Doğum yapan annisler bebek bezi ne aldınız acaba ben hala bez almadım
Sleepy almayı düsünüyodum sızdırıyo yazmıslar her yerde
Ben sleepy aldim bildigim saye de sleepy aldi sikayeti olsa kesin soylerdi. Kardesimde primadan sleepye gecti cokta memnun.
yalniz a101e de geliyomus onlardan alma kalitesi daha dusukmus ve pisik yapiyomus.

Kizlar bebisler cok asagida dunden beri asiri rahatsiz ediyo karnim da dusmus. Doktora gitmeye korkuyorum alir diye zaten kendisi de su veya kanama olmadikca pek gelinmesi taraftari degil gibi geldi bana. Acaba sorsam gel der mi. gitsem alalim der mi. Alalim derse esim kesin kabul eder beni de ikna ederler

Canım senin içinden geçen ne, gidince alalım der sezeryan zaten, bugün hazır mısın doğum a

Canım senin içinden geçen ne, gidince alalım der sezeryan zaten, bugün hazır mısın doğum a
Degilim ve asla hazir olamicam zaten sorun hazir hissedemememde canim o yuzden gitmek istemiyorum ama bebisler de skintiya girsin istemiyorum offf doktora mesaj attim gelmem gerekir mi diye bakalim ne dicek

Canım ne kadar çok sabredersen o kadar iyi sanki tabi sen bilirsin en iyisini ama yat dinlen hiçbirşey yapma. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun yavrularına

Canım ne kadar çok sabredersen o kadar iyi sanki tabi sen bilirsin en iyisini ama yat dinlen hiçbirşey yapma. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun yavrularına
Insallah canim. Bende bekleme taraftariyim da acaba asagi dusmeleri bebeklerde sorun yasatir mi o takiliyo aklima baski var midir basinc kalp atislarini vs. Etkiliyomudur

Günaydın kızlar... kontrol gunuydu bugün. Bebişim 900 gram olmuş... herşey yolunda çok şükür... şimdi şeker yüklemesi için bekliyorum
Oyy masallah 1 kiloya yaklasmis. Aman seker yuklemesinde biliyosun gezme dolasma uyuma demislerdi bana sende serin yerde otur canim fenalasma

Kızlar tek göğsüm emzirmeme rağmen sagmama rağmen tas gibi sürekli yanıyor neden olabilir otarafa yatamıyorum bile bebek emince biraz boşalıyor ama sonra yine aynı ne yapacağımı bilemedm
Gecmis olsun öncelikle. Sicak duş iyi geliyr benim de oldu sıcak su torbası koydum sonrada duş rahatlattı. Bebegin tam bosaltamadan bırakıyorsa elle masaj yaparak sagmaya çalış. Ben öyle atlattim daha da geçmese doktora gidecektim o derece şiddetli ağrıyordu.

Göğüsleri min yarasindan ağlıyordum ama gogsum agriyinca uyanip biran önce emsin istiyordum. Dedigin gibi karşılıklı muhtaciz birbirimize bebişlerle. Inşallah atlatirsin çabucak.

Ayy simdi yeniden sanci geliyo sanki canim valla ne istiyolar cozemedim. Cok asagidalar yarin doktora gorunucem galiba
Çok bekledin iyi dayandın artık bi doktor görsün. Valla het girişimde gözüm arıyor seni. Doğurdu mu kavustu mu Miniklerine diye bakıyorum. Ben geriden okumaya başladım gerçi ileri sayfalarda ne görcem bi bakayım:)

Oku oku bitmez burasi aynen iyi dayandim diretiyorum hala ama doktor bugun gel derse kacari yok hazirlanip gidicem. Iyiyken iyiyim aklima gelmiyo sanci girince ahaaa cikiyolar oluyo

Ben slepy kullaniyorum 42 günlük olduk sızdırma pişik falan yasamadik çok şükür. Bir pakette minies 2 numara kullandık. Onun kalıbı sleepy ye göre bence biraz küçük hep sırtına çıktı kakasi. Ama onda da pişik olmadı şükür.

Oku oku bitmez burasi aynen iyi dayandim diretiyorum hala ama doktor bugun gel derse kacari yok hazirlanip gidicem. Iyiyken iyiyim aklima gelmiyo sanci girince ahaaa cikiyolar oluyo
Bence topla cesaretini git doktora. Olmaz belki hicbirsey ama tedbiri elden birakmamaliyiz. Kuveze girerler diye mi endişelisin acaba sanki kiloları da iyiydi. Amelitat anindan da korkma asıl ağrı sonrasında; ::))) Sağlıcakla en güzel vakitte hayirli doğumlar diliyorum.

Amin canim agri konusunda tecrubeliyim once ki de sezeryandi ama iste dedigin gibi kuveze gerek kalir diye korkuyorum erken davranmis olmaktan. Doktor da tedirginseniz gelin demis gitmicemm gitmicemmm cumaya kadar dayanicazzz cuma zaten gun alamaya giderim bakarsin gun almadan donerim benim sagim solum belli olmaz

Gunaydin canimm
gunaydin geriye kalan kader arkadaslariiii
sırada sen varsın
ben molfix aldım, oglumda da kullanmıştım. Sorun yaşamadım.
Kendini çok rahatsız hissediyorsan git, yok dayanılacak gibiyse biraz daha bekle bakalım.

Bende yarın gidecegim

Kızlar ya bugun sağlık ocağına gittim izlenim icin kilolar almış basını gitmiş tam 8 kilo almişim. Cok gibi geldi bana ya sizce cok mu bu kilo yoksa normal mi
Ben de yaklaşık 7 kilo aldım 28.haftadayım. Doktorum 4.aydan itibaren ayda 1,5-2 kilo hedef vermişti ona uygun kilo aldım ama ben de gebelik zehirlenmesi riski olduğu için doktor artık daha az kilo al dedi bu au 1buçuk kiloyu geçme dedi. Normal kilo da hamile kaldıysam doğuma kadar 12 kilo civarı alman gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…