Tatil degil mi o gun bana da yazdilar sonra degistirdim tarihi 16sinaCanım benim bir sonraki randevum 15 temmuz da
Canım ne güzel heyecanlarGünaydın kızlar
bugün minnak kuzumla aynı bedende son günümüz çok duygusalim 9 ay önce bı sürü çaba telaş korku ile beklerken şimdi doğumunu bekliyorumumarım bu dünyada mutlu olur sağlıkla artık kucağımda olur
Canım eşin falan idare ederken gündüz gece bir iki saatte olsan uyusan. Vücut direncin düşüp hasta olmayasınKızlar günde 4 saatlik uykuylayım. 62 ile hamile kalmıştım 57ye düşmüşüm, hastalanacağım diye korkuyorum
Gözünüzaydın canım son haftalarda kilo alımı azalıyor sanırımKızlar çıktım hastaneden. Nst iyi, bebek 2667 olmuş, yani 67 gr almış.Haftaya tekrar kontrol. Sonrası Allah kerim
eşim gelirken aldı meyve kuruyemiş falan. Mecbur yiyeceğim bakalım. İnşallah sende istedigin gibi planlı dogum yaparsınDaha 2 hafta var canim bu aralar muz sade soda kasar peynir falan azicik aban 2 haftada 500 gr fazlasini aldirirsin o zamana 3 u zaten gecer. Insallah planladiginiz gibi olur hersey saglikla dogurursun.
Benimde icimde hep bi korku planli olmasini cok istiyorum zaten sezaryan diye ama oglum aniden supriz yaptigi icin bunlarinda ani bi sekilde gelesi tutar diye endiseliyim.
Sagol canım, oglumda böyle olmamıştı. Doktor haftayada 2600 çıkarsa oturur konuşuruz dediCanım ne güzel heyecanlar☺ Allah bir avazda kurtarsın
Canım eşin falan idare ederken gündüz gece bir iki saatte olsan uyusan. Vücut direncin düşüp hasta olmayasın
Gözünüzaydın canım son haftalarda kilo alımı azalıyor sanırım
Spinal oldm canim amelyt iyi gecti ama iki bebis siksik oldgndan ilki cok zor cikti oda iri olandi 3 4 kisi bastirdi esim sedyeden zipladin diyo akli ckmsSiveno almıçtım.
Canımmm çok sevindim. Sezeryan mı oldu seninki neden okadar zorlandın? Şimdi bebiş zamanı ne güzel küvezde ama solunum cihazıma bağlanmamış. Diğer bebişte bi 2kg olsun evine gelecek canım
Demekki herkes aynıymış. Geçen sene bebeklerimi kaybedince kv dahil sonraki gebelikte seni yatıracağız biz bakacağız böyle olmuyor demişlerdi. Hamile kaldım bir tas çorba getirmediler kapımı açmadılar. Tel edip ihtiyacın varsa söyle demekle olmuyor yapmak isteyen teklif istemez.
Kızlar bugün 9. Günümüx. Şükür sarılığımız azaldı. 2380den 2100e dişmüştük şimdi 2365 olmusuz. 62 ile hamile kalıp 68 ile doğurmuştım bugün tartı 58 gösteriyor inanmadım tabi doğum öncesi bile 62ydim.
Aynenn böyle söyledi, bende şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Benim normal yolla zaten bir cocugum var, kardeşi olsun istedik olay buralarada kadar geldi... tüp bebek sektörüde inanılmaz bi sektör... Hiç samimi gelmiyor doktor, baştan herşey iyiydi sonradan ilişkimiz değişti, bakalım hafta sonu başka bir doktora gideceğiz.....Pesss yaa o ne biçim doktor hiç hastaya ölebilir denir mi? İnsan bi sorun olabilir filan gibi daha yumuşak tabirlerle söyler. Benim 4.ayda kıpkırmızı kanamam oldu onda bile doktorum normaldir sorun yoktur bence ama gel sen yine de bi bakayım dedi meğer kendisi çok panik olmuş da bana yansıtmamış bütün ekibi hazır halde bekletiyormuş gider gitmez apar topar aldılar muayeneye.
Şu anlık değiştirmediler sanırım benim doktor um çalışıyor randevusu açıkTatil degil mi o gun bana da yazdilar sonra degistirdim tarihi 16sina
Neden tedirgin oldun canımKizlar doktorum cuma gunu cati muayenesi yapacak. Sonra persembeye kadar hastanede yokstrese girdim biraz.
Bende dün süpürge yaptım. Bugün yürüdüm, squat yaptımNolur nolmaz diye kalktim bugun bi kat silip supurdum evi. belim ayrildi o kadarda dinlenerek yaptim yormamaya calistim ama bunye yatmaya cok alismis. bebisler gelince ben napicam bu oymusuklukleee
Neden tedirgin oldun canım
Bende dün süpürge yaptım. Bugün yürüdüm, squat yaptımSonuç gayet iyiyim
Canım çok geçmiş olsun aksatma sakın ilaçlarını tansiyon çok önemli biliyosunKızlar tansiyonum hafif yüksek çıktı, zaten protein kaçağı şişlik vs vardı tansiyon ilacına başladım
Cnm doktor yokken sancilarim baslarsa diye tedirgin oldum.ayni hastaneye giderim heralde yine bisey olursa baska bi doktor olur benim doktor olmazsa napalimNeden tedirgin oldun canım
Bende dün süpürge yaptım. Bugün yürüdüm, squat yaptımSonuç gayet iyiyim
Sağlıkla al canım evlatlarını kucağına inşaşlah bol bol dinlen bol su tüketAmin canım inşallah Dr diyorki sana bakıcı lazım sürekli dinlenmen lazım zaten dinleniyorum bakıcıya gerek yok dedim
Canım sağlıkla kavuş inşallah mucizene güzel haberleriniz bekliyor olacağızGünaydın kızlar
bugün minnak kuzumla aynı bedende son günümüz çok duygusalim 9 ay önce bı sürü çaba telaş korku ile beklerken şimdi doğumunu bekliyorumumarım bu dünyada mutlu olur sağlıkla artık kucağımda olur
Canım dediğin gibi acil bir durumda yerine bakacak biri bulunur drun. Ayarlamıştır o sen hiç telaş etmeCnm doktor yokken sancilarim baslarsa diye tedirgin oldum.ayni hastaneye giderim heralde yine bisey olursa baska bi doktor olur benim doktor olmazsa napalim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlarrrr slm pazartesi sabah 7.30 sezeryan olucam nasipseheyecan endişe korku herşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?