Canımm gözünaydın çok çok sevindim maşallah miniğe

Yurt dışında oldugunu bilmiyordum. ALLAH yardımcın olsun

Oyy masallahhh canim rabbim anali babali saglikla buyutsunnn ❤❤ cok sevindim adiniza darisi bzi geri kalanlara insallah

Oyy maşallah prensese. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah, gözünüz aydın

Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Esime gorede arabalar cok kolay ama benim onun begendigi arabalarin hic birini kapatmaya gucum yetmiyo
Ona hafif geliyo ama bana agir arabalarin bi cogu ikna edemiyorum adami
Bakalim bugun bi daha gidicez ebebekte bi model begendik insallah bugun halledicez

Canim gozunuz aydin Rabbim sag saglikli anali babali buyutmeyi nasip etsin
Darisi bizlere olsun insallah

Eve geldim kizlar. Sancilar yine vardi. Muayene esnasinda istersen alabiliriz artik nasil istersen dedi doktor. Esimde durumlari nasil siz ne oneriyosunuz dedi. Baktiktan sonra istersen alabilirim. isterseniz 1-2 hafta daha zorlariz dedi ama hafta sonunu mutlaka dinlenerek gecir yokum cunki dedi. Haftaya tekrar cagirdi esimde gun alalim dedi hatta ona kalsa cumaya dogurucakmisim olmaz dedim. Bi dahaki kontrolde gunumuzu aliriz bebekler az daha toparlanip buyumus olurlar dedim. Bizim boyle cok sukur bebisler iyi ama olmayan sancilar bi anda geldi kasiklarim belim koptu. Ozellikle sag ayagim sisiyo dedim baskidandir elin yuzun sis degil tansiyonunda iyi dedi

Maşallah canım çok iyi artık gönül rahatlığı ile hafta sonu hariç istediğin zaman doğuma gidebilirsin. Herşeyini iç temizliğini filan hazırla birşeye ihtiyacın olursa haber et elimden geleni yaparım.

Cok sagol canim Allah razi olsun ❤ haftaya kontrole kadar bisey olmazsa gun almaya giderim insallah. Ogluma kalsa bugun esime kalsa haftaya cumaya dogur diyo bana hazirmisin diyen yok

Ayy nereye gidiyormuş ya ben haftasonu doğurursam

Cok sagol canim Allah razi olsun ❤ haftaya kontrole kadar bisey olmazsa gun almaya giderim insallah. Ogluma kalsa bugun esime kalsa haftaya cumaya dogur diyo bana hazirmisin diyen yok
Aynı anda doğururuz belki işin şakası haberdar et yapabilecek bir şey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…