- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Canım ilçe hastanesi hayatta bakmazlar ki burada kadın doğum da yok doğru düzgün ne yapsam bilemedim şimdiAman ihmal etme acile de olsa git gorun canim. 29.haftada vajinada batma hissi yasadim tabi kasilmalarimda vardi benim. Rahimagzinin kisaldigini ogrenmistim
Ben 3 gun cekmistim canim basta anlayamadim seninde uzun surerse bi sekilde duzgun bi doktora muayene ol. Maalesef zaman cokta hizli gecmiyoCanım ilçe hastanesi hayatta bakmazlar ki burada kadın doğum da yok doğru düzgün ne yapsam bilemedim şimdi
İyiyim ama ara sıra da olsa sancı giriyo bu ikiz gebelik çok zor sürekli diken üstündeyim gerçekten uyutsalar beni keşke doğum zamano uyandırsalar
Merhaba tarif ettiğiniz sancı bende de çok oluyor. İnternetten araştırdığımda normal olduğu rahmin büyümesi ile ilgili oldugu yazıyor o nedenle üstüne düşmedim çok rahim Ağzı ölçümlerim de normal çıkıyor hamdolsun tabi yine de sorun isterseniz dr unuzaİkiz gebeler hiç vajinanızda sancı hissettiniz mi ara ara vajinama bıçak saplanır gibi sancı giriyor belimin tam ortasında bir ağrı bide eğilip kalkarken yada afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken karnımın içi acıyo sanki et kırığı olmuş gibi doktoruma haber vermeli miyim yoksa gebelikte karşılaşılan bir durum mu
Aman az daha dursunlar madem, yorma kendini sende uzan dur bolca2 saat kadar uyumusum canim cocuklar cok asagida bildigin bacaklarima degiyor karnim arada gelip gidiyo sancilarda. Duruyorum simdilik canim
Aynen bisey yapmadim canim yemegi bile esim hazirladi sagolsun bende kalktim kayisi uzum hosafi konserveledimAman az daha dursunlar madem, yorma kendini sende uzan dur bolca
Canım seninde mi ikiz doktoruma yazdım dinlenin sorun olursa haberleşiriz dedi en son kontrolüm 25 mayıstaydı rahim uzunluğum 42 mm idi 6 temmuzda randevum eğer ağrım sızım olursa yine de 6 temmuzu beklemem giderim belkiMerhaba tarif ettiğiniz sancı bende de çok oluyor. İnternetten araştırdığımda normal olduğu rahmin büyümesi ile ilgili oldugu yazıyor o nedenle üstüne düşmedim çok rahim Ağzı ölçümlerim de normal çıkıyor hamdolsun tabi yine de sorun isterseniz dr unuza
Aynen bisey yapmadim canim yemegi bile esim hazirladi sagolsun bende kalktim kayisi uzum hosafi konserveledim
Doktoruma mesaj attım canım dinlenmemi söyledi dinlenmeme rağmen geçmezse yine haber veririm gaz sancısı gibide valla bilemedim bu ağrı neyin nesi yaBen 3 gun cekmistim canim basta anlayamadim seninde uzun surerse bi sekilde duzgun bi doktora muayene ol. Maalesef zaman cokta hizli gecmiyo
Aynen canim ama cok sukur hafifledi sanki de her an nolucagi belli degilDikkat et canım yinede takip et ağrılarını yaklaştı doğum tabi yerleri de daraldı iyice artık onlara da kolay değil
Gaz oldugunu dusunuyosan kimyon cayi demle canim bi ara benimde cok gazim olduDoktoruma mesaj attım canım dinlenmemi söyledi dinlenmeme rağmen geçmezse yine haber veririm gaz sancısı gibide valla bilemedim bu ağrı neyin nesi ya
İlk gebeligimde benim de olmuştu sütüm çoktu. Doktorum ılık duşta masaj yap sonrada havlu ısıtıp pres yap demişti bana iyi gelmişti canım. Tam boşalmıyordur belki o da şişkinlik yapıyor olabilir.Kızlar tek göğsüm emzirmeme rağmen sagmama rağmen tas gibi sürekli yanıyor neden olabilir otarafa yatamıyorum bile bebek emince biraz boşalıyor ama sonra yine aynı ne yapacağımı bilemedm
Doktora mutlaka gorun canim. Sut damarin tikali olabilir. Dusta masajla falan az rahatlar ama hastane pompasi gerekebilir tamamen bosaltmak gerekirKızlar tek göğsüm emzirmeme rağmen sagmama rağmen tas gibi sürekli yanıyor neden olabilir otarafa yatamıyorum bile bebek emince biraz boşalıyor ama sonra yine aynı ne yapacağımı bilemedm
Aynen canım boşalımiyor tam heralde sagiyorm çünkü kızım 10 dk ancak emiyor bi memeyi sagiyorm sonra yine inmiyor taş gibi bişey var böyle sanki içindeİlk gebeligimde benim de olmuştu sütüm çoktu. Doktorum ılık duşta masaj yap sonrada havlu ısıtıp pres yap demişti bana iyi gelmişti canım. Tam boşalmıyordur belki o da şişkinlik yapıyor olabilir.
