Canım ne güzel heyecanlar Allah bir avazda kurtarsın
Kızlar günde 4 saatlik uykuylayım. 62 ile hamile kalmıştım 57ye düşmüşüm, hastalanacağım diye korkuyorum
Canım eşin falan idare ederken gündüz gece bir iki saatte olsan uyusan. Vücut direncin düşüp hasta olmayasın
Kızlar çıktım hastaneden. Nst iyi, bebek 2667 olmuş, yani 67 gr almış. Haftaya tekrar kontrol. Sonrası Allah kerim
Gözünüzaydın canım son haftalarda kilo alımı azalıyor sanırım

eşim gelirken aldı meyve kuruyemiş falan. Mecbur yiyeceğim bakalım. İnşallah sende istedigin gibi planlı dogum yaparsın
Sagol canım, oglumda böyle olmamıştı. Doktor haftayada 2600 çıkarsa oturur konuşuruz dedi

Spinal oldm canim amelyt iyi gecti ama iki bebis siksik oldgndan ilki cok zor cikti oda iri olandi 3 4 kisi bastirdi esim sedyeden zipladin diyo akli ckms icerde daha cok islem yapiyorlar rahim daha cok buyuyor haliyle uzun surms zatn tekler da cabuk cikti diyodu annem. Sagligmz iyi sukur zmaanla duzelecem

Aynenn böyle söyledi, bende şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Benim normal yolla zaten bir cocugum var, kardeşi olsun istedik olay buralarada kadar geldi... tüp bebek sektörüde inanılmaz bi sektör... Hiç samimi gelmiyor doktor, baştan herşey iyiydi sonradan ilişkimiz değişti, bakalım hafta sonu başka bir doktora gideceğiz.....

Kizlar hepinize ayri ayri tesk ederim yele pek bakamiyorm zaman hep dolu size onemli bir tavsiyem var istedgi kadr iyi marka olsun normal bir pompa ile sagmayn bnde apmstm pisman oldm tas olan gogslermi daha cok mahgetti kanayark aglayrk sagiyodm cok cektm. Genel cerraha muayene oldm o asamaya geldk sukir rahat ettm hastane tipi pompa kiraladik memeyi tipratmiyor bisuru kademesi vsr psrayi dusunmeyin caninizi yakmayin. Ikiz annelerinin ozellkle ihtiyaci var bebislern sizlere

Nolur nolmaz diye kalktim bugun bi kat silip supurdum evi. belim ayrildi o kadarda dinlenerek yaptim yormamaya calistim ama bunye yatmaya cok alismis. bebisler gelince ben napicam bu oymusuklukleee

Kizlar doktorum cuma gunu cati muayenesi yapacak. Sonra persembeye kadar hastanede yok strese girdim biraz.
Neden tedirgin oldun canım
Nolur nolmaz diye kalktim bugun bi kat silip supurdum evi. belim ayrildi o kadarda dinlenerek yaptim yormamaya calistim ama bunye yatmaya cok alismis. bebisler gelince ben napicam bu oymusuklukleee
Bende dün süpürge yaptım. Bugün yürüdüm, squat yaptım Sonuç gayet iyiyim

Neden tedirgin oldun canım

Bende dün süpürge yaptım. Bugün yürüdüm, squat yaptım Sonuç gayet iyiyim
hayret yanii. Benimde kasilma sanci bisey olmadi hayret ettim sadece belim ayrildi o da karnimin buyuklugunden heralde bunlar dalga geciyo bizimle. Yatarsin kasila kasila bi hal olur. kendini parcalarsin tik yok ama ev temiz oldu cok sukur az bucuk icime sindi. 2 saat kadar daha temiz durur sonra esim geliyo

Merhaba kızlar ☺
Sizleri okurken buldum kendimi :)
Bende tüp bebek 2 aylık bir kız annesiyim
Şuanki heyecan korkularınız bana hamileliğimi doğumumu hatırlattı
C A N O canım benim kızımın karın çevresi 18 gün kadar geriden geliyordu,kilo alımı buna bağlı olarak az gidiyordu. Son haftalarda doktorum bile şok oldu,2 kilo beklediğimiz bebek atağa geçip maşallah 3 kilonun üzerinde doğdu

Canım sağlıkla kavuş inşallah mucizene güzel haberleriniz bekliyor olacağız

Cnm doktor yokken sancilarim baslarsa diye tedirgin oldum.ayni hastaneye giderim heralde yine bisey olursa baska bi doktor olur benim doktor olmazsa napalim
Canım dediğin gibi acil bir durumda yerine bakacak biri bulunur drun. Ayarlamıştır o sen hiç telaş etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…