Valla ona yaptiricama yarim saat fazladan ugrasirim daha iyi yoksa alir bi bezi her yeri siler gelir. Gecende bi kanat pencereyi sildirdim ver yikiyayim bezi diyorum aylardir silinmeyen pimapeni cami her yeri silicekmis 1 bezle
erkek milleti, napcan. Bunada şükür. Bebeler dogunca dilediğimiz gibi temizleriz
Ah bu erkekler hepsi aynı sanırım bunların bende günde iki öğün yemek yiyorum arada öeyve ceviz falan neden üç
Öğün yemiyorum diye kızıyor bana
Onlarda haklı, bebekler büyüsün gelişsin diye bizi zorluyorlar. Eşim kansızlık var diye ciger dalak almış. Hadi ciger neyse, öyle böyle yiyorum ama dalak yiyemem. Eşim hiç sakat at yemez. İlk sen bitane ye, sonra yicem dedim. Çöpe at dedi, gitti çöpe

Canım bana barış bey izmirdeki en iyi küvöz egepolde dedi bu arada egepol en uygun fiyat veren yerlerden biri inanki diğer iyi hastaneler 2 katı fiyat veriyor hakkımızda hayırlısı
Bende temmuzun ilk haftası gidicem ayrıntılı uötrason için canım barış bey yapacak sonra ümit hanım ile görüşücez egepolü duymuştum yoğun bakım konusunda benim için iki kat önemli bide malum ikiz sağlıkla doğum yap canım tecrübelerine talip olurum yolum uzun daha

Valla canım ciğeri de dalağı da çok severdim ama şu an yiyemiyorum haklısın onlarda hem bizi hem bebeleri düşüniyor tabiki ama hamilelik te çok garip sevdiğin şeylerden tiksiniyorsun falan

Canım ben medifemayı sordum ümit hanıma sordurayım bi belki gelebilirim dedi ama en iyi yoğun bakım egepoldeymiş riskli bir durum olursa kesinlikle orası olması lazım dedi.

Anladım canım ayrıntılı ultrason için gidicem ya o zaman konuşurum daha erken diye herhangi bir konuşma yapmadık henüz benim kafama en çom yoğun bakım olayı karıştırıyor ama ümit hanım yönlendirecektir beni gittiğimde konuşayım canım sağolasın

Ben de bu hafta konuştum ama benim için bile karar vermek için erken. Riskli bir durum olursa egepol olacak mecbur

Sende haklısın da eşin az buçuk ucundan tutsun

Malesef benimki ayrı bir cins malesef ne yesem foto atacak mışım. Gün gün yazdı pekmez içip defteri çizecek mişim. Bakacakmış
Abbo oda neymiş öyle yok kardeş seninki birazcık fazla pimpirikmiş

Doktor dogsada korkma diyince ustunden 1 hafta daha gecti ona da guvendim ama cok sukur bisey olmadi kasilmadi bile

Kizlarrr az once esim karnimi dinledi. Tabi once kizi dinledi onu nstde bile zor buluyolar duyamazsin dedim cok derinden geliyo onun sesi dedi. Sirt ustu uzandim oglusu dinledi. Masallah ne bicim atiyo kalbi gumbur gumbur dedi dalga geciyo sandim. Oglumu cagirdim ona da dinlettim ne duyuyosun annecim dedim kalp sesi ama cok hizliiiii dedi. Bu aksam sizlerde dinletin kizlarrr keske bende istedigim zaman duyabilseydim seslerini

Valla canım ciğeri de dalağı da çok severdim ama şu an yiyemiyorum haklısın onlarda hem bizi hem bebeleri düşüniyor tabiki ama hamilelik te çok garip sevdiğin şeylerden tiksiniyorsun falan
haklısın, hamilelik değişik bir durum ama Allahtan ben fazla aşermedim. Mide bulantısı falan hiç olmadı gibi. Oglumda da öyleydi. Senin nasıl geçiyor ikizler den?
Abbo oda neymiş öyle yok kardeş seninki birazcık fazla pimpirikmiş
Biraz mı baya desek yeridir. Bazen insanı acayip bunaltıyor bide bunun dogum sonrası evresi var

Az kaldı, bol bol seslerini geceli gündüzlü dinleyeceksin zaten

Gündüzleri filan da mı uyuyamıyorsun canım? Fırsat oldukça yarım saat bile ara ara uyusan iyi gelir
Yok canım zaten hergüm doktora gidip geldik, onun harici benim bebişim sürekli kucakta, yatınca gaz sancısı oluyor gazla birlikte ağız burun yediği geliyor. Gece gündüz göğüste tutuyoruz nereye kadar bakalım.

Kırkına dogru belli bir düzene girer canım. Beslenmene falan dikkat et. Bu dönemler başta öyle oluyor :)
İnş canım burda sürekli dışardan pizza hamburger salata vs yemek yapmaya fırsatım yok

kızlar bebek arabası ne aldınız biz hala alamadık bakıp bakıp geri dönüyoruz ya

Biz britax duo bilmem ne aldık. Hem otokoltuklu hemde baston. Çok hafif. Tek sıkıntıdı arka tekerler biraz geniş

Allah kolaylik versin canim. Kolik mi yoksa? Oglum kolik degildi ama ben keyfimden gogsumde uyuturdum butun geceee...butunlesmistik artik. Babasi gibi yuzustu yatmayi dogdugundan beri hep sevdi hala yuzustu yatar sipammm

Canım senin dönüş ne zaman nasip olursa. Bu Amerikalarda hiç yemek kültürü yok ne var yok hazır gıda. Allah yardımcın olsun inşallah
GÜ-NAY-DINNNNNN
Bugun birinin daha hamisliginin son gunuydu galibaaa. Son kez hamis hamis bi el sallasin bakimmm
Kontrolu olanlarda bi ses versinler Saye-
Günaydın canım Ben gidiyorum öğleden sonra nasipse bakalım sezeryan günü verecek mi ne diyecek

onlar süt yapmaz ki canım kayınvalide gelmiyor mu yardıma?
Aaa disarda olmaz icerdeyken daha cok sevomm ben sesleriniiii
Orasını ikizler bilir, ben bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…