Yarın bebeği götürücemya canım işitme testine orda sagdririm olmazsa çünkü ne kadar yaparsam yapaym hala aynı tek göğsüm diğeri emince yumuşuyor hemenDoktora mutlaka gorun canim. Sut damarin tikali olabilir. Dusta masajla falan az rahatlar ama hastane pompasi gerekebilir tamamen bosaltmak gerekir
İhmal etme canım. Hemen atlatırsın inşallah. Ben hem ağrı hem 39 civarında ateşle uğraşmıştım ama geçiyor. Sen doktoruna danış ve göğsünün tam boşaldigindan emin ol. Rabbim şifa versinAynen canım boşalımiyor tam heralde sagiyorm çünkü kızım 10 dk ancak emiyor bi memeyi sagiyorm sonra yine inmiyor taş gibi bişey var böyle sanki içindediğer göğsümde yok yarın doktora gidicem gostericem bı bakalım
Gecmis olsun canim hemsirelere mutlaka bahset minnaki da op benim icin ❤Yarın bebeği götürücemya canım işitme testine orda sagdririm olmazsa çünkü ne kadar yaparsam yapaym hala aynı tek göğsüm diğeri emince yumuşuyor hemen
Saol canim şimdi ılık su torbası koydum o bölgeye masaj yapıyorm biraz rahatlarsam yarın bosalttrcm inşallah hemen geçerİhmal etme canım. Hemen atlatırsın inşallah. Ben hem ağrı hem 39 civarında ateşle uğraşmıştım ama geçiyor. Sen doktoruna danış ve göğsünün tam boşaldigindan emin ol. Rabbim şifa versin
benim de akintim arttı Hülya yarın kontrol var bakalım ne dicekKizlar benimde dunden beri kasilmalarim sıklastı kasilmadan daha cok kasiklarima vuruyor agrisi. Gece uykumun arasinda bile hissettim kasildigini acisini uyandim. O agri girdikce de akintim oluyor. Az oncede uzun sure kasildi ve agri girdi wcye gittim ki daha yeni gitmistim cok afedersiniz beyazimsi krem gibi bisey dusmus peceteye de geldi. Su son haftamizi da hayirlisiyla bi devirseydik
tebrik ederim canimCanım çok şükür iyiyiz kaç saatte bir uyandırmak gerekiyor sürekli uyumak istiyor bide sen kaç dk emziriyorsun her memeyi ?
Evet benimde çift yumurta ikizleri hamdolsun . Benim Tup bebekle olduğu için başlarda da cok kanamam vardı hep korku stres cok telaşlıyım bende herseye. Yeni yeni az daha rahat davranmaya başladım, İnşllh bir sıkıntı yoktur elinden geldiğince rahat olmaya çalış canım. Allah’a emanetlerCanım seninde mi ikiz doktoruma yazdım dinlenin sorun olursa haberleşiriz dedi en son kontrolüm 25 mayıstaydı rahim uzunluğum 42 mm idi 6 temmuzda randevum eğer ağrım sızım olursa yine de 6 temmuzu beklemem giderim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?