- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Kiz benim normalde arkadasim da yok. Olamiyo cunki sehir sehir gezdigimizden dolayi. Aa bi bu var denk geliyoruz bununda huyunu cozemedim. En son sen bana ev hediyesi aldin bende sana ev hediyesi alicam kapi susu yaptiricam falan filan dedi cok israr etti istemedigim halde. sonra muhabbeti kesti bi andaOrkide_sever benim transferden sonra hiç arkadaşım kalmadı herkes elini ayağını çekti aman bir işim düşerde benimle uğraşırlar bi sağsalim doğumum olsun gelmeye başlarlar herkese diyecek lafım hazır
Siveno almıçtım.Kızlar bebeklerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız 27 haftalığım yavaş yavaş yıkayım diyorum da
Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canımKizlar selam 34+6 da cuma gunu kizlarim dogru. Dogum zor gecti ilki zor cikti onun disnda iyi ilerlemis hersey. Kotuydum baya hastsnedeyken yazamadim sizlere. Dun eve ciktim dus alinca sut geldi gogusler felaket agliyorum aciyla sagiyorum. Kizlarimin biri 2700 dogdu biri 1760 gr. Kordondaki damar eksiklignden dolayi cok kucuk kalms dediler ve kuvozde malesef onu birakip cikmak cok kotuydu bunu hicbiriniz inss yasamayn kzlarama allaha sukur soylendigi gibi organlarnda bi sorun veya genetik bir hastalik engel cok sukur ckmadi saglam dogdu kuzucum. Sagdigim sutlerden surekli tasiyoruz ve gunde bi kere gorme hakkimiz var. Damardn mamayla besleniyor dualarinizda nolir bizi anin
Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.Orkide_sever benim transferden sonra hiç arkadaşım kalmadı herkes elini ayağını çekti aman bir işim düşerde benimle uğraşırlar bi sağsalim doğumum olsun gelmeye başlarlar herkese diyecek lafım hazır
Valla ablam ama onu da cozemedim. Yani tatilde once konyaya gelicez demislerdi (enistem konyali annesi falan burda yani) sonra para yok dediler bi duyduk ki kastamonuya gitmisler bayramda. Ne vardi gelseydi bende iki insan yuzu gorseydim gezseydik. zaten 3 4 gun anca kaliyolar 2 gun bende 2 gun kaynanasinda kalsaydi. ona gel temizlik yap yemek yap demedim bisey istemedim. Resmen iyiligi dokunur diye kaciyo insandan buyuk ablam.Keşke bi kız kardeşim olsaydı diye üzülüyordum ben de. Bu süreçte eşimden başka kimse destek olmadı nerdeyse. Bi bulantılar geçtikten sonra kv yemeğe çağırmaya başladı ama asıl bulantılar varken lazımdı o olay banaama görüyorum kız kardeş olsa da bazen faydası olmuyor.
Kapıyı açmayıp iyi yapmışsın
Canım sen zaten eşin ile bakmaya karar verip Herşeyi göze alıp kaldın burda, annenden diğerlerinden fayda beklemiyordun, hiç moralini bozma, Allah çekebileceğiz yük verir ki, bebişler bizim için yük değil mucizelerimiz olur, dediğin eşinin iş arkadaşıda merakından gelmiştir belki değişik aylar sonra kapı çalmasıNe zamandir sakindi hayatim yaa sinirlendiricek seyler olmaya baslar hemen. Buyuk ablam aradi nasilsin napiyosun falan. Annem demis ki hulya dogurunca sen koye gelirsin ben onun yanina giderim diye. Ablamda kizi (5yasinda yaz kuran kursuna yazdirmis 3 saatlik) kursa yazdirdim demis. Anneme gelemem vs. Dedim demiyo. bende hic bisey demedim lafina laf bile katmadim beni olcmeye calisiyo ne dicem diye agzimi aradi. Tatilde de para yok konyaya gelemicez demisti. buraya yanima gelmek yerine koye gitmistiler orasi da ayri bir olay zaten de neyse kimsenin hayatina karismiyorum yeri zamani gelince soylerim ben lafimi elbet.
