Rica ederim. Yardimim dokunursa ne mutlu bana.Çok iyi oldu bu örnek çok sağol canım
Boyle zamanda insanlari ben de cekemiyorum artik canim.bide batiyo iyi yapmissin kapiyi acmamakla boşverNe zamandir sakindi hayatim yaa sinirlendiricek seyler olmaya baslar hemen. Buyuk ablam aradi nasilsin napiyosun falan. Annem demis ki hulya dogurunca sen koye gelirsin ben onun yanina giderim diye. Ablamda kizi (5yasinda yaz kuran kursuna yazdirmis 3 saatlik) kursa yazdirdim demis. Anneme gelemem vs. Dedim demiyo. bende hic bisey demedim lafina laf bile katmadim beni olcmeye calisiyo ne dicem diye agzimi aradi. Tatilde de para yok konyaya gelemicez demisti. buraya yanima gelmek yerine koye gitmistiler orasi da ayri bir olay zaten de neyse kimsenin hayatina karismiyorum yeri zamani gelince soylerim ben lafimi elbet.
Tam bu olay oldu ustune yan binamda oturmasina ragmen 8 aydir arayip sormayan. senelerdir de iyi kotu tanidigim esimin is arkadasinin hanimi var o yuzden hangi sehire gidersek denk geliyoruz. Az once gelmis kapiya. Ustumde musait degildi sahsen muhattapta olmak istemedigimden acmadim kapiyi. Boyle isi dusunce iyisin dusmeyince nerenin kopegisin demeyen insanlardan nefret ediyorum. Ben mi garip dusunuyorum bunlar mi garip cozemedim. kusura bakmayin yine icimi rahatlatmam lazimdi
Gostermeyebilir canim. Illa gunu gunune cikmayabilir. Mesela birinin bebegi onde cikabilir. baskasinin 1 2 hafta geride gorunebilir onemli olan saglikla ilerleyip ilerlemesmesimerhabalar size bir sorum olacak, tüp bebek transerinden sonra geç tutunma olabilir mi? Yanii haftasıyla uyum göstermeyebilir mi?
Eşini tanımıyorum ama eşi filan da etkiliyor olabilir mi kiValla ablam ama onu da cozemedim. Yani tatilde once konyaya gelicez demislerdi (enistem konyali annesi falan burda yani) sonra para yok dediler bi duyduk ki kastamonuya gitmisler bayramda. Ne vardi gelseydi bende iki insan yuzu gorseydim gezseydik. zaten 3 4 gun anca kaliyolar 2 gun bende 2 gun kaynanasinda kalsaydi. ona gel temizlik yap yemek yap demedim bisey istemedim. Resmen iyiligi dokunur diye kaciyo insandan buyuk ablam.
İlla haftasıyla uyumlu olmak zorunda değil ilerleyen haftalarda açığı kapatıp öne bile geçme ihtimali var. Çok da geri değilmiş hem.Merhabalar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bende sizin gibi tüp bebekle hamile kaldım ancak haftam kalp atışıyla uyumlu değil, 7, haftadayım. Doktor 6 haftalık gibi görünüyor dedi, Siz benden daha tecrübelisiniz acaba geç tutunma gibi bi şey olabilir mi?
Enistem biraz kıldır ama merhametlidir yani ablam durumu anlatsa gitme demez. zaten annem aylarca kalamaz en fazla 1 haftaligina gelebilir. 1 hafta icinde enistemin ses cikaracagini sanmiyorum. Ablam dusuncesizlik yapiyor bence cunki en basindan beri surkeli bi gelemem edalarindaydi sona yaklastikca iclerinden gelebilme konusunda en musaiti olunca hep bir bahanesi oldu nedense. Hic bisey demiyorum bende ne anneme ne ablamlara gelebilen gelsin ama sonradan ahh ben gelicektim su bu derlerse sira bana gelmis olacak o zaman konusucam.Eşini tanımıyorum ama eşi filan da etkiliyor olabilir mi ki
Insallah ise yarar canim. rabbim once normali nasip etsin sonra sifasini versin insallahhh. Bunu kullanani cok duydum. dogurunca mi dogurma esnasinda mi ne cikarmak lazimmis iyi arastir onu canim.
Sen de yeri zamanı gelince hepsine lafını söylersin. Benim de öyle zamanını beklediğim insanlar varEnistem biraz kıldır ama merhametlidir yani ablam durumu anlatsa gitme demez. zaten annem aylarca kalamaz en fazla 1 haftaligina gelebilir. 1 hafta icinde enistemin ses cikaracagini sanmiyorum. Ablam dusuncesizlik yapiyor bence cunki en basindan beri surkeli bi gelemem edalarindaydi sona yaklastikca iclerinden gelebilme konusunda en musaiti olunca hep bir bahanesi oldu nedense. Hic bisey demiyorum bende ne anneme ne ablamlara gelebilen gelsin ama sonradan ahh ben gelicektim su bu derlerse sira bana gelmis olacak o zaman konusucam.
Aman canim takip et Allah korusun gebelik zehirlenmesi yasama insallah ilaclar duzeltirKızlar tansiyonum hafif yüksek çıktı, zaten protein kaçağı şişlik vs vardı tansiyon ilacına başladım
zamanı gelmemiş demek ki :)yok canım ya erken doğmak in uğraşanlar başkasıydı sanki
Iyı olmanıza sevindim canım. Maşallah miniğeSiveno almıçtım.
Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canım
Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.
Kızlar bugün 9. Günümüx. Şükür sarılığımız azaldı. 2380den 2100e dişmüştük şimdi 2365 olmusuz. 62 ile hamile kalıp 68 ile doğurmuştım bugün tartı 58 gösteriyor inanmadım tabi doğum öncesi bile 62ydim.
Allah sifalandrsn canım faydasını görürsün inşallah
Risk mevcut işte zaten inşallah yaşamadan atlatırım. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakıcak yeterli gelmezse tansiyon ilacı dozunu yükseltecek. Sıfır tuz lu, bol proteinli besleniyorum.Aman canim takip et Allah korusun gebelik zehirlenmesi yasama insallah ilaclar duzeltir
Insallah duzelir canim yukseltmeye gerek kalmazRisk mevcut işte zaten inşallah yaşamadan atlatırım. Doktor 2 hafta sonra tekrar bakıcak yeterli gelmezse tansiyon ilacı dozunu yükseltecek. Sıfır tuz lu, bol proteinli besleniyorum.
Oyy masallah minnaklaraaaSelam kızlar iki gündür sağ kasığıma kramp tarzı ağrım oluyordu bugün Dr gittim çok şükür kuzularım iyi rahim büyüdüğü için oluyormuş herşey normal
3,16cm 3,38cm 3,05cm olmuşlar hareketleri kalp atışları gayet iyi hepsi haftasıyla uyumlu
Sürekli dinlenmem lazımmış herşey yasak
Doğum olduktan sonra çıkarmak gerekiyormuş kuzum. İnşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim hepimizeInsallah ise yarar canim. rabbim once normali nasip etsin sonra sifasini versin insallahhh. Bunu kullanani cok duydum. dogurunca mi dogurma esnasinda mi ne cikarmak lazimmis iyi arastir onu canim.
Canım geçmiş olsun aman dikkat et ilacını aksatmaKızlar tansiyonum hafif yüksek çıktı, zaten protein kaçağı şişlik vs vardı tansiyon ilacına başladım
Evet canım bakalım nasipte ne zaman varzamanı gelmemiş demek ki :)
Iyı olmanıza sevindim canım. Maşallah miniğe
Aminn inşallah canımAllah sifalandrsn canım faydasını görürsün inşallah
Maşallah minik kuşlara. Canım sen dikkat et tabii üç tane minnak kolay değilSelam kızlar iki gündür sağ kasığıma kramp tarzı ağrım oluyordu bugün Dr gittim çok şükür kuzularım iyi rahim büyüdüğü için oluyormuş herşey normal
3,16cm 3,38cm 3,05cm olmuşlar hareketleri kalp atışları gayet iyi hepsi haftasıyla uyumlu
Maşallah kuzucuklara. Saglıkla ve zamanında doğarlar inşallahSelam kızlar iki gündür sağ kasığıma kramp tarzı ağrım oluyordu bugün Dr gittim çok şükür kuzularım iyi rahim büyüdüğü için oluyormuş herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?