- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ooy masallah masallahhhh... darisi bizlere de olsun dogurup kirkimizi cikaralim cabucak 2 yaslarini gecsinlerOnce de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa
Ohhh mis.bizde o günleri görelim insallah canimmOnce de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa
Ooy masallah masallahhhh... darisi bizlere de olsun dogurup kirkimizi cikaralim cabucak 2 yaslarini gecsinler
Ohhh mis.bizde o günleri görelim insallah canimm
MaşallahOnce de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa
Etiket yaparken nick in başına @ koyunca oluyor.Neden alıntılar ile mesaj ayri gitti. Kullanamıyorum ben bu alinti ve etiket yapmayı
maşallah darisi başımızaOnce de söylemiştim sana hele bir dogsun herseyini en iyi sen biliyor gibi hissedersin. Yıllardır anneymişsin gibi olur. Başkası kucaklayinca beceremicek diye hemen alasin gelir. Yasayinca paylaşirsin. Bu arada bizim bugün kirkimiz çıktı lohusalik ta bitti gitti yaa
Canım genelde mama aldığında oluyor doktor mama vermiyorum teninin sarılığı geçmiyor diye bana kötü anne babaya iyi baba diyor. Bende çok nadir 20ml vereyim dedim, burnumdan geldi. Mamayı hiç tölere edemiyor yine anne sütünde mama kadar kusma yok. 35 haftalık prematüre daha tam gelişmemiştir belki zamana ihtiyacı vardır. İstla döndüğümde iyi bi neonatolog bulmam lazım.Aynısı benım başıma oglumda gelmişti. Agız dolusu kusar, burnundan bile çıkardı. Sonradan reflü ye döndü. Sık beslenmeden kaynaklanıyor. Emzirme aralığını biraz uzalt. Birde, cocuk uzmanına götür. Benim oglan 4 yaşında, 4 senedir sorun ara ara devam ediyor, kusuyor. Küçükken önlemini al, sonradan psikolojik olarak da istedigini yaptırmak için tepki olarak kusuyor
Çok çektim, sürekli emdigini kusar, üstümü başımı batırırdı. İplerden çamaşır eksik olmazdı. Aman sen dikkat et, çok zor oluyor bakımı. Reflü gibi duruyor
Canım doktor cizelge verdi 15-45 demiş. Sen 15le başla alabildiğini ver diyorHekim annenin kitabını okudum orda ortalama 30 ml diyordu canım çocuk doktoru
Bildigim kadariyla dun oglen evinlerine gecmisler canim insallah musait olunca gelir. Bana bol bol premature kiyafet ve 0 numara bez al dediSaye- ne yaptı acaba ikizlerle.
Evet benim prematüre bezlerde 4. Paketim bitiyor. Bende yenidoğan ile 0/3 almıştım. 0-3 olanları hiç giydiremedm yenidoğan olanlarla sonrada prematüre aldım onları giydiriyorumBildigim kadariyla dun oglen evinlerine gecmisler canim insallah musait olunca gelir. Bana bol bol premature kiyafet ve 0 numara bez al dedibende ciktim bugun birer tane civilden aldim desen yoktu. baska zamanda ebebege ugrucam
Ayy ben daha cok alayim kiyafetEvet benim prematüre bezlerde 4. Paketim bitiyor. Bende yenidoğan ile 0/3 almıştım. 0-3 olanları hiç giydiremedm yenidoğan olanlarla sonrada prematüre aldım onları giydiriyorum
Ben 38+3 de olacağım kısmetse. Oglumda 39+0da olmuştumSezeryan olan arkadaşlar kaçıncı haftada oldunuz
Ilk sezaryenimi 39+1 de acil oldum.ikinciyi planlı 38+3 de oldum.Sezeryan olan arkadaşlar kaçıncı haftada oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?