Canım artık sen kendini hazır hissetmeye başla bence haftaya kadar anca alışırsın bu fikre,Cok sagol canim Allah razi olsun❤ haftaya kontrole kadar bisey olmazsa gun almaya giderim insallah. Ogluma kalsa bugun esime kalsa haftaya cumaya dogur diyo bana hazirmisin diyen yok
Eyvah eyvah durur durur o günü bulurum ya ben
Ayy keske birbirimizi ziyarete gideriz yuruyuslerdeCanım artık sen kendini hazır hissetmeye başla bence haftaya kadar anca alışırsın bu fikre,Saye- ile aynı gün olurmuş birde doğumlarınız
Insallah olmaz canim ama aksilik olucagi tutarsa iste insan onu dusunuyoOrkide_sever , Saye- Hafta sonuna ne kaldı, hiç birşey olmaz o zamana kadar Allah ın izniyle düşünmeyin hafta sonunu
Amin canim insallah ani bisey olmazOrkide_sever Saye- insallah doktorunuz yokken bisey olmaz kizlar
Bencede siz ikiniz ayni gun yapacaksiniz dogumu simdiye kadar karsilasamadiniz o gun karsilasirsiniz
Özellikle Cumartesiyi hiç düşünmek istemiyorum canımOrkide_sever , Saye- Hafta sonuna ne kaldı, hiç birşey olmaz o zamana kadar Allah ın izniyle düşünmeyin hafta sonunu
Canım geldim evde kv ve annem olunca şimdi yazabildim. Herşey yolunda Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak. Hafta içi doğurursun dedi. Bugün ilk defa nst de beş dk kadar 60-70 arası sancı gördüm sonra geri hoop 9-10. Sana dediğini söyledi banada özellikle Cumartesi dinlen dedi. Ahududu yaprağı çayı sordum işe yarayanlar oluyor içebilirsin ama haftasonu yokum Pazar başla dedi. Bebekler 2600 olmuşSaye- canim naptin yazmamissin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Saglıkla dogurursun inşallahEve geldim kizlar. Sancilar yine vardi. Muayene esnasinda istersen alabiliriz artik nasil istersen dedi doktor. Esimde durumlari nasil siz ne oneriyosunuz dedi. Baktiktan sonra istersen alabilirim. isterseniz 1-2 hafta daha zorlariz dedi ama hafta sonunu mutlaka dinlenerek gecir yokum cunki dedi. Haftaya tekrar cagirdi esimde gun alalim dedi hatta ona kalsa cumaya dogurucakmisim olmaz dedim. Bi dahaki kontrolde gunumuzu aliriz bebekler az daha toparlanip buyumus olurlar dedim. Bizim boyle cok sukur bebisler iyi ama olmayan sancilar bi anda geldi kasiklarim belim koptu. Ozellikle sag ayagim sisiyo dedim baskidandir elin yuzun sis degil tansiyonunda iyi dedi
Ayy cnm cok heyecanlandim.masallah bebisine emmeye de baslamis sükür.Kızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Oyy masallah onlara canim. Hadi insallah hafta ici dogurursun.Özellikle Cumartesiyi hiç düşünmek istemiyorum canımPazar akşama doğru falan olabilir yetişir dr
Canım geldim evde kv ve annem olunca şimdi yazabildim. Herşey yolunda Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak. Hafta içi doğurursun dedi. Bugün ilk defa nst de beş dk kadar 60-70 arası sancı gördüm sonra geri hoop 9-10. Sana dediğini söyledi banada özellikle Cumartesi dinlen dedi. Ahududu yaprağı çayı sordum işe yarayanlar oluyor içebilirsin ama haftasonu yokum Pazar başla dedi. Bebekler 2600 olmuş
Amin canim Allah razi olsunHakkınızda hayırlısı olsun canım. Saglıkla dogurursun inşallah
İnsallah hayırlısı olurAyy hayirlisi canim5 gun sonra kesinlesir hersey
Tebrik ederim canımKızlar ben doğurdum şükür odamzdayz çok güzel bı doğumdu 2800 gram doğdu minigim teyzeleri emdi sütüm geldi ikimzde çok iyiyiz şükürAllahhm ardmzdsn gelenleri kurtaran inşallah saglikla alın kucağınıza bebeğinizi hepimiz fırsat buldukça yazarm
Aynen ben de o potansiyeli hic gormuyorum kendimde Allahtan eşim izinli olacak bir süre ilk o halleder umuyorumEsime gorede arabalar cok kolay ama benim onun begendigi arabalarin hic birini kapatmaya gucum yetmiyo
Ona hafif geliyo ama bana agir arabalarin bi cogu ikna edemiyorum adami
Bakalim bugun bi daha gidicez ebebekte bi model begendik insallah bugun halledicez
