Saglıkla dogsunlarda, gerisi mühim değil. Sen de sezeryan olacaksın degil mi?Gunaydin kizlarrrayy gece gunduz bu karnimin kasilmasi yuzunden bebisler siyam ikizi olarak dogacak ondan korkuyorum. 1 hafta daha dayansak keske
Evet canim sezeryannnSaglıkla dogsunlarda, gerisi mühim değil. Sen de sezeryan olacaksın degil mi?
Bende korkuyorum ya yarın sabah gidiyorumEvet canim sezeryannnkorkularim var ama asmam lazimmm kendimi hazirlamaya calisiyorum
Allah yardimcin olsun canim. Insallah sag salim kavusursunuz. Sezaryanin nasil olacak? Bizimki spinalmis ama kesin konusmayayimBende korkuyorum ya yarın sabah gidiyorum
Canım benim epidural olucak son dk doktor hastaneyi değiştirdi epidural olması için diğer taraf spinal yapıyor anne konforu için uygun bulmuyorum fln dedi bi konuş istersen doktorunla ikisini birlikte yapsınlarAllah yardimcin olsun canim. Insallah sag salim kavusursunuz. Sezaryanin nasil olacak? Bizimki spinalmis ama kesin konusmayayim
Konusucam insallah hafta ici canim. Epiduralde takilan sey bel agrisi yapiyomus cogu kiside. Spinal bas agrisi yapiyomus 1 hafta. ikisininde yan etki yaparsa surundurucek seyleri varmis. Boyle seylerin bana denk gelmemesi icin dua ediyorum. Yan etki yasamayip ikisinden de memnun kalan cok var. ayy en iyisi dogurmamakCanım benim epidural olucak son dk doktor hastaneyi değiştirdi epidural olması için diğer taraf spinal yapıyor anne konforu için uygun bulmuyorum fln dedi bi konuş istersen doktorunla ikisini birlikte yapsınlar
Dur bakalım neler yaşıycaz canım bana annem sakın kafanı kaldırma yukarı dedi birkaç saat yoksa baş ağrısı kalıyormuş işte aklında olsunKonusucam insallah hafta ici canim. Epiduralde takilan sey bel agrisi yapiyomus cogu kiside. Spinal bas agrisi yapiyomus 1 hafta. ikisininde yan etki yaparsa surundurucek seyleri varmis. Boyle seylerin bana denk gelmemesi icin dua ediyorum. Yan etki yasamayip ikisinden de memnun kalan cok var. ayy en iyisi dogurmamak
Ayy evet canim saga sola cevirmek kaldirmak falan bas agrisi birakiyomus neskafe oneriyorlar da onuda doktorlar tavsiye etmiyo. Hayirlisi bakalim. Bi de ben oglumda usutmustum ameliyathanede atesim cikmisti yine usursem diye korkuyorumDur bakalım neler yaşıycaz canım bana annem sakın kafanı kaldırma yukarı dedi birkaç saat yoksa baş ağrısı kalıyormuş işte aklında olsun
İnşallaj olmaz canım ay valla herşey geliyor işte insanım aklına bol su diyor narkozu atmak içinAyy evet canim saga sola cevirmek kaldirmak falan bas agrisi birakiyomus neskafe oneriyorlar da onuda doktorlar tavsiye etmiyo. Hayirlisi bakalim. Bi de ben oglumda usutmustum ameliyathanede atesim cikmisti yine usursem diye korkuyorum
Bu sicakta zaten istemesekte bol su icicez gibi hastane odalari asiri sicak oluyor. Genel anestezi narkozunu atmak daha zor ben iyice ayilana kadar gozumu acmamistim artik kac saat yattim bilmiyorum. Insallah bu sefer ki kolay gecer. Ayy bisey de kalmadi geriyeİnşallaj olmaz canım ay valla herşey geliyor işte insanım aklına bol su diyor narkozu atmak için
Canım ideal oda ısısı 22 23 bebekler için çok sıcak oluyorsa evin terletmeyecek şekilde ince giydirip üzerinde muslin bezlerle ortersn uyurken benim evim çok serin mesela klilami gibi bazen ben bile üşüyorum o yüzden ben daha kalinn giydiriyorum hastanede çok sıcaktı mesela zibinla bırakıyordu hemşireler çorabı eldiveni şapkası hiç çıkarmıyordm ama doktorlar gelince soyuyordu hep evde emzirirken ten tene değince daha kolay emiyor bu arada kat kat giydirme terledikce su kaybı oluyor 33 derece çok yüksek yani .Kızlar günaydinn dogum yapan anneler bebeklerin üstüne ne giydireceginize nasil karar veriyosunuz.havalar cok sicak yatak odamiz 30 33 dereceyi buluyorbazen. Cok sicakta yenidogani nasil giydirecez.bu sicaklarda cami acmadan yaticaz sanirim ama bebek bunalmaz mi nasil olacak
