Boyle zamanda insanlari ben de cekemiyorum artik canim.bide batiyo iyi yapmissin kapiyi acmamakla boşver

Orkide_sever canım şimdiki zamanda bekleki yakınından yardm kv üst katımda oturuyor bı kere kapıyı açıp kızım ne yaptın neyin eksik bebeğin herşeyi tammi babaannesi sonuçta oğlunun çocuğu arkadaslarm daha çok ilgili valla bebekle Allah'tan benim annem var ve gelebiliyorda çok şükür muhtaç degilim ablanın tavrina şaşırmadım yani hepimzde var öyle bitane kendinde sorun arama sorunlu onlar.

merhabalar size bir sorum olacak, tüp bebek transerinden sonra geç tutunma olabilir mi? Yanii haftasıyla uyum göstermeyebilir mi?
Gostermeyebilir canim. Illa gunu gunune cikmayabilir. Mesela birinin bebegi onde cikabilir. baskasinin 1 2 hafta geride gorunebilir onemli olan saglikla ilerleyip ilerlemesmesi

Eşini tanımıyorum ama eşi filan da etkiliyor olabilir mi ki

İlla haftasıyla uyumlu olmak zorunda değil ilerleyen haftalarda açığı kapatıp öne bile geçme ihtimali var. Çok da geri değilmiş hem.

Eşini tanımıyorum ama eşi filan da etkiliyor olabilir mi ki
Enistem biraz kıldır ama merhametlidir yani ablam durumu anlatsa gitme demez. zaten annem aylarca kalamaz en fazla 1 haftaligina gelebilir. 1 hafta icinde enistemin ses cikaracagini sanmiyorum. Ablam dusuncesizlik yapiyor bence cunki en basindan beri surkeli bi gelemem edalarindaydi sona yaklastikca iclerinden gelebilme konusunda en musaiti olunca hep bir bahanesi oldu nedense. Hic bisey demiyorum bende ne anneme ne ablamlara gelebilen gelsin ama sonradan ahh ben gelicektim su bu derlerse sira bana gelmis olacak o zaman konusucam.

Sen de yeri zamanı gelince hepsine lafını söylersin. Benim de öyle zamanını beklediğim insanlar var

yok canım ya erken doğmak in uğraşanlar başkasıydı sanki
zamanı gelmemiş demek ki :)
Iyı olmanıza sevindim canım. Maşallah miniğe

Selam kızlar iki gündür sağ kasığıma kramp tarzı ağrım oluyordu bugün Dr gittim çok şükür kuzularım iyi rahim büyüdüğü için oluyormuş herşey normal
3,16cm 3,38cm 3,05cm olmuşlar hareketleri kalp atışları gayet iyi hepsi haftasıyla uyumlu
Sürekli dinlenmem lazımmış herşey yasak

Oyy masallah minnaklaraaa ee 3 tane kolay degil. Normalde bile ilk 3 ay yasakliyolar herseyi. Sende dikkat ediceksin ki minnoslar rahat buyusun zamaninda dogsun insallah

Insallah ise yarar canim. rabbim once normali nasip etsin sonra sifasini versin insallahhh. Bunu kullanani cok duydum. dogurunca mi dogurma esnasinda mi ne cikarmak lazimmis iyi arastir onu canim.
Doğum olduktan sonra çıkarmak gerekiyormuş kuzum. İnşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim hepimize
Kızlar tansiyonum hafif yüksek çıktı, zaten protein kaçağı şişlik vs vardı tansiyon ilacına başladım
Canım geçmiş olsun aman dikkat et ilacını aksatma
zamanı gelmemiş demek ki :)

Iyı olmanıza sevindim canım. Maşallah miniğe
Evet canım bakalım nasipte ne zaman var
Allah sifalandrsn canım faydasını görürsün inşallah
Aminn inşallah canım
Maşallah minik kuşlara. Canım sen dikkat et tabii üç tane minnak kolay değil

Maşallah kuzucuklara. Saglıkla ve zamanında doğarlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…