- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Dünyanın en zevkli işi bebek bakımıOneriler icin tesekkurler kizlar.cok tecrubesiz hissediyorum kendimi insallah guzelce bakabilirim bebegime.bu yaşa kadar merak edipte hic bilmemisim bebek bakimini.simdi video falan serediyorum bebek nasil tutulur nasil banyo yaptirilir.ama cok da korkuom valla
Canım Allah kolaylık versin... kimi bebeklerde bu durum olabiliyor benim ilk gebeligim sonrası kızım da çok kusardı... yatış pozisyonuna dikkat et... bazen de sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde bu kusmalar oluyormuş doktorumuz öyle demişti. Ama geçici bir durum. Biran evvel atlatır inşallahBen kafayı yemek üzereyim bebekle,sürekli kusarmı yaa. Arkamı dönemiyorum. Memede bile agız dolusu kustu. Acaba çokmu besleniyor diye bugün biberonla verdim 10-15dk emiyor içtiği 15-20ml. Onun haftasında olanlar 15-45ml içmeliymiş.
Aman canim yatagini egimli yap gece kusar falan Allah korusun. Midesi mi kucuk ki neden surekli kusuyoBen kafayı yemek üzereyim bebekle,sürekli kusarmı yaa. Arkamı dönemiyorum. Memede bile agız dolusu kustu. Acaba çokmu besleniyor diye bugün biberonla verdim 10-15dk emiyor içtiği 15-20ml. Onun haftasında olanlar 15-45ml içmeliymiş.
Olabilir canım ilk başlarda sütüm sapsarıydı. Şimdi biraz daha sıvı ama yinede beklettiğin sütlerin üstü sarı kaymak gibi. İnş geçer çok yorucu. Tuvalete gidemiyorsun kustumu kusacakmı diye. Altını değiştirirken bile zorlanıyorum.Canım Allah kolaylık versin... kimi bebeklerde bu durum olabiliyor benim ilk gebeligim sonrası kızım da çok kusardı... yatış pozisyonuna dikkat et... bazen de sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde bu kusmalar oluyormuş doktorumuz öyle demişti. Ama geçici bir durum. Biran evvel atlatır inşallah
Yatak mı? Oda ne? Ona burdan seyahat yatağı aldık 5 kere uyumamıştır. Düz kesinlikle yatamıyor, başını kaldırıyoruz yine yatamıyorum. Emzir gaz çıkar göğüste uyut. Günün 22 saati göğsümüzde.Aman canim yatagini egimli yap gece kusar falan Allah korusun. Midesi mi kucuk ki neden surekli kusuyo
Gogsunde uyumasina ragmen kusabiliyo mu canim?Yatak mı? Oda ne? Ona burdan seyahat yatağı aldık 5 kere uyumamıştır. Düz kesinlikle yatamıyor, başını kaldırıyoruz yine yatamıyorum. Emzir gaz çıkar göğüste uyut. Günün 22 saati göğsümüzde.
Nette bi goz gezdirdim de canim erken dogan bebeklerde mide yemek borusu arasindaki kapakcik tam gelismediginden reflu olusurmus o yuzden sık sık kusma yasanirmis. Bu konu hakkinda doktorun ne diyor?Yatak mı? Oda ne? Ona burdan seyahat yatağı aldık 5 kere uyumamıştır. Düz kesinlikle yatamıyor, başını kaldırıyoruz yine yatamıyorum. Emzir gaz çıkar göğüste uyut. Günün 22 saati göğsümüzde.
Ben böbrek taşı ameliyatı oldum belden bi iğne yaptılar spinal mi epidural mi bilemedimKonusucam insallah hafta ici canim. Epiduralde takilan sey bel agrisi yapiyomus cogu kiside. Spinal bas agrisi yapiyomus 1 hafta. ikisininde yan etki yaparsa surundurucek seyleri varmis. Boyle seylerin bana denk gelmemesi icin dua ediyorum. Yan etki yasamayip ikisinden de memnun kalan cok var. ayy en iyisi dogurmamak
Yaa insallah iyi olacak bakalim canim.Dünyanın en zevkli işi bebek bakımımis cennet kokulular şimdiden özledim
Canım ben nasıl tutucam diyodum arkadaşlarımın bebeğini tutmaya falan korkardm hep ama kendi bebeğin olunca herşeyi hemen öğreniyorsun zamanlarda geliştiriyorsn benim etrafmda çok yigenim büyüdü az çok biliyorum ondan zorlanmadm.Oneriler icin tesekkurler kizlar.cok tecrubesiz hissediyorum kendimi insallah guzelce bakabilirim bebegime.bu yaşa kadar merak edipte hic bilmemisim bebek bakimini.simdi video falan serediyorum bebek nasil tutulur nasil banyo yaptirilir.ama cok da korkuom valla
Canım gayet normal emiyor emme oranı kilosunun 56/1 kadar olmalı her bebek kilosu oranında emiyor başka biseyden dolayı atıyor olabilr dışarı bence, bı iki damla fazlasını çıkarıyor gazını alırken benim bebekte ama fazla ise reflü falan olabilir Miki?Ben kafayı yemek üzereyim bebekle,sürekli kusarmı yaa. Arkamı dönemiyorum. Memede bile agız dolusu kustu. Acaba çokmu besleniyor diye bugün biberonla verdim 10-15dk emiyor içtiği 15-20ml. Onun haftasında olanlar 15-45ml içmeliymiş.
Aynısı benım başıma oglumda gelmişti. Agız dolusu kusar, burnundan bile çıkardı. Sonradan reflü ye döndü. Sık beslenmeden kaynaklanıyor. Emzirme aralığını biraz uzalt. Birde, cocuk uzmanına götür. Benim oglan 4 yaşında, 4 senedir sorun ara ara devam ediyor, kusuyor. Küçükken önlemini al, sonradan psikolojik olarak da istedigini yaptırmak için tepki olarak kusuyorBen kafayı yemek üzereyim bebekle,sürekli kusarmı yaa. Arkamı dönemiyorum. Memede bile agız dolusu kustu. Acaba çokmu besleniyor diye bugün biberonla verdim 10-15dk emiyor içtiği 15-20ml. Onun haftasında olanlar 15-45ml içmeliymiş.
Once de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaaOneriler icin tesekkurler kizlar.cok tecrubesiz hissediyorum kendimi insallah guzelce bakabilirim bebegime.bu yaşa kadar merak edipte hic bilmemisim bebek bakimini.simdi video falan serediyorum bebek nasil tutulur nasil banyo yaptirilir.ama cok da korkuom valla
Ooo maşallah maşallah, büyüdünüz artıkOnce de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa
Amin darısı sizlerin başınaOoo maşallah maşallah, büyüdünüz artıksaglıkla sıhhatle büyüsün kuzucuk
İnşaallah canım,Amin darısı sizlerin başına
Hekim annenin kitabını okudum orda ortalama 30 ml diyordu canım çocuk doktoruBen kafayı yemek üzereyim bebekle,sürekli kusarmı yaa. Arkamı dönemiyorum. Memede bile agız dolusu kustu. Acaba çokmu besleniyor diye bugün biberonla verdim 10-15dk emiyor içtiği 15-20ml. Onun haftasında olanlar 15-45ml içmeliymiş.
Ne guzel darisi bana da olsunBen böbrek taşı ameliyatı oldum belden bi iğne yaptılar spinal mi epidural mi bilemedimameliyattan bi çıktım felçli gibiyim, sanki bacaklarım olmuş taş, sonda takmışlar doktor sonda takılmış mı sana diyor yooo dedim çarşafı bi kaldırdık sonda var ama o yapılmasa ameliyat sonrası çok ağrım olurmuş gerçekten 1 saat filan hiç ağrı sızı hissetmeden yattım iyi oldu. Bana hiç bir yan etki de yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?