Canım bebekler genelde bir göğüsü emer. Benim oglumda öyleydi. İlk emmediği memeyi ver, sonra digerini ver. Zamanla alışır. :)

Canım sağlıkla büyüt evldını bin şükür sağlıkla gelmiş yavrun aklımda olsun canım ilerleyen haftalarda bende alayım inşallah elektrikli olanlr mı iyi oluyor acaba

Oyy canım maşallah sağlıkla geldi oğluşların zamanla emmeleri de güçlenir inşallah bin şükür güle güle sağlıkla büyüt yavrularını

Annesi kızın sana sürpriz yapmış yüzünü göstermiş bak güzelce yeni
Yaşın kutlu olsun sağ salim evladına kavuşursun inşallah

Cok sukur canm sevndm masallah oyle oluyo canm minikler sutu getiremiyorlar tam zamanla herdy duzelck bzde ayni durumdayz eve gelip dus alinca sut gelir daha da. Goguslere sicak su lazmms hep

Sagol canim moralin icin gercktn oyle ya ben dr muayenesine girdigmde cok duygulandm dikis bantimi cikariyordu hamilelkte gel git smdi kuzularim icomde degl dunya boyle hizli akiyor dedim

Canım bebekler genelde bir göğüsü emer. Benim oglumda öyleydi. İlk emmediği memeyi ver, sonra digerini ver. Zamanla alışır. :)
Onu hallettik canım ilk hep sağ göğsümu aldı yara oldu o yüzden sonra solada alıştı şimdi sırayla veriyorum ama ağlaya ağlaya sagdm artk manuelle biraz rahatladm

Cok sukur canm sevndm masallah oyle oluyo canm minikler sutu getiremiyorlar tam zamanla herdy duzelck bzde ayni durumdayz eve gelip dus alinca sut gelir daha da. Goguslere sicak su lazmms hep
Canım ya ben bunu hastanede yaptm havluya sıcak suyla ıslatıp masaj yaptm hemşire geldi napiyosun sen kim dedi böyle yap diye dedi sütünü pişirir dedi dusuda çok sıcak suyla alma dedi

Canım sağlıkla büyüt evldını bin şükür sağlıkla gelmiş yavrun aklımda olsun canım ilerleyen haftalarda bende alayım inşallah elektrikli olanlr mı iyi oluyor acaba
çok saol canım sende sağlıkla al kucağına inşallah kuzunuElektrikli olani al kesinlikle ben bulamadm yaşadıgim yerde eczaneden manuel bulduk onu aldm

Sütüm şindilik yetiyor canım 5 günde 200gr almış şükür 2570 oldu. Mamayı günde 1-2 kez veriyorum doktor kızıyor vermiyorum diye, verki teni açılsın sarılığı gitsin diyor

Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimi ben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi
Kardeşiminde koordinatör aramıştı doğurdunuz mu diye. Beni arayan olursa sorucam neden arıyorsunuz diye. Hoş ben tüp bebek doktoruma haber vermiştim.

Benimde enfazla 20dk emiyordu oda uyandıra uyandıra. Solmemeyi begenmefi onu koltukaltıma alıp emziriyorum pozisyon değişmek işe yarıyor

Sagol canim moralin icin gercktn oyle ya ben dr muayenesine girdigmde cok duygulandm dikis bantimi cikariyordu hamilelkte gel git smdi kuzularim icomde degl dunya boyle hizli akiyor dedim
biranda büyüyorlar. Şu zamanların tadını çıkarın. Karnında bir hareket hissetmek istiyorsun değil mi?
Onu hallettik canım ilk hep sağ göğsümu aldı yara oldu o yüzden sonra solada alıştı şimdi sırayla veriyorum ama ağlaya ağlaya sagdm artk manuelle biraz rahatladm
ten hassas oluyor. İlk etapta yara olabilir ama zamanla düzene giriyor merak etme :)
Benim oglumda sarılık olmuştu dogdugunda. 16 ya yükselmişti. Mama vermedim, sadece anne sütü ile atlattık. İnşallah senin paşada atlatacak. Kilo alımı gayet iyi maşallah

Kızlar günaydinn dogum yapan anneler bebeklerin üstüne ne giydireceginize nasil karar veriyosunuz.havalar cok sicak yatak odamiz 30 33 dereceyi buluyorbazen. Cok sicakta yenidogani nasil giydirecez.bu sicaklarda cami acmadan yaticaz sanirim ama bebek bunalmaz mi nasil olacak

Canım burasıda çok sıcak ben gündüz bi kısw kollu çıtçıtlı zıbın, gece zıbın üstü şort giydirip yatırıyorun. Terlemesi üşümesinden daha kötüymüş 24 dereceyi geçmesin diyok doktorlar.

Bende urfadayım. 40 ı geçiyor sıcaklık. Çıtçıtlı kısa kollu zıbın giydirmeyi düşünüyorum. Aksi taktirde isilik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…