Allah saglikla kavustursun canim güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi hayirlisi bakalim ne dicek.
Bana da sanci cikmazsa 1 hafta sonra yine gel der gibi geliyo

Gunaydin kizlar
Yine sabaha kadar uyuyamadim hic hem tuvalete kalkip surekli hemde esimi is yerinden arayip durdular
Zaten bi gram uykum var o da rezil oldu
Ayy 3 gundur benimkinide sabahin korunde ariyolar is yerinden sinir oldum. Bu sabah 7 ceyrekte aradilar zaten insan zor uyuyo bu donemde bi de bunlarin aramasina kalkiyorum kizdim valla sessize al sunu diye. Wc maalesef herkesin derdi

Seker varda canim masallah bak gordun bu zamanlari kontrol altinda da sekerin. bebislerde saglikli ani bisey olmadikca 1 gun 1 gundur
Bende öyle düşünüyorum canım ama bakalım dr aynısını düşünecek mi bilmiyorum. Bu ilaçlarda ne etkiliymiş. Bırakalı bir hafta oldu hala bende bir şey yok

Bende öyle düşünüyorum canım ama bakalım dr aynısını düşünecek mi bilmiyorum. Bu ilaçlarda ne etkiliymiş. Bırakalı bir hafta oldu hala bende bir şey yok
Kullaniyoken insan daha cok kasiliyo dimi hadi ikiz rekoru bekliyorum senden 39 hatta 40i zorlarsin gibi geliyo. valla bende duzenli kullanmiyorum artik ilactan gina geldi. Gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac. Nidicardi gunde 3 e dusurdum o da kasilmam olursa aliyorum ama cok sukur rahatim sanki bi kac gundur bakalim bugun nst de ayni seyi dicek mi

Ayy senin nst de çıkan sancıları bana gönder sen ilaç kullanırken dediğin gibi daha çok belirtim vardı şimdi hiç bir şey yok Benim nst bugün gene mis gibi çıkar kesin

Kızlarrrr slm pazartesi sabah 7.30 sezeryan olucam nasipse heyecan endişe korku herşey var
hayırlı olsun canım saglıkla kavuşun
kızlar bebek arabası ne aldınız biz hala alamadık bakıp bakıp geri dönüyoruz ya
bana chicco hediye geldi. Şukur yoksa bana kalsa senin gibi çok gidip gelirdim kararsızlıktan
Ben de boyun ve bel fıtıgı var el bileklerim ip gibi ince hala umutsuzca bakıyorum arabaya nasıl halledeceğim diye

A Annelig hayırlı doğumların olsun sağlıkla kavuşun

Bu salı hem kendi doktoruma gorundum hem de perinatologa gittim son doğum öncesi
Kalbi ciğeri tam dedi çok sükür
Kendi doktorum 2750 gr ölçtü perinatolog 2950 ne kadar fark ediyor cihazdan cihaza
Kendi dr 28 haziran cuma alabiliriz dedi perinatolog 1 temmuz pzt daha iyi olur dedi. 25inde kontrol var bakalım ne dicek son benim doktor

Ayy senin nst de çıkan sancıları bana gönder sen ilaç kullanırken dediğin gibi daha çok belirtim vardı şimdi hiç bir şey yok Benim nst bugün gene mis gibi çıkar kesin
Hayirlisi bakalim canim nasip artik bi anda nolucagi belli olmaz bi bakmissin sancilar tavan bebisler gelivermis hayirlisiyla

Ayy hayirlisi canim 5 gun sonra kesinlesir hersey

Allah kolaylik versin canim. Kolik mi yoksa? Oglum kolik degildi ama ben keyfimden gogsumde uyuturdum butun geceee...butunlesmistik artik. Babasi gibi yuzustu yatmayi dogdugundan beri hep sevdi hala yuzustu yatar sipammm
Kolik değil canım sırtüstü yatınca sancılanıyor ıkınıyor fln günün 22 saati göğsümüzde yatıyor.

Gerçektende öyle. Zaten o yüzden önde giden bebiş son haftalar kilo almamış. Kosmetse 2 temmuz canım

@-cantanem kayınvalide istda biz saha yurtdışındayız canım.

Benden sonra dogurursan şaşırmicam maşallah diyelim
kendimden o performansı bekliyorum artık canım sona kalacağım galiba
Hayirlisi bakalim canim nasip artik bi anda nolucagi belli olmaz bi bakmissin sancilar tavan bebisler gelivermis hayirlisiyla
Allah söyletsin inşallah ağzından duysun aminnn
Canım ya dönünce daha düzenli olur seninde bebeğinde hayatı. Ne zor hiç bilmediğin bir kültür

Canım çok sevindim ne güzel bir duygu darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…