Dünyanın en zevkli işi bebek bakımı mis cennet kokulularşimdiden özledim

Canım Allah kolaylık versin... kimi bebeklerde bu durum olabiliyor benim ilk gebeligim sonrası kızım da çok kusardı... yatış pozisyonuna dikkat et... bazen de sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde bu kusmalar oluyormuş doktorumuz öyle demişti. Ama geçici bir durum. Biran evvel atlatır inşallah

Aman canim yatagini egimli yap gece kusar falan Allah korusun. Midesi mi kucuk ki neden surekli kusuyo

Olabilir canım ilk başlarda sütüm sapsarıydı. Şimdi biraz daha sıvı ama yinede beklettiğin sütlerin üstü sarı kaymak gibi. İnş geçer çok yorucu. Tuvalete gidemiyorsun kustumu kusacakmı diye. Altını değiştirirken bile zorlanıyorum.

Aman canim yatagini egimli yap gece kusar falan Allah korusun. Midesi mi kucuk ki neden surekli kusuyo
Yatak mı? Oda ne? Ona burdan seyahat yatağı aldık 5 kere uyumamıştır. Düz kesinlikle yatamıyor, başını kaldırıyoruz yine yatamıyorum. Emzir gaz çıkar göğüste uyut. Günün 22 saati göğsümüzde.

Gogsunde uyumasina ragmen kusabiliyo mu canim?

Nette bi goz gezdirdim de canim erken dogan bebeklerde mide yemek borusu arasindaki kapakcik tam gelismediginden reflu olusurmus o yuzden sık sık kusma yasanirmis. Bu konu hakkinda doktorun ne diyor?

Ben böbrek taşı ameliyatı oldum belden bi iğne yaptılar spinal mi epidural mi bilemedim ameliyattan bi çıktım felçli gibiyim, sanki bacaklarım olmuş taş, sonda takmışlar doktor sonda takılmış mı sana diyor yooo dedim çarşafı bi kaldırdık sonda var ama o yapılmasa ameliyat sonrası çok ağrım olurmuş gerçekten 1 saat filan hiç ağrı sızı hissetmeden yattım iyi oldu. Bana hiç bir yan etki de yapmadı.

Canım ben nasıl tutucam diyodum arkadaşlarımın bebeğini tutmaya falan korkardm hep ama kendi bebeğin olunca herşeyi hemen öğreniyorsun zamanlarda geliştiriyorsn benim etrafmda çok yigenim büyüdü az çok biliyorum ondan zorlanmadm.

Canım gayet normal emiyor emme oranı kilosunun 56/1 kadar olmalı her bebek kilosu oranında emiyor başka biseyden dolayı atıyor olabilr dışarı bence, bı iki damla fazlasını çıkarıyor gazını alırken benim bebekte ama fazla ise reflü falan olabilir Miki?

Aynısı benım başıma oglumda gelmişti. Agız dolusu kusar, burnundan bile çıkardı. Sonradan reflü ye döndü. Sık beslenmeden kaynaklanıyor. Emzirme aralığını biraz uzalt. Birde, cocuk uzmanına götür. Benim oglan 4 yaşında, 4 senedir sorun ara ara devam ediyor, kusuyor. Küçükken önlemini al, sonradan psikolojik olarak da istedigini yaptırmak için tepki olarak kusuyor
Çok çektim, sürekli emdigini kusar, üstümü başımı batırırdı. İplerden çamaşır eksik olmazdı. Aman sen dikkat et, çok zor oluyor bakımı. Reflü gibi duruyor

Once de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa

Ooo maşallah maşallah, büyüdünüz artık saglıkla sıhhatle büyüsün kuzucuk

Hekim annenin kitabını okudum orda ortalama 30 ml diyordu canım çocuk doktoru

Ne guzel darisi bana da olsun hissetmiyim yan etki yasamiyim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…