Çok az kaldı ben gece 5 de çıkıcam evden hrlde uyuyamam normaldede ayak ağrısından uyuyamıyorum ztn inşallah bebeğim iyidir aklıma herşey geliyor korku endişe sevinç karıştıBu sicakta zaten istemesekte bol su icicez gibi hastane odalari asiri sicak oluyor. Genel anestezi narkozunu atmak daha zor ben iyice ayilana kadar gozumu acmamistim artik kac saat yattim bilmiyorum. Insallah bu sefer ki kolay gecer. Ayy bisey de kalmadi geriye
Canım her bünye çok farklı emin ol epidural bende omuz boyun ağrısı yaptı çok kötü oldum acile gittim cuma günü hatta bişey yapamadilar epidural olduğu için ağrı kesici aldm az rahatladm baş ağrısı yapmadı mesela bel ağrısı yasamadm hiç inşallah herşey güzel geçecek diye dua at pozitif düşün ben öyle yaptım hep doğuma girerken.Konusucam insallah hafta ici canim. Epiduralde takilan sey bel agrisi yapiyomus cogu kiside. Spinal bas agrisi yapiyomus 1 hafta. ikisininde yan etki yaparsa surundurucek seyleri varmis. Boyle seylerin bana denk gelmemesi icin dua ediyorum. Yan etki yasamayip ikisinden de memnun kalan cok var. ayy en iyisi dogurmamak
Iyidir canim aklina kotu seyler getirme. Ama uyumaya mutlaka calis bugun dogumdan sonra cok yorgun hissediceksinÇok az kaldı ben gece 5 de çıkıcam evden hrlde uyuyamam normaldede ayak ağrısından uyuyamıyorum ztn inşallah bebeğim iyidir aklıma herşey geliyor korku endişe sevinç karıştı
Evet canim her bunye farkli kimi hic yan etki yasamiyomus. Sana da gecmis olsun canim. Pozitif olmaya calisiyorummmCanım her bünye çok farklı emin ol epidural bende omuz boyun ağrısı yaptı çok kötü oldum acile gittim cuma günü hatta bişey yapamadilar epidural olduğu için ağrı kesici aldm az rahatladm baş ağrısı yapmadı mesela bel ağrısı yasamadm hiç inşallah herşey güzel geçecek diye dua at pozitif düşün ben öyle yaptım hep doğuma girerken.
Allah yardımcın olsun canım, saglıkla kucağına al. Bende spinal olmuştum. Okadar kokurlacak gibi degil. Zaten bişey hissetmiyorsun. Acısı sonradan çıkıyorBende korkuyorum ya yarın sabah gidiyorum
Cok hizli ilerliyor hersey canim bebisler hemen cikacak yanina getirecekler onlari dusunNe guzel canim yanina esinde girmis destek olmus ben tek kalicam o hengamededikkatimi dagiticak biseyde olmayacak ama bakalim hayirlisi en son neye karar verilecek.
Aminn canim benm insAllah şifa versin iki kuzuna da canım üzülme bunu da atlatacaksınızminik ama cok şukur saglıklı anne kokusu unutulur mu
Gecmiş olsun canım bebeklerin de senin de saglıklı olmana cok sevindimtekrar tebrikler
Ah ins canim cok sagol ona biraz torpil gecicz ilk geldgnde artikİnşallah bir an evvel toparlanır da kavuşursun meleğine. Hiç üzülme o yanına geldiği an bugünler yalan oluverir, hemencecik alışır sana kucağından inmek istemez
Destegin icin sagol canim cok sukur hayatta saglkli tesellimiz bu zatenCanım insan üzülüyor haliyle yanında olsun istiyorsun ama hayatta bak sana kavuşmak için gelecek hala kendini anne karnında hissediyor şuan zaten ama bı sure sonra oda yanında olup kokunu alacak merak etme lütfen o zaman hep beraber kuzularnla sende daha iyi olursn hem cookk güzel pozlar verirsinz
Sagol kuzum ins babasi bile agliyo ilk defa esimi bole gordm benim icimden cikti diyorum ama babasida baglanms kizinaMorasigi canım bende mesajını yeni gördüm bebeklerden fırsat bulup yazamadım. İnşallah yanına gelecek kuzum minik kızında. Hiç üzülme çok güçlü o ve seninle arasında güçlü bir bağ var asla bana alışır mı diye düşünme o zaten senin parçan kuzum.
Cok sagol canim benim annelik neyms insan dogurnca tam anliyorms gercktn aglamasina kiyamiyor insan orda tek basina kuzum sukur saglkli ve kavusucz sagolasn beni anin dualardaAllah ım diğer bebeğini de sağlığına kavuşturup kucağına almayı nasip etsin canım, güzel şeyler düşün güçlü kalmaya çalış o seni hep hisseder,birkaç güne ikiside kucağında şapur şupur emince bu günlerin hızlıca telafisini yaparsınız inşallah, dualarımız da sende varsın, güçlü kal
Ins canim. Yok be canim kuvozde kapali el degdirlmesi foto ceklmesi yasak. Hemsirelerde pencereden elini sokup ilgileniyorlarms bide enfksiyon olmasn die disardn gelene elletmiyorlar. bugunlerde gececek ins allahn iznyle@Saye- canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sütünde gelir hic endiselenme bol bol su ic sütü en cok artıran sey o cünkü. Miniklerini bizim icinde öp kokla
Morasigi canım az kaldi diger kuzunda gelecek yanına. Kokunuda unutmaz merak etme hemen yapısır yine sana.hastaneye gittiginde kucagına vermiyolar mı.
Bugun benimde kontrol günüm bakalım neler yapıyor minik kızım
Bugun dogumgünüm ama hic bisey istemedim esimden. Aklım hep kızımda onun dogacagı zamanda
Aa bende olmadi hatta eridim bittim ben bacaklarm bile zagif geliyor gozumeKızlar doğum sonrası ödem ve şişlik gebeliktekine şükür ettirir cinsten şuan yürürken ve tuvalette zorluyor resmen ayaklarm 3 numara Büyümüştür sanırım erkek terliği anca oluyor
Ay malesef kuzum ya bende cok uzulmstm hastsne aliyor topuk kani bir haftayada saglk ocagi tekrar aliyorSalı günü çağırdılar canim onun için genel muayne ve işitme testi için 5. Gün oluyor sağlık ocagina haber veremedim daha onlarda topuk kanı için çağırır hastanedede aldılar zaten sağlık ocağında vermek zorunlumu acaba
benimde sivri gidiyordu dogumla gitti cogu merk etmeDoktor onlardan çok sen almışsın dedi, üzdübende birşey diyemedim. En azından bir hafta Bi ekmeği keseyim kilom az sabitlensin bakalım bu arada benim göbekte aynı senin gibi sivri gidiyor
Masallaj canim bende oleydm dogmdn sora bisi kalmadi elimde degldi cok alamadm ben bunyeden dolsyi sanirm 10 kiloyla gittm doguma bikac kilo fazla kalsa iyi olurdu ama ksmetbanada doktorum zorla nazar değdirecek bugün yine çatlamadın çok iyi diyip durdu ama ben zaten şimdiye kadar 8 kilo aldım o da anca göbeğimdir :)
Kesnlkle ole canim bosaltman lazim pompa sart ben cektm siz cekmeyn:) kirala onlar daha kaliteli satin alma gogsunu mahfedersn uclari kanadi koptu brnim yrni pompayla duzeldi kremlerleKızlar süt pompası almamıştım keşke alsaymismşimdi gönderdim eşimi bitane al ne bulursan diye goguslerim catlayacak gibi bebek hepsini boşaltamiyor şuan o güçte değil en fazla 20 dk emiyor tek göğsü diğerini almıyor hemen uyuyor uyanmiyorda hala dünyaya alışamadı sürekli uyumak istiyor ama ben de ağrıdan catlycm alın bence almayanlar her şekilde lazım oluyoms bı tarafı emzirirken öbürü boşa akıyor hiç lazm olmazsa ona oluyor zaten.
Ilik su canim cok sicak degl ilik dus iyi gelir birde sicak su torbasina cok sick olmayack elinin dayanacagi trzda suyla bi bezle sarip kompleks yapman lazim hemsireyie bakma genel cerrah proferesore gorundm benCanım ya ben bunu hastanede yaptm havluya sıcak suyla ıslatıp masaj yaptm hemşire geldi napiyosun sen kim dedi böyle yap diye dedi sütünü pişirir dedidusuda çok sıcak suyla alma dedi
Amin inşallah tşk ederimymrsis hayırlısıyla doğumunu atlatırsın inşallah. Rabbim sağlık versin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?