Canım bebekler genelde bir göğüsü emer. Benim oglumda öyleydi. İlk emmediği memeyi ver, sonra digerini ver. Zamanla alışır. :)Kızlar süt pompası almamıştım keşke alsaymismşimdi gönderdim eşimi bitane al ne bulursan diye goguslerim catlayacak gibi bebek hepsini boşaltamiyor şuan o güçte değil en fazla 20 dk emiyor tek göğsü diğerini almıyor hemen uyuyor uyanmiyorda hala dünyaya alışamadı sürekli uyumak istiyor ama ben de ağrıdan catlycm alın bence almayanlar her şekilde lazım oluyoms bı tarafı emzirirken öbürü boşa akıyor hiç lazm olmazsa ona oluyor zaten.
Aminn canım inşallahInsallah sende gorursun bu gunlerini canim
Kızlar süt pompası almamıştım keşke alsaymismşimdi gönderdim eşimi bitane al ne bulursan diye goguslerim catlayacak gibi bebek hepsini boşaltamiyor şuan o güçte değil en fazla 20 dk emiyor tek göğsü diğerini almıyor hemen uyuyor uyanmiyorda hala dünyaya alışamadı sürekli uyumak istiyor ama ben de ağrıdan catlycm alın bence almayanlar her şekilde lazım oluyoms bı tarafı emzirirken öbürü boşa akıyor hiç lazm olmazsa ona oluyor zaten.
Oyy canım maşallah sağlıkla geldi oğluşların zamanla emmeleri de güçlenir inşallah bin şükürKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Annesi kızın sana sürpriz yapmış yüzünü göstermiş bak güzelce yeniteyzeleri biz geldik doktordan 2600gr 49cm olmusuz bugün cok fotojenikti kızım yüzünü gösterdi yine aynı babasına benziyo :) yanakları falan iyice belirginlesmis
doğum icinde sezeryan istedigimi söyledim doktorum sen nasıl istersen dedi erken doğum gibi bi durum olmazsa 18-19 temmuz gibi alırız dedi
bizden haberler böyle
hepinize teşekkür ederim simdiye kadarki en güzel doğumgünüm
Cok sukur canm sevndm masallahKızlar ben doğurdum ama fırsat bulamadım yazmaya. Çok şükür istediğim gibi normal doğum oldu. Bebeklerin şekeri düşüyor arada, benim de sütüm henüz gelmedi. Minicik bebekler 2380-2450 doğdular. Emmeleri pek kuvvetli değil. Çok yoruldum uyumak istiyorum ama sürekli beslemem gerekiyor. Epidural almadım. Suni verildi ama korkulduğu gibi değildi. Çok şükür hızlı ilerledi ve güzel bir doğum oldu.
Sagol canim moralin icinşimdi iyiyim canım :)
Maşallah diyelim, darısı sana
Sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
İyi olmanıza sevindim canım. İnşallah diger kardeş de biran önce toparlanır ve yanınıza, gelir. Beni tanımayacak gibi düşünme. O daha çok küçük. Annesinin kokusunu unutmaz, emin ol :) bugunlerde gececek inşallah, canları iyi olsun, saglıklı olsun ywter
Oy oyy maşallah kuzucuklara. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Seninde iyi olmana sevindim. Beslenmedikleri için şekerleri düşüyor olabilir. Bi zaman sonra sütün gelecek Allahın izni ile. Göğüs ucunu sıcak suyla yıkamak sütün gelmesini saglıyor, aklında olsun :)
Dün gece ne, konuşuyorduk, şimdi ne konuşuyoruzhayat çok garip valla. Karnındayken kollarında bulmak
Rabbim her isteyene aratmasın, nasip etsin inşallah
Onu hallettik canım ilk hep sağ göğsümu aldı yara oldu o yüzden sonra solada alıştı şimdi sırayla veriyorum ama ağlaya ağlaya sagdm artk manuelle biraz rahatladmCanım bebekler genelde bir göğüsü emer. Benim oglumda öyleydi. İlk emmediği memeyi ver, sonra digerini ver. Zamanla alışır. :)
Canım ya ben bunu hastanede yaptm havluya sıcak suyla ıslatıp masaj yaptm hemşire geldi napiyosun sen kim dedi böyle yap diye dedi sütünü pişirir dediCok sukur canm sevndm masallahoyle oluyo canm minikler sutu getiremiyorlar tam zamanla herdy duzelck bzde ayni durumdayz eve gelip dus alinca sut gelir daha da. Goguslere sicak su lazmms hep
çok saol canım sende sağlıkla al kucağına inşallah kuzunuCanım sağlıkla büyüt evldını bin şükür sağlıkla gelmiş yavrun aklımda olsun canım ilerleyen haftalarda bende alayım inşallah elektrikli olanlr mı iyi oluyor acaba
Sütüm şindilik yetiyor canım 5 günde 200gr almış şükür 2570 oldu. Mamayı günde 1-2 kez veriyorum doktor kızıyor vermiyorum diye, verki teni açılsın sarılığı gitsin diyorMaşallah Minnoşa. Büyümeye bile başlamışsarılık malesef açlıkla alakası var. Sütün yetmiyorsa mama ile takviye yapınca geçiyor. Baktın sütün geliyor, mama verme bence. Sonra mamaya alışıp seni emmeyebilir
Kardeşiminde koordinatör aramıştı doğurdunuz mu diye. Beni arayan olursa sorucam neden arıyorsunuz diye. Hoş ben tüp bebek doktoruma haber vermiştim.Bana da daha ilk ultrasonda belli olunca soylediler canim. Ayy evet kalan embriyolar var dimiben imha ettiricem canim saglikla bi dogurayim da.