Tam bu olay oldu ustune yan binamda oturmasina ragmen 8 aydir arayip sormayan. senelerdir de iyi kotu tanidigim esimin is arkadasinin hanimi var o yuzden hangi sehire gidersek denk geliyoruz. Az once gelmis kapiya. Ustumde musait degildi sahsen muhattapta olmak istemedigimden acmadim kapiyi. Boyle isi dusunce iyisin dusmeyince nerenin kopegisin demeyen insanlardan nefret ediyorum. Ben mi garip dusunuyorum bunlar mi garip cozemedim. kusura bakmayin yine icimi rahatlatmam lazimdi
Allah bilir kendi kafasında neler yaşadı insanları anlamak zor ne düşünüyolar napıolarKiz benim normalde arkadasim da yok. Olamiyo cunki sehir sehir gezdigimizden dolayi. Aa bi bu var denk geliyoruz bununda huyunu cozemedim. En son sen bana ev hediyesi aldin bende sana ev hediyesi alicam kapi susu yaptiricam falan filan dedi cok israr etti istemedigim halde. sonra muhabbeti kesti bi anda
Hoşgeldin canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına darısı bizim başımızaSiveno almıçtım.
Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canım
Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.
Kızlar bugün 9. Günümüx. Şükür sarılığımız azaldı. 2380den 2100e dişmüştük şimdi 2365 olmusuz. 62 ile hamile kalıp 68 ile doğurmuştım bugün tartı 58 gösteriyor inanmadım tabi doğum öncesi bile 62ydim.
Beni arayip biseye ihtiyacin var mi diyen bile olmadi. Uzaklar tamam zaten bisey isteyemem ama sormak gonul almak baska biseydir. Buyuk ablamda normalde aramaz o arayinca anliyorum kesin bisey dicek diye. Son 2 3 arayisinda bu ben gelemem hayir bekleme modunda konusmalar geciyor. Zamanini bekliyorum hayirlisiyla zamaninda saglikla dogurursam ondan sonra sirasi gelince soylucem herseyi.Siveno almıçtım.
Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canım
Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.
Kızlar bugün 9. Günümüx. Şükür sarılığımız azaldı. 2380den 2100e dişmüştük şimdi 2365 olmusuz. 62 ile hamile kalıp 68 ile doğurmuştım bugün tartı 58 gösteriyor inanmadım tabi doğum öncesi bile 62ydim.
O komşuya kapıyı açmamakla iyi etmişsin canım gereksizmiş zaten, ablanda kızı köyde de gönderebilir kuran kursu oluyor köylerde. Bende ablam kız kardeşim oldun çok isterdim ama benim oğlan kardeşlerim daha düşünceli yani yalan yokNe zamandir sakindi hayatim yaa sinirlendiricek seyler olmaya baslar hemen. Buyuk ablam aradi nasilsin napiyosun falan. Annem demis ki hulya dogurunca sen koye gelirsin ben onun yanina giderim diye. Ablamda kizi (5yasinda yaz kuran kursuna yazdirmis 3 saatlik) kursa yazdirdim demis. Anneme gelemem vs. Dedim demiyo. bende hic bisey demedim lafina laf bile katmadim beni olcmeye calisiyo ne dicem diye agzimi aradi. Tatilde de para yok konyaya gelemicez demisti. buraya yanima gelmek yerine koye gitmistiler orasi da ayri bir olay zaten de neyse kimsenin hayatina karismiyorum yeri zamani gelince soylerim ben lafimi elbet.
Tam bu olay oldu ustune yan binamda oturmasina ragmen 8 aydir arayip sormayan. senelerdir de iyi kotu tanidigim esimin is arkadasinin hanimi var o yuzden hangi sehire gidersek denk geliyoruz. Az once gelmis kapiya. Ustumde musait degildi sahsen muhattapta olmak istemedigimden acmadim kapiyi. Boyle isi dusunce iyisin dusmeyince nerenin kopegisin demeyen insanlardan nefret ediyorum. Ben mi garip dusunuyorum bunlar mi garip cozemedim. kusura bakmayin yine icimi rahatlatmam lazimdi
Oyy maşallah minik kuzuya canım. İkizinizde iyisiniz çok şükür. Hep böyle iyilik haberlerini alalım inşallahSiveno almıçtım.
Oyle canim kimseden bisey beklemiyorum ama bunu soylemek icin bizzat aramasi da cok abes kaciyor her seferinde. Sanki israrla gel yada gelin demisim. Kimseyle konusunu bile acmiyorum dogum hakkinda naparlarsa yapsinlar.Canım sen zaten eşin ile bakmaya karar verip Herşeyi göze alıp kaldın burda, annenden diğerlerinden fayda beklemiyordun, hiç moralini bozma, Allah çekebileceğiz yük verir ki, bebişler bizim için yük değil mucizelerimiz olur, dediğin eşinin iş arkadaşıda merakından gelmiştir belki değişik aylar sonra kapı çalması
Ablam cocugu butun sene krese yolladi daha kapanmadan kresler kuran kursuna yazdirmis ki gittigi kreste de kuran dersi vardi zaten. Bu bildigin annem koye gel dedi diye bahane bulmak oluyor artik bi de bana bunu soyluyo anlatiyo. Acik acik hayir bekleme demeye geliyo. Rabbim dusurmesin kimseyi diyorum. Zamaninda bisey yapmis olsam amenna. Yani nakit ihtiyaclari oldu yardim ettik falan bisey eksik etmedik zaten seneledir zor gorusuyoruz ne yapmis olabilirim bilmiyorum neden boyle davraniyo cozemedim.O komşuya kapıyı açmamakla iyi etmişsin canım gereksizmiş zaten, ablanda kızı köyde de gönderebilir kuran kursu oluyor köylerde. Bende ablam kız kardeşim oldun çok isterdim ama benim oğlan kardeşlerim daha düşünceli yani yalan yok
Oyy maşallah minik kuzuya canım. İkizinizde iyisiniz çok şükür. Hep böyle iyilik haberlerini alalım inşallah
Canım illa senden bir şey görmüş olması gerekmiyor öyle düşünme. Bazı insanlar rahatına düşkün oluyor kimse in bir şey yapmak istemiyor. Ablan normal hayatında nasıl birisi bilmiyorum ama. Şimdi iki bebek sende. Onun çocuğu var, senin oğlan var. Yapamam demiş olabilir kendince. Haksız sonuna kadar ama bizim orda bir laf var canını üzmek istemiyor derler bana biraz öyle geldiAblam cocugu butun sene krese yolladi daha kapanmadan kresler kuran kursuna yazdirmis ki gittigi kreste de kuran dersi vardi zaten. Bu bildigin annem koye gel dedi diye bahane bulmak oluyor artik bi de bana bunu soyluyo anlatiyo. Acik acik hayir bekleme demeye geliyo. Rabbim dusurmesin kimseyi diyorum. Zamaninda bisey yapmis olsam amenna. Yani nakit ihtiyaclari oldu yardim ettik falan bisey eksik etmedik zaten seneledir zor gorusuyoruz ne yapmis olabilirim bilmiyorum neden boyle davraniyo cozemedim.
Hicte merak etmem iyice kudursunlarIcten ice neden geldigini de merak ettim ama valla giyinmeye usendimacsam terslicektim zaten ne isin dustu diye
Evet bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir canimCanım illa senden bir şey görmüş olması gerekmiyor öyle düşünme. Bazı insanlar rahatına düşkün oluyor kimse in bir şey yapmak istemiyor. Ablan normal hayatında nasıl birisi bilmiyorum ama. Şimdi iki bebek sende. Onun çocuğu var, senin oğlan var. Yapamam demiş olabilir kendince. Haksız sonuna kadar ama bizim orda bir laf var canını üzmek istemiyor derler bana biraz öyle geldi
8 ay sonra gelmis kapiya ister istemez merak ediyorum canimHicte merak etmem iyice kudursunlar
Yarın kontrolum varAz kaldı canım sabır senin doğumun ne zaman ?
İşte canım aynı anne babadan olsanda karakterler farklı oluyor. O yüzden hiç takılma. Gelmek isteyen her türlü gelirEvet bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir canimisine geleni yapar kisacasi. Kucuk ablamin imkani olsa ki onunda 3 cocugu var o yuzden imkansiz dagi deler yine gelir insanin yanina yardim eder her konuda. Tam zitlar yani.
Hadi hayırlısı canım bişi kalmamış sağsalimYarın kontrolum var
Persembe veya cumaya gün vericek canım
37+4 yada 37+5 te alinmiş olucak
merhabalar size bir sorum olacak, tüp bebek transerinden sonra geç tutunma olabilir mi? Yanii haftasıyla uyum göstermeyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?