Bir ömür yanyana gecirin insallah canım herşey yolunda gidecek merak etme
Günaydın hepinize gününüz güzel gecsin
Benimde cumartesi kontrolüm günler gecmiyo sanki

Kucağında olması, kokusunu içine çekmen apayrı bir güzellik olacak. Sağ salim gelir inşallah

İlla haftasıyla uyumlu olmak zorunda değil ilerleyen haftalarda açığı kapatıp öne bile geçme ihtimali var. Çok da geri değilmiş hem.
Günaydın ayyy hadii inşallah dediğin gibi olur, doktorumdan çok memnun değilim, ne yazık kı tüp bebek sektörü inanılmaz işliyor.... Ölebilir filan dedi, belkide haklı bilmiyorum ama.... olaki gebeliğim devam ederse doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum...

Kesin değiştir çünkü bizler için moral çok önemli. Benim doktorum bu konuda çok iyidir sağolsun. En kötü durumu bile bana o kadar yumuşatarak anlatırki hiç evham yaptırmaz. Sayesinde moral olarak güzel bir hamilelik süreci geçirdim.

Ne güzel, haftaya cumaya kontrol verdi ama ben bu cumartesi başka bir doktorada gideyim istiyorum, bakalım.... kalp atışı 7+1 de 117 olarak ölçtü, 120nin üzeri olması gerekiyormuş. 6 haftalık gibi filan dedi.... Bilmiyorum yaaa yüzüme ölebilir filan deyince çok kötü oldum...

Rabbim saglikla kavustursun canim ne guzel artik dokunup sarilip koklayabikiceksin

Kızlar günde 4 saatlik uykuylayım. 62 ile hamile kalmıştım 57ye düşmüşüm, hastalanacağım diye korkuyorum
50yi bile gorebilirsin canim endiselenme vucut bi anda degisime ugradi hormonlar kayboldu falan hizla kilo verme donemindesin suan. En kisa zamanda duzeninizde oturur. Sen su siralar yediklerine dikkat et

Saglıkla gelsinde bakalım. Aksi bir durum olmazsa 3 temmuz diye konuştuk
Daha 2 hafta var canim bu aralar muz sade soda kasar peynir falan azicik aban 2 haftada 500 gr fazlasini aldirirsin o zamana 3 u zaten gecer. Insallah planladiginiz gibi olur hersey saglikla dogurursun.
Benimde icimde hep bi korku planli olmasini cok istiyorum zaten sezaryan diye ama oglum aniden supriz yaptigi icin bunlarinda ani bi sekilde gelesi tutar diye endiseliyim.

Pesss yaa o ne biçim doktor hiç hastaya ölebilir denir mi? İnsan bi sorun olabilir filan gibi daha yumuşak tabirlerle söyler. Benim 4.ayda kıpkırmızı kanamam oldu onda bile doktorum normaldir sorun yoktur bence ama gel sen yine de bi bakayım dedi meğer kendisi çok panik olmuş da bana yansıtmamış bütün ekibi hazır halde bekletiyormuş gider gitmez apar topar aldılar muayeneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…