Nolur nolmaz diye kalktim bugun bi kat silip supurdum evi. belim ayrildi o kadarda dinlenerek yaptim yormamaya calistim ama bunye yatmaya cok alismis. bebisler gelince ben napicam bu oymusuklukleee
kolay gelsin yine kendini temizliğe mi verdin?
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün. Ben sorun etmiyorum da eşim daha pinpirik
Kızlarrrr slm pazartesi sabah 7.30 sezeryan olucam nasipse heyecan endişe korku herşey var
Gözünüz aydın, hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün. Ben sorun etmiyorum da eşim daha pinpirik

Napim yaa dogurucam tozlu eve mi getiricem bebekleri yol calismasi bitmedi hatta kumu dokup daha gelmediler bile. hava surekli esiyo yagicak diye tozlar doluyo

Sağol canım Allah razı olsun. Hamilelikte erkeklerin pimpiriği hiç bitmez zaten

Napim yaa dogurucam tozlu eve mi getiricem bebekleri yol calismasi bitmedi hatta kumu dokup daha gelmediler bile. hava surekli esiyo yagicak diye tozlar doluyo

Canım dinlensene sen son zamanların zaten şurada bikaç hftan kaldı belkide dinlen uzan yorma kendini zaten yorucu bir tempo içine gireceksin hiç değilse şu son anların tadını çıkar

Canım dinlensene sen son zamanların zaten şurada bikaç hftan kaldı belkide dinlen uzan yorma kendini zaten yorucu bir tempo içine gireceksin hiç değilse şu son anların tadını çıkar
Ahh canim zaten son anlarim diye yapayim dedim. Gelenim olacak mi o bile kesin degil. Ev tozlandi iyice bebekleri tozlu eve sokmayayim dedim heran hersey olabilir cunki.

Sende haklısın da eşin az buçuk ucundan tutsun
Sağol canım Allah razı olsun. Hamilelikte erkeklerin pimpiriği hiç bitmez zaten
Malesef benimki ayrı bir cins malesef ne yesem foto atacak mışım. Gün gün yazdı pekmez içip defteri çizecek mişim. Bakacakmış

Malesef benimki ayrı bir cins malesef ne yesem foto atacak mışım. Gün gün yazdı pekmez içip defteri çizecek mişim. Bakacakmış
Valla ona yaptiricama yarim saat fazladan ugrasirim daha iyi yoksa alir bi bezi her yeri siler gelir. Gecende bi kanat pencereyi sildirdim ver yikiyayim bezi diyorum aylardir silinmeyen pimapeni cami her yeri silicekmis 1 bezle

Ahh canim zaten son anlarim diye yapayim dedim. Gelenim olacak mi o bile kesin degil. Ev tozlandi iyice bebekleri tozlu eve sokmayayim dedim heran hersey olabilir cunki.
Yinede çok dikkat et canım bende yalnızım annem sağolsun bi 15 gün geldi memleketten ama geri gitti kayınvalidem desen hayvancılıkla uğraşıyorlar gelmesi çok zor eşim sağolsun yapabildiğince yapmaya çalışıyor inan içime hiç sinmiyor ama korkuykrum da bişey olur diye daha çom küçükler sen yinede dikkatli ol canım az bi zamanın kaldı Allahın izni ile

Canım ben irenbede tüp bebek tedavisini gördüm orada devam ediyor dr barış büke
Bende irenbedeyim canım ümit hanımda ama sanırm sadece egepol ve çınarlıda doğum yaptırıyormuş egepol 2800 demişler ümit hanımda 3750 lira çok pahalı geldi açıkçası ama ikiz olduğu için de yenidoğan yoğun bakım araştırması yapıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda süreç nasıl işleyecek inan bilmiyorum

Ah bu erkekler hepsi aynı sanırım bunların bende günde iki öğün yemek yiyorum arada öeyve ceviz falan neden üç
Öğün yemiyorum diye kızıyor bana

Canım bana barış bey izmirdeki en iyi küvöz egepolde dedi bu arada egepol en uygun fiyat veren yerlerden biri inanki diğer iyi hastaneler 2 katı fiyat veriyor hakkımızda hayırlısı

Canım ben medifemayı sordum ümit hanıma sordurayım bi belki gelebilirim dedi ama en iyi yoğun bakım egepoldeymiş riskli bir durum olursa kesinlikle orası olması lazım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…