Canımm gözünaydın çok çok sevindim maşallah miniğeKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Yurt dışında oldugunu bilmiyordum. ALLAH yardımcın olsunKolik değil canım sırtüstü yatınca sancılanıyor ıkınıyor fln günün 22 saati göğsümüzde yatıyor.
Gerçektende öyle. Zaten o yüzden önde giden bebiş son haftalar kilo almamış. Kosmetse 2 temmuz canım
@-cantanem kayınvalide istda biz saha yurtdışındayız canım.
Oyy masallahhh canim rabbim anali babali saglikla buyutsunnn ❤❤ cok sevindim adiniza darisi bzi geri kalanlara insallahKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Oyy maşallah prensese. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah, gözünüz aydınKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin canim sagollGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
hayırlı olsun canım saglıkla kavuşun
bana chicco hediye geldi. Şukur yoksa bana kalsa senin gibi çok gidip gelirdim kararsızlıktan
Ben de boyun ve bel fıtıgı var el bileklerim ip gibi ince hala umutsuzca bakıyorum arabaya nasıl halledeceğim diye
Kızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Yaaa ben yeni gidiyorum canım. Ne dedi dr göründün mü
Maşallah canım çok iyi artık gönül rahatlığı ile hafta sonu hariç istediğin zaman doğuma gidebilirsin. Herşeyini iç temizliğini filan hazırla birşeye ihtiyacın olursa haber et elimden geleni yaparım.Eve geldim kizlar. Sancilar yine vardi. Muayene esnasinda istersen alabiliriz artik nasil istersen dedi doktor. Esimde durumlari nasil siz ne oneriyosunuz dedi. Baktiktan sonra istersen alabilirim. isterseniz 1-2 hafta daha zorlariz dedi ama hafta sonunu mutlaka dinlenerek gecir yokum cunki dedi. Haftaya tekrar cagirdi esimde gun alalim dedi hatta ona kalsa cumaya dogurucakmisim olmaz dedim. Bi dahaki kontrolde gunumuzu aliriz bebekler az daha toparlanip buyumus olurlar dedim. Bizim boyle cok sukur bebisler iyi ama olmayan sancilar bi anda geldi kasiklarim belim koptu. Ozellikle sag ayagim sisiyo dedim baskidandir elin yuzun sis degil tansiyonunda iyi dedi
Cok sagol canim Allah razi olsunMaşallah canım çok iyi artık gönül rahatlığı ile hafta sonu hariç istediğin zaman doğuma gidebilirsin. Herşeyini iç temizliğini filan hazırla birşeye ihtiyacın olursa haber et elimden geleni yaparım.
Ayy nereye gidiyormuşEve geldim kizlar. Sancilar yine vardi. Muayene esnasinda istersen alabiliriz artik nasil istersen dedi doktor. Esimde durumlari nasil siz ne oneriyosunuz dedi. Baktiktan sonra istersen alabilirim. isterseniz 1-2 hafta daha zorlariz dedi ama hafta sonunu mutlaka dinlenerek gecir yokum cunki dedi. Haftaya tekrar cagirdi esimde gun alalim dedi hatta ona kalsa cumaya dogurucakmisim olmaz dedim. Bi dahaki kontrolde gunumuzu aliriz bebekler az daha toparlanip buyumus olurlar dedim. Bizim boyle cok sukur bebisler iyi ama olmayan sancilar bi anda geldi kasiklarim belim koptu. Ozellikle sag ayagim sisiyo dedim baskidandir elin yuzun sis degil tansiyonunda iyi dedi
Aynı anda doğururuz belkiCok sagol canim Allah razi olsun❤ haftaya kontrole kadar bisey olmazsa gun almaya giderim insallah. Ogluma kalsa bugun esime kalsa haftaya cumaya dogur diyo bana hazirmisin diyen yok
Cumartesi gidip pazar donucekmis canim mersine gidiyomusAyy nereye gidiyormuşya ben haftasonu doğurursam
Eyvah eyvah durur durur o günü bulurum ya benCumartesi gidip pazar donucekmis canim mersine gidiyomushafta sonu bence sende yat kalkma. Yine de pazar bisey olursa ara yoldaysam denk gelebiliriz dedi
Sagol canimm Allah senden de razi olsun ❤❤ sizlerde bisey isterseniz yapabilicem ne varsa basimla gozumleAynı anda doğururuz belkiişin şakası haberdar et yapabilecek bir şey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?