benimde okuyunca aklıma nişan geldi ama tabi bizim ilk bebe olunca nasıl olduğunu bilmiyorum :)
canım sen yine de cok yorma kendini dikkat et biraz

Canım çok şükür iyiyiz kaç saatte bir uyandırmak gerekiyor sürekli uyumak istiyor bide sen kaç dk emziriyorsun her memeyi ?
Canım benimkide sürekli uyuyor hatta zor uyandırıyorum hastanede 2 saatte bir uyandırıp veriyordum ama emmeye başlaması çok uzun ve ağlamali oluyordu sonra Bebek doktoru geldi 2,5 saatte bir ver sen dedi kendi isterse daha kolay alır göğsünü dedi çünkü ben çok stres yapıyodm almadkca oda daha çok hirslabip almıyordu şimdi onun uyanmasını bekliyorum ve uyanır uyanmaz hemen alıyor kuzum iki göğsümu aynı anda almıyor asla birini alıyor sonra uyuyor hemen birdahaki uyanmada digr göğsü veriyorum hep böyle şuan süresinde her seferinde farklı değişiyor yarım saat emdigide oluyor 10 dk emim uyuduguda saati saatini tutmuyor şuan doktor ilk 15 gün böyle olması normal dedi.

Ayy ben daha cok alayim kiyafet cit citli bulamadim insallah e-bebekte vardir bezide bulamadim daha
Hülyacım lcw ya bak 0 ay zıbın ve alt pantolon var onlardan aldım bir nebze daha iyi canım. Bezi netten sipariş ettim ben ebebkte falan yok sleepy. Ama idare etmesi açısından prima var prematüre ebbekte ondan alabilirsin
Canım benim Doğuma yakın son hafta o akıntım çok vardı. Açık sarı krem gibi. Kasılmanda varsa bir görün olmazsa

Sagol canim esimi metro markete yollucam orda gormustuk 0 numara bez baksin bi bulabilirse.
Bu akintinin devami da yok canim wcde dusen seyle kaldi bebekler cok asagida ve cok kipirdiyolar bugun

Maşallah bir çok anne bebeğine kavuşmuş rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah evlatlarınız hayırlı uzun ömür nasip etsin
Doğumu yaklaşan anneler rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzucukları

Sagol canimm. Aksama kadar bisey olmazsa bize kapak aldirayim da yapayim bi kac kavanoz hastaneye de gotururum
kolay gelsin canım :)
Selam kızlar emzir mama ver döngüsünden fırsat buldum ancak yazıyorum Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün bebişleri geriye dönüp alıntı yapmak mümkün değil şu sıralar
Maşallah canım, Allah kolaylık versin :)
Sagol canım benim, darısı sana olsun :)

İkiz gebeler hiç vajinanızda sancı hissettiniz mi ara ara vajinama bıçak saplanır gibi sancı giriyor belimin tam ortasında bir ağrı bide eğilip kalkarken yada afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken karnımın içi acıyo sanki et kırığı olmuş gibi doktoruma haber vermeli miyim yoksa gebelikte karşılaşılan bir durum mu

Aman ihmal etme acile de olsa git gorun canim. 29.haftada vajinada batma hissi yasadim tabi kasilmalarimda vardi benim. Rahimagzinin kisaldigini ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…