Canım tansiyon kaç çıktı?Kızlar tansiyonum hafif yüksek çıktı, zaten protein kaçağı şişlik vs vardı tansiyon ilacına başladım
Amin canım inşallah Dr diyorki sana bakıcı lazım sürekli dinlenmen lazım zaten dinleniyorum bakıcıya gerek yok dedimOyy masallah minnaklaraaaee 3 tane kolay degil. Normalde bile ilk 3 ay yasakliyolar herseyi. Sende dikkat ediceksin ki minnoslar rahat buyusun zamaninda dogsun insallah
İstesem de bişey yapamıyorum midem çok bulanıyor arada kusuyorum içim hiç bir şeyi kabul etmiyor ama onları görünce dünyalar benim oluyorDoğum olduktan sonra çıkarmak gerekiyormuş kuzum. İnşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim hepimize
Canım geçmiş olsun aman dikkat et ilacını aksatma
Evet canım bakalım nasipte ne zaman var
Aminn inşallah canım
Maşallah minik kuşlara. Canım sen dikkat et tabii üç tane minnak kolay değil
Amin canım inşallah Allah razı olsunMaşallah kuzucuklara. Saglıkla ve zamanında doğarlar inşallah
Beni arayip biseye ihtiyacin var mi diyen bile olmadi. Uzaklar tamam zaten bisey isteyemem ama sormak gonul almak baska biseydir. Buyuk ablamda normalde aramaz o arayinca anliyorum kesin bisey dicek diye. Son 2 3 arayisinda bu ben gelemem hayir bekleme modunda konusmalar geciyor. Zamanini bekliyorum hayirlisiyla zamaninda saglikla dogurursam ondan sonra sirasi gelince soylucem herseyi.
Ohhh maşallah minnaklara. Bol bol dinlen hiç bi iş yapma canım. Annen filan gelebilirsen çağır veya sen onun yanına git, biri baksın sanaSelam kızlar iki gündür sağ kasığıma kramp tarzı ağrım oluyordu bugün Dr gittim çok şükür kuzularım iyi rahim büyüdüğü için oluyormuş herşey normal
3,16cm 3,38cm 3,05cm olmuşlar hareketleri kalp atışları gayet iyi hepsi haftasıyla uyumlu
Sürekli dinlenmem lazımmış herşey yasak
Önce 14/7 çıktı sonra 13/9Canım tansiyon kaç çıktı?
Malesef annem gelmez canım işi yok ama benimkilerde vurdum duymaz bir önceki bebeğimi kaybettiğimde annem bana geçmiş olsun bile demedi rabbime yalvarıyorum kimseye muhtaç etmesin diye şimdilik eşimle hallediyorum yakında izne çıkacak temizliği falan o zaman yaparOhhh maşallah minnaklara. Bol bol dinlen hiç bi iş yapma canım. Annen filan gelebilirsen çağır veya sen onun yanına git, biri baksın sana
Tamam canım dikkat ederim mutlaka ateş çıkıyo ayaklarımdan ve ellerimden resmenGecmis olsun canim bol su ic havalar sicak diye de corabi eksik etme ayagindan
Endişelenme 8.haftaya kadar bekleneniliyor. Doktorun kontrolleri yönlendirirMerhabalar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bende sizin gibi tüp bebekle hamile kaldım ancak haftam kalp atışıyla uyumlu değil, 7, haftadayım. Doktor 6 haftalık gibi görünüyor dedi, Siz benden daha tecrübelisiniz acaba geç tutunma gibi bi şey olabilir mi?
Bir ömür beraber olun inşallah. Senin için bugün ayrı bir heyecan var. Hayırlısı ile saglıkla kucağına alGünaydın kızlar
bugün minnak kuzumla aynı bedende son günümüz çok duygusalim 9 ay önce bı sürü çaba telaş korku ile beklerken şimdi doğumunu bekliyorumumarım bu dünyada mutlu olur sağlıkla artık kucağımda olur
GünaydınGunaydinnn kizlarrr
İnşallah canım sorma vala sabaha kadar uyuyamadm gecede uyumamam sanırım kucagima alsaydım derin bı ohhh cekecektm .Bir ömür beraber olun inşallah. Senin için bugün ayrı bir heyecan var. Hayırlısı ile saglıkla kucağına al
Oda olacak Allahın izni ile. Aklına kötü bişey getirme. Kucagına aldığında hepsine "DEĞER" miş diyeceksin. :)İnşallah canım sorma vala sabaha kadar uyuyamadm gecede uyumamam sanırım kucagima alsaydım derin bı ohhh cekecektm .
Çok heyecanlı banada sanırım bugün gün verirGünaydın kızlar
bugün minnak kuzumla aynı bedende son günümüz çok duygusalim 9 ay önce bı sürü çaba telaş korku ile beklerken şimdi doğumunu bekliyorumumarım bu dünyada mutlu olur sağlıkla artık kucağımda olur
Hadi bakalım canım ondan sonrası daha zor geçiyor zatenÇok heyecanlı banada sanırım bugün gün verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?