İyi yapmışssın canım Allah utandırmasınEve geldim kizlar. Sancilar yine vardi. Muayene esnasinda istersen alabiliriz artik nasil istersen dedi doktor. Esimde durumlari nasil siz ne oneriyosunuz dedi. Baktiktan sonra istersen alabilirim. isterseniz 1-2 hafta daha zorlariz dedi ama hafta sonunu mutlaka dinlenerek gecir yokum cunki dedi. Haftaya tekrar cagirdi esimde gun alalim dedi hatta ona kalsa cumaya dogurucakmisim olmaz dedim. Bi dahaki kontrolde gunumuzu aliriz bebekler az daha toparlanip buyumus olurlar dedim. Bizim boyle cok sukur bebisler iyi ama olmayan sancilar bi anda geldi kasiklarim belim koptu. Ozellikle sag ayagim sisiyo dedim baskidandir elin yuzun sis degil tansiyonunda iyi dedi
hayırlı vakitte gelir inşallahÖzellikle Cumartesiyi hiç düşünmek istemiyorum canımPazar akşama doğru falan olabilir yetişir dr
Canım geldim evde kv ve annem olunca şimdi yazabildim. Herşey yolunda Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak. Hafta içi doğurursun dedi. Bugün ilk defa nst de beş dk kadar 60-70 arası sancı gördüm sonra geri hoop 9-10. Sana dediğini söyledi banada özellikle Cumartesi dinlen dedi. Ahududu yaprağı çayı sordum işe yarayanlar oluyor içebilirsin ama haftasonu yokum Pazar başla dedi. Bebekler 2600 olmuş
Cok sukur hic bisey surmemistim canim hic yara olmamisti. Duzgun tutamayan bebek yara yaparmis diyolar. Bir de kuru gogsu direk vermiceksin sutunle etrafini nemlendiriceksijKızlar yaralara tedbir gogus ucu kremine dogumdan once başlanıyormus gerci benim dr bisey demedi o konularda biraz odun
Dogum yapan arkadasım soyledi ben de surmeye başladım bugun
İlk aşamada yara oluyor sanırım sonra anne de bebek de alısıyor sanırım dogru mu
İnşallah canım ya benimkiler gelecekse de yarın akşama kadar gelsin mümkünse. Drunda bir yere git gelleri bizim son zamanları bulduOyy masallah onlara canim. Hadi insallah hafta ici dogurursun.
Aynen su hafta sonunu saglikla atlatalim gerisi Allah kerim.
Esimde israrla haftaya cumaya dogur diyo. Santiyede bazen bodrumlara iniyo telefonu cekmiyo falan basina bisey gelmeden saglikla alalim kucagimiza dedi
İnşallah canım Allah razı olsunİnsallah hayırlısı olur
Tebrik ederim canımsaglıklı iyi olmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına
Aynen ben de o potansiyeli hic gormuyorum kendimde Allahtan eşim izinli olacak bir süre ilk o halleder umuyorum
İyi yapmışssın canım Allah utandırmasınsen tedbiri elden bırakma haftasonu hic kımıldama
hayırlı vakitte gelir inşallahsen de tedbiri elden bırakma canım hafta içi gelir inşallah sancın
Canım ben sürüyorum bir haftadır falan günde bir kere lansinohun kremini almıştım. İlla yara olur mu bilmiyorum ama benimkiler acıyor şu anda daKızlar yaralara tedbir gogus ucu kremine dogumdan once başlanıyormus gerci benim dr bisey demedi o konularda biraz odun
Dogum yapan arkadasım soyledi ben de surmeye başladım bugun
İlk aşamada yara oluyor sanırım sonra anne de bebek de alısıyor sanırım dogru mu
Aman canim pes etme surekli emzir eli mahkum emecek yani baska napicakKızlar benim minik Sımdi az da olsa emdi uyuyor çok inatçı memeyi çok zor alıyor yarim saat sırf alması için hemşireler ben uğraşıyorz tabi ben o memeyi alana kadar kan ter içinde kalıyorm yorgunluktan alınca da yarım saat emiyor Max henüz tam süt gelmedi zaten ağiz geliyor ama koyu olduğu için doyurucu dedi hemşireler eve gidince rahatlayacagimi düşünüyorum bu süt acsndan sagip vermiyolar illa emzrcksn diyolar. Akşamı ettik böyle gece kilosu ölçüleck ona göre sute devam ya da mama takviseyesi gerekirse alacak bizden böyle hanımlar.
Bu arada yazan tebrik edennl güzel dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim
Aynen canim insallah doktor fazla oyalanmaz gittigi yerdeİnşallah canım ya benimkiler gelecekse de yarın akşama kadar gelsin mümkünse. Drunda bir yere git gelleri bizim son zamanları bulducanım sen hazırsan haftanda iyi olabilir aslında eşinin dediği zamanda Doğumun
İnşallah canım Allah razı olsun
Canım ben sürüyorum bir haftadır falan günde bir kere lansinohun kremini almıştım. İlla yara olur mu bilmiyorum ama benimkiler acıyor şu anda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?