- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Allah saglikla kavustursun canim güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
bugün minnak kuzumla aynı bedende son günümüz çok duygusalim 9 ay önce bı sürü çaba telaş korku ile beklerken şimdi doğumunu bekliyorumumarım bu dünyada mutlu olur sağlıkla artık kucağımda olur
Hadi hayirlisi bakalim ne dicek.Canım senin dönüş ne zaman nasip olursa. Bu Amerikalarda hiç yemek kültürü yok ne var yok hazır gıda. Allah yardımcın olsun inşallah
Günaydın canımBen gidiyorum öğleden sonra nasipse bakalım sezeryan günü verecek mi ne diyecek
Evet canım seni daha bekletir büyük ihtimalle. Bende de şu şeker olmayaydı iyiydi ya nasip bakalım zaman neyi gösterecekHadi hayirlisi bakalim ne dicek.
Bana da sanci cikmazsa 1 hafta sonra yine gel der gibi geliyo
Ayy 3 gundur benimkinide sabahin korunde ariyolar is yerinden sinir oldum. Bu sabah 7 ceyrekte aradilar zaten insan zor uyuyo bu donemde bi de bunlarin aramasina kalkiyorum kizdim valla sessize al sunu diye. Wc maalesef herkesin derdiGunaydin kizlar
Yine sabaha kadar uyuyamadim hic hem tuvalete kalkip surekli hemde esimi is yerinden arayip durdular
Zaten bi gram uykum var o da rezil oldu
Seker varda canim masallah bak gordun bu zamanlari kontrol altinda da sekerin. bebislerde saglikli ani bisey olmadikca 1 gun 1 gundurEvet canım seni daha bekletir büyük ihtimalle. Bende de şu şeker olmayaydı iyiydi ya nasip bakalım zaman neyi gösterecek
Bende öyle düşünüyorum canım ama bakalım dr aynısını düşünecek mi bilmiyorum. Bu ilaçlarda ne etkiliymiş. Bırakalı bir hafta oldu hala bende bir şey yokSeker varda canim masallah bak gordun bu zamanlari kontrol altinda da sekerin. bebislerde saglikli ani bisey olmadikca 1 gun 1 gundur
Kullaniyoken insan daha cok kasiliyo dimiBende öyle düşünüyorum canım ama bakalım dr aynısını düşünecek mi bilmiyorum. Bu ilaçlarda ne etkiliymiş. Bırakalı bir hafta oldu hala bende bir şey yok
Ayy senin nst de çıkan sancıları bana gönder senKullaniyoken insan daha cok kasiliyo dimihadi ikiz rekoru bekliyorum senden 39 hatta 40i zorlarsin gibi geliyo. valla bende duzenli kullanmiyorum artik ilactan gina geldi. Gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac. Nidicardi gunde 3 e dusurdum o da kasilmam olursa aliyorum ama cok sukur rahatim sanki bi kac gundur bakalim bugun nst de ayni seyi dicek mi
hayırlı olsun canım saglıkla kavuşunKızlarrrr slm pazartesi sabah 7.30 sezeryan olucam nasipseheyecan endişe korku herşey var
bana chicco hediye geldi. Şukur yoksa bana kalsa senin gibi çok gidip gelirdim kararsızlıktankızlar bebek arabası ne aldınız biz hala alamadık bakıp bakıp geri dönüyoruz ya
Benden sonra dogurursan şaşırmicamAyy senin nst de çıkan sancıları bana gönder senilaç kullanırken dediğin gibi daha çok belirtim vardı şimdi hiç bir şey yok Benim nst bugün gene mis gibi çıkar kesin
Hayirlisi bakalim canim nasip artik bi anda nolucagi belli olmaz bi bakmissin sancilar tavan bebisler gelivermis hayirlisiylaAyy senin nst de çıkan sancıları bana gönder senilaç kullanırken dediğin gibi daha çok belirtim vardı şimdi hiç bir şey yok Benim nst bugün gene mis gibi çıkar kesin
Ayy hayirlisi canimBu salı hem kendi doktoruma gorundum hem de perinatologa gittim son doğum öncesi
Kalbi ciğeri tam dedi çok sükür
Kendi doktorum 2750 gr ölçtü perinatolog 2950 ne kadar fark ediyor cihazdan cihaza
Kendi dr 28 haziran cuma alabiliriz dedi perinatolog 1 temmuz pzt daha iyi olur dedi. 25inde kontrol var bakalım ne dicek son benim doktor
Kolik değil canım sırtüstü yatınca sancılanıyor ıkınıyor fln günün 22 saati göğsümüzde yatıyor.Allah kolaylik versin canim. Kolik mi yoksa? Oglum kolik degildi ama ben keyfimden gogsumde uyuturdum butun geceee...butunlesmistik artik. Babasi gibi yuzustu yatmayi dogdugundan beri hep sevdi hala yuzustu yatar sipammm
Canım senin dönüş ne zaman nasip olursa. Bu Amerikalarda hiç yemek kültürü yok ne var yok hazır gıda. Allah yardımcın olsun inşallah
Günaydın canımBen gidiyorum öğleden sonra nasipse bakalım sezeryan günü verecek mi ne diyecek
Benden sonra dogurursan şaşırmicammaşallah diyelim
Allah söyletsin inşallah ağzından duysun aminnnHayirlisi bakalim canim nasip artik bi anda nolucagi belli olmaz bi bakmissin sancilar tavan bebisler gelivermis hayirlisiyla
Canım ya dönünce daha düzenli olur seninde bebeğinde hayatı. Ne zor hiç bilmediğin bir kültürKolik değil canım sırtüstü yatınca sancılanıyor ıkınıyor fln günün 22 saati göğsümüzde yatıyor.
Gerçektende öyle. Zaten o yüzden önde giden bebiş son haftalar kilo almamış. Kosmetse 2 temmuz canım
@-cantanem kayınvalide istda biz saha yurtdışındayız canım.
Canım çok sevindim ne güzel bir duyguKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?