İstesem de bişey yapamıyorum midem çok bulanıyor arada kusuyorum içim hiç bir şeyi kabul etmiyor ama onları görünce dünyalar benim oluyor

valla canım sağ elin sol ele faydası yok derler
hepimiz bu süreçte benzer şeyler yaşadı
eltimle aynı şehirdeyiz evlerimizde çok yakın arkadaşlarına gelince vakti var bize gelince ders çalışması lazım
utanma belasına ayda bi defa arar görüşürüz
bi kerede arayıp bişeye ihtiyacın var mı demedi hamileliğim süresince
kv transfer zamanı gelip 1 ay kaldı benle iş yapmayım diye o zaman her akşam bizdeydi kv gitti 2 ay görmedim
annem desen o da ayrı bi alem kv gelemedi diyoki gelseydi yemegini yapardı hiç ben erken geleyim yok herşeyi kv bekliyo o da

Ohhh maşallah minnaklara. Bol bol dinlen hiç bi iş yapma canım. Annen filan gelebilirsen çağır veya sen onun yanına git, biri baksın sana

Ohhh maşallah minnaklara. Bol bol dinlen hiç bi iş yapma canım. Annen filan gelebilirsen çağır veya sen onun yanına git, biri baksın sana
Malesef annem gelmez canım işi yok ama benimkilerde vurdum duymaz bir önceki bebeğimi kaybettiğimde annem bana geçmiş olsun bile demedi rabbime yalvarıyorum kimseye muhtaç etmesin diye şimdilik eşimle hallediyorum yakında izne çıkacak temizliği falan o zaman yapar

Endişelenme 8.haftaya kadar bekleneniliyor. Doktorun kontrolleri yönlendirir

Bir ömür beraber olun inşallah. Senin için bugün ayrı bir heyecan var. Hayırlısı ile saglıkla kucağına al

Çok heyecanlı banada sanırım bugün gün verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…