Esimin aklina hic gelmez aramak benden telasli olur ertesi gun ben ararim merkezi
Benimde enfazla 20dk emiyordu oda uyandıra uyandıra. Solmemeyi begenmefi onu koltukaltıma alıp emziriyorum pozisyon değişmek işe yarıyorKızlar süt pompası almamıştım keşke alsaymismşimdi gönderdim eşimi bitane al ne bulursan diye goguslerim catlayacak gibi bebek hepsini boşaltamiyor şuan o güçte değil en fazla 20 dk emiyor tek göğsü diğerini almıyor hemen uyuyor uyanmiyorda hala dünyaya alışamadı sürekli uyumak istiyor ama ben de ağrıdan catlycm alın bence almayanlar her şekilde lazım oluyoms bı tarafı emzirirken öbürü boşa akıyor hiç lazm olmazsa ona oluyor zaten.
biranda büyüyorlar. Şu zamanların tadını çıkarın.Sagol canim moralin icingercktn oyle ya ben dr muayenesine girdigmde cok duygulandm dikis bantimi cikariyordu hamilelkte gel git smdi kuzularim icomde degl dunya boyle hizli akiyor dedim
ten hassas oluyor. İlk etapta yara olabilir ama zamanla düzene giriyor merak etme :)Onu hallettik canım ilk hep sağ göğsümu aldı yara oldu o yüzden sonra solada alıştı şimdi sırayla veriyorum ama ağlaya ağlaya sagdm artk manuelle biraz rahatladm
Benim oglumda sarılık olmuştu dogdugunda. 16 ya yükselmişti. Mama vermedim, sadece anne sütü ile atlattık. İnşallah senin paşada atlatacak.Sütüm şindilik yetiyor canım 5 günde 200gr almış şükür 2570 oldu. Mamayı günde 1-2 kez veriyorum doktor kızıyor vermiyorum diye, verki teni açılsın sarılığı gitsin diyor
Kardeşiminde koordinatör aramıştı doğurdunuz mu diye. Beni arayan olursa sorucam neden arıyorsunuz diye. Hoş ben tüp bebek doktoruma haber vermiştim.
Benimde enfazla 20dk emiyordu oda uyandıra uyandıra. Solmemeyi begenmefi onu koltukaltıma alıp emziriyorum pozisyon değişmek işe yarıyor
Canım burasıda çok sıcak ben gündüz bi kısw kollu çıtçıtlı zıbın, gece zıbın üstü şort giydirip yatırıyorun. Terlemesi üşümesinden daha kötüymüş 24 dereceyi geçmesin diyok doktorlar.Kızlar günaydinn dogum yapan anneler bebeklerin üstüne ne giydireceginize nasil karar veriyosunuz.havalar cok sicak yatak odamiz 30 33 dereceyi buluyorbazen. Cok sicakta yenidogani nasil giydirecez.bu sicaklarda cami acmadan yaticaz sanirim ama bebek bunalmaz mi nasil olacak
Bende urfadayım. 40 ı geçiyor sıcaklık. Çıtçıtlı kısa kollu zıbın giydirmeyi düşünüyorum. Aksi taktirde isilik olabilirKızlar günaydinn dogum yapan anneler bebeklerin üstüne ne giydireceginize nasil karar veriyosunuz.havalar cok sicak yatak odamiz 30 33 dereceyi buluyorbazen. Cok sicakta yenidogani nasil giydirecez.bu sicaklarda cami acmadan yaticaz sanirim ama bebek bunalmaz mi nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?