- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Doktora mesaj attim canim bakim gel dicek mi. Kasiklarimda adet agrisi gibi bazen hafif bazen siddetli agrilar var.günaydın kızlar güzel bi hafta olsun hepimiz için
ymrsis canım doğumun kolay geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Orkide_sever canım bence tekrar doktora git sen bugün bebişler geliyo olmasın
Nişan pembemsi mukus şeklinde bir sıvı canım. Hakkında hayırlısı olsun, saglıkla dogurursun inşallahDoktor cevap vermis su siralar akintin artmis olabilir. Kasilmalarinizi takip edelim ona gore hareket ederiz. Kanama olursa veya agrilariniz artarsa gelebilirsiniz demis.
Yalniz kizlar akinti surekli olan bisey degil mi? Cok afedersiniz bu 1 kere geldi yarim parmak kadarda vardi ne oncesinde akinti nede sonrasinda gelen olmamis. aklima nisan geldi cokta bakmadim ama pembe kanli vs. Olur diyolar emin olamadim
selam benim aklıma da nişan geldi sancıların ne durumda. görünsen mi acaba? sonuçta yazarak anlatılamayabilir.. sağlıkla gelsinler inşallahhDoktor cevap vermis su siralar akintin artmis olabilir. Kasilmalarinizi takip edelim ona gore hareket ederiz. Kanama olursa veya agrilariniz artarsa gelebilirsiniz demis.
Yalniz kizlar akinti surekli olan bisey degil mi? Cok afedersiniz bu 1 kere geldi yarim parmak kadarda vardi ne oncesinde akinti nede sonrasinda gelen olmamis. aklima nisan geldi cokta bakmadim ama pembe kanli vs. Olur diyolar emin olamadim
Mukus neNişan pembemsi mukus şeklinde bir sıvı canım. Hakkında hayırlısı olsun, saglıkla dogurursun inşallah
Amin canim. Cocuga kahvalti hazirlicam diye ayaktayim takip edemiyorum ama gelip gidiyo hissediyorum kasiklarima sancilar vuruyor. 29.haftada ki gibi yine tas varmis gibi alt kisminda bi agirlikta varselam benim aklıma da nişan geldi sancıların ne durumda. görünsen mi acaba? sonuçta yazarak anlatılamayabilir.. sağlıkla gelsinler inşallahh
Canım ihmal etme Saye de tüm gece ağrı çekip sabahı doğuma gitmişti, evin keşke yakın olsa hastaneye sıkça gidebilsen böyle bir durumda. Progestan kullanıyormusun onun akıntısı olabilir mi kiAmin canim. Cocuga kahvalti hazirlicam diye ayaktayim takip edemiyorum ama gelip gidiyo hissediyorum kasiklarima sancilar vuruyor. 29.haftada ki gibi yine tas varmis gibi alt kisminda bi agirlikta var
Yok canim progestani en az 5 gundur kullanamiyorum ihmal ettim zaten olsa anlardim bu oyle bisey degilCanım ihmal etme Saye de tüm gece ağrı çekip sabahı doğuma gitmişti, evin keşke yakın olsa hastaneye sıkça gidebilsen böyle bir durumda. Progestan kullanıyormusun onun akıntısı olabilir mi ki
o zaman takip et canım.Amin canim. Cocuga kahvalti hazirlicam diye ayaktayim takip edemiyorum ama gelip gidiyo hissediyorum kasiklarima sancilar vuruyor. 29.haftada ki gibi yine tas varmis gibi alt kisminda bi agirlikta var
Anladım canım, baktın farklı bir his var al çantanı eşini ara hastaneye git olmadı bizimde haberdar etYok canim progestani en az 5 gundur kullanamiyorum ihmal ettim zaten olsa anlardim bu oyle bisey degilgece zaten 2 gibi yattim saat kacti bakmadim bi ara kasik agrisini hissettim elimi karnima koydum kasilmisti sonra yine dalmisim 1 kere yasadim. Sabahina tekrar tekrar kasildi sonrada bu geldi suan da hala karnim tas kasik agrisi da var simdi oturdum takip edicem bakalim neymis derdi
Amin canim. Benim pasada done done uyuyo sansima daha uyanmadi. Evde isler var yapilacak dun dokunmadim hic biseye doktor hastanede degil diye. Kalkip biseyler yapayim bari duramaz hale gelirsem zaten giderim doktoraAnladım canım, baktın farklı bir his var al çantanı eşini ara hastaneye git olmadı bizimde haberdar ethayırlısı bakalım
Canım çok şükür iyiyiz kaç saatte bir uyandırmak gerekiyor sürekli uyumak istiyor bide sen kaç dk emziriyorsun her memeyi ?ymrsis canım şimdi dogurmussndr erken girecektin inşallah herşey yolundadır prensesine sağlıkla kavuşmussndr
Canım iyiyiz çok şükürgünaydın kızlar güzel bi hafta olsun hepimiz için
ymrsis canım doğumun kolay geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Orkide_sever canım bence tekrar doktora git sen bugün bebişler geliyo olmasın
Canım çok şükür iyiyiz güzel geçt şindi şimdi biraz ağrn olmaya bşladı
İyiyi çok şükür tşk ederimGünaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah
ymrsis bugün doguma gidiyordu. Doğumu kolay geçer, evladını saglıkla kucağına alır inşallah
Ayyy çok şükür. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Canım iyiyiz çok şükür
Canım bana doktor en az 15dk emzirmelisin dedi. Benimkide sürekli uyuyordu kulak kepçesini işaret parmağımda oksuyordum, öene altını oksuyordum ayakkarına dokunuyordum.Canım çok şükür iyiyiz kaç saatte bir uyandırmak gerekiyor sürekli uyumak istiyor bide sen kaç dk emziriyorsun her memeyi ?
Masallah masallah canim artik sende kavustun kuzunaaa. Darisi bizede insallah canimCanım çok şükür iyiyiz güzel geçt şindi şimdi biraz ağrn olmaya bşladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?