Kiz benim normalde arkadasim da yok. Olamiyo cunki sehir sehir gezdigimizden dolayi. Aa bi bu var denk geliyoruz bununda huyunu cozemedim. En son sen bana ev hediyesi aldin bende sana ev hediyesi alicam kapi susu yaptiricam falan filan dedi cok israr etti istemedigim halde. sonra muhabbeti kesti bi anda

Kızlar bebeklerinizin elbiselerini hangi deterjanla yıkadınız 27 haftalığım yavaş yavaş yıkayım diyorum da
Siveno almıçtım.

Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canım

Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.

Kızlar bugün 9. Günümüx. Şükür sarılığımız azaldı. 2380den 2100e dişmüştük şimdi 2365 olmusuz. 62 ile hamile kalıp 68 ile doğurmuştım bugün tartı 58 gösteriyor inanmadım tabi doğum öncesi bile 62ydim.

Valla ablam ama onu da cozemedim. Yani tatilde once konyaya gelicez demislerdi (enistem konyali annesi falan burda yani) sonra para yok dediler bi duyduk ki kastamonuya gitmisler bayramda. Ne vardi gelseydi bende iki insan yuzu gorseydim gezseydik. zaten 3 4 gun anca kaliyolar 2 gun bende 2 gun kaynanasinda kalsaydi. ona gel temizlik yap yemek yap demedim bisey istemedim. Resmen iyiligi dokunur diye kaciyo insandan buyuk ablam.

Canım sen zaten eşin ile bakmaya karar verip Herşeyi göze alıp kaldın burda, annenden diğerlerinden fayda beklemiyordun, hiç moralini bozma, Allah çekebileceğiz yük verir ki, bebişler bizim için yük değil mucizelerimiz olur, dediğin eşinin iş arkadaşıda merakından gelmiştir belki değişik aylar sonra kapı çalması

Allah bilir kendi kafasında neler yaşadı insanları anlamak zor ne düşünüyolar napıolar

Hoşgeldin canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına darısı bizim başımıza
Gün gelir onlarda ihtiyaç duyar ben yazdım hepsini bir yere unutmam çok zoruma gitti gerçekten 16-17 yıllık çok yakın arkadaşlarım bile yok oldu

Beni arayip biseye ihtiyacin var mi diyen bile olmadi. Uzaklar tamam zaten bisey isteyemem ama sormak gonul almak baska biseydir. Buyuk ablamda normalde aramaz o arayinca anliyorum kesin bisey dicek diye. Son 2 3 arayisinda bu ben gelemem hayir bekleme modunda konusmalar geciyor. Zamanini bekliyorum hayirlisiyla zamaninda saglikla dogurursam ondan sonra sirasi gelince soylucem herseyi.

O komşuya kapıyı açmamakla iyi etmişsin canım gereksizmiş zaten, ablanda kızı köyde de gönderebilir kuran kursu oluyor köylerde. Bende ablam kız kardeşim oldun çok isterdim ama benim oğlan kardeşlerim daha düşünceli yani yalan yok
Oyy maşallah minik kuzuya canım. İkizinizde iyisiniz çok şükür. Hep böyle iyilik haberlerini alalım inşallah

Oyle canim kimseden bisey beklemiyorum ama bunu soylemek icin bizzat aramasi da cok abes kaciyor her seferinde. Sanki israrla gel yada gelin demisim. Kimseyle konusunu bile acmiyorum dogum hakkinda naparlarsa yapsinlar.
Arkadasta kesin isi dustugu icin gelmistir yoksa 8 ay sonra neyimi merak edecek. Daha hamile oldugumu bile soylememistim tedavinin basindaydik

Merhabalar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bende sizin gibi tüp bebekle hamile kaldım ancak haftam kalp atışıyla uyumlu değil, 7, haftadayım. Doktor 6 haftalık gibi görünüyor dedi, Siz benden daha tecrübelisiniz acaba geç tutunma gibi bi şey olabilir mi?

Ablam cocugu butun sene krese yolladi daha kapanmadan kresler kuran kursuna yazdirmis ki gittigi kreste de kuran dersi vardi zaten. Bu bildigin annem koye gel dedi diye bahane bulmak oluyor artik bi de bana bunu soyluyo anlatiyo. Acik acik hayir bekleme demeye geliyo. Rabbim dusurmesin kimseyi diyorum. Zamaninda bisey yapmis olsam amenna. Yani nakit ihtiyaclari oldu yardim ettik falan bisey eksik etmedik zaten seneledir zor gorusuyoruz ne yapmis olabilirim bilmiyorum neden boyle davraniyo cozemedim.

Canım illa senden bir şey görmüş olması gerekmiyor öyle düşünme. Bazı insanlar rahatına düşkün oluyor kimse in bir şey yapmak istemiyor. Ablan normal hayatında nasıl birisi bilmiyorum ama. Şimdi iki bebek sende. Onun çocuğu var, senin oğlan var. Yapamam demiş olabilir kendince. Haksız sonuna kadar ama bizim orda bir laf var canını üzmek istemiyor derler bana biraz öyle geldi

Evet bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir canim isine geleni yapar kisacasi. Kucuk ablamin imkani olsa ki onunda 3 cocugu var o yuzden imkansiz dagi deler yine gelir insanin yanina yardim eder her konuda. Tam zitlar yani.

Hicte merak etmem iyice kudursunlar
8 ay sonra gelmis kapiya ister istemez merak ediyorum canim yani sebep yokken neden bi anda konusmayi kesip yine sebep yokken neden gelir ki insan kapiya? Kapi komsum bile gitti sagolsun 2 3 gunde bir yazar hal hatir sorar bu onu bile yapmadi. Madem isin duser diye bari yalandan arada mesaj at dimi

Evet bana dokunmayan yilan bin yasasin modundadir canim isine geleni yapar kisacasi. Kucuk ablamin imkani olsa ki onunda 3 cocugu var o yuzden imkansiz dagi deler yine gelir insanin yanina yardim eder her konuda. Tam zitlar yani.
İşte canım aynı anne babadan olsanda karakterler farklı oluyor. O yüzden hiç takılma. Gelmek isteyen her türlü gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…