Cok sagol canim Allah razi olsun ❤ haftaya kontrole kadar bisey olmazsa gun almaya giderim insallah. Ogluma kalsa bugun esime kalsa haftaya cumaya dogur diyo bana hazirmisin diyen yok
Canım artık sen kendini hazır hissetmeye başla bence haftaya kadar anca alışırsın bu fikre, Saye- ile aynı gün olurmuş birde doğumlarınız

Orkide_sever , Saye- Hafta sonuna ne kaldı, hiç birşey olmaz o zamana kadar Allah ın izniyle düşünmeyin hafta sonunu
Özellikle Cumartesiyi hiç düşünmek istemiyorum canım Pazar akşama doğru falan olabilir yetişir dr
Saye- canim naptin yazmamissin
Canım geldim evde kv ve annem olunca şimdi yazabildim. Herşey yolunda Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak. Hafta içi doğurursun dedi. Bugün ilk defa nst de beş dk kadar 60-70 arası sancı gördüm sonra geri hoop 9-10. Sana dediğini söyledi banada özellikle Cumartesi dinlen dedi. Ahududu yaprağı çayı sordum işe yarayanlar oluyor içebilirsin ama haftasonu yokum Pazar başla dedi. Bebekler 2600 olmuş

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Saglıkla dogurursun inşallah

Ayy cnm cok heyecanlandim.masallah bebisine emmeye de baslamis sükür.

Oyy masallah onlara canim. Hadi insallah hafta ici dogurursun.
Aynen su hafta sonunu saglikla atlatalim gerisi Allah kerim.
Esimde israrla haftaya cumaya dogur diyo. Santiyede bazen bodrumlara iniyo telefonu cekmiyo falan basina bisey gelmeden saglikla alalim kucagimiza dedi

Ayy hayirlisi canim 5 gun sonra kesinlesir hersey
İnsallah hayırlısı olur
Tebrik ederim canım saglıklı iyi olmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına
Aynen ben de o potansiyeli hic gormuyorum kendimde Allahtan eşim izinli olacak bir süre ilk o halleder umuyorum
İyi yapmışssın canım Allah utandırmasın sen tedbiri elden bırakma haftasonu hic kımıldama
hayırlı vakitte gelir inşallah sen de tedbiri elden bırakma canım hafta içi gelir inşallah sancın

Kızlar yaralara tedbir gogus ucu kremine dogumdan once başlanıyormus gerci benim dr bisey demedi o konularda biraz odun
Dogum yapan arkadasım soyledi ben de surmeye başladım bugun
İlk aşamada yara oluyor sanırım sonra anne de bebek de alısıyor sanırım dogru mu

Cok sukur hic bisey surmemistim canim hic yara olmamisti. Duzgun tutamayan bebek yara yaparmis diyolar. Bir de kuru gogsu direk vermiceksin sutunle etrafini nemlendiriceksij

Kızlar benim minik Sımdi az da olsa emdi uyuyor çok inatçı memeyi çok zor alıyor yarim saat sırf alması için hemşireler ben uğraşıyorz tabi ben o memeyi alana kadar kan ter içinde kalıyorm yorgunluktan alınca da yarım saat emiyor Max henüz tam süt gelmedi zaten ağiz geliyor ama koyu olduğu için doyurucu dedi hemşireler eve gidince rahatlayacagimi düşünüyorum bu süt acsndan sagip vermiyolar illa emzrcksn diyolar. Akşamı ettik böyle gece kilosu ölçüleck ona göre sute devam ya da mama takviseyesi gerekirse alacak bizden böyle hanımlar.

Bu arada yazan tebrik edennl güzel dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim

İnşallah canım ya benimkiler gelecekse de yarın akşama kadar gelsin mümkünse. Drunda bir yere git gelleri bizim son zamanları buldu canım sen hazırsan haftanda iyi olabilir aslında eşinin dediği zamanda Doğumun
İnşallah canım Allah razı olsun
Canım ben sürüyorum bir haftadır falan günde bir kere lansinohun kremini almıştım. İlla yara olur mu bilmiyorum ama benimkiler acıyor şu anda da

Aman canim pes etme surekli emzir eli mahkum emecek yani baska napicak

Aynen canim insallah doktor fazla oyalanmaz gittigi yerde
Su haftayi da hayirlisiyla devirirsek belki duruma gore bavulla gidip alin beni diyebilirim. Doktor her zaman musaitim farketmez istediginiz zaman alirim demisti. Annemle falan konustum dursunlar durabildigi kadar sen rahatsiz degilsen dedi. Hadi ben aci sanci cekerim sorun degilde esimin dedigi de mantikli bazen ulasamadigim zamanlar oluyor ee konu komsu da yok yardim isteyeyim. Bi yanim dursunlar durabildikleri kadar diyor gelisimleri icin ama bi yanimda ani bisey olursa napican yalniz basinasin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…