Doktora mutlaka gorun canim. Sut damarin tikali olabilir. Dusta masajla falan az rahatlar ama hastane pompasi gerekebilir tamamen bosaltmak gerekir
Saol canim şimdi ılık su torbası koydum o bölgeye masaj yapıyorm biraz rahatlarsam yarın bosalttrcm inşallah hemen geçer
Canım eğer şikayetlerim devam ederse doktorun ile görüş mastit olabilirsin meme iltihabı kanallar tam boşalamadığı için biriken süt yapıyor bol bol masaj ama dikkat et kendine ateş falan da yapabilir doktorun ile bir görüş yinede fikrini al bol bol sağ göğüslerini kanallar açıldıkça rahatlarsın Rabbim şifa versin inşallah çabucak geçer

Maşallah canım haftalarımız da aynı benimde tüp bebek diken üstünde oluyır insan bide çalışıyorum işe gidip geliyorum rahat işim ama yinede ev gibi olmuyor ilk gebelik te olunca insan nr yapacağını bilemiyor tabi sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki tek isteğim o

Mastit değildir canım çünkü ateş falan yok hiç kanal tıkanıklığı sanırım bu tek bı noktada sertlik kızarıklık var emdi biraz önce emince rahatladı biraz şükür sagiyorum ama bebeğin emdiği gibi asla olmuyor ne tuhaf bi döngü ben ona muhtacim o bana muhtaç kalk kuzum em diye bekliyorum oda emzir diye bekliyor

Kizlar hic farkinda degildim vegaferon demir ilacim bitmis bu sabah icemedim napsam kiii saglikocagi uzak. esim isten cikip alsa dicem ona benden daha uzak. eczanede satilmiyo diye biliyorum.​

Canım tarifi bana da verir misin ya bende de oluyor sürekli gaz sancısı
Kaynamis 1 cay bardagi suya 1 cay kasigi ekle karistir 5 dk beklet sonra ustunden ic canim
Bu canim tarifi gve bebegine de gunde 3 kereydi galiba 1 er cay kasigi ucuyla veriyorum diyodu bebeginde gazini aliyomus. Yemeklerine de katiyomus sutunden o da fayda ediyomus

Günaydın kızlar
Yine ne uyudugumu anlamadigim bi gece oldu resmen yatakla yastıkla savaşıyorum
Esimde öyle rahat uyuyo ki daha da sinir oluyorum
Vegaferon eczanede satılıyo canım ama fiyatını bilmiyorum

Insallah canim ben faydasini gormustum. Hatta simdiden icsem biraz bebekler gazsiz dogar mi oglumda cekmistim bunlarda cekmek istemiyorum
Benim ilk bebeğim olacak bende korkuyorum gazlı olmasından nasıl baş edicim bilmiyorum tecrübesizlikten bu kimyon çayının bebeğe bi zararı olmaz mı ki yani bebeğe içirsek falan

Benim ilk bebeğim olacak bende korkuyorum gazlı olmasından nasıl baş edicim bilmiyorum tecrübesizlikten bu kimyon çayının bebeğe bi zararı olmaz mı ki yani bebeğe içirsek falan
1 cay kasiginin ucuyla gve iciriyorum diyodu ama kendisi daha fazla tuketiyomus sutunden de bebege gecsin diye. Bende hastaneye goturucem icicem orda hemen fayda etsin bana da bebeklere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…