Ooy masallah masallahhhh... darisi bizlere de olsun dogurup kirkimizi cikaralim cabucak 2 yaslarini gecsinler

Ohhh mis.bizde o günleri görelim insallah canimm

Maşallah ne güzel zaman nasıl hızlı geçiyor inşallah banada öyle geçer de biter lohusalık güzel güzel.

maşallah darisi başımıza

Canım genelde mama aldığında oluyor doktor mama vermiyorum teninin sarılığı geçmiyor diye bana kötü anne babaya iyi baba diyor. Bende çok nadir 20ml vereyim dedim, burnumdan geldi. Mamayı hiç tölere edemiyor yine anne sütünde mama kadar kusma yok. 35 haftalık prematüre daha tam gelişmemiştir belki zamana ihtiyacı vardır. İstla döndüğümde iyi bi neonatolog bulmam lazım.

Hekim annenin kitabını okudum orda ortalama 30 ml diyordu canım çocuk doktoru
Canım doktor cizelge verdi 15-45 demiş. Sen 15le başla alabildiğini ver diyor

Bildigim kadariyla dun oglen evinlerine gecmisler canim insallah musait olunca gelir. Bana bol bol premature kiyafet ve 0 numara bez al dedi bende ciktim bugun birer tane civilden aldim desen yoktu. baska zamanda ebebege ugrucam
Evet benim prematüre bezlerde 4. Paketim bitiyor. Bende yenidoğan ile 0/3 almıştım. 0-3 olanları hiç giydiremedm yenidoğan olanlarla sonrada prematüre aldım onları giydiriyorum

Kizlar benimde dunden beri kasilmalarim sıklastı kasilmadan daha cok kasiklarima vuruyor agrisi. Gece uykumun arasinda bile hissettim kasildigini acisini uyandim. O agri girdikce de akintim oluyor. Az oncede uzun sure kasildi ve agri girdi wcye gittim ki daha yeni gitmistim cok afedersiniz beyazimsi krem gibi bisey dusmus peceteye de geldi. Su son haftamizi da hayirlisiyla bi devirseydik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…