gelemem vs. Dedim demiyo. bende hic bisey demedim lafina laf bile katmadim beni olcmeye calisiyo ne dicem diye agzimi aradi. Tatilde de para yok konyaya gelemicez demisti. buraya yanima gelmek yerine koye gitmistiler orasi da ayri bir olay zaten de neyse kimsenin hayatina karismiyorum yeri zamani gelince soylerim ben lafimi elbet.
Tam bu olay oldu ustune yan binamda oturmasina ragmen 8 aydir arayip sormayan. senelerdir de iyi kotu tanidigim esimin is arkadasinin hanimi var o yuzden hangi sehire gidersek denk geliyoruz. Az once gelmis kapiya. Ustumde musait degildi sahsen muhattapta olmak istemedigimden acmadim kapiyi. Boyle isi dusunce iyisin dusmeyince nerenin kopegisin demeyen insanlardan nefret ediyorum. Ben mi garip dusunuyorum bunlar mi garip cozemedim. kusura bakmayin yine icimi rahatlatmam lazimdi
Icten ice neden geldigini de merak ettim ama valla giyinmeye usendimHeryerde dolu canim bunlardan bosver bende muhatap olmuyorum oyle arkadas mi olur.
Aynen canım yaOrkide_sever benim transferden sonra hiç arkadaşım kalmadı herkes elini ayağını çekti aman bir işim düşerde benimle uğraşırlar bi sağsalim doğumum olsun gelmeye başlarlar herkese diyecek lafım hazır
Az kaldı canım sabır senin doğumun ne zaman ?Kı
Aynen canım ya
Bende ayni durumdayım
Aynı apartma oturan arkadaslarım komsularim 9 aydir 1kere kapimi calmadı resmen
Arayıp nasilsin diye sormadilar bile
Insanlarin gerçek yüzunu goŕmuş oldum
Keşke bi kız kardeşim olsaydı diye üzülüyordum ben de. Bu süreçte eşimden başka kimse destek olmadı nerdeyse. Bi bulantılar geçtikten sonra kv yemeğe çağırmaya başladı ama asıl bulantılar varken lazımdı o olay banaNe zamandir sakindi hayatim yaa sinirlendiricek seyler olmaya baslar hemen. Buyuk ablam aradi nasilsin napiyosun falan. Annem demis ki hulya dogurunca sen koye gelirsin ben onun yanina giderim diye. Ablamda kizi (5yasinda yaz kuran kursuna yazdirmis 3 saatlik) kursa yazdirdim demis. Anneme gelemem vs. Dedim demiyo. bende hic bisey demedim lafina laf bile katmadim beni olcmeye calisiyo ne dicem diye agzimi aradi. Tatilde de para yok konyaya gelemicez demisti. buraya yanima gelmek yerine koye gitmistiler orasi da ayri bir olay zaten de neyse kimsenin hayatina karismiyorum yeri zamani gelince soylerim ben lafimi elbet.
Tam bu olay oldu ustune yan binamda oturmasina ragmen 8 aydir arayip sormayan. senelerdir de iyi kotu tanidigim esimin is arkadasinin hanimi var o yuzden hangi sehire gidersek denk geliyoruz. Az once gelmis kapiya. Ustumde musait degildi sahsen muhattapta olmak istemedigimden acmadim kapiyi. Boyle isi dusunce iyisin dusmeyince nerenin kopegisin demeyen insanlardan nefret ediyorum. Ben mi garip dusunuyorum bunlar mi garip cozemedim. kusura bakmayin yine icimi rahatlatmam